Ce impozite plătesc ateii? Remus Cernea a trăit din pomană

10686912_843288862413295_7515244908666083604_n

Mi se pare aiurea ca bezbojnicii militanţi să facă atâta scandal pentru „banii lor de la buget care se duc la Biserică” în condiţiile în care nu îmi este clar câte impozite plătesc ei. Conform recensământului din 2012 în România s-au declarat atei 21.200 persoane, fără religie 23.900 persoane – undeva la 0,2% din total. Câţi bani pot să dea la buget aceşti 0,2% de fac atâta scandal pentru banii lor? Cred că destul de puţini în comparaţie cu 85,9% credincioşi ortodocşi. Dacă ar fi să respectăm proporţiile nu ar trebui să avem atâta gălăgie în presă pe subiectul „banii Bisericii”, mai ales din partea bezbojnicilor.

În plus, puţinii atei pe care i-am cunoscut plătesc impozite spre zero. Dar să-l luăm pe „tata’ lor” Remus Cernea: din toate informaţiile publice nu rezultă că ar fi fost angajat undeva cu carte de muncă şi ar fi plătit vreun impozit pe venit, asigurări de sănătate, şomaj şi contribuţie pentru pensie. Din ce îmi amintesc chiar el se lăuda că nu a fost angajat niciodată, a sărit din proiect în proiect prin tot felul de asociaţii non-profit, nu deţine proprietăţi, nu deţine maşină (conform declaraţiei pentru candidatura la preşedinţie din 2009, aici). Pentru alegerile din 2012 a declarat că nu a avut nici un venit în anul fiscal anterior (detalii aici). Şi ce a mâncat?!?! Nu mai ştiu pe unde spunea că a trăit din donaţii.

Ironia maximă este că lui Remus Cernea i-a pus Dumnezeu mâna pe cap şi a ajuns deputat în Parlamentul României, poziţie din care vorbeşte despre cum să se împartă banii din impozitele românilor. Îmi spunea cineva că de la Ion Luca Caragiale încoace românii nu au mai fost în stare să inventeze nimic nou în galeria figurilor publice. Remus Cernea este un Coriolan Drăgănescu perfect. După ce n-a plătit nici un impozit a ajuns să trăiască din impozitele noastre.

Sursa : george-damian.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s