România se vinde în continuare, dar pe şestache

11057373_646883122110163_3342773837643314863_n

Credeaţi cumva că, dacă nu mai sunt la guvernare portocaliii lui Băsescu, procesul de înstrăinare a activelor statului a încetat?! Programul continuă neabătut, pentru că este dictat din afara ţării şi supervizat de ambasade.

Guvernul a creat un grup operativ care se va ocupa de listarea pe bursele din Bucureşti şi Londra a unor pachete semnificative de acţiuni pe care statul le deţine la o serie de firme de stat la care are diverse participaţii. Practic, este vorba de trei categorii de societăţi naţionale care pot contribui la creşterea lichidităţii şi a volumelor de tranzacţionare de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB):

– firme deţinute majoritar de stat şi neprivatizate ( Hidroelectrica, Portul Constanţa, Aeroporturi Bucureşti, Salrom)

– companii privatizate, în care statul are deţineri minoritare, dar nelistate (Telekom, Enel, E.ON)

– societăţi cu participarea statului, minoritară sau majoritară, şi deja listate, în cazul cărora poate fi majorată cota (Romgaz, Nuclearelectrica, Petrom).

Guvernanţii estimează că din vânzarea de acţiuni ale firmelor la care statul este acţionar minoritar se va obţine un miliard de euro la bugetul statului, iar din titlurile companiilor unde este acţionar majoritar se vor obţine finanţări de peste 2,2 miliarde de euro.

Guvernul Ponta a ales o metodă mai parşivă şi mai discretă de vânzare a ţării. În loc să privatizeze ce mai a rămas de privatizat, riscând că trezească nemulţumirea şi protestele populaţiei, a ales metoda listării la bursă şi a vânzării de acţiuni. Prin cumpărarea de acţiuni ale statului şi prin majorări de capital, străinii ajung treptat să devină acţionari majoritari şi deci să deţină controlul asupra companiilor listate la bursă, deci practic devin proprietarii lor.

Chiar dacă pe termen scurt guvernul pretinde că echilibrează bugetul, pe termen lung pierde banii pe care i-ar fi încasat din dividende. Deci faptul că se doreşte creşterea veniturilor bugetare este doar un pretext.

Sursa: dantanasescu.ro

Toţi politicienii sunt protejaţi de străini, ca răsplată pentru trădare. Şi Năstase şi Udrea şi Băsescu. Îi bagă câteva luni la beciul domnesc şi în arest la domiciliu, ca să zică prostimea că s-a făcut dreptate şi după aia rămân cu averea neatinsă şi cu imagine de eroi ai neamului. Udrea încă nu a fost condamnată, dar văd că deja să apucă de scris cărţi despre timpul petrecut în arest. Înseamnă că e sigură că nu mai face puşcărie!

Delegaţia FMI, împreună cu delegaţia CE sunt de câteva zile la Bucureşti şi poartă negocieri cu Guvernul. Aţi auzit vreo vorbă despre asta în presă?! Aţi auzit ceva despre ce anume se negociază?! Nu cred. În schimb tot felul de bălării cu păduri tăiate, Iohannis, Codul penal, Dragnea, Udrea şi Băsescu, pentru a ţine ocupată populimea.

Nu mă refer la ştiri de câteva rânduri sau de 30 de secunde la TV. Ci la emisiuni şi dezbateri care să ajungă la cunoştinţa publicului larg, aşa cum se procedează în cazul altor subiecte. Eu nu mă aştept la nimic şi nici nu mă mir de nimic. Motivul pentru care postez este să atrag atenţia şi să îi ajut pe alţi să conştientieze un fapt important. Dacă strigi un timp mai îndelungat, cineva tot te aude şi poate începe să strige şi el şi după el alţi şi alţii, până se va trezi toată lumea.

Misiunea tehnică a finanţatorilor internaţionali va discuta cu guvernul despre proiectul Codului Fiscal.

Agenda negocierilor include şi calendarul de liberalizare a pieţei gazelor, subiect asupra căruia insistă Comisia Europeană.

În timp ce ăia care au dormit 15 ani sunt preocupaţi acum de păduri, în timpul ăsta guvernul primeşte ordine de la FMI să vândă ce a mai rămas, adică hidrocentralele, CFR, Poşta, Tarom, sistemul de sănătate şi să scumpească gazele şi energia electrică, pe care o producem în exces, deci ar trebui să se ieftinească. Şi în timpul ăsta cretinii sunt preocupaţi de păduri şi de Dragnea!

Uite, de exemplu decât să ieşi stradă ca să cadă guvernul Ponta sau să nu se mai taie păduri, eu consider că ar fi mai important să facem presiuni asupra statului, ca să adopte o lege împotriva paradisurilor fiscale, adică o lege care să oblige multinaţionalele şi cei care fac bani în România să plătească impozitele tot în România, nu în altă ţară. Dacă s-ar da o astfel de lege, bugetul s-ar tripla şi România ar scăpa de sărăcie. Dar câţi ar ieşi să protesteze pentru asta? Unii nici nu conştientizează că paradisurile fiscale sunt cauza sărăciei noastre.

Vezi, de aceea problema trebuie conştientizată, adică repetată şi discutată tot timpul, pentru a intra în conştiinţa publică, aşa cum s-a întâmplat cu problema tăierilor abuzive păduri. Cum a început propagandă masivă susţinută din exterior, cum s-au trezit şi românaşii şi au început să se agite. 15 ani nu au văzut nimic la televizor şi nici nu au citit nimic despre jaful din industria lemnului, pentru că erau ocupaţi cu altceva!

Dan.Tanasescu

Puterea serpilor globalisti vine din faptul ca au reusit sa oblige umanitatea sa fie dependenta de bani! Bani pe care numai ei au dreptul sa ii tipareasca! BNR este o societate comerciala cu capital majoritar privat, cu actionariat necunoscut dar noi stim ca sunt Rothschild,care tipareste niste bucatele de plastic frumos colorate numite LEI și pe care le da bancilor comerciale (majoritatea covarsitoare sunt detinute de aceiasi globalisti khazari) iar acestea la randul lor imprumuta guvernul Romaniei care este obligat astfel sa fie sluga creditorilor sai! De aceea Romania nu are cum sa se numeasca libera vreodata atat timp cat BNR este parte dintr-un sistem mondia de guvernare/sclavizare prin datorie! Eu sunt sigur ca la nivelul superior de comanda serviciile secrete romanesti sunt perfect conectate cu acest sistem totalitar de guvernare mondiala ! Si Mugur Isarescu a primit ceva informari despre felul in care oamenii se trezesc! Ia uitati aici declaratie:

„Suntem, noi, lumea de astăzi, într-o perioadă de represiune financiară. Să explicaţi ce este aceea o bancă comercială. Dacă mai lăsaţi multă vreme această explicaţie numai la nivelul Băncii Centrale, se va întări la nivelul populaţiei sentimentul că noi suntem avocaţii dumneavoastră şi nu e bine în primul rând pentru dumneavoastră. Complexitatea acestei industrii trebuie explicată populaţiei pentru a tempera avântul ideilor proaste şi populiste. Chiar vă rog să faceţi acest lucru cu mai mult curaj”.

(Luci Lucescu)

Secretul bunăstării din Occident :
În fiecare zi din țările considerate dezvoltate economic pleacă către țările subdezvoltate sau în curs de dezvoltare 100 milioane de dolari sub formă de credite care se întorc 200 milioane de dolari sub formă de mărfuri și produse! Rusia este cel mai mare contributor la prosperitatea occidentală fiindcă în fiecare zi din Rusia iese 1 miliard de dolari sub formă de mărfuri și produse! Aș fi curios cu cât contribuie România la visul (prosperitate) Occidental! China e manufactura Occidentului la ora actuală şi o uriaşă piaţă în acelaşi timp.


(Luci Lucescu)
Capitalismul este o formă de despotism bancar. Cei care tipăresc banii sunt un grup de oameni care conduc băncile de pe planetă. Aceste bănci tranzacționează monedele international ca pe niște mărfuri,prețuri,paritați pe care ei le doresc! Este un cazinou acest system financiar global ce are ca schema înșelătoria globală la care sunt jefuiți în fiecare zi cetățenii planetei. Prin această schema se fură resurse din diferite țări care valorează miliarde de euro/dolari. Tot prin această schema resurse adunate de la țările furate din present sunt distribuite după bunul plac. De asta în Londra,Paris,Viena,Berlin,New York,Los Angeles,totul arată magnific fiindcă în Africa,jumate din Asia,Estul Euroei,America Centrală și de Sud se moare de foame.

(Luci Lucescu)

Tocmai asta mă enervează pe mine la toate documentarele, articolele şi cărţile astea aşa-zis conspiraţioniste, că ele susţin că sistemul în esenţă este bun, dar se mai fac „abuzuri”, greşeli, „derapaje”, lucrurile „scapă de sub control”. Deci soluţia nu este schimbarea totală a sistemului, ci doar cârpirea şi cosmetizarea lui.

Înşelătoria şi secretomania au fost arma lor principală! S-au folosit de forţă, dar nu direct, ci prin intermediari, pentru ca ei să fie mereu la adăpost. În cazul unui război, vor muri doar nişte proşti, mult mai săraci decât ei, iar conducătorii sistemului vor fi în continuare la adăpost şi fericiţi că şi-au atins obiectivele. Ei acaparat întreaga planetă cu sistemul lor cămătăresc. Instrumentul principal este înşelăciunea şi secretomiania, nu forţa militară. Cel mai bine e să îi omori pe cei ce controlează sistemul, nu pe nişte oameni care nu au nicio treabă cu el. Aşa mi se pare logic şi eficient. Pentru satanişti războaiele, revoluţiile şi atentatele teroriste, în care mor un număr mare de oameni, sunt jertfe aduse zeului lor, prin care ei capătă putere şi binecuvântare.

(Dan Tănăsescu )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s