Lumea e condusă de un Guvern Mondial format dintr-un grup de 300 de persoane,super-bogate,super-puternice şi super-bine-informate,care trăiesc “ca în sânul lui Adam”

rule-the-world

“Dragii mei, lumea asta este condusă de un fel de guvern mondial, format dintr-un grup de circa 250-300 de persoane, super-bogate, super-puternice şi super-bine-informate, care trăiesc “ca în sânul lui Adam”! Oamenii ăştia deţin puterea absolută pe planetă. În afară de accesul imediat la toate resursele economice şi la cele mai recente descoperiri tehnico-ştiinţifice, multe ţinute în secret, au la dispoziţie, în toate ţările lumii, institute de cercetări psiho-sociologice, cu ajutorul cărora ţin sub control toate popoarele planetei. Acestea le indică personajele politice cele mai “potrivite” pentru a “câştiga alegerile”, în mod “democratic” în cele mai importante state ale lumii; importante nu numai ca număr de locuitori, dar mai ales prin resursele lor naturale, prin puterea economică, militară sau prin poziţia lor strategică.

Practic toţi conducătorii statelor importante ale planetei sunt”aleşi”cu “binecuvântarea” acestui “GRUP”, şi toţi cei aleşi nu fac altceva decât să pună în practică “directivele” trasate de acesta…”

Şi ca dovadă vă aduc faptul că, înainte cu două luni de alegerile din 2000, persoana care a câştigat alegerile prezidenţiale, a fost în vizită “privată” în Statele Unite, iar la două săptămâni de la câştigarea alegerilor, primul ministru proaspăt numit a făcut acelaşi lucru. Au fost amândoi să-şi ia “foaia de drum”… Votul tău nu contează! Poţi să mori fericit în cazul ăsta!

“Dar cine sunt oamenii ăştia?

Pe oamenii ăştia nu-i cunoaşte nimeni… Adică nimeni dintre “muritorii de rând”! Ce, sultan? Ce, Bill Gates? Ăştia sunt mici copii, pe lângă cei din “GRUP”! Trebuie să înţelegeţi că adevăraţii bogaţi ai lumii nu apar în nici un top, al niciunei reviste… Se bucură de anonimat pentru ca astfel să aibă libertate deplină de mişcare. Doar un număr limitat de persoane, alese pe sprânceană, cunoaşte identitatea unora dintre ei, alte persoane “alese”, cunosc pe altele, şi tot aşa. Nimeni nu poate pune toate piesele acestui puzzle împreună… Nici măcar preşedinţii marilor state ale lumii. Directivele ajung la ei prin interpuşi. V-am spus că este vorba despre oameni deosebit de inteligenţi şi despre o organizare perfectă!…”

“Dragii mei, sunt reprezentanţi de peste tot, într-o proporţie echilibrată. În asta şi constă succesul “GRUPULUI”, deciziile în interiorul lui se iau într-un mod absolut democratic, iar locul în acest “GRUP” se moşteneşte, pe principii monarhice, cei ce urmează să intre fiind foarte bine testaţi şi pregătiţi în acest sens. “Se zice că acest “GRUP” a luat fiinţă cam pe la începutul anilor 1800, cu scopul declarat de a prelua conducerea lumii. Prima mişcare cu relevanţă la nivel planetar ar fi fost iniţierea valului de revoluţii din Europa anilor 1848. Apoi “GRUPUL” a încercat preluarea puterii pe tot globul.

“GRUPUL” se concentrează asupra unei noi strategii de putere şi anume “GLOBALIZAREA”. Au fost create organisme la nivel global în sprijinul acestui concept: NATO, G8, G20, FMI, Banca Mondială, BERD, Comunitatea Europeană, etc.

MARTURIILE DESPRE STAPANII LUMII – ANGHEL RUGINA

Lumea in care traim ar putea foarte bine sa se numeasca SC . Pamant S.A (pentru romani) sau BLUE PLANET EARTH INC. (pentru cei care iubesc „civilizatia” anglosaxona). Toti cei 7.1 miliarde de locuitori suntem angajatii unei SINGURE corporatii GLOBALE. Proprietarii acestei SOCIETATI COMERCIALE sunt cateva familii care de 400 de ani numai asta au facut: AU PRELUAT O MOSTENIRE DE FAMILIE SI AU EXTINS-O CONSTANT PANA CAND EA A AJUNS LA NIVELUL MALFORMAT DE AZI.

Aceasta familie de PROPRIETARI (putem sa ii numim ACTIONARI) CONTROLEAZA DIRECT SI TOTAL VIATA FIECARUI SCLAV-ANGAJAT! Fiindca fiecare angajat a renuntat sa mai munceasca PENTRU EL de mult timp si MUNCESTE PENTRU ACEASTA CORPORATIE! EL este retribuit in niste hartii colorate frumos pe care NUMAI si NUMAI SC PAMANT SA are dreptul sa le tipareasca! Daca oricare dintre noi tiparim aceste hartiute MERGEM LA INCHISOARE! ACTIONARII decid in fiecare AN, cat si cum traiesc FIECARE dintre cei 7.1 miliarde de angajati!

Evident ca structura TESA (managementul imediat de sub CEO(director)) o duce cel mai bine! Etajul unde acest personal se gaseste se numeste COMMONWEALTH (Canada, USA, UK, Australia, NOUA ZEELANDA) iar accesul sclavilor este extrem de bine controlat! Sub acest etaj exista un alt etaj la fel de important (Germania, ELVETIA, Tarile Scandinave, Monaco, Lichtenstein, Luxemburg, Seychelles). Apoi urmeaza etajele cu halele efective de productie (RUSIA, CHINA, America de SUD, AFRICA, INDIA).Apoi urmeaza halele de unde au existat candva productie dar acum totul este in paragina (ROMANIA, BULGARIA).Conducerea SC PAMANT SA a stabilit ca aceste hale sa fie dezafectate total iar personalul sa fie „reorientat” catre alte departamente unde era nevoie de forta de munca calificata si bruta.

Conducerea SC PAMANT SA, precum si actionariatul, nu sunt multumiti de activitatea acestei companii si de aceea au hotarat sa mai reduca efectiv din personal (nu mult cam 90%) caci in ultima vreme s-au inregistrat PROTESTE si GREVE in sectorul HALELOR de PRODUCTIE (RUSIA, CHINA, INDIA, AFRICA, AMERICA de SUD) dar si mai grav la nivelul personalului TESA (USA, UK, GERMANY). In aceste conditii conducerea SC PAMANT SA va trece la un plan de reorganizare masiv pe care ei il numesc NOUA ORDINE MONDIALA.

Fiecare angajat cetatean va fi CIPAT si nu va mai avea dreptul SA DETINA ABSOLUT NIMIC. Insasi copiii lor (care trebuie sa fie din ce in ce mai putin si au pregatit o gramada de vaccinuri „eficiente” in acest sens) pot fi ORICAND LUATI DE CONDUCEREA SC PAMANT SA si folositi in interesul actionarilor acestei companii. De vreo 10 ani, un sef de sectie la HALA de PRODUCTIE pe nume VLADIMIR PUTIN, agita pe toti muncitorii de acolo si le baga prostii in cap ca NU AR FI RECOMPENSATI la NIVELUL MUNCII LOR si ca SC PAMANT SA ar trebui sa se scindeze in doua pentru ca hala de productie sa aiba DREPT DE PROPRIETATE ASUPRA MUNCII SI ACTIVELOR DE ACOLO. Acest lucru nu poate fi tolerat de aceea se vor lua masuri!

Bine ati venit in NOUA ORDINE MONDIALA!

Sursa : Luci Lucescu

Un gând despre &8222;Lumea e condusă de un Guvern Mondial format dintr-un grup de 300 de persoane,super-bogate,super-puternice şi super-bine-informate,care trăiesc “ca în sânul lui Adam”&8221;

  1. Salut,

    Interesant articol, care ofera informatii similare prezentate si in alte articole, ex: (http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=296059&title=in-1989-ceausescu-era-aproape-sa-termine-bomba-atomica-romania-ar-fi-devenit-a-4-putere-nucleara-a-europei-alaturi-de-marea-britanie-franta-si-rusia-ungaria-si-rusia-erau-inspaimantate-dezvaluiri-ale-gen-stanculescu-si-ale-fugarului-pacepa) plus multe altele care deja au fost sterse de pe web. Singura mea problema este ca toate sunt prezentate mai degraba ca teorii. Este posibil sa vedem si sursele pe care se bazeaza aceste idei?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s