ONG-urile, asociatiile si fundațiile străine constituie propaganda fascista sionista in Romania si sunt finantate din taxele si impozitele romanilor pentru propaganda pro-occident

ong

ONG-urile, asociatiile si fundațiile constituie propaganda fascista sionista in Romania si sunt finantate din taxele si impozitele romanilor, dar nu sunt bani pentru scoli si spitale, salarii si pensii sau pentru Institutul Cantacuzino si altele.

ONG-urile, asociatiile si fundațiile constituie propaganda fascista sionista in Romania si sunt finantate din taxele si impozitele romanilor, dar nu sunt bani pentru scoli si spitale, salarii si pensii sau pentru Institutul Cantacuzino si altele. Sunt AGENTII DE SPIONAJ international, conduse si controlate de renumiti DISIDENTI sau CARTITE pentru occident. Aceste plosnitarii si pusculite din bani publici ataca si inchid scoali, spitale, centre de cercetare si altele si pe care refuza sa le finanteze, prin membri lor din parlament sau guvernul Romaniei ori din comisiile prezidentiale Basescu-GDS-Tismaneanu si ICR-Patapievici sau reduc salariile si pensiile.

Aceste plosnitarii si pusculite din bani publici sau AGENTII DE SPIONAJ straine din Romania si finantate de natiunea romana de 25 de ani, au rol de manipulare, manipulare totata si falsificarea sondajelor de opinie in campania electorala sau sunt folosite pentru actiuni de strada, fiind MASA DE MANEVRA pentru SOROS in Romania si R. Moldova. Cine nu crede sa priveasca GDS si ICR si jurnalisti straini finantati de aceste asociatii si fundatii, renumitele studii gratuite in Romania pentru cetateni straini sau burse pentru jurnalisti si tineri straini si toate acestea sunt finantate si infiintate pe banii romanilor si din creditele de peste 100 de miliarde de euro pe care Romania ii imprumuta de la Soros de la SRL-urile lor: FMI si Banca Mondiala pentru a apara si proteja interesele lor in Romania, iar Romania in 1989 nu mai avea credite la aceste SRL-uri private controlate de Soros.

De foarte multi ani arat ca Romania finanteaza asociatii, fundatii si ONG-uri, IMM-uri romanesti si straine, ferme si agricultura particulara-privata, dar nimeni din clasa politica nu a incercat sa arate aceasta risipa imensa de bani care ajung la persoane particulare din tara si strainatate si sa stopeze acest lucru, din contra guita si ei: AUSTERITATE, RECESIUNE si CRIZA. In Rusia o parte a ONG-urilor care-l ataca pe Putin sunt finantate de occident, iar in Romania toate ONG-urile sunt finantate de guvernele Romaniei pentru ca acestea sa controleze si sa distruga Romania si sa extermine natia romana la ordinul lui Soros.

Deja Rusia si Putin s-au lamurit in privinta acestor organizatii teroriste finantate de America si tot occidentul prin intermediul amabasadelor straine acreditate in Romania, dar si in Rusia. Putin a fost neîncrezător a ONG-urilor străine finanțate și a acuzat Departamentul de Stat al SUA de finanțare grupuri non-profit din Rusia, cu scopul de a submina guvernul său.

Într-o declarație Putin a declarat că procurorii au descoperit 17 ONG-uri din Rusia, care au primit finanțare prin intermediul ambasadelor. Zeci de ambasade au fost activi în Rusia în ultimele două decenii, proiecte de finanțare derulate de ONG-uri din Rusia. Putin a promulgat o lege care permite autorităților să interzică organizațiile neguvernamentale străine instalate în Rusia, considerate „indezirabile” de către stat. Legea a fost prezentată de către susținătorii săi drept „o măsură preventivă” necesară după impunerea, anul trecut, de către Occident a unor sancțiuni fără precedent împotriva Rusiei din cauza crizei ucrainene. Legea dă autorităților ruse posibilitatea să interzică ONG-urile străine în cauză și să-i urmărească în justiție pe angajații acestora, ei riscând până la șase ani de închisoare sau interdicția de intrare pe teritoriul rus. Legea permite inclusiv blocarea conturilor bancare ale organizațiilor vizate.

In Rusia o parte a ONG-urilor care-l ataca pe Putin sunt finantate de occident, iar in Romania toate ONG-urile sunt finantate de guvernele Romaniei pentru ca acestea sa controleze si sa distruga Romania si sa extermine natia romana.

Sursa : Raport atacarea Romaniei de ONU

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s