Strategia imperiului: CREAREA HAOSULUI, NU OBTINEREA VICTORIEI, SI TRANSFORMAREA OAMENILOR IN MARFA

liberators

“Inca o data, o tara ‘eliberata’ de Occident se adanceste tot mai mult in haos.”

Ar putea fi vorba despre oricare dintre tarile aflate in conflict, acolo unde Washington-ul si marionetele sale din Occident si Orientul Mijlociu seamana razboi – haos etern, suferinta, moarte… si supunere.

Acesta este si scopul: strategia Washington / NATO nu este de a “castiga” un razboi sau conflict, ci de a crea un haos nesfarsit. Aceasta este calea (i) de a controla oamenii, natiunile si resursele lor; (ii) de a asigura Occidentului o continua nevoie pentru industria militara – trupe si echipament -, sa ne amintim ca mai mult de 50% din produsul intern brut american depinde de complexul industrial militar, industriile si serviciile conexe; si (iii), o tara aflata in dezordine sau haos este falita si are nevoie de bani – bani primiti in conditii grele, bani la pachet cu “austeritatea” oferita de faimosul FMI, Banca Mondiala si alte “institutii de dezvoltare” infame asociate; bani care echivaleaza sclavia, mai ales cand exista lideri corupti carora nu le pasa de oameni.

Acesta este numele jocului – in Yemen, Ucraina, Siria, Irak, Sudan, Africa Centrala, Libia... si lista poate continua. Cine lupta impotriva cui este irelevant. ISIS / ISIL / IS / DAISH / DAESH / Al-Qaeda si orice alt nume de organizatie mercenara ucigasa am vrea sa mai adaugam pe lista – sunt doar etichete creatoare de confuzie. Am putea la fel de bine sa adaugam Blackwater, Xe, Academi si toate celelalte nume alese pentru a fi greu de recunoscut. Ele sunt prostituatele Imperiului, prostituate de cel mai jos grad. Apoi vin prostituatele de lux, precum Arabia Saudita, Qatar, Bahrein si alte state din Golf, plus Marea Britanie si Franta, bineinteles.

Presedintele Hollande tocmai a semnat un contract de mai multe miliarde de euro cu Qatar pentru vanzarea a 24 de avioane de vanatoare Rafale. Acum se indreapta catre Riyadh pentru discutii cu regele saudit Salman, pentru a mai vinde inca 24 de avioane – e o afacere buna si ajuta la uciderea inamicilor fabricati; si totodata pentru a participa la summit-ul Consiliului pentru Cooperare in Golf (GCC) pe 5 mai. Subiectele de discutie la intalnire sunt “crizele” din regiune, incluzand Yemenul, create de Occident in numele Washington-ului (si a stapanilor lor) si puse pe seama “rebelilor” care cauta cel mult un guvern mai drept.

Occidentul a inventat un vocabular atat de bolnav, incat ni s-a imprimat in creier – sau ce a mai ramas din el -, precum un virus, astfel incat nici macar nu mai stim ce inseamna respectivele cuvinte. Le repetam si le credem. La urma urmei, presa mainstream ni le baga pe gat zi de zi. Oamenii care lupta pentru libertate, supravietuire impotriva regimurilor opresive, sunt “teroristi”, “rebeli”. Refugiatii din Africa, din tarile afectate de conflicte induse de Washington, refugiati dintre care mai bine de 4000 au murit deja anul acesta incercand sa treaca Mediterana pentru “o viata mai buna” – au fost numiti in mod convenabil “imigranti”. De multe ori li se alatura si termenul “ilegali”. Astfel, constiinta Vestului este spalata de vina. Imigrantii sunt cersetori. Imigrantii ilegali trebuie incarcerati. Nu au nimic de-a face cu tulburarile si haosul plantate de Vest in tarile natale ale “imigrantilor”. Rusine, Bruxelles!

Inapoi la haos – domnul Hollande stie foarte bine ca avioanele sale sunt folosite pentru deservirea stapanului si raspandirea de si mai mult prapad in regiune, mai multa moarte, mai mult dezastru, mai multa suferinta, mai multa sclavie – mai multi refugiati inecati in Marea Mediterana -, mai mult haos nesfarsit, oameni la capatul supravietuirii, oameni care nu mai pot lupta pentru tara, resursele si libertatea lor, deoarece trebuie sa lupte pentru pura supravietuire, atat a lor, cat si a copiilor si familiilor lor. Asta inseamna imperiu.

Spuneti-mi, va rog, daca o persoana care vinde arme, avioane de vanatoare sau alte tipuri de masini ale mortii statelor, stiind foarte bine ca aceste arme sunt folosite pentru uciderea oamenilor si distrugerea de tari, este altceva decat un criminal in masa? Un criminal de razboi de cea mai joasa speta?

Domnul Hollande, pe langa faptul ca este un criminal de razboi, mai este si bigotul perfect care crede ca la sfarsitul zilei cateva firimituri din Marele Jaf vor pica si in farfuria lui – si ca va putea inota cu stapanii lui intr-o mare luxurianta de lapte si miere. Crede el ca trebuie sa salveze economia aceste tari marete care ni i-a dat pe Victor Hugo, Stendhal, Balzac, Dumas prin vanzarea de masini de ucis catre alti lachei ai imperiului? Nu-i pasa oare ca 83% din electoratul sau il detesta?

Raspandirea de tulburare, haos, saracie – aceasta este ceea la ce se pricep cel mai bine Washington-ul si vasalii sai. Ei nu vor sa “castige” razboaie; ei vor haos etern, saracie, oameni care pot fi supusi usor – dominatie completa, cum ii zic ei.

Si cum armata SUA si fratele (sau sora) mai mare NATO nu pot fi peste tot, nu vor sa fie vazute peste tot, angajeaza ucigasi. Washington-ul inventeaza si creeaza, apoi finanteaza cu fluxurile sale nesfarsite de bani, ISIL-urile, Daesh-urile, Al-Qaeda-el – si repertoriul creste dupa dorinta stapanilor -, pentru a lupta pentru ei, pentru a ucide pentru ei, pentru a produce haos si piste false – astfel incat ei, NATO si buldozerul numit Pentagon, sa poate interveni si sa simuleze “distrugerea” mercenarilor pe care ei i-au creat. Insa presa oficiala nu va va spune adevarul.

Mass-media va va convinge ca Houtis, o grupare siita secular-umanitara de stanga si sunitii se lupta unii cu altii in Yemen pentru obtinerea puterii; ca sauditii si partenerii lor din GCC elibereaza Yemenul din mana unor teroristi; ca Houtis este sustinuta de Iran (tara predominant siita) – afirmatie respinsa recent cu vehementa de catre un oficial al Natiunilor Unite -, deci, astfel, Houtis trebuie ingenuncheata. In acelasi timp avem astfel inca o vina de aruncat in spatele Iranului. Odata ce Houtis vor fi fost dominati sau ucisi in numar suficient, va fi pus un presedinte marioneta precum fostul presedinte Saleh, sau succesorul sau Hadi, astfel incat Washington-ul sa faca in continuare jocurile – oprimarea populatiei pentru a-si mentine accesul nelimitat la portul strategic Aden si in Golf.

Ucraina este la fel: avem ISIS / Daesh / Al-Qaeda sau oricare le-ar mai fi numele in Ucraina? Bineinteles! Sub comanda CIA si a circa 6000 de soldati americani, instructori, desigur. Acestia instruiesc trupele Kievului cum sa-si ucida mai bine si mai rapid fratii din Donbas; ii instruiesc cum sa creeze haos de durata. Si daca soldatii refuza sa fie instruiti cum sa-si ucida fratii, regimul nazist de la Kiev ii va impusca pentru tradare. Punct ochit, punct lovit. Usor. Astfel incat nimeni sa nu se opuna.

Nu in ultimul rand, “consilierii” militari americani si CIA, cu ajutorul ucigasilor angajati – nazistii kieveni, adica ISIS / Daesh / Al-Qaeda -, incearca sa-l provoace pe presedintele Putin la razboi – posibil chiar un al treilea Razboi Mondial. […]

Deci nu exista niciun dubiu ca ISIS / Daesh / Al-Qaeda sunt in Ucraina. Acestia sunt oriunde le porunceste imperiul. Pentru asta sunt platiti. Asta fac prostituatele. Mai ales cele create; prostituatele bine platite. Ideologia este doar praf in ochi, folosit in mod convenabil de catre mass-media occidentala – incat sa credem ca toti musulmanii sunt rai, unii mai mult decat ceilalti. Occidentul trebuie sa lupte impotriva lor, deoarece sunt o amenintare serioasa la adresa libertatii si democratiei noastre, si mai ales la adresa valorilor noastre capitaliste de tipul “orice merge”.

Fiindca acesta este scopul final: transformarea oamenilor in marfa, dispensabili, reductibili la carne de tun, pentru a fi ucisi in masa prin alimente (otravite) modificate genetic, cu drone, cu bombe, cu foamete creata artificial, astfel incat la final supravietuitorii sa fie sclavii unei elite restranse care controleaza cele patru colturi ale globului si TOATE resursele sale, pentru a mentine un stil de viata al oamenilor exceptionali – da, natiunea exceptionala va fi redusa la un numar restrans de indivizi exceptionali, ce traiesc intr-o splendoare grandioasa.

Amintiti-va de infamele vorbe ale lui Henry Kissinger, de viziunea unuia dintre cei mai atroce criminali de razboi ce inca traiesc astazi, laureat Nobel (sic), spuse in urma cu aproximativ 50 de ani: “Cine controleaza aprovizionarea cu alimente controleaza oamenii; cine controleaza energia poate controla continente intregi; cine controleaza banii, poate controla lumea.”

Aceste cuvinte suna din ce in ce mai adevarat in fiecare zi. Dar numai cat timp le permitem; numai cat timp noi, Oamenii, cei 99,999% din locuitorii globului, le permitem.

GlobalResearch

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s