Cadou cu simboluri masonice : S-au semnat actele pentru construcţia a două stadioane masonice în România

httpyoutu-becex2f1elxqc

Astazi, principalele simboluri masonice sunt cele „trei mari lumini”: „echerul”, „compasul” (cel mai renumit dintre simbolurile masonice), precum si litera „G”, scrisa in interiorul unui echer si al unui compas, care reprezinta de fapt initiala cuvintelor „God” (zeu), „geometrie, generare, geniu, gnoza”… Echerul si Compasul, luate impreuna reprezinta un simbol al Francmasoneriei, al vietii masonice.

Ochiul Atotvazator – Simbol Masonic

Freemasonry.gif

Ochiul a fost ales ca simbol al diversilor zei inca din Egipt si India. Una dintre cele mai importante reprezentari ale Ochiului Atotvazator se gaseste pe bancnota de 1$. Ea reproduce Marele Sigiliu al Statelor Unite. Masonii obisnuiesc sa poarte manusi albe atunci cand participa la ceremonii satanice, precum funeralii sau punerea unei pietre de temelie.

De asemenea, simboluri masonice (unele oculte) se regăsesc în planimetria orașelor: echerul și compasul, dreptunghiul de aur, triunghiul de aur, secțiunea transversală a Marii Piramide, numărul PI, șirul lui Fibbonacci și multe altele.

Există numeroase teorii cu privire la “ochiul atotvăzător”. Chiar și cei mai mulți membri ai societăților secrete nu pot înțelege pe deplin sensul acestuia. Însă noi creștinii PUTEM înțelege, deoarece este scris: ”Când va veni Mângâietorul, Duhul adevărului, are să vă călăuzească în tot adevărul; căci El nu va vorbi de la El, ci va vorbi tot ce va fi auzit şi vă va descoperi lucrurile viitoare.” (Ioan 16:13)

Din fericire, după cum veți vedea, Biblia ne dă răspunsurile.
Ca remarcă, rețineți că scopul tuturor organizațiilor luciferice, grupurilor oculte, societăților secrete și cultelor creștine apostate este de a vă orbi de la lumina Evangheliei, așa cum Biblia spune ”…a căror minte necredincioasă a orbit-o dumnezeul veacului acestuia, ca să nu vadă strălucind lumina Evangheliei slavei lui Hristos, care este chipul lui Dumnezeu.” (2 Corinteni 4:4); Să urmăm exemplul apostolului Pavel care spunea, ”Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Hristos; fiindcă ea este puterea lui Dumnezeu pentru mântuirea fiecăruia care crede: întâi a iudeului, apoi a grecului;” (Romani 1:16)  Însă, ca un tulburător paradox, grupurile oculte le oferă membrilor lor iluminarea, dar în realitate Biblia spune că, ele  îi orbesc pe oameni de la a putea vedea adevărul mântuitor al Evangheliei lui Iisus Hristos.

imbolul ezoteric al Ochiului Atotvăzător (vezi marele sigiliu al SUA din 1782, și de pe hârtia de un dolar din 1935). Toate cele cinci aspecte armonizează pregătirea lumii pentru venirea lui Antihrist. Deci rețineți aceste cinci aspecte distincte și, legat de acestea, să aveți mereu în minte un citat biblic important care vă va ajuta să înțelegeți adevărul cu privire la ochiul atotvăzător – care îl reprezintă înainte de toate pe Lucifer, “îngerul de lumină” –  ”Nu este mare lucru, dar, dacă şi slujitorii lui se prefac în slujitori ai neprihănirii. Sfârşitul lor va fi după faptele lor.” (Corinteni două 11:15)

Câteva referiri masonice autorizate la Ochiul atotvăzător, un termen de proveniență masonică.

În 1782, ochiul atotvăzător (sau ochiul providenței) a fost adoptat ca parte a simbolismului pe reversul marelui sigiliu al Statelor Unite. Acesta a fost propus pentru prima dată ca element al marelui sigiliu în  anul 1776 de către  francmasonul Pierre Eugene du Simitiere.

În versiunea aprobată a sigiliului, ochiul atotvăzător este poziționat deasupra unei piramide neterminate iar motto-ul care apare deasupra ochiului, Annuit Coeptis, înseamnă “El [Dumnezeu] aprobă (sau a aprobat) întreprinderile [noastre]”.

Ochiul a apărut pentru prima dată, ca parte a iconografiei standard a francmasonilor de la anul 1797 – vezi publicația  francmasonică, Monitorul lui Thomas Smith Webb.
Iată ce spune Manly P. Hall despre ochiul atotvăzător:
”Pe reversul marelui sigiliu al națiunii noastre apare o piramidă neterminată care reprezintă societatea umană însăși, imperfectă și incompletă. Deasupra ei plutește simbolul ordinelor ezoterice, triunghiul radiant cu ochiul atotvăzător. … Există o singură origine posibilă pentru aceste simboluri și aceasta este că, societățile secrete au sosit în această țară cu 150 de ani înainte de Războiul de Independență. … Nu poate fi nicio îndoială că, marele sigiliu a fost direct inspirat de aceste ordine … “ (Manly P. Hall, The Secret Destiny of America, pp. 174, 181)
sau alt mason spunea,
”Frumosul nostru sigiliu este o expresie a francmasoneriei, o expresie a ideilor oculte.” (Wyckoff, H. S. Marele Sigiliu american.Mystic Lumina, rosicrucian Magazine, p.56.)
Noua Enciclopedia francmasoneriei definește astfel ochiul atotvăzător:
Este numit ochiul închis al întunericului necunoscut”, ”prin aluzia la întunericul spiritul nemanifestat”, “înainte de crearea ființelor și lucrurilor. Dar în ceea ce se numește Creație, se spune că prin ochiul deschis a curs strălucirea duhului tainic prin eoni și prin spații.” ” Plutarh spunea că, divinitatea supremă a Egiptului a fost reprezentată simbolic ca un ochi și că, o astfel de emblemă cuprinsă în flacăra solară, reapare în vechile teozofii. ” (Arthur Edward Waite, A New Encyclopaedia of Freemasonry 1970, p. 21)

Iată cum descrie ochiul atotvăzător, urmașa lui Helen Blavatsky, Alice Bailey, lideră teozofistă și autoare a numeroase cărți oculte:

”Atunci când mișcarea masonică poate fi separată de politică și de obiectivele sociale și de starea sa prezentă, paralizantă, de inerție, ea va satisface nevoia celor care pot și ar trebui să mânuiască puterea. Masoneria este custodele legii; ea este Casa Tainelor și scaunul de inițiere. Ea deține în ritualul său simbolismul Divinității și calea mântuirii este reprezentată în lucrarea sa. Metodele Divinității sunt dovedite în templele sale și sub ”ochiul atotvăzător”, lucrarea poate continua mai departe. Masoneria este o organizație mult mai ocultă decât poate fi realizat și este destinată a fi școala de instruire pentru următorii ocultiștii avansați.” (Alice Bailey, “The Externalization of the Hierarchy” – Section IV – Stages in the Externalization)

În cartea sa, “A Treatise on Cosmic Fire”, Alice Bailey face încă o dată aluzie la “ochiul atotvăzător” …

” Doar prin intermediul acestui “ochi atotvăzător”, adeptul poate ca în orice moment dorește, să se pună în contact cu discipolii săi de oriunde; prin acest ochi el poate comunica cu confrații lui de pe planetă, de la polii opuși al planetei noastre,  și din a treia planetă care, cu a noastră, formează un triunghi; El poate, prin energia direcționată de la el, să controleze și să conducă constructorii și să mențină orice formă de credință pe care el o poate crea în sfera sa de influență, precum și asupra drumului destinat pentru lucrare; prin ochiul lui pot fi îndreptați curenții de energie și el poate ajuta și stimula ucenicii lui sau grupuri de oameni, în orice loc, în orice moment ”  (Alice Bailey & Djwhal Khul – A Treatise on Cosmic Fire)

John Daniel, un autor creștin, explică cu ajutorul Scripturii înțelesul acestui termen exclusiv ocult:

”Șarpele i-a promis lui Adam și Evei că, ochii lor vor “fi deschiși”, în cazul în care vor mânca din fructul pomului cunoașterii binelui și răului. Cuvântul cheie în acest pasaj este ochi, care în limba ebraică poate fi tradus și prin “cunoaștere”. Cuvântul ”deschis” poate fi tradus prin “lărgit”. Cee ce Șarpele le-a promis lui Adam și Evei a fost faptul că, cunoașterea lor avea să fie lărgită dacă ei mâncau din fructul oprit.
Dar aspectul cel mai neglijat al acestui verset din Scriptură se regăsește în faptul că, termenul ebraic pentru “ochi” nu este la plural ci la singular. Așadar, Șarpele le-a spus de fapt lui Adam și Evei că, “ochiul” lor ar trebui lărgit prin cunoaștere.
“Ochiul” la care Scriptura vrea să ne gândim nu este organul fizic al vederii, ci ochiul minții sau sufletul. Acest “ochi” singular este numit “al treilea ochi” la clarvăzători, în religia  hindusă, ochiul lui Osiris în Egipt, și ochiul atotvăzător în Francmasonerie.”(John Daniel, Scarlet and the Beast , Vol. III, pp. 6-7, 1995)

Reprezentări ale ”ochiului atotvăzător” în religia și literatura adventistă.

Concluzie:
La fel cum cineva ar putea spune că, numele lui Dumnezeu este fie Yahweh, fie Lucifer, fără a avea vreun temei (așa cum de altfel masonii și procedează), tot așa și Ellen White folosește un element definit și identificat de masonerie în persoana lui Lucifer, pentru a-l numi pe Dumnezeu!
Însuși practica aceasta de a utiliza un simbol al răului întru identificarea lui Dumnezeu, este una tipic masonică, și asta încă o dovadă în plus, dacă mai era nevoie că, Ellen G. White a fost până la urmă un instrument în slujba intereselor imediate dar și pe termen lung ale masoneriei.  Toate indiciile expuse în ultimele două articole și care abundă, precum și această folosire a unui simbol luciferic, conduc către o singură concluzie: religia adventistă nu este decât o religie masonică, al cărui adevărat sigiliu este ochiul lui Horus! Care ar fi probabilitatea, ca toate aceste numeroase indicii să fie doar coincidențe? Niciuna!
Referințe:
londra-olimpiyat-zion-illuminati-mason

Fotbalul este un ritual inchinat zeilor olimpici, care se jucau cu sfera ( pamantul) pe care se afla astazi tabla de sah masonica, sub forma de hexagoane, pe un teren cu o geometrie specifica, cu porti si cu cate 11 jucatori, 11 find si astazi la masoni incercarea de a-l ocoli pe Dumnezeu care este reprezentat prin numarul 10.

Cu sacrificii umane, astazi aceste ritualuri inchinate demonilor se practica in aceste megastructuri geometrice precum stadioanele, umplute cu zeci de mii de oameni, care isi canalizeaza toti energia catre un singur scop, jocul si idolatrizarea jucatorilor si a tarilor implicate. Oamenii se picteaza pe fete, cum o faceau odinioara maiasii sau egiptenii.

De ce credeti ca se desfasoara de atatia ani si se investesc miliarde de dolari in astfel de evenimente si in jucatori, alesi dupa criterii specifice, care de multe ori habar nu au ce fac acolo pe teren, la fel cum lumea care asista la aceste jocuri, atat in sala cat si prin mass-media nu stie de ce se consuma pentru aceste evenimente, investindu-si banii si pasiunea, idolatrizand anumite echipe, cu simboluri masonice, sau anumiti jucatori, care fac parte din loji masonice ?!

Credeti ca guvernele vor sa ofere ceva bun sclavilor de pe aceatsa planeta, cand in lume e saracie, foamete si dezastru? Credeti ca acest sport va ajuta cu ceva, daca voi nu il practicati ci doar va uitati hipnotizati, luand totul ca o distractie, la fel cum se intampla pe vremea lui Caesar care daca vroia sa asupreasca poporul spunea: „Da-le paine si circ”?

2s0lj5l

Imi povestea cineva ca e trist pentru faptul ca lumea, chiar si in biserica era mai interesata de campionatul masonic mondial, decat de Iisus Hristos si de evenimentele ce au sa se desfasoare in curand. Credeti ca lumea mai are vreo sansa sa se trezeasca din aceasta hipnoza, care este fotbalul, o distractie si inchinare inconstienta la demonii antici venerati si pe vremea Olimpului?

Care credeti ca ar fi fost efectul pe aceasta planeta daca lumea si-ar fi canalizat cel putin aceeasi energie pentru Iisus Hristos?

Sombolul olimpic Ajax, blazoane oculte ne demonstreaza cui servesc toate aceste echipe.

(cocoon.ro)

2009688-img-illuminati-mistrovstvi-sveta-brazilie-fotbal2009686_illuminati-mistrovstvi-sveta-brazilie-fotbal

Compania Naţională de investiţii a semnat contractele pentru construirea a două noi stadioane în România: unul la Craiova cu o capacitate de 30.000 de locuri şi celălalt la Târgu Jiu, care va avea o capacitate de 12.000 locuri.

Contractele pentru noile stadioane au fost semnate între operatorii economici desemnaţi şi Compania Naţională de Investiţii.

Pentru stadionul de la Târgu Jiu serviciile de reabilitare şi extindere a stadionului municipal Tudor Vladimirescu vor dura 18 luni, iar actualul stadion cu 9.200 de locuri va fi îmbunătăţit, viitoare arenă urmând să aibă o capacitate de 12.4000 de locuri pentru spectatori, în tribune acoperite.

”Noul complex va asigura facilităţile pentru a găzdui meciuri din campionatele europene, la cerinţele UEFA pentru categoria 4 de clasificare a stadioanelor. Stadionul Municipal se va reconforma: tribunele existente vor fi demolate, iar în locul lor vor fi construite noi corpuri. Terenul de fotbal existent, cu dimensiuni regulamentare între tuşe de 105×68 metri, va fi păstrat, fiind înierbat şi în bună stare, iar pista de atletism cu suprafaţa sintetică va fi extinsă la 6 culoare, pentru competiţii outdoor”, se arată în comunicatul MDRAP. Pentru sportivi vor fi asigurate 38 de camere, 2 apartamente şi o sala de mese cu vedere spre tribune.

A doua mare investiţie este construirea stadionului din Craiova după demolarea actualului stadion ”Ion Oblemenco”. Noul complex sportiv va avea conceput un stadion care va putea găzdui competiţii europene şi internaţionale de fotbal, dar şi pentru rugby, oină, hochei pe iarbă, minihochei sau fotbal american.

”Stadionul, cu un regim de înălţime P+4E, va avea 30.854 locuri pentru spectatori, o suprafaţă a terenului de 76.971 mp şi o suprafaţă construită la sol de 21.720,7 mp. Ca amenajări exterioare, proiectul prevede platforme de acces pietonal şi zone verzi, cai de acces auto distincte pentru diferitele categorii de utilizatori, 1200 de locuri de parcare în interiorul complexului şi 2.000 de locuri pe o rază de 2km”, susţine Ministerul Dezvoltării.

În acest moment, în România mai există stadioane moderne la Cluj-Napoca, Bucureşti şi Ploieşti.

activenews.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s