Pupincurismul în forma sa cea mai evoluată; aproape artă

11011953_1618715915010126_2006883520431932607_n

Trupele de ocupatie ( armata coloniala ) ,primite cu entuziasm de românii spălaţi pe creier.

Până când sistemul capitalist sălbatic de colonie din România nu va suferi vreo schimbare, nu se va schimba nimic în România. Unii hoți mai de dreapta sau tot de dreapta dar autointitulati de centru stânga , vor alterna la guvernarea coloniei România spre marea satisfacție a corporațiilor praduitoare.

De la Cătălin Bălașa

O să plângem cu lacrimi de crocodil clipele de pace…

O să ne uităm cum ne vor muri copilașii sub privirile noastre sau noi sub privirile lor!
Numai cei care au trăit istoria mai știu că acum 50-60 de ani americanii ne bombardau ca pe vite iar azi urmașii acelor români care mureau bombardați, le făceau cu mâna, de parcă îl văzuseră pe Dumnezeu!

Oare ce văzuseră BUN?
Oare unde este BINELE la tancuri sau la armamentul greu?
OARE CÂT DE PROST POȚI SĂ FI CA SĂ NU PRICEPI CĂ TOATE ASTEA ÎNSEAMNĂ MOARTE ?!

APLAUDAȚI MOARTEA ȘI IEȘIȚI CU FLORI ÎN CALEA EI!

Americanii căpușează în continuare multe ajute țări, exact cum vor face și la noi.
Că doar tancurile nu au venit să le are pământurile țăranilor care le făceau cu mâna. Copiii nu știu, ei cred că viața e roz iar pentru ei e chiar „cool” o astfel de poză. Însă marea vină pentru ce va urma ne aparține nouă, celor care știm și nu facem nimic.

Așa cum au arat americanii pe unde au trecut cu tot cu bogățiile din subteran, cu gaze și cu petrol.
Cu ce vor mai aplauda când le vor ara viața de pe fața pământului?

De la Marian Radulescu :

Dragi prieteni, dacă vreţi să vedeţi lichelism şi mai ales pupincurism în stare pură intraţi pe pagina FB a ambasadei SUA! De când cu”marşul cavaleriei”, vreo 50,000 de românaşi pupă de zor „băsănăul”unchiului Sam!

Mulţi lingăi s-au pripăşit şi ridică osanale Americii ! Mă, papagalilor, voi credeţi că America asta va munci pentru voi, ca să trăiţi în sânul lui Avraam? America, dacă a făcut efortul de şi-a adus trupele aici, a făcut-o pentru a-şi impune interesele proprii, nu pentru a vă face vouă treaba! Iar interesele Americii, veţi vedea curând, sunt diferite de interesele României! Şi ce dacă? Cu pomanagii şi linguşitori ca voi, care o „ardeţi” cu romgleza de aţi uitat limba română, care aţi uitat cum arată tricolorul românesc, dar purtaţi steagul SUA şi pe chiloţi, America va face tot ce vrea în acest spaţiu! Şi vă va trata după cum vă purtaţi; ca pe nişte slugi!

Slugărnicia este evidentă.

Întrebări:1) care ar fi interesele comune pentru SUA şi România? 2) Credeţi că pentru SUA suntem cu adevărat parteneri? PS: Eu totdeauna gândesc înainte de a scrie ceva. Nu sunt sectant, ca să debitez fraze standard” ce-mi vin ad-hoc în minte”. Iar o „simbioză”cu americanii ar însemna pierderea identităţii noastre. Este vizibil deja acest lucru!

România se pune cu voioşie pe tava unchiului Sam.

Un gând despre &8222;Pupincurismul în forma sa cea mai evoluată; aproape artă&8221;

  1. Pupincurismul a ajuns atat de scârbos încât , culmea nu e Ponta, se da copy-paste si la stupizenia de (institutie) de prima-doamna. Iată ca o sotie isi pierde serviciul de profesoara in Sibiu dar va castiga profesia de ” prima doamna”… Sa avem pardon, o fi nevasta lui Iohannis, actual presedinte, dar de ce trebuie sa fie si „nevasta” noastră? Vrea sa fie recunoscuta? Sa candideze data următoare la presedintie…daca nu, sa isi iubească sotul in intimitatea lor. Doar ca daca sa analizam la sânge, e o doamna pt ca e măritată. Gafa pe care a facut-o pe Facebook, sa pună o poza cu ea si sotul ei, numind-o „cei mai frumosi romani” reflecta o lipsa de modestie si o jignire la adresa celorlalti romani (18 milioane)… Uite ca nici nu s-au cocotat bine la putere si ei sunt cei mai tari… Sotii Iohannis încep a semăna cu sotii Ceausescu…dna Iohannis se vrea „prima-doamna” ca Ceauseasca „prima chimista” a Romaniei…maine poimâine aflam ca poate si-au luat si cetatenia americana…doar la cate vizite umile fac ei doi…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s