Propagandă anticreştină în serialul “Las Fierbinţi”

nu-emisiunilor-cu-gay-in-romania

Serialul de calitate îndoielnică de la Pro TV, intitulat „Las Fierbinţi”, sub pretextul că face „umor de calitate”, este de fapt o platformă de lansare a unor atacuri la adresa poporului român, la ţăranul român, la tradiţiile, cultura şi istoria poporului nostru, dar mai ales la adresa religiei şi bisericii creştin-ortodoxe.

Mai toate personajele care apar în episoadele sale, dacă sunt bărbaţi sunt alcoolici, escroci, puturoşi (fără serviciu), mincinoşi, exagerat de proşti, iar dacă sunt femei, la toate acestea se mai adaugă şi desfrânarea sexuală. Primarul e hoţ, cârciumarul e hoţ, preotul satului e hoţ, toate femeile fac sex cu toţi bărbaţii, chiar dacă sunt măritate şi acest lucru este cunoscut şi acceptat de toată lumea.

Cele mai mizerabile atacuri au fost făcute în ultimul timp la adresa Bisericii Ortodoxe. În serial a fost introdus un personaj nou, un preot tânăr, cu plete, care are motocicletă, ascultă heavy metal, face sex cu enoriaşele şi cere bani într-una pentru biserică.

Într-unul din ultimele episoade, neruşinarea a atins cote maxime atunci când Lumina Sfântă a Învierii este comparată cu „lumina” furnizată de RENEL şi două dintre personajele principale se plâng de faptul că preotul nu le dă chitanţă pentru lumină, la fel ca în cazul regiei furnizoare de electricitate. Aceleaşi personaje se gândesc să deschidă şi o afacere în care să concureze cu „afacerea” preotului, o biserică privată, care să ofere botezuri, nunţi şi parastase „la ofertă”.

Problema cu acest serial este că are o audienţă destul de largă şi este apreciat de mulţi naivi, care înghit şi îşi însuşesc această propagandă abjectă, ambalată perfid în divertisment, satiră şi umor. Priviţi şi trageţi singuri concluziile! Oare de ce postul Pro TV, poartă atâta duşmănie poporului român şi credinţei sale strămoşeşti?

Sursa articol : http://dantanasescu.ro/2015/05/29/propaganda-anticrestina-in-serialul-las-fierbinti.html
Propaganda de învrăjbire a creştinilor cu musulmanii

Apar frecvent pe Internet informaţii false şi imagini trucate, care vor să arate crimele îngrozitoare pe care „radicalii islamişti” le comit în Siria, Egipt şi alte ţări din Orientul Mijlociu în care se desfăşoară conflicte militare sau există tulburări sociale.

Am mai vorbit despre acest subiect mai demult, când prezentam aşa-zisul caz al creştinilor nigerieni arşi de vii de către musulmani.

Acesta s-a dovedit a fi o invenţie, iar imaginea cu creştinii carbonizaţi era de fapt dintr-un sat din Congo unde se răsturnase şi explodase o cisternă cu combustibil. Azi am descoperit o nouă astfel de manipulare, preluată din păcate de un , care, măcar teoretic, ar trebui să propovăduiască pacea şi iubirea între oameni, nicidecum teama şi ura faţă de alte religii şi popoare.

În articolul cu pricina era o imagine în care puteau fi văzuţi nişte aşa-zişi radicali islamici, mascaţi şi agitând armele în aer, iar în dreapta era înfăţişată o femeie legată de un pat, ucisă într-un mod oribil, cu o cruce înfiptă pe gât.

Imaginile au un puternic impact emoţional şi asociate cu textul, pot declanşa puternice sentimente de revoltă, ură şi teamă faţă de musulmani şi arabi în general. Numai că, este vorba şi în acest caz de o manipulare şi o dezinformare bazate pe ignoranţa şi lenea internauţilor.

Imaginea cu femeia, despre care se spune că ar fi o creştină din Siria ucisă de către rebelii musulmani, este de fapt o captură dintr-un film canadian de scurt-metraj din 2005 intitulat “Inner Depravity” regizat de Rémy Couture. Este vorba despre un film horror creat de o minte bolnavă, nicidecum de fapte reale!

Este adevărat că în Siria, Egipt şi alte zone de conflict se produc tot felul de atrocităţi şi crime oribile, dar acestea nu sunt comise de credincioşii musulmani obişnuiţi, ci de trupe de mercenari, fanatici şi agenţi străini infiltraţi în ţările respective şi plătiţi cu bani grei de puterile străine cu interese în zonă.

Musulmanii adevăraţi şi creştinii, dimpotrivă, se înţeleg foarte bine şi se protejează reciproc, în timpul slujbelor, împotriva atacurilor teroriste!
Întrebarea este: cine a ars acele biserici şi de ce? Le-au ars musulmanii obişnuiţi, pentru că aşa îi îndeamnă religia lor sau nişte agenţi provocatori din Vest care vor să întreţină ura pe considerente religioase? În Siria şi în multe alte ţări timp de sute de ani creştinii, musulmanii, hinduşii, budiştii etc. au trăit împreună în pace fără nicio problemă. Cum au venit trupele americane aducătoare de democraţie au început şi războaiele religioase! Noi în Vest suntem suntem îndoctrinaţi să îi urâm pe musulmani pentru că sunt terorişti, iar în ţările arabe oamenii sunt îndoctrinaţi săîi urască pe creştinii care le bombardează casele şi le omoară femeile şi copiii. În Vest sunt arătate bisericile creştine chipurile distruse de radicalii islamişti, în timp ce americanii au bombardat sute de moschei fără ca nimeni să spună ceva. Cine câştigă din toată această propagandă?

Sursa : http://dantanasescu.ro/2013/11/21/propaganda-de-invrajbire-a-crestinilor-cu-musulmanii.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s