Cum este promovat satanismul în cultura occidentală

11261218_1620181558196895_7387966320618802299_n

Credeţi, cumva, că cei care trag semnalul de alarmă privitor la pericolele acestei „Noi Ordini Mondiale“ suferă de vreun delir paranoic, aşa cum afirmă vehement agenţii masonici din presă? Este adevărat, însă, că este greu să judecăm corect ceea ce se petrece dacă nu avem anumite noţiuni iniţiatice de bază. Astfel, puterea de judecată a publicului este pusă la grea încercare, mai ales pentru că în ultima vreme, simbolismul satanic ocult, destinat celor „care ştiu“, este din ce în ce mai prezent în vieţile noastre, deseori fiind vehiculat prin intermediul mass-media.

Multe din acţiunile şi faptele masonilor sunt aparent benefice, dar aceasta este doar o aparenţă: din păcate, ele au ca scop şi efect crearea unui paravan şi a unei legitimităţi cât mai confortabile în spatele căreia elitele masoneriei să-şi poată desfăşura nestingherite activităţile malefice la o scară mult mai largă. Unele din acţiunile masoneriei (de exemplu anumite acţiuni de caritate) sunt ca nişte măşti foarte bine pictate care au rolul de a orbi omul şi astfel de a nu mai fi atent la ceea ce se ascunde de fapt în spatele lor.

De o bună bucată de vreme puterea financiară mondială a fost acaparată de o mâna de oameni. Aceştia, implicaţi în afaceri bancare (cămătărie) au pus treptat mâna pe averi fabuloase dobândind astfel o influenţă din ce în ce mai mare asupra politicii statelor Europene, iar mai apoi Americane.

Există o structură mondială secretă, masoneria, care s-a dezvoltat pe parcursul ultimelor câteva secole şi care include în rândurile sale o mare parte din factorii de decizie şi de putere ai lumii actuale. La vârf această structură este dirijată de marea finanţă mondială. Scopul declarat al acesteia este acapararea puterii politice a întregii lumi (bineînţeles acest scop poate fi cosmetizat şi ambalat în cuvinte precum „uniune”, „federaţie”, „republică mondială”, „democraţie globală”, „noua ordine mondială”, etc, însă, în esenţă, rămâne acelaşi).

Cu mândrie, ei, masonii, recunosc că evenimente istorice remarcabile precum revoluţia franceză, revoluţiile de la 1848 din toată Europa, sau, în cazul României, Unirea Principatelor de la 1859, marea unire de la 1918 şi multe altele sunt iniţiate şi dirijate din umbră de către ei. În general ei se mândresc cu deţinerea puterii financiare şi politice cvasi-absolute de vreo 100 de ani încoace (însă în mod oficial ei spun că sunt doar o inofensivă asociaţie cu scopuri spirituale, care nu are de-a face nimic cu politica!).

Războaiele „creaţii masonice”

Ce nu le place să fie spus, însă e de notorietate, este  că războaiele mondiale sunt tot „opera” lor,alte crime şi „experimente” globale la unele dintre acestea asistând şi noi chiar în ziua de azi (de exemplu construirea Europei unite (pas spre înfăptuirea Lumii unite), războaiele din fosta Iugoslavie. De asemenea ei spun ca democraţia e tot creaţia lor, a masonilor. Ce democraţie mai e aceea în care conducătorii poliţiei, procuraturii, sistemului judecătoresc, mass mediei, politicii, etc sunt de fapt controlaţi din umbră? Ca „Iluminatii” sunt interesaţi de declanşarea de războaie o spune pe faţă chiar şi Olimpian Ungherea prin glasul Baronului,motivaţiile financiare ale razboiului din Golf: „Iar George Bush, presedinte al  Statelor Unite, dar si membru al organizatiei „Bilderberg”, a trecut in forta la executarea  planului hotarat: declansarea interventiei din Golf si readucerea lui Saddam la kilometrul  zero, adica pe pozitiile initiale. Acest razboi fulger a adus in bancile Consiliului Suprem  al Iluminatilor un profit net de 200 miliarde de dolari. Si astfel au fost echilibrate  conturile bancare ale Orientului, care incepusera sa genereze grave dizarmonii financiare  mondiale. Pentru cat timp? Cine stie? Poate pana la un nou razboi local. Rapid si  eficient.” (Clubul Cocosatilor, pagina 126). Dacă ei inşişi pot face asemenea declaraţii publice, de pe poziţiile de apărători ai masoneriei, ce încredere mai poate avea cineva că sunt oameni normali? Ce încredere mai poate avea cineva că idealurile cele luminoase pe care le proclamă sunt şi cele adevărate, pe care le urmăresc? Cine s-ar lăsa liniştit pe mâna unor asemenea oameni?

Planurile criminale ale masonilor pentru a reduce populaţia globului

A devenit iarăşi o armă cu două tăişuri pentru aceştia: pot controla foarte bine fluxul informaţional, dar în acelaşi timp lumea devine din ce în ce mai interconectată, mai conştientă.

Dacă ei proiectează cu obstinaţie, de câteva secole, dizolvarea naţiunilor,  o „republică” (a se citi dictatură) mondială (iar noi românii ştim ce înseamnă o dictatură şi cât de greu se poate ieşi de sub ea, aşa zisele revoluţii din Europa de est din 1989 fiind de fapt tot „opera” masoneriei; ce s-ar mai putea face dacă ar fi o singură dictatură – sau mă rog, „democraţie” – mondială, cine ar mai putea scăpa omenirea de ea?) atunci trebuie, printre altele, să reducă drastic numărul oamenilor de pe Pământ.

Cu cât ar fi mai puţini şi mai înfricoşaţi cu atât ar fi mai uşor de controlat şi de educat, nu-i aşa? În condiţiile actuale, cu o populaţie de peste 6 miliarde de oameni,  numai astfel noua ideologie „salvatoare” ar putea fi impusă! Ce aţi zice atunci de nişte epidemii, de nişte războaie şi în final, de marele război atomic şi chimic, profeţit de marile religii? Lucrurile încep să se lege? În vidul de putere creat atunci „soluţia salvatoare” ar putea fi uşor instalată!

Jan Van Helsing, cartea (Societățile secrete)

3762b5565d486373a7ef01aa110f4a06

Raman fascinat mereu de cum a ajuns satanismul stiinta principala arma cu care Imperiul satanist American domina planeta prin propaganda prin intermediul filmelor si al serialelor. Hollywoodul. Este un imens laborator de controlsi prelucrare mentala absolut fantastic. Tehnologiile de manipulare a mintii incepute inainte de cel de-al doilea razboi mondial si perfectionate de CIA dupa 1947 nu au egal in acest moment pe planeta potentialul pericol la adresa Umanitatii este imens fiindca sunt foarte putini oameni care sa nu se „relaxeze” cu un film sau un serial dupa o zi grea. Exact momentul cand din cauza oboselii partea constienta are controlul redus si prin intermediul filmelor si serialelor americane MANIPULATORII Introduc idei parsive in mintea oamenilor.

Va las sa urmariti acest trailer ca sa vedeti, daca nu stiati deja, unde poate duce ingeniozitatea si imaginatia puse in slujba raului.

(Luci Lucescu)

Dacă un anumit mesaj este repetat timp de mai multe decenii, mereu şi mereu, unor oameni (chiar dacă aceştia iniţial nu îl acceptă), ei ajung să se obişnuiască cu ideea respectivului mesaj şi, astfel, încetează să i se mai opună (deşi, teoretic, ei o resping!). O dată ce oamenii nu i se mai opun (lasă garda jos), mai devreme sau mai târziu, respectiva idee, evocată mai mereu, va prinde rădăcini în subconştientul lor. Deoarece acest proces de implementare şi acceptare a anumitor idei este foarte lent şi subtil, persoanele respective nu sunt conştiente de el. Acest proces este recunoscut în psihologie şi aplicat în toate domeniile. Acelaşi fenomen îl întâlnim şi în divertisment (entertainment, în limba engleză). Filmele, emisiunile TV, moda, muzica… toate acestea ne prezintă cel mai adesea mesaje, idei şi acţiuni imorale, pe care, mai devreme sau mai târziu, oamenii le acceptă şi, mai grav, le pun în aplicare.

De-a lungul timpului, s-a observat că anumite mesaje şocante, care ar fi fost respinse de public mai demult (în urmă cu două decenii, de exemplu), sunt acceptate cu mare uşurinţă în prezent.

Aleister Crowley – promotorul diavolului

Aleister Crowley (1875-1947) a fost unul dintre cei mai cunoscuţi satanişti din secolul al XIX-lea. Bestia, aşa cum el însuşi îşi spunea, a fost homosexual şi pedofil. Născut în Marea Britanie, Crowley avea legături stabile cu serviciile secrete.

În 1900, Crowley s-a alăturat politicienilor masoni, aristocraţilor şi familiei regale britanice, pe care îi iniţia. A fost fondatorul grupării O.T.O. (Ordo Templi Orientis). În cartea sa Magic, acesta scrie: „Diavolul este Satana, el este dreptatea şi dragostea, el este lumina…“ În această carte, Crowley prezintă metode de contactare a demonilor. El îi îndeamnă pe oameni să facă acest lucru şi să se pregătească pentru o Nouă Ordine a lui Anticrist pe Pământ. Recunoscut şi apreciat la vremea sa, Crowley a scris Cartea legii, lucrare dictată, după cum susţine el însuşi, de Satana, în care spune: „La o parte cu Creştinismul. Voi construi un rai şi un Pământ nou… doresc blasfemie, crimă, furie, revoluţie, tot ce este rău…; îi sunt devotat marelui meu stăpân Satana…; jur să detest şi să nu îmi pese de nimic, decât de a-i face pe plac dumnezeului meu, diavolul“. Crowley susţinea că poate deveni un geniu în muzică prin practica satanismului. Un alt scop al său era acela de a crea o revoluţie a drogurilor, pentru ca „astfel, demonii să se poată manifesta prin oamenii care se vor droga“ şi o revoluţie sexuală. În 1969, revista London Times l-a declarat pe Crowley „unul din marii creatori ai secolului XX“. Un jurnalist englez, aparţinând bisericii lui Satana a declarat: „este frumos să vezi cum adepţii lui Crowley îi transmit mesajul mai departe prin muzică; predicţiile lui Crowley se adeveresc, suntem în epoca lui Horus. Oamenii au început să facă ceea ce îi deprimă (ofileşte).“

„Discipolul” său într-ale satanismului, Timothy Leary a fost investit să ducă mai departe cultul lui Satan fondat de Crowley. După cum el însuşi a declarat, rolul principal al lui Leary era să răspândească cultul lui Crowley în America, ţară considerată de satanişti ca având „un potenţial valoros” din acest punct de vedere. După „revoluţia” societăţii americane din anii ’60, oamenii erau deschişi faţă de orice ar fi reprezentat libertate, nou; astfel, cărarea era pregătită pentru ca Timothy Leary şi Henry Hay, un alt discipol al lui Crowley, să împlinească sarcinile date de acesta (care era demult decedat, dar care, după afirmaţiile lui Leary, îl contacta şi îl îndruma pe acesta în misiunea sa). Henry Hay, iniţiatorul revoluţiei homosexualităţii (în anii ’60), profesor de muzică, a afirmat că „limbajul, forma unei piese şi dansul pot fi folosite cu succes în muzică pentru a comunica idei, planuri şi probleme publicului, chiar sub nasul autorităţilor – ca şi armă… Muzica a avut întotdeauna puterea de a isca revolte şi revoluţii… Pentru două treimi din populaţia planetei, muzica este un limbaj de comunicare, organizare, educaţie, mobilizare…“ (The Trouble with Henry Hay, 1990, pag. 178)

Crowley a influenţat o mulţime de cântăreţi care au devenit faimoşi peste noapte. Asemeni lui Crowley, Rex Church, preot satanist, susţine că demonii folosesc muzica pe post de  armă şi metodă de propagare, pentru a răspândi în întreaga lume un curent împotriva religiei lui Iisus, pentru a instaura regatul Anticristului pe pământ. Sute de milioane de oameni de toate vârstele, dar în special tinerii, sunt victimele acestui fenomen.

Ei promovează legi noi, în care moda, sexul, banii şi răzbunarea sunt mai presus de orice. Majoritatea acestor artişti, care şi-au vândut atât talentele, cât şi sufletele diavolului, s-au lăsat influenţaţi de forţele răului şi conduc mai departe generaţiile de tineri spre decăderea totală.

Toţi aceşti „artişti de primă mână“ au declarat, la un moment dat, că şi-au vândut sufletul diavolului sau că sunt posedaţi. Este important să realizăm că toţi aceşti artişti au fost şi sunt iniţiaţi în ştiinţele oculte. Ei cunosc şi folosesc energii subtile şi simboluri specifice malefice pentru a controla masele de oameni sau, cel puţin, pentru a le atrage atenţia şi a-i influenţa într-un mod demoniac.

Schimbarea artiştilor de la un album la altul este tot mai evidentă. Aceştia nu se mai feresc să ascundă că sunt adoratori ai lui Satana. Este suficient să le privim videoclipurile, să le ascultăm versurile… Suntem bombardaţi de simboluri oculte demoniace peste tot în jurul nostru. Oamenii pot fi foarte uşor determinaţi să rămână indiferenţi prin prezentarea repetată a unor informaţii contradictorii. Este de ajuns să se lanseze o informaţie şi apoi contrariul ei. Într-o primă fază va apare o separere între două tabere, una pro şi alta contra. Dacă se continuă în acealaşi mod, persoanele din ambele tabere nu vor mai şti ce să creadă şi singura modalitate de a se proteja în faţa acestei nesiguranţe şi oscilări va fi să renunţe a mai avea vreo opinie.  Este vizibil cât de mult este utilizat acest mecanism în  politica şi mass media de astăzi.

 

59b446d357d2cddf37e726c75b8de3c3

Probabil aţi auzit, printre sutele şi miile de melodii pe care le ascultaţi, mai noi sau mai vechi, un mesaj care se tot repetă: acela de a face tot ce vrei, de a trăi numai după propria voinţă fără să îţi pese de ceilalţi şi de consecinţe.

Mesaje ca “fă tot ce vrei” (do what you want), “fac tot ce vreau” (do whatever I want), “ascultă-ţi inima” (listen to your heart), “fă ceea ce simţi” (do what you feel) etc. Aceste mesaje sunt prezente şi în filme, cărţi şi alte forme de comunicare culturală şi sunt răspândite azi în întreaga lume. Chiar şi la noi multe melodii promovează astfel de idei.

Această idee, de a ţine cont numai de propria voinţă şi de a nu-ţi păsa deloc de consecinţele acţiunilor tale faţă de ceilalţi, promovată intens prin cultura pop şi showbiz în ultimele decenii nu a apărut din întâmplare şi este de fapt o adaptare a legii fundamentale Aleister_Crowley” în lucrarea sa de bază, “Cartea Legii” (The Book Of Law), un fel de biblie satanistă. În forma sa originală acestă lege sună cam aşa: „Do What Thou Wilt Shall Be The Whole Of The Law” (Fă ceea ce vrei, asta să fie toată Legea).

Aleister Crowley a fost un ocultist şi un teoretician al ştinţelor ezoterice, devenit celebru la începutul secolului XX şi este considerat ca fiind părintele satanismului modern. Crowley pretinde că învăţătura i-a fost transmisă în 1904 de însuşi zeul egiptean Horus, în timpul unei călătorii la Cairo, prin intermediul soţiei sale folosită ca medium.

Ideile lui Crowley au stat la baza mişcării hippie din anii 60, care au dus la celebra “revoluţie sexuală”, generalizarea consumului de droguri, homosexualitatea şi alte lucruri de acest gen, văzute ca o expresie a libertăţii individuale. În acea perioadă au pătruns, în special în muzica pop/rock, simbolistica ocultă, elementele de magie neagră, mesajele sataniste şi anarhiste, toate acestea pe fondul unor sonorităţi tot mai agresive. Azi toate acestea sunt promovate inclusiv în muzica hip-hop şi R&B.

Adepţii acestei ideologii consideră că omul este pentru sine propriul Dumnezeu şi de aceea singura care contează este voinţa proprie. Această concepţie este de fapt o interpretare greşită a unor doctrine religioase orientale cum ar fi budhismul şi hinduismul, iar scopul ei este opoziţia totală cu religia creştină care presupune smerenia, supunerea faţă de un Dumnezeu exterior şi iubirea faţă de aproape. Datorită faptului că omul se consideră egal cu Dumnezeu, această filosofie este de natură luciferiană, deci satanistă.

Satanismul este o doctrină foarte apropiată de fascism, deoarece presupune dreptul celui cu instincte mai puternice şi cu o voinţă personală mai mare de-al domina şi chiar elimina pe cel cu o voinţă mai slabă sau care este dominat de sentimente de compasiune faţă de ceilalţi. Rezultatele se văd foarte bine azi în întreaga lume: războaie interminabile, inechitate şi polarizare socială, ură, nebunie, dezbinare, anarhie, crize economice, lăcomie nemăsurată, violenţă generalizată.
Departe de a deveni zei, mulţi dintre indivizii care au adoptat în viaţa lor ideologia satanistă au sfârşit jalnic, fie în spitale de psihiatrie, fie au murit din cauza abuzului de droguri şi alcool, fie şi-au găsit sfârşitul în accidente violente de maşină, ceea ce arată că această filosofie nu este deloc benefică omului, nici chiar pentru cei ce o practică! Satana nu-şi cruţă nici măcar adepţii!
Societatea umană este un organism viu, în care fiecare individ este legat de ceilaţi şi are un rol stabilit în cadrul acestui sistem. Legea universală este iubirea, nu voinţa individuală! Dacă fiecare doreşte să facă doar ceea ce vrea el, ignorând restul, acest lucru nu poate duce decât la dezorganizare, disoluţie, anarhie şi în final moarte.

Partea a treia din acest mini-documentar este în mod special exemplificativă pentru cele scrise mai sus.

Sursa : dantanasescu.ro

hqdefault

Urmăriţi cu atenţie declaraţiile acestora care povestesc fără jenă cum controlează masele de oameni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s