Faza finala catre dictatura globala a fiarei Noua Ordine Mondiala va fi desigur disparitia banilor cash

hernandez_chip_rect

Pasapoartele, cărţile de identitate şi permisele de conducere biometrice cu cip RFID reprezinta un pas important către dictatura globala totală (noua ordine mondială). Următorul pas este reprezentat de unificarea cardurilor existente într-un singur card „universal” care să fie şi ID (carte de identitate), permis de conducere, card de sanatate, card bancar, cheie pentru casă şi maşină etc.

Treptat suntem educaţi şi forţaţi să renuntăm la banii „cash” si să platim numai cu cardul. Ultimul pas, cel decisiv, implică renunţarea şi la aceste carduri universale (ce se pot pierde) şi înlocuirea lor cu implanturi RFID.

Tehnologia RFID şi corupţia clasei politice permit trecerea gradată către pasul final, DICTATURA GLOBALĂ, de la care nu mai există întoarcere. Ei vor să ne facă scavi pe cheltuiala noastră!

Diabolicul guvern din umbră toţi oamenii sunt potenţiali terorişti

Baze de date gigantice strâng informaţii detaliate despre toţi locuitorii planetei. Situaţia financiară şi materială, profesională, familială, fişa medicală, asigurări, călătorii. Dar şi detalii foarte personale precum numărul la pantofi, preferinţe culinare, convorbiri telefonice, sms-uri şi mesaje de e-mail. Pe baza acestor informaţii vor fi atent supravegheaţi, analizaţi şi manipulaţi toţi cetăţenii planetei. Mare parte dintre noi sunt deja prinşi în aceste baze de date. Adio, viaţă privată! Sub pretextul luptei împotriva terorismului toţi suntem trataţi ca nişte potenţiali răufăcători. Pe baza datelor personale, computerele vor stabili care oameni sunt potenţiali terorişti. În SUA deja există oameni care putrezesc în puşcării fără să fi făcut nimic. Doar pentru că un computer a stabilit că respectivii ar putea fi „terorişti”.

Chiar în acest moment se parcurg noi etape pentru implementarea sistemului mondial de monitorizare a tuturor fiinţelor umane. Evident că acesta va fi deghizat în aparenţa unui serviciu de mare utilitate publică. Etapa cheie în realizarea sistemului este crearea unei gigantice baze de date mondiale centralizate. O bază de date care va stoca informaţii despre absolut toţi oamenii de pe planetă. Fiecare fiinţă umană va avea un cod personal pe baza căruia se va putea accesa în baza de date un fişier cu informaţii personale diverse, care va fi mereu actualizat. Va urma etapa în care nimeni nu va mai putea face nimic dacă nu are acest cod: nu se va putea angaja, nu va putea face plăţi, nu va putea călători, deci practic nu va putea supravieţui în societate.

E mai uşor să faci oile să intre singure în ţarc…

Spuneţi că este imposibil, că oamenii nu vor accepta niciodată să fie controlaţi şi supravegheaţi în asemenea măsură? Vă înşelaţi. Acest sistem este deja intens mediatizat şi prezentat ca fiind numai în folosul cetăţenilor şi aducător de multiple beneficii. Aşa că oamenii, cât mai mulţi, sunt păcăliţi, ei îşi doresc deja să intre în sistem. Poate vă imaginaţi că aceste planuri vizează viitorul îndepărtat. Nu. Chiar în această clipă se lucrează intens la acest proiect. Într-o zi, poate chiar foarte curând, o să vă treziţi că pentru a vă încasa salariul sau pentru a vă cumpăra de mâncare va trebui să aveţi acel cod unic şi un microcip implantat în corp. Cutremurător, nu? Haideţi să deschidem atunci ochii şi să vedem în ce stadiu s-a ajuns şi cum a fost posibil ca lucrurile să avanseze atât de mult.

În S.U.A. sistemul e deja implementat!

Proiectul M.A.T.R.I.X. (multi-state anti-terrorist information exchange – schimb multi-statal de informaţii anti terorism) este o gigantică bază de date care conţine informaţii personale despre milioane de oameni. Ce gen de informaţii? Dintre cele mai diverse: caracteristici fizice, etnice, fişa medicală, adrese actuale şi trecute, numere de telefon actuale şi trecute, cazier judiciar, informaţii imobiliare şi auto, extrase bancare, certificate privind starea civilă, până şi fotografii ale vecinilor avuţi vreodată sau ale colegilor de servici şi preferinţe de toate tipurile: alimentare, muzicale, etc.

La aceste informaţii are acces doar personalul „autorizat”. Baza de date este gestionată de o societate privată, finanţată de Ministerul american de Justiţie şi controlată de Ministerul american de Securitate Interioară.

Autorităţile americane au exploatat la maxim evenimentele din 11 septembrie 2001. Practic, la ora actuală, diferite drepturi constituţionale fundamentale ale cetăţenilor americani nu mai valorează nici cât o ceapă degerată! Sub pretextul luptei împotriva terorismului, autorităţile urmăresc să controleze întreaga populaţie. Pentru că fiecare cetăţean este considerat a fi un potenţial terorist.

După evenimentele din 11 septembrie s-a vehiculat tot mai mult noţiunea de „coeficient de terorism”, creată pentru a putea identifica teroriştii… de fapt, posibilii terorişti! Pentru aceasta se foloseşte un procedeu numit „data mining” (engl., termenul poate fi tradus aproximativ prin „exploatarea resurselor de date”). Este vorba de o analiză realizată pe computer a unei mari cantităţi de informaţii personale pentru a identifica anumite scheme de comportament. În urma unei asemenea analize, se stabilesc profile şi se atribuie niveluri de risc pentru fiecare persoană în parte. A rezultat că în SUA, cel puţin 120.000 de persoane (din cele câteva milioane analizate) prezintă un înalt nivel de „terorism potenţial”. Unii dintre aceştia au fost chiar arestaţi, deşi nu au făcut nimic ilegal, doar pentru că un calculator a stabilit că ar putea reprezenta un pericol social!

Pare o scenă dintr-un thriller SF, nu-i aşa? Şi totuşi e real, totul se face pe faţă sub pretextul protecţiei cetăţenilor! Existenţa lui M.A.T.R.I.X. nu este nici negată, nici ascunsă de autorităţile americane. Ceea ce nu se spune cu exactitate este pe ce criterii şi din ce surse sunt colectate aceste “tone” de informaţii. Dacă programul are drept scop să identifice potenţialii terorişti este clar că nu se ştie care sunt aceştia şi nici care sunt trăsăturile lor reale! Selecţia “teroriştilor” se face pe baza datelor privind întreaga populaţie, pe baza unor modele “ştiinţifice” şi nicidecum pe baza evidenţei, adică a unor fapte antisociale, agresive, violente, iresponsabile ale respectivilor.

Cine ne garantează că undeva într-un computer de acest gen nu există deja un fişier cu date intime despre fiecare dintre noi, cu date privind obiceiurile pe care le avem, lecturile şi muzica preferată, alimentele consumate mai des, perioadele şi locurile în care ne petrecem concediul, problemele de sănătate şi punctele vulnerabile? E suficient ca cineva care are acces la aceste informaţii să ştie că eşti alergic la o anumită substanţă şi să îţi organizeze o mică moarte “naturală”, dacă îl incomodezi.

Cine controlează acest proces? Cine garantează că datele respective nu pot fi măsluite? Nimeni. Şi astfel o persoană incomodă (şi sunt tot mai numeroase aceste persoane incomode) poate să ajungă imediat pe lista neagră a periculoşilor şi să fie închisă pe viaţă sau chiar omorâtă.

Uniunea Europeană îşi crează norme pentru o şi mai strictă supraveghere a vieţii private. Aceste norme prevăd păstrarea informaţiilor privind convorbirile telefonice şi traficul de internet de către companiile specializate pentru cel puţin trei ani, posibilitatea de a fi efectuate percheziţii secrete la domiciliu, ascultarea convorbirilor telefonice şi interceptarea corespondenţei private la modul preventiv, adică şi a celor care nu au săvârşit vreo infracţiune.

Toate pot părea un SF sau o teorie a conspiraţiei. Însă tehnologia din prezent a ajuns la un asemenea nivel încât permite existenţa unor gigantice baze de date centralizate.

În fapt, chiar a fost pus în practică un sistem de identificare mondial prin adoptarea normei paşapoartelor biometrice care însoţeşte dezvoltarea unui sistem global, destinat să urmărească orice mişcare şi orice comunicare sau tranzacţie. Baze naţionale, continentale, private şi publice au fost legate între ele şi compatibilizate pentru ca “data mininig” să prolifereze.

“BESTIA” belgiană

În Belgia există deja un computer gigantic numit deloc întâmplător Bestia, care este pregătit să adune toate informaţiile despre locuitorii globului.

“Bestia este un computer gigantic care ocupă trei etaje în cadrul sediului Pieţei Comune. Acest computer se poate auto-programa şi are mai mult de o sută de surse de date. Experţi în programare au pus la punct un program pentru a gestiona prin intermediul acestui computer tot comerţul mondial. Computerul va atribui deci fiecărui locuitor al pământului un set de cifre care va servi drept număr de identificare mondial şi îi va permite persoanei în cauză să realizeze tranzacţii comerciale.”

În loc de concluzie…

Toate acestea se petrec pas cu pas, încet dar sigur, chiar sub ochii noştri. Lucrurile sunt prezentate de asemenea manieră ca noi să fim încântaţi de acest nou sistem şi să nu întrezărim uriaşul pericol pe care el îl reprezintă pentru libertatea noastră. Câteva etape au fost deja parcurse.

Mai întâi s-a creat pericolul terorismului prin noul PearlHarbour din 11 septembrie 2001. Apoi s-au emis legi anti-terorism care fac posibile arestări fără mandate, detenţii pe durate nedeterminate, ascultarea convorbirilor telefonice pe faţă, supravegherea generală şi personală a tranzacţiilor, percheziţii fără a fi nevoie de mandate, punerea de sechestru pe bunuri, procese desfăşurate „la secret”.

Întrucât se adună date despre toată lumea ne aflăm practic în situaţia absurdă în care fiecare fiinţă umană este în viziunea diabolică a guvernanţilor acestei planete un potenţial terorist. Nu mai urmează decât ca un computer să calculeze acel coeficient şi să dea verdictul. Iar noi dormim liniştiţi. Somn uşor! Să nu cumva să vă treziţi prea târziu!

Un control absolut !

Scopul final al pecetluirii oamenilor si functionalitatea care i se va da microcipului implantat in corpul uman, ce va permite incheierea de tranzactii doar de catre posesorii acestora, bine ne putem da seama ca tinta principala la momentul de fata a elitelor finaciare este eliminarea banilor cash de pe piata.
Vedem clar ca acesta initiativa a elitelor finaciare are loc tocmai in momentul cand intr-una din tarile membre UE, Romania, se desfasoara poate cea mai puternica ofensiva impotriva catuselor electronice promovate de catre autoritatile statale prin documentele de identitate, ce a ajuns sa fie purtata chiar si in Parlament. Ce rapid s-au repliat in avanposturi?

Tocmai acum cand populatia este pe cale sa se dezmeticeasca, constientizand ca de fapt decizia inca s-ar parea a fi in mainile sale, intra in arena sistemul privat bancar prin cea mai bine pusa la punct de pana acum tactica de promovare a unui produs de tip card si care pe viitor se doreste a deveni indispensabil oamenilor. De ce? Scopul lor este evident…

Daca statul nu prea ar fi avut ocazia si posibilitatea sa apeleze la publicitatea agresiva stradala si din mediul audio-vizual, bancile nu vor ezita sa o faca. Este limpede ca semnul fiarei, fara de care nu vom putea vinde sau cumpara, se implementeaza mai bine prin disparitia cash-ului.
România ar trebui să dea un semnal clar că sprijină plăţile electronice în economie, pentru a reduce economia subterană, şi să urmeze exemplul Bulgariei, care a interzis plăţile în numerar mai mari de 1.500 de euro, a declarat directorul general al VISA România. SISTEMUL face tot ce poate pentru a impune eliminarea cash-ului, invocand diverse motive: lupta impotriva terorismului, a economiei negre sau mai buna functionare a mecanismului.
Noi ortodocsii stim insa care-i motivul real al stradaniei lor: pregatirea momentului in care fara semn nu vom mai putea cumpara sau vinde. Si mai stim ca eliminarea banilor cash este strans legata de chestiunea cipului (buletin biometric, card de sanatate biometric, carnet auto biometric, card bancar, mai apoi documentul unic – toate in unu), e-Guvernare si internetul obiectelor.

Atentie, nu vorbim de evaziunea fiscala de care auziti la televizor, cea a firmelor ce produc bunuri si/sau fac comert. Varfurile masoneriei si ale camatariei planetare se inchina la lucifer, stiu cum sta treaba si ii fac voia. Esalonul doi insa, vede totul mai pragmatic: daca intreaga populatie are cip, nu doar ca vor stii despre fiecare om ce face, cum face si cand face, dar mai ales, prin disparitia banilor cash, vor avea acces la un robinet sigur, pe care il vor deschide sau inchide dupa bunul lor plac.

Pe de alta parte singura modalitate de a cumpara sau vinde ceva. Esalonul doi probabil nici nu pricepe ca asta de fapt inseamna semnul fiarei si sunt extrem de entuziasmati de idée. De asemenea entuziasmati sunt si cei din esaloanele trei, patru si de aceea lucreaza de zor pentru implementarea sinistrului plan. Este un vis minunat pentru cei ce se viseaza casta conducatoare, sa controlezi total membrii societatii.

A refuza cipul nu va insemna asadar doar greutati in a te descurca intr-o societate de tip Big Brother, ci si ilegalitate. Va fi ilegal caci nu posezi documentele obligatorii. Dar va fi ilegal si pentru ca tot ceea ce vei poseda, vei poseda fara drept (de la un eventual teren si pana la o simpla unealta). Si de asemenea se va ajunge in situatia ca si orice troc sa fie tot ilegal.

Nu stiu daca se pricepe, dar a nu avea cip va insemna a nu plati nici impozit. Si odata ajunsi in acest punct, SISTEMUL turbeaza si pedepseste aprig. Iar de aici mai departe, vor fi strict doua variante:

– prigoana cumplita (foame, lipsuri, presiuni, amenintari, puscarie)

– sau acceptarea …

Inca nu suntem acolo, dar nici mult nu mai este. Am considerat insa util sa scot in evidenta si acest aspect, ca sa stim cum stam si de ce anume sa ne pregatim …
Unde vreau sa ajung cu articolul postat astazi? Ca trebuie sa ne reamintim ca a refuza cipurile si platile electronice va insemna a nu plati impozite. Ba mai mult, ca activitatea nostra va fi incadrabila in ceea ce sistemul denumeste „economia subterana” sau piata neagra.

Un gând despre &8222;Faza finala catre dictatura globala a fiarei Noua Ordine Mondiala va fi desigur disparitia banilor cash&8221;

  1. DEȘI EXISTĂ ÎN LEGEA 95 DIN 2006 MODIFICATĂ RECENT ALTERNATIVA LA CARDUL ELECTRONIC DE SĂNĂTATE, IATĂ CE NI SE SPUNE PRIN MASS-MEDIA MANIPULATOARE:

    ,,De la 1 iulie 2015, cardul de sănătate va deveni obligatoriu pentru toţi asiguraţii din România. Toţi medicii, toţi farmaciştii, toate clinicile sau spitalele vor putea presta servicii de sănătate numai pe baza sistemului informatic. Mai sunt numai 40 de zile până când medicii trebuie să renunţe la reţetele scrise de mână şi pacienții vor putea fi tratati, în afara urgenţelor, doar dacă prezintă cardul.”

    Ca să determine cetățenii români să meargă să ia cardul și apoi să-l activeze la medic…

    sursa:http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Special/Romania+furata/Romania+furata+Cardul+de+sanatate+si+afacerile+bolnave+din+siste

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s