Martorii lui Iehova o sectă pedo-satanistă fondată de un francmason sionist

charles_taze_russell-11

Organizația Martorilor lui Iehova a fost fondată în 1870 de către Charles Taze Russell, un om de afaceri necinstit, pastor și apologet al sionismului anilor 1880. El era un apropiat al familiilor de bancheri Morgan, Rockefeller, Warburg și Rothschild. La acea vreme, secta se numea Studenții Bibliei.
Această carte a fost scrisă de Robin de Ruiter, scriitorul olandez cel mai tradus în prezent, care s-a infiltrat în Societatea Turnul de Veghe, numele oficial al sectei.
Există anumite fapte care probează natura satanică a Martorilor lui Iehova:
– Biblia lor, numită Traducerea Lumii Noi care a fost făcută în anul 1920 de către germanul Johannes Greber, un preot foarte ciudat, care a tradus Scripturile cu ajutorul unui medium spiritist. El a fost excomunicat din acest motiv.
– În publicațiile sale, ierarhia sectei utilizează tehnici de desene subliminale pentru a ascunde chipul lui Satan sub pletele lui Hristos (Veți trăi veșnic pe pământ, care va deveni un paradis,  pg. 17). Noi am expus mai multe cazuri care prezintă alte simboluri satanice explicite.
Pastorul american Fritz Springmeier, un fost ofițer în armata SUA, spune că ierarhia iehovistă vorbește în limba ezoterică, numită limba lui Enoh. O limbă care provine din Egiptul antic,  acesta fiind folosită și de sataniștii de nivel înalt. Magia lui Enoh a fost dezvoltată de către Sir William Sinclair, în secolul al XVI-lea,  în Scoția.
Într-o declarație, Russell a pretins că avea acces la marile loje. Nu există nicio îndoială  că el a fost un francmason de grad înalt și membru al rozicrucienilor. Ceremoniile care au însoțit arderea corpului său și înmormântarea lui au avut loc în conformitate cu ritualurile rozicrucienilor.
Carnetul său de membru al ordinului masonic al Cavalerilor Templieri, în care a fost înscris, și având numele său înscris pe el, a  fost găsit în loja mamă: Loja albastră din Dublin. Totul probează că el a fost un templier. Turnul de Veghe se traduce în limba ebraică prin  Mizpah(Mițpa) cuvânt specific de asemenea în magia enochiană. Am remarcat că trei loje ale templierilor, toate numite ”Mițpa”, erau active în regiunea în care predica  Russell, cum ar fi Pennsylvania. În plus, francmasonii au pus la dispoziția martorilor lui Iehova spațiile lor pentru ca aceștia să se poată aduna în ele.
Existența unei scrisori din 27 decembrie 1922, scrisă de un francmason de grad 33 al Lojii din Boston, și adresată unui “frate” elvețian, a fost înaintată în ianuarie 1924, Tribunalului  Districtual din Saint-Gall: “Întrebarea dumneavoastră se referă la Asociația Studenților  Bibliei, cu sediul în Brooklyn, orașul New York. Cert este faptul că acești oameni sunt foarte utili  pentru noi. Prin mijloace indirecte, le vom oferi un  capital semnificativ. (…) Principiul de a invada o țară, este de a folosi slăbiciunile și de a submina pilonii ei. În Europa, dușmanii noștri sunt protestanții și catolicii. Dogmele lor merg  împotriva planurilor noastre, așa că trebuie să facem totul pentru a reduce numărul adepților lor și pentru a-i ridiculiza.”  În Bavaria, de exemplu, această ură anticreștină i-a împins pe Martorii lui Iehova să facă prozelitism chiar la ieșirea  dintr-un cimitir, după o înmormântare.
În această perioadă, critici ai francmasoneriei precum Edith Starr Miller(Lady Queenborough – vezi foto),  au crezut că secta a fost finanțată de către Loja Masonică evreiescă, B’nai B’rith. Russell  a  fost prietenul lui  Stephen Wise, un rabin celebru, francmason și lider al B’nai B’rith.
În Franța, legea de separare a Bisericii de Stat din anul 1905 stipulează că, cultul este organizat  prin statutul juridic al asociațiilor religioase. Secta a obținut această recunoaștere în anul 2002. Acesta este un prim pas pe care-l constatăm în întreaga Europă, în special în Germania.
La 9 martie 1998, între Guvernul bulgar și sectă a fost realizat un compromis, cu scopul de a recunoaște Martorii lui Iehova ca o asociație religioasă. Comisia Europeană a Drepturilor Omului a aprobat acordul. La rândul său, pentru a-și atinge obiectivele, secta s-a prefăcut că nu are obiecții cu privire la transfuziile de sânge. Această exprimare de poziție a fost înșelătoare, pentru a păcăli publicul. În “Spațiile Regatului” nimic nu s-a schimbat. Și mulți dintre Martorii lui Iehova încă mor datorită refuzului transfuziei de sânge. Dar, de fațadă, populația bulgară a fost asigurată oficial de consimțământul sectei în această privință. Aș adăuga că interdicția de a beneficia de transfuzii de sânge a fost decretată în Brooklyn,  în anul 1945.
Secta încearcă să ascundă că discipolii săi au fost implicați în Primul Război Mondial,  pentru că în 1904, în Studiile Scripturilor, la al șaselea volum numit, Noua Creație, Russell a susținut că Biblia nu le interzice creștinilor lupta pe front. El a spus că ucenicii lui Isus erau înarmați. El a susținut că soldatul roman Corneliu, după botezul său, și-a satisfăcut serviciul militar.
Înainte de interzicerea activităților sectei, la sfârșitul lunii iunie 1935, al doilea președinte al martorilor, Rutherford, azvârlea cu declarații antisemite pentru a-l seduce pe Hitler. O parte dintre afirmațiile sale au fost consemnate în Declarația de adeziune din iunie 1935.  Rutherford  a anunțat că Iehova și Isus Hristos erau de partea naziștilor.
La sfârșitul anului 1942, Himmler a transmis personal instrucțiunea ca Martorii lui Iehova din lagărele de concentrare să beneficieze de cele mai bune condiții:  Ministerul de Interne  și  Poliția Reich-ului planificaseră deja guvernarea Rusiei în cazul în care regimul sovietic avea să fie învins de al Treilea Reich.  În această perspectivă victorioasă, Himmler plănuise pacificarea populației sovietice prin implantarea Societății Turnulu de Veghe.  Astfel, la Auschwitz și la Ravensbruck, adepții sectei au primit acte de identitate care le acordau drepturi largi inclusiv  dreptul de ieșire, și reducerea orelor de lucru. Iar administrația lagărelor de concentrare închidea ochii atunci când Studenții Bibliei se angajau să-i convertească pe rușii ortodocși.
Până la sfârșitul războiului, rușii propagau deja mesajul Turnului de Veghe în Uniunea Sovietică. În 1957, 40% dintre credincioși proveneau din lagărele de concentrare din Siberia, în care sate întregi au fost câștigate de învățăturile sectei.
În lagărele de concentrare, Martorii lui Iehova aveau reputația de a fi atât de flexibili încât ei au obținut poziții de kapos și de maiștri.

Scandaluri de pedofile ale ierarhiei din Brooklyn

Președintele fondator, Russell, și succesorul său, Rutherford, erau deja cunoscuți pentru lipsa lor de scrupule, și ca maniaci sexuali.  Între 1995 și 1996, Candace Conti a fost abuzată sexual în mod repetat de către un membru al Martorilor lui Iehova, al congregației din Freemont, California, atunci când ea avea doar nouă ani.

În 14 iulie 2002, un documentar BBC, care a fost reluat doar în Statele Unite de către CBS, CNN, a dovedit  – pe baza mărturiei lui Bill Bowen, care a petrecut douăzeci de ani în sectă – existența unor rapoarte privind dosarele secrete a 23720 de cazuri de pedofilie înregistrate în sânul Societății Turnul de Veghe. Bill Bowen a spus că, “pedofilii au fost protejați de sistem.”
Martorii lui Iehova au fost afiliați la Organizația Națiunilor Unite, în intervalul 1992-2001, ca o organizație non-guvernamentală (ONG)
Acest lucru nu este surprinzător din partea ONU:  mișcarea pentru o lume fericită (World Goodwill), fondată în anul 1932, este una dintre cele mai importante activități ale organizației Lucifer  Trust (care pentru a câștiga mai multă simpatie și-a schimbat numele în Lucis Trust în 1923), al cărui scop declarat este distrugerea umanității.  ”World Goodwill” a fost recunoscută de ONU ca un ONG, fiind prezentă  în sesiunile din Geneva și New York, ca  membru al Consiliului Economic și Social al acestui corp supranațional, ONU.
Secta Martorilor lui Iehova, de asemenea, este susținută de Departamentul de Stat al SUA.
Sediul din Brooklyn al Societății Turnul de Veghe este pro german într-un mod exemplar, și a fost așa de mulți ani. Din acest motiv, în 1918, președintele Societății și șapte membri ai consiliului de administrație au fost condamnați la 80 ani de închisoare, pentru că președintele a refuzat să folosească două din revistele publicate de el în America pentru propaganda de război împotriva Germaniei. Aceste două reviste, “Turnul de Veghe” și “Studenții Bibliei” au fost singurele reviste din America, care au refuzat să se implice în propaganda anti-germană și din acest motiv au fost interzise și suprimate în America, în timpul războiului.
 
Într-un mod foarte asemănător, în decursul ultimelor luni, consiliul de administrație al Societății noastre nu numai că a refuzat să se angajeze în propagandă împotriva Germaniei, dar a luat chiar și poziție împotriva acestei propagande. Declarația anexat subliniază acest fapt și subliniază că oamenii antrenați într-o astfel de propagandă (oameni de afaceri evrei și catolici), de asemenea, sunt persecutorii cei mai zeloși ai activității societății noastre și a  consiliului său de administrație. 
Aceasta precum și alte pasaje ale declarației au menirea de a respinge acuzația calomnioasă, că Studenții Bibliei sunt susținuți de evrei.

La Conferința noastră de cinci mii de delegați, de asemenea, s-a menționat  – așa cum este exprimat în declarație – că, Studenții Bibliei din Germania luptă pentru aceleași obiective și idealuri etice înalte pe care, de asemenea, le susține și guvernul național al Reich-ului german, care a proclamat că respectă relația omului cu Dumnezeu , și anume: onestitatea ființei create față de creatorul său.

Conferința a ajuns la concluzia că nu există contradicții atunci când vine vorba de relația dintre Studenții Bibliei din Germania și guvernul național al Reich-ului german. Dimpotrivă, referindu-ne la obiectivele pur religioase și apolitice și la eforturile Studenților Bibliei, se poate spune că acestea sunt în deplin acord cu obiectivele identice ale guvernului național al Reich-ului german.
Sperând în manifestarea bunăvoinței dumneavoastră, de care credem că ne vom bucura în curând, doresc să vă asigur de cel mai mare respect pentru dvs, onorabile domn Reich Cancelar.

Cu stimă,

Watch Tower Bible și Societatea de Tracturi  Magdeburg

Charles T. Russell, primul președinte al Turnului de Veghe, a fost un simpatizant al evreilor și un sionist. El credea că evreii vor avea un mare rol în împlinirea profeției biblice. Succesorul lui Russell, Rutherford, a continuat să sprijine în continuare această opinie până la intrarea în scena politică a lui Hitler, când și-a schimbat radical modul de gândire. La sfârșitul anilor 1920, Turnul de Veghe a făcut o întoarcere la 180 de grade, adoptând o atitudine antisemită.

“Să se știe odată pentru totdeauna că acești speculanți, oameni fără scrupule, egoiști, care se numesc evrei, și care controlează cea mai mare parte a finanțelor și afacerilor lumii, nu vor fi niciodată conducătorii acestui pământ nou. Dumnezeu nu ar risca să pună astfel de oameni egoiști, într-o poziție atât de importantă “ (The Golden Age 1927 Feb 23 p.343/Epoca de aur 1927 23 februarie p.343)
“Evreii nu mai sunt importanți pentru Dumnezeu. … Declarația Balfour, sponsorizată de organizațiile satanice ale guvernelor păgâne, i-a recunoscut pe evrei, dăruindu-le mari favoruri. Evreii au primit mai multă atenție decât li se cuvenea cu adevărat. “ ( Vindication – Book II (1932) pp.257,258/Justificarea -. Cartea II (1932) pp.257,258)

Sursa

Un gând despre &8222;Martorii lui Iehova o sectă pedo-satanistă fondată de un francmason sionist&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s