George Soros nu e decat catelusul clanurilor Rotschild si Rockefeller

11377324_397400540444056_2972489337216406889_n

Tezaurul Romaniei a fost deturnat de khazarii bolsevici care tocmai dadusera Lovitura de Stat in RUSIA. Din punctul meu de vedere GEORGE SOROS , caci el este sluga familiei ROTHSCHILD pe planeta, stie unde este TEZAURUL ROMANIEI. De asemenea la BNR in 1990 se aflau 293 de tone de aur fapt confirmat de BASESCU in 2011.Toti linagii de clante de la amabsada USA nu sunt curiosi unde s-au evaporat cele aprox 200 de tone de aur?

Legăturile dintre Rothschildzi şi Sörös se ţin prin oameni cheie. Astfel, evreul R. Katz face parte atît din comitetul director al concernului lui Sörös (Quantum Fund), dar, în acelaşi timp, este director al Rothschild Italia SPA din Milano şi în N.M. Rothschild & Sons). Născut în 1927, Leopold David de Rothschild este cel de-al doilea fiu al „britanicului” Lionel Nathan de Rothschild (1882-1942). Leopold Rothschild a lucrat mai întîi la băncile evreieşti americane Kuhn, Loeb & Co şi Morgan Stanley (ceea ce vădeşte încă o dată conexiunile familiei Rothschild cu sistemul bancar american, în ciuda unor opinii sceptice în acest sens) înainte de a deveni partener în trustul familiei, N.M. Rothschild & Sons, în 1956.

Soros este vârful vizibil al aisbergului unei rețele secrete imens și urât de interese financiare private, controlat de conducere familii aristocratice și regale din Europa, centrat in British House of Windsor. Această rețea, numită de către membrii săi Club de Isles (Clubului din Insulele), a fost construit pe ruinele Imperiului Britanic după al doilea război mondial. Insulele Clubul sediul la Londra este o asociație de case regale predominant europene, inclusiv Casa de Windsor-citit la regina Angliei. Nu există referiri publice la acest grup exclusivist și intens privat. Sau există liste de membri. Numai cei implicați știu cine sunt toti membrii. Am descoperit existenta acestor oameni după ce a citit Trădare în America (Trădare în America) Chaitkin Anton, publicat în 1964.

Se crede că Clubul de Insulele controleaza aproximativ 10 bilioane în active financiare. „Este domină furnizarea lume de petrol, aur, diamante si multe alte materii prime vitale; și implementează aceste active în ceea ce privește agenda sa geopolitică „, scrie Chaitkin. Controlează giganți corporative precum Royal Dutch Shell, Imperial Chemical Industries, Lloyds din Londra, Unilever și DeBeers companiei anglo-olandeze. Una dintre principalele caracteristici ale Clubului de la Insulele este opoziția sa vehementă la îmbunătățirea vieții umane, cum ar fi răspândirea de tehnologie și știință, care este esența progresului în lume. Principal de ofițer de operațiuni, Printul Prințul Philip, Duce de Edinburgh, soțul Reginei Elisabeta, într-un interviu acordat agenției de știri german Deutsche Press Agentur în august 1988, a declarat: „Dacă am reîncarnat, aș reveni la viața forma a virusului mortal, pentru a contribui un pic pentru a rezolva problema suprapopulării. ”

În loc de a folosi puterile statului pentru a atinge obiectivele lor geopolitice, a dezvoltat o rețea secretă de interese financiare private legate împreună și atașate la vechea oligarhiei aristocratic din Europa de Vest. În multe feluri modelate pe East India Company anglo-olandez din secolul al XVII-lea. Inima Clubului Insulele este centrul financiar al Imperiului Britanic vechi, orașul Londra. Soros este unul dintre cei care în Evul Mediu Hofjuden, „instanță de evrei”, care sa bucurat de protecția familiilor aristocratice au fost chemați.

Cele mai importante dintre aceste „evreii care nu sunt evrei” sunt Rothschild, care au lansat cariera de Soros. Ei sunt membri ai Clubului de la Insulele și slujitorii familiei regale britanice, o relație care vine din zilele in care Hesse-Kassel vândute trupelor Hessian britanice pentru a lupta George Washington în timpul Războiului american de Independență. [Implicarea mercenari străini care au luptat pentru armata britanică urât în timpul Războiului american de Independență este plin de mistere. El a scris foarte puțin despre ea. În conformitate cu informațiile din enciclopedia online Wikipedia.org, „Hesse-Kassel a fost un principat german sa născut atunci când landgraviato de Hesse a fost împărțită în 1568, după moartea lui Filip, Landgrave de Hesse, și fiul său cel mare, William IV moștenit de nord și a stabilit capitala la Kassel. Landgraviato de Hesse-Kassel extins în 1604, când Maurice moștenit Landgrave de Hesse-Marburg unchiul. În secolul al XVII-lea și pe parcursul secolului al XVIII-lea, conți de Hesse-Kassel a devenit faimos pentru închirierea soldații lor Hessian ca mercenari pentru a lupta în țări străine. De remarcat este cazul Landgrave Frederick al II-lea, care a inchiriat trupele sale pentru nepotul său George III al Marii Britanii pentru a zdrobi rebeliunea din coloniile britanice din America, Revoluția Americană. Landgrave Federico II împrumutat 20.000 de soldați Hessian pentru nepotul regelui George III al Angliei pentru a lupta în Revoluția Americană și de a ajuta în războiul împotriva coloniilor americane, preț, aproape nimic. 3191000 de lire sterline ” De fapt, trupele coloniale s-au ciocnit cu mai multe Hessians că soldații britanici. Acestea sunt „mercenari” menționate în Constituția Virginia.]

Soros este doar pașaport american. Este un operator financiară globală, care se află în New York, pur și simplu pentru că „nu există bani”, așa cum a spus el odată jefuitor de bănci strâmb Willy Sutton, când a fost întrebat de ce a jefuit bănci pentru totdeauna. Soros speculeaza pe pietele financiare mondiale prin intermediul companiei sale în străinătate, cu sediul în Curacao, Quantum Fund NV, un fond de investiții privat, sau „fonduri speculative” (fond de alternativă). Fondul de alternativă aparent reușește jurul 11-14 miliarde de fonduri în numele clienților sau investitori-una dintre cele mai importante este de, în conformitate cu Soros, Regina Elisabeta a Angliei, cel mai bogat om din Europa. Apropo, în conformitate cu Michael Kaufman, autorul biografiei oficiale a Soros, Soros: Viața și Times a unui miliardar mesianic (Soros: Viața și Times unui milionar mesianic), „Fondul Quantum” se referă la teoria „nedeterminat” Werner Heisenberg: imposibilitatea de a măsura simultan poziția și viteza de orice particule atomice. Aplicată la piețe, ideea este că nu se poate investi fără a afecta perspectivele lor, pentru bine și la rău. „Opțiune Soros”, scrie Kaufman, „el a fost atât un pupic ironic și un semn de omagiu la noțiunile de failibilitatea, reflexivitate și convenții propriu determinismul său incomplet”.

Fondul Quantum se bazează în paradisul fiscal din Antilele Olandeze, în Caraibe, pentru a evita plata impozitelor și pentru a ascunde adevărata natură a investitorilor săi și ceea ce face el cu banii lui. Insulele Cayman și Antilele Olandeze sunt cunoscute paradisuri fiscale pentru operațiuni secrete, traficanții mafiei de afaceri și spălare de bani. Marile averi și investițiile preferă să păstreze identitatea și agenda bine ascunse. Michael Ruppert scris in Trecerea Rubiconului „pentru o bancă, fiecare dolar aveti pe depozit vă permite să plătiți între 9 și 15 de dolari sau mai mult, în funcție de cerințele impuse de Sistemul Federal de Rezerve. Pentru o bancă, un împrumut este la fel ca o comandă pentru un producător. Desigur, în cazul în care o bancă o taxă suplimentară pentru a nu pune întrebări este eliminat, la fel ca Citigroup cu Raul Salinas de Gortari, fratele fostului președinte mexican, pentru spălarea 100 milioane dolari obținute din traficul de droguri, care știe cum El declară că banii, atunci când publicarea beneficiile nete? ”

Să ne împiedice supravegherea guvernului a activităților financiare, ceva fondurile actuale de investiții depuse în Statele Unite trebuie să accepte prin lege să funcționeze, Soros sa mutat sediul la paradisul fiscal din Caraibe Curacao. Antilele Olandeze au fost citate în mod repetat de către Comitetul Spălării Banilor al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), ca fiind unul dintre cele mai importante centre ale lumii pentru a spala profituri ilegale de trafic de cocaină din America Latină și alte medicamente. Este o colonie a Olandei.

Soros a asigurat că niciunul dintre cele 99 de investitori individuali care participă la diverse fonduri de un cetățean american. În conformitate cu legislația SUA valori mobiliare, un fond de alternativă ar trebui să se limiteze la nu mai mult de 99 persoane extrem de bogate, numit „investitorii sofisticați”. Prin structurarea compania dvs. ca un fond de investiții alternative într-o țară străină, Soros evită control public.

Soros însuși nu este chiar consiliului de administrație al Fondului Quantum. Cu toate acestea, din motive juridice, care lucrează cu Fondul Quantum ca „investiții consilier” oficial, printr-o altă societate, Soros Fund Management din New York. Dacă un proces care a forțat Soros să dezvăluie detaliile operațiunilor Fondului Quantum ar apărea, se poate argumenta că acesta este „doar un consilier de investiții.”

Pentru a preveni autoritățile fiscale americane sau alți oficiali poate monitoriza tranzacțiile financiare ale rețelei afacerii dvs., consiliul de Quantum Fund NV include, de asemenea, oameni care nu ne-au cetățenie. Directorii financiari sunt elvețian, italiană și britanică.

George Soros face parte din mafie financiar coeziv – „mafia”, în sensul de o fraternitate secretă de familii în stilul masonii urmăresc scopuri comune. Oricine îndrăznește să critice Soros sau la oricare dintre partenerii săi este etichetat imediat o „antisemit” pentru mai multe holuri israeliene pro, cum ar fi Anti-Defamation League de B’nai B’rith (ADL, Anti-Defamation League pentru acronimul în limba engleză ) și AIPAC (Comitetul Israel Public Affairs american), neoficial responsabil pentru „avea grijă” de protejații săi, o critică care de multe ori tăcere sau intimidează critici reale de operații fără scrupule de Soros. Unul dintre protectorii mai vociferous Soros este Max Boot, editor al Wall Street Journal, cunoscut pentru apărarea imperialismului american în paginile Wall Street Journal și Weekly Standard. Max Boot a susținut pentru un timp destul de lung ca orice critica Israel sau sionismul, inclusiv critica politică este echivalent cu antisemitismul. Anti-Defamation League de B’nai B’rith considerată o prioritate absolută „proteja” acuzațiile Soros „antisemit” în Ungaria și din alte țări din Europa Centrală, potrivit directorului național al ADL, Abraham Foxman .

Deși el și prietenii lui în mass-media, nu ezitati sa acuze orice adversar al politicii Soros, în special în Europa de Est, de a fi „anti-semit” identitatea evreiască Soros aparent are doar o valoare utilitară pentru el în loc să fie o sursă de valori morale. Pe scurt, tânărul Soros era un cinic, ambițios, ideal pentru rețea postbelică de informații britanice persoană recrutată.

Timp de mulți ani, Anti-Defamation League (ADL) a fost reprezentat de firma de avocatura Willkie Farr și Gallagher. ADL este o operațiune de informații britanic fondat în SUA de MI6 și controlată de Saul Steinberg și Eric Trist de Tavistock. Saul Steinberg este reprezentantul SUA și un membru al familiei lui Iacov Rothschild din Londra.

Cercul Soros include speculator în mărfuri și metale, a încercat și fugar Marc bogat de Zug, Elveția și Tel Aviv, un criminal international care a fugit Statele Unite ale Americii în 1983, el a căutat în acest moment de către autoritățile din Statele Unite pentru evitarea de 48 de milioane de dolari in taxe si vanzarea de petrol ilegal Iran în timpul crizei ostaticilor [Bill Clinton acordat clemență la scurt timp înainte de a pleca de birou Statele Unite], iar dealer de arme israelian Shaul Eisenberg materiilor prime și „murdar Rafi” Eytan, atât legate de brațul financiar al israelian Mossad; și familia Domnului Iacov Rothschild, unul dintre cele mai puternice familii din istoria lumii.

Firește, interesele Soros și Rothschild preferă să păstreze legăturile lor în umbra a opiniei publice, pentru a ascunde prietenii bine conectate Soros are în City of London, Ministerul britanic al Afacerilor Externe, Israel și cercurile financiare din SUA. Prin urmare, am creat mitul că Soros este un „geniu” financiară a investiției singur, printr-o capacitate personal genial de a anticipa schimbările de pe piețele, a devenit unul dintre cele mai de succes speculatorii lume . Potrivit celor care au făcut afaceri cu el, nu Soros face o investiție majoră fără a avea înainte de informații din interior confidențiale.

Pe placa de Soros „Quantum Fund NV este Richard Katz, un om de Rothschild este, de asemenea pe placa băncii comerciale NM Rothschild & Sons din Londra si este director al Rothschild Italia SpA din Milano. Un alt link familie Rothschild a Fondului Quantum Soros este membru al consiliului Quantum Nils O. Taube, partener la nivel de grup de investiții din Londra St. James Place Capital, al cărei partener principal este Domnul Rothschild. Londra Times Lord William Rees-Mogg este, de asemenea, un membru al consiliului de St. James Place Capital de Rothschild.

Un partener care a lucrat în mai multe afaceri speculative Soros, inclusiv 1993 manipulare de aur, deși nu lucrează direct pe Fondul Quantum, este anglo-francez Sir James Goldsmith, un văr al familiei Rothschild speculator.

Deoarece Soros a creat propriul său fond de investiții în 1969, ea datorează succesul relației sale cu rețeaua bancară a familiei Rothschild. Soros a lucrat în New York, în anii ’60 pentru o mică bancă privată de lângă familia Rothschild, Arnhold & S. Bleichroeder, Inc., o familie bancar care a reprezentat interesele Rothschild din Germania în timpul Bismarck. În prezent, A. & S. Bleichroeder, Inc. rămâne magazia principală, împreună cu Citibank, fondurilor Fondului Quantum Soros „. George C. Karlweiss, Banque Privée Edmond de Rothschild SA cu sediul în Lugano (Elveția), precum și banca de Rothschild Bank AG Zurich (punctat de scandalul), a acordat sprijin financiar pentru Soros. Karlweiss ia dat o parte indispensabilă a capitalului inițial, precum și investitori pentru Fondul Quantum Soros.

Sursa : danielestulin.com

Evelyn de Rothschild, former chairman of N.M. Rothschild & Sons Ltd., center, and Lynn Forester de Rothschild, founder and chief executive officer of Elr Holdings Ltd., greet an attendee at the Boao Forum for Asia in Boao, Hainan, China, on Wednesday, April 9, 2014. The Boao Forum for Asia takes place from April 8-11. Photographer: Brent Lewin/Bloomberg via Getty Images

Evelyn de Rothschild – N.M. Rothschild & Sons Ltd., center,și Lynn Forester de Rothschild – Elr Holdings Ltd.

Maghiarul evreu, cu paşaport SUA, are statutul de superstar în rîndul marilor speculanţi. În clasamentul celor mai bine plătiţi directori şi finanţatori din America. Declară singur în public că intenţionează influenţarea marilor pieţe financiare din lume. Activităţile lui Sörös au devenit clare în martie 1993, cînd a prezis rapida creştere a preţului aurului. Se consideră că acest lucru a determinat achiziţii considerabile de metale preţioase, ceea ce a sporit cu 20% preţul lor, în comparaţie cu nivelul maxim atins în timpul Războiului din Golf. La începutul lunii iunie 1994, Sörös îşi anunţa intenţiile într-o scrisoare deschisă adresată redactorului de finanţe de la „Londoner Times”, Anatole Kaletsky, de a determina pieţele financiare să vîndă mai mult împrumuturile statale germane, în favoarea hîrtiilor de valoare franceze. Pe scurt: Jos cu marca germană şi atacarea băncii naţionale germane!

Dar cine este acest Sörös? Conform datelor oficiale, s-ar fi născut în 1930, ca fiu din părinţi evrei, iar în adolescenţa ar fi fost izgonit din Budapesta de către nazişti. Din Anglia, unde a studiat la „London School of Economics”, a ajuns în SUA la mijlocul anilor ’50. Acolo ar fi simţit o atracţie magică faţă de Wall Street, avînd însă pînă în 1969 o carieră care nu a atras atenţia nimănui. A preluat apoi, cu un partener, un fond de avere. A vîndut la termen acţiuni pe care nici măcar nu le avea, sperînd într-o scădere a cursului pînă la data-limită, pentru a le putea cumpăra mai ieftin decît la vînzare. Din aceste fonduri s-a format actualul „Grup Quantum”, o familie de fonduri de investiţii care operează din Antilele olandeze.

images

Printre membrii comitetului de conducere al fondului Quantum se numără şi un anume Richard Katz. El e în acelaşi timp şeful „Rothschild Italia S.pA” la Milano şi stă în consiliul de supraveghere al băncii comerciale londoneze „N.M. Rothschild & Sons”. Un alt membru al conducerii este Nils O. Taube. Acesta este partenerul unui grup de investiţii londonez numit „St James Place Capital”, considerat de către Lord Rothschild printre partenerii lui principali. Un partener frecvent al lui Sörös în diferite afaceri de speculaţie, îndeosebi la ridicarea preţului aurului, este James Goldsmith, înrudit cu dinastia Rothschild, la conducerea fondului Quantum se află printre alţii şi şefii unor foarte „discrete” bănci private elveţiene (care servesc sindicatelor crimelor organizate – arme şi droguri – drept spălare de bani). Se mai găsesc în continuare şi Edgar D. de Picciotto, directorul băncii private geneveze „Banque CBI-TDB Union Bancaire Privée”, un protagonist al pieţelor de aur şi de investiţii, Isodoro Albertini, directorul firmei bursiere ,Albertini & Co”, Beat Notz de la banca privată geneveză ,Banque Worms”, Alberto Foglia, directorul băncii din Lugano „Banca del Ceresio”. Mai mulţi politicieni italieni îşi depozitaseră mitele în Banca del Ceresio.

William Engdahl explică în continuare: „Legătura lui George Sörös cu cercurile de finanţe internaţionale ultrasecrete ale clanului Rothschild nu este o legătură obişnuită sau întîmplătoare între bănci. Neobişnuitul succes al lui Sörös în speculaţiile de pe pieţele financiare cu grad înalt de risc nu poate fi calificat drept simplu «noroc al jucătorului»“. Sörös are acces la „Descoperirile insider-ilor”, una dintre cele mai importante reţele de informaţii statale şi private din lume.

De la al II-lea război mondial încoace, legendarii Rothschild se străduiesc să emane o aură de insignifianţă în public. În spatele acesteia se ascunde una dintre cele mai mari şi ne-transparente formaţiuni financiare din lume. Familia Rothschild a cheltuit mulţi bani pentru a cultiva despre sine imaginea unei familii aristocrate avute, dar retrase, în care unul adoră vinurile franţuzeşti, iar celălalt se angajează în asociaţii de binefacere.

Pentru cunoscătorii nucleului londonez, „N.M. Rothschild” trece drept una dintre cele mai influente personalităţi ale acelei fracţiuni a Serviciilor Secrete britanice, care este în legătură cu aripa neoliberalistă Thatcher a partidului Tory. În anii ’80, „N.M. Rothschild&Sons” a cîştigat sume uriaşe din privatizarea întreprinderilor britanice de stat, în valoare de mai multe bilioane (probabil miliarde – n.a.) de dolari, realizaţi pentru doamna Thatcher, în plus, banca Rothschild se află în centrul comerţului mondial cu aur. La această bancă se fixează de două ori zilnic preţul aurului de către cele mai influente 5 bănci de comerţ cu aur.

„N.M. Rotrischild & Sons” este implicată însă în unele operaţiuni foarte murdare ale Serviciilor Secrete, în cadrul cărora se negociază „droguri pentru arme”. Datorită bunelor relaţii pe care le au în sferele înalte ale Serviciilor Secrete britanice, le-a reuşit membrilor Rothschild să împiedice orice pomenire a complicităţii lor într-una dintre cele mai periculoase reţele ilegale de Servicii Secrete, anume BCCI (Bank of Credit and Commerce International). În realitate, Banca Rothschild aparţinea acelui ansamblu de bănci internaţionale de spălare a banilor format de CIA şi MI6, prin care au fost finanţate în anii ’70 şi ’80 proiecte CIA, precum „Contras” din Nicaragua.” (William Engdahl, „Ce se află în spatele războaielor valutare ale lui George Sörös?”, Studiul EIRNA „Derivate“ -Bomba financiară cu hidrogen a anilor ’90).

Influentul director al comisiei bancare din casa reprezentanţilor americani, Henry Gonzales, a mustrat guvernele SUA de sub Bush şi Reagan că acestea s-ar fi împotrivit sistematic urmăririi penale a BCCI. În repetate rînduri, ar fi refuzat şi Ministerul Justiţiei să coopereze la cercetările Congresului asupra scandalului BCCI, aflat în strînsă legătură cu scandalul de la „Banca Nazionale del Lavoro” (BNL). Acesta şi-a asumat cîştiguri de miliarde de dolari din credite acordate de Bush guvernului israelian, puţin înaintea Războiului din Golf. Gonzales a spus literalmente că Guvernul Bush ar fi avut un Minister de Justiţie „despre care afirm că este cel mai corupt, cel mai incredibil de corupt Minister de Justiţie pe care l-am văzut în cei 32 de ani de cînd sînt deputat în Congres”. De la acuzarea publică în mass-media a BCCI de încălcare a diferitelor legi, procurorul new-yorkez Henry Morgenthau a depus public o plîngere împotriva BCCI. Morgenthau acuza BCCI „de cea mai mare escrocherie bancară din istoria finanţelor. În timpul existenţei sale vreme de 19 ani, BCCI a activat ca o asociaţie criminală coruptă“.

Un director al BCCI, şeicul arabo-saudit Kamal Adham, era conducătorul Serviciului Secret arabo-saudit în timpul şefiei lui Bush la CIA

Nici un ziar occidental nu dezvăluise pînă acum faptul că gruparea Rothschild legată cu George Sörös se afla în centrul uriaşului ansamblu ilegal al BCCI. Personajul-cheie al acestor afaceri era Hartmann, directorul de afaceri al filialei elveţiene a BCCI (Banque de Commerce et de Placement SA), conducătorul Băncii Rothschild AG din Zürich şi membru în comitetul de conducere londonez al „N.M. Rothschild & Sons“. În afară de asta, Hartmann se afla şi în conducerea filialei elveţiene a băncii italiene BNL şi era reprezentant-şef al „N.Y. Inter Maritime Bank” din Geneva.

Un fost colaborator apropiat al Serviciilor Secrete care era familiarizat cu „cazul Sörös” a dezvăluit că, sprijinit de un grup enorm de parteneri „taciţi”, Sörös adunase avere de peste 10 miliarde de dolari pentru a-i putea folosi ca pîrghie împotriva monedelor naţionale europene. Se pare că s-au numărat printre aceştia mai puţin cunoscutul comerciant de petrol şi metale Marc Rich şi comerciantul israelian de armament Shaul Eisenberg. Eisenberg activează de zeci de ani pentru Serviciul Secret israelian şi face un important comerţ cu arme în întreaga Asie şi în Orientul Apropiat Un terţ partener al lui Sörös este Rafi Eytan, care activase la Londra ca om de legătură între Mossad şi Serviciul Secret britanic. George Sörös nu e de fapt decît un alt instrument în mîna războiului economic şi politic condus de Rothschild. El aparţine cercurilor care au iniţiat, campania de aţîţare „Al IV-lea Reich” împotriva Germaniei reunificate. Sörös este extrem de anti-german. În autobiografia lui din 1991, „Underwriting Democracy”, Sörös avertiza faţă de pericolul că o Germanie unificată „ar putea distruge echilibrul (de putere) din Europa… Nu e greu de văzut că pot apărea din nou relaţiile dintre războaie. O Germanie reunificată devine cea mai mare Putere economică şi transformă Europa de Est în spaţiul său vital… o licoare foarte periculoasă”.

(Va urma)

JAN VAN HELSING

bibliotecapleyades.net

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s