Statul islamic este creat şi finanţat de CIA şi Statele Unite

Statul islamic este creat şi finanţat de CIA şi Statele Unite

Steven Kelley, fost agent CIA, spune că grupul terorist ISIL este un dușman complet fabricat creat și finanțat de SUA.

“Acesta este un inamic complet fabricat”, a declarat el într-un interviu telefonic pentru Press TV, din Anaheim, California.

“Finanţarea este în totalitate de la Statele Unite și aliații săi și pentru cei care cred că acest dușman este cineva care trebuie să fie atacat în Siria sau Irak este o farsă, deoarece, evident, acest lucru este ceva ce noi am creat, putem controla și numai acum a devenit incomod pentru noi să atacăm acest grup ca pe un inamic legitim”, a adăugat Kelley.

El a făcut aceste remarci în contextul în care președintele american Barack Obama este sub presiune să obțină aprobarea Congresului înainte de a extinde campania aeriană militară a Washington-ului de la obiectivele ISIL din Irak, în Siria vecină.

Pentagonul a lansat deja cel puțin 100 de lovituri aeriene asupra pozițiilor ISIL din nordul Irakului, deoarece Obama a autorizat folosirea forței împotriva grupului terorist la începutul acestei luni.

Casa Albă insistă că nu are nevoie de autorizația explicită a Congresului pentru aceste operațiuni, deoarece acestea sunt destinate pentru a proteja personalul și interesele americane în interiorul țării arabe.

Secretarul de presă al Casei Albe Josh Earnest, a declarat luni că Obama “nu va ezita să folosească autoritatea sa” pentru a păstra siguranța americanilor, dar a adăugat că președintele era “hotărât să colaboreze și să poarte discuţii cu Congresul” pe tema unei decizii de a lovi ținte ISIL din Siria.
“Eu cred că acest grup ISIS ar putea probabil să dispară, ar fi ușor“Dacă vrei să ajungi la rădăcina problemei și la eliminarea acestei organizații, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să elimini finanțarea și să te ocupi de entitățile responsabile pentru crearea acestui grup”, a spus Kelley. învins de armatele [președintelui sirian] Bashar Assad”, a spus el.

Sursa și autor articol : http://dantanasescu.ro/2015/02/18/statul-islamic-este-creat-si-finantat-de-cia-si-statele-unite.html

p.txt

Insasi SUA, alaturi de Marea Britanie si Israel, au finantat si inarmat gruparile jihadiste respective (iar recent au aprobat finantarea altor grupari rebele din Siria). Astfel, GlobalResearch reaminteste ca dovezi directe ale acestor finantari au iesit la iveala cu ocazia audierilor in jurul atacului de la Benghazi, informatiile aratand ca CIA sprijinea rebelii sirieni.

Statele Unite au creat grupul terorist Stat Islamic în Irak şi Siria, folosind combatanţii sunniţi ca “armată secretă americană” pentru destabilizarea regiunii Orientul Mijlociu, afirmă controversatul istoric american Webster Tarpley, citat de agenţia de  iraniană IRNA.
“Grupul terorist Stat Islamic este o armată secretă a Statelor Unite, iar liderul organizaţiei, Abu Bakr al-Baghdadi, este un prieten apropiat al senatorului republican american John McCain”, afirmă Webster Tarpley, potrivit agenţiei IRNA.

În mod cert, interesele americanilor pentru prezervarea resurselor de energie sunt la fel de omniprezente, aşa cum este şi terorismul.
Operațiuni in numele Democraţiei

Iata deci cine este de fapt SUA, din 237 de ani de existenta, vre-o 210 s-a aflat si se mai afla inca in razboi. Colonizeaza planeta identic ca intr-un joc de Starcraft, are in jur de 200 de baze militare pe intreaga planeta, majoritatea guvernelor lumii ii sunt vasale. De ce? Pentru simplu fapt ca omul inca nu a evoluat, ci se afla la fel ca la inceputuri, in faza incipienta a salbaticului, atunci cand toti de inchinau celui mai puternic din pestera, pupand-ul in cur si lingusind-ul cu scopul vadit de a vana privilevii pe langa acesta. La fel si acum, insa stadiul e pe o treapta mai mare: racolorea, mituirea, santajul sunt vitale pentru punerea si mentinerea unor persoane in fruntea guvernelor si a tarilor, persoane ce nu se vor abate nici cu un milimetru de la porunca stapanului SUA. Iata deci cum tradati de proprii conducatori ce ne impinga, iata mai jos NOUA ORDINE MONDIALA ce ne asteapta pe toti. unnamed-193 unnamed-1 unnamed-2 unnamed-3 unnamed-5 unnamed-6 unnamed-10 unnamed-11 unnamed-14 unnamed-15 unnamed-16 unnamed-17 unnamed-18 unnamed-19 unnamed-19ef unnamed-21ef

Acum ca ati vazut aceste orori, va intreb cine va avea curajul sa refuze cipurile atunci cand ele vor deveni obligatorii? Tot ce se intampla aici e pe agenda elitelor, pentru ca oamenii sa vada si sa fie „pregatiti” pentru ce li se va intampla atunci cand nu se vor supune…Din pacate nu mai este mult pana scepticii o sa-mi dea dreptate, insa pentru ei si pentru altii va fi prea tarziu, nu se mai poatea schimba nimic…Lumea e impotriva Rusiei, toate guvernele europene acuza Rusia, dar stiti de ce? E singura tara care se opune fatis acestei Noi Ordini Mondiale impusa de jidani prin controlul total al bancilor, NATO, industia alimentara, a petrolului si alte organisme la nivel mondial .

Sursa articol : Romania in agonie

5 gânduri despre &8222;Statul islamic este creat şi finanţat de CIA şi Statele Unite&8221;

 1. Astia care taie capetele oamenilor in felul acesta sunt satanisti! Pentru astfel de bestii a fost instituita de Moise pedeapsa cu moartea, in vechime! Exista monstri demonici care nu pot fi recuperati, nici intr-un fel… Cruzimea acestor cutitari gaozari merita o pedeapsa pe masura, si asta nu le-o va da decat Dumnezeu Creatorul, Tatal lui Hristos Isus!

  • Prima democraţie din lume , adică prosto.craţie şi tâmpito.craţie instituţionalizată a fost democraţia-sclavagistă din Grecia Antică .
   Deci , în Grecia Antică de pe vremea lui Pericle , =forma OFICIALĂ= de guvernământ din Atena era : =democraţia sclavagistă= .
   Însă fiind un SISTEM tâmpit ş´ INEFICIENT , tâmpito.craţia (DEMONcraţia) din Grecia Antică a dat faliment .
   De altfel , înspre sfârşitul lui , adică în agonia lui , şi Imperiul Roman cam-cam devenise un fel de repu(b)lică demoNcrato-sclavagistă .
   Iar în vremurile astea moderne , democraţiei sclavagiste greceşti , ăsteia i-au urmat apoi demoNcraţiile colonialo-sclavagiste (şi neo.sclavagiste) :
   olandeză , engleză , franceză , americană … etc .. .
   Iar nobila , distinsa , evoluata şi mult-trâmbiţata Republică Franceză cu ale ei : liberte , egalite , fraternite…ba-bla-blaa… aia era de fapt un imperiu demoNcrato-sclavagist .
   Iar dintre toţi colonialiştii cei DEMONcrato-sclavagişti ai lumii ai lumii , adică dintre toate cotropelniţelor demoNcrate ale Vestului Sălbatic , francezii erau cei mai spurcaţi colonialişti .
   Timp de 425 de ani , Imperiul DEMONcratic Britanic a făcut comerţ demoNcratic cu sclavi , adică un comerţ legal-aprobat prin votul LIBER-exprimat al tâlharilor majoritari din palavramentul britanic ;
   adică un comerţ votat de către tâlhari demoNcraţi aleşi =în mod LIBER= de către Gloata cea Mare de tăntălăi majoritari .
   De pe la Cristofor Columb încoace , timp de peste 500 de ani , şi care continuă cu aceiaşi viteză şi azi , dar într-un stil mult mai elegant , mai şmecheros , mai perfid şi mai diplomat ;
   de atunci , cotropelniţele colonialo-demoNcrato-sclavagiste (şi neo.sclavagiste) ale Vestului Sălbatic le-au jefuit-ş-tâlhărit pe toate popoarele lumii de pe toate continentele .
   … Însă chiar azi.noapte , aşa cam pe la tri…triş-un-sfert :
   toate-toate cotropelniţele demoNcrate ale Vestului Sălbatic s-au pocăit , iar acum nu mai vor decât binele omenirii !??… –Ha ?..
   În DEMONcraţie , 3 lupi şi o oaie votează în mod LIBER : ce să mănânce diseară la cină .
   În prosto.caţia-instituţionalizată , adică în demoNcraţie : votul , părerea , datu-cu-presupusu a 7 super.tăntălăi beţi-din-şant …
   asta e mult mai valoroasă decât părerea a doar 6 laureaţi ai Premiului Nobel .
   Însă demoNcraţiile astea ale cotropelniţelor demoNcrate ale Vestului Sălbatic nu au dat faliment, căci ele s-au transformat treptat-ş-gradual în =dictaturi-FINANCIARE diverSIONISTE= de tip : mascat , pervers-ş-diabolic , dar totuşi … EFICIENTE … .. .
   Aşadar prosto.craţia şi tâmpito.craţia instituţionalizată , adică demoNcraţia cea REALĂ-ş-ORIGINALĂ este doar cea confinţită de CONSTITUŢIA colonialo-demoNcrato-sclavagistă (şi neo.sclavagistă) a cotropelniţelor demoNcrate ale Imperiului DEMONcratic Americânesc .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s