Multe corporaţii, bănci, cazinouri, mall-uri au patroni turci, arabi, olandezi, englezi etc. dar acţionarii sunt evrei

caina

„O bună parte din umanitate trăieşte dramatic epoca de maximă virulenţă a imperialismului evreiesc al cărui scop este instaurarea Republicii Universale sub conducerea plutocratici iudaice. Cu un program istoric perfect etapizat, folosind o varietate largă de mijloace şi metode de la cele psihologice la cele economice, iudaismul a reuşit să stăpânească şi să folosească în vederea scopului propus trei state occidentale: Franţa, Anglia şi Statele Unite care s-au transformat în port drapelul desfiinţării statelor naţionale şi al federalizării lor în vederea realizării voinţei conducerii supreme a iudaismului mondial concretizată în Republica Universală. Structurile acesteia au fost construite cu abilitate după cel de-al doilea război mondial. Se numesc: O.N.U.; Consiliul de Securitate; Fondul Monetar Internaţional; Comunitatea Europeană; NATO; Banca Mondială.”

(colegiulasachi.uv.ro)

Odata cu sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial s-a impus omenirii victimizarea evreiasca prin ceea ce ei vor numi holocaust,iar cel care va indrazni sa critice eventualele actiuni ale evreilor sa fie acuzat prin text de lege ca fiind antisemit,xenofob si rasist. Acest holocaust din timpul razboiului,este controversat si ridica multe semne de intrebare.Cine a dorit deportarea si uciderea evreilor? A cui inventie a fost Adolf Hitler si de ce origine era acesta? Cine a finantat razboiul ?

Pentru deportarea si uciderea in lagare de concentrare a evreilor au fost acuzati nazistii si Hitler,a carui origine a fost una clar evreiasca dar si unele miscari nationaliste ale tarilor participante care ar fi fost in stransa legatura cu Germania nazista. Daca Hitler era evreu la origini,de ce ar fi voit el sa ucida evrei? Nu cumva acestuia i-a fost indusa ura fata de poporul evreu chiar de catre cei care au finantat aceasta conflagratie mondiala, si anume iudeomasoneria?

billsmeeup

Sa nu uitam ca in vremea aceea cei care controlau finantele,marii bancheri,erau EVREI si aici amintim doar de familia Rockefeller. Cum a fost posibil oare ca Hitler sa fie finantat de evrei impotriva evreilor? Nu cumva acesta a fost un motiv de ulterioara victimizare in fata natiunilor si acest holocaust folosit de generatii de evrei pana astazi ca o umbrela de protectie si ca un paravan la nelegiurile comise de-a lungul anilor de magnatii sionisti evrei grupati pe loji masonice oculte? Cum pot ei oare sa se victimizeze in fata lumii intregi cand ei comit azi cele mai infioratoare crime? Ce holocaust si genocid mai mare poate fi decat Codex Alimentarius,Chemtrails sau Noua Ordine Mondiala proiecte finantate de evreii sionisti pentru reducerea numarului populatiei mondiale prin CRIMA ? Trebuie sa ai mare tupeu sa continui sa te victimizezi cand atentezi fara scrupule la libertatea umana folosindu-te de Talmud care nu este o religie sau o credinta ci un manual de utilizare a inselaciunii si crimei a evreilor sionisti. In goana lor pentru a controla omenirea au incercat mereu sa obstructioneze formarea oricaror miscari sau grupari nationaliste sau nationalist-crestine la nivelul statelor care nu se lasa usor controlate si asfel s-au intors din nou la holocaust.

In Romania ca si in Grecia,tari crestin-ortodoxe,prin organizatii fantoma si asa zise institute de studiere a holocaustului controlate de evrei sustinute de politicieni evrei ,sunt pusi la zid , blamati ,acuzati si chiar arestati cei care incearca sa infinteze miscari nationalist-crestine acuzate de antisemitism.  Aceste actiuni evreiesti sustinute de vanzatorii si tradatorii de tara din spectrul politicii murdare, indreptate fara scrupule si pe fata impotriva celor care i-au ales,nu sunt intamplatoare pentru ca marea lor spaima este ca aceste miscari nationaliste vor avea sustinere populara.

Se cunoaste foarte bine faptul ca in spatele marilor cotropiri si jafuri stau evreii sionisti sau iudeomasoneria. Tari precum Romania si Afganistan sunt atacate zilnic pentru resurse de marile corporatii controlate de evrei pentru aur,argint dar mai ales pentru metalele rare precum wolfram si telur avand aliati politicieni corupti dar si oameni simpli care se vand in mod inexplicabil pentru un pumn de arginti ignorand eventualele urmari ale acestor jafuri organizate,ce ar putea afecta generatiile urmatoare,adica copii si nepotii lor.

star-of-david-money-clip-3

Noi romanii ne-am saturat de victimizarea evreilor,ne-am saturat de trambitarea excesiva a holocaustului celor care creaza zilnic un holocaust in lumea intreaga.Ne-am saturat sa fim acuzati de antisemitism,de xenofobie si rasism la noi in tara,noi si simbolurile noastre nationale precum Sfintii Parinti ai ortodocsiei,marele poet national Mihail Eminescu,capitanul Corneliu Zelea Codreanu,oameni care au indraznit sa lupte impotriva acestor evrei sionisti.

Au incercat si incearca cu disperare sa ne dezbine,sa ne indeparteze de credinta strabuna prin secte si ateism sa ne fure cultura,simbolurile nationale si resursele si spre disperarea lor constata ca,asa cum au prevazut Sfintii Parinti,nu numai ca nu au reusit dar efectul este unul contrar intereselor lor marsave. Vedem in fiecare zi pelerinaje la mormintele marilor duhovnici ai neamului,vedem milioane de romani care se roaga si se inchina la moastele sfintilor lui Dumnezeu,incet-incet vedem cum tinerii in special incep sa inteleaga cum functioneaza acesta manipulare marsava a evreilor masoni,acesta indobitocire prin incultura,droguri,homosexualitate si pornografie intretinute de mass-media controlata de ei, si se intorc la credinta.Vedem zilnic cum se naste o rezistenta impotriva celor care vor sa ne fure dar si impotriva sclavilor lor, vanzatori si tradatori de tara.Cea mai mare eroare comisa de evreii masoni a fost trufia,renuntarea la ocultare pentru ca astfel omenirea a fost pusa in garda si in situatia de a gasi solutii de contracarare.

Miscarea crestina de rezistenta ,,Sf.Vasile cel Mare” este o miscare nationalist-crestina care va lupta mereu impotriva intereselor oculte ale iudeomasoneriei prin toate mijloacele.

(miscareaderezistentasfvasilecelmare.blogspot.ro)

Economia Israelului este vazut in mare, ca o poveste de success in hi tech. Dar contrar asteptarilor evreii care joaca un rol important in afacerile din Israel, nu sint nici programatori si nici investitori in afara tarii sau chiar in tara lor. In Israel exista 20 de familii care detin monopolul bancilor, supermarket-urilor, telecomunicatiilor, imobiliarelor si benzinariilor.

Guvernatorul Bank of Israel,Stanley Fisher,spune ca s-a ajuns prea departe cu concentrarea puterii in miinile citorva familii.Acest Stanley Fisher nu este altul decit mentorul si profesorul lui Ben Bernanke,actualul Presedinte al Federal Reserve a SUA, care este de fapt unul dintre cei mai buni prieteni ai lui.Poate asta ne spune ceva.

images

Fisher spune ca aceste companii care conduc economia tarii,submineaza cresterea economica a Israelului,prin privarea pietei investitiilor de o competitie constructiva.Dar asta este uin procedeu pe care evreii il aplica si in afara tarii.In concordatnat cu ultimul raport al Bank of Israel,familiile din topul economic al tarii,care sint numai citeva, controleaza 25% din toate companiile care actioneaza in Israel si peste 50% din totalul actiunilor de piata de la Stock Exchange Tel aviv.Este cea mai mare concentrare de afaceri in miinile citorva familii din istoria tari si cea mai mare raportata la tarile dezvoltate.Guvernatorul banci centrale avertizeaza ca acesta spect se traduce intr-un real risc sistemic in cadrul sistemului financiar al Israelului,ceea ce poate duce la atragerea intr-o spirala periculoasa a multor departamente ale economiei.

Cum a ajuns aceasta elita israeliana sa conduca o asa bucata a afacerilor din statul evreu?

In ani ’80,statul a privatizat unele companii care ii apartineau,privatizari care s-au facut cu ajutorul nemijlocit al clasei politice.A fost pentru evrei un mic antrenament inaintea “spectacolului” care urma sa inceapa in 1989, odata cu caderea blocului estic al Europei.

Este speriat chiar Primul Ministru evreu,Benjamin Netanyahu,care doreste reducerea si chiar eliminarea in multe locuri a concentrarii economice in mina citorva oameni,mai ales pentru sectoarele cheie si doreste sa elaboreze programe pentru cresterea competitiei.

Nochi Dankner,este probabil cel mai proeminent dintre moguli,cum ne place noua sa spunem in Romania.El are in proprietate 3% din Swiss Credit si o serie de proprietati in Las Vegas si Manhattan,dar puterea lui vine din Israel.El a facut o avere impresionanta din comertul cu sare.Toti israelieni sint atinsi intr-o masura sau alta de afacerile lui Dankner.El detine actiuni in multe companii de importanta vitala pentru economia statului evreu.

Alta personalitate a afacerilor,care actioneaza pe teritoriul Israelului este Shari Arison,care este proprietara celei mai mari banci comerciale din Israel,Bank Hapoalim si a celei mai puternice firme de real estate.Fratele ei este proprietarul uneia dintre cele mai faimoase echipe de basket din SUA – Florida,Miami Heat.Ea este cea mai bogata femeie din Israel.

caina

O alta familie care determina viata economica a statului evreu este familia Ofer care conduce holdingul Israel Chimicals care produce fertilizatoare din substante marine(din Marea Moarta) si care are o mare parte a actiunilor banci Mizrahi – Tefahot.Nimeni dintre membri familiei nu a dorit sa dea un interviu presei sau canalelor Media.

Cind importatorii israelieni au dorit sa importe ciment din Turcia si in acest fel sa intre in competitie cu firma Nesher Israel Cement Enterprises, detinuta de Nochi Dankner,Ministrul Comertului de atunci,Ehud Olmert a ridicat taxele pentru import la 6$/tona de ciment pentru import,spunind ca alfel cimentul ar fi impins la preturi mult prea mici,el in realitate aparind interesele familie Dankner.Prin aceasta decizie,ministrul comertului s-a asigurat ca firma lui Dankner are 90% din importul de ciment din Israel.

In Iulie 2010 a fost eliberat un raport care arata ca Israel Corp,una din companiile familiei Ofer a primit fonduri nerambursabile de la guvernul evreu si a fost scutita de taxe pentru productie si export.

Ceea ce se intrevede a directiona spre colaps economic Israelul, este faptul ca oameni influenti ca Dankner,prin Clal Insurance sau Shari Arison,prin Bank Hapoalim,pot cistiga controlul si influenta in sensul dorit de ei a intreagii economii.

Lev Leviev,un foarte bogat evreu,comerciant de diamante si dezvoltator de afaceri imobiliare,a imprumutat de la institutiile financiare israeliene suma de 2 miliarde de dolari pentru a achizitiona propiretati in Manhattan si Rusia,incluzind chiar cladirea lui The New York Times.La finalul anului 2009,el a tras in jos intregul Tel Aviv Stock Exchange cu 2,3 % cind a declarat investitorilor evrei ca nu poate platii debitul in timp,dezechilbrind masiv sistemul investitional israelian.

Ministerul de Finante Israelian este in faza finala cu redactarea unei propuneri de lege prin care doreste sa interzica grupurilor care patroneaza institutiile financiare private,sa detina corporatii de productie,in felul acesta influentind piata de desfacere functie de interesul lor si ignorind clientii si statul evreu.

bucks

Ceea ce se intimpla acum in statul evreu si care apare pe toate paginile marilor cotidiene este faptul ca marile firme private si corporatiile care conduc practic tara,au oferit locuri de munca foarte bine platite fostilor lideri din diverse departamente guvernamentale care in final, acesti fosti demnitar,i intra in afaceri cu fosti lor lor colegi care au ramas in structurile de stat.

Nir Gilad,fostul contabil general din Ministerul Finantelor lucreaza acum pentru familia Ofer, ca sef executiv la Israel Corp,detinuta de aceasta familie.Deci evreii bogati nu catadixesc sa gaseasca “solutii” de devalizare a propriei visterii si crearea unei degringolade economice in Israel.

Oare vor cere ei sprijinul FMI in conditii economice delicate?

Adrian Cosereanu

(alternativaromaniei.com)

Daca America este cunoscuta ca fiind United States of America, ea a mai fost denumita in timp si Jewmerica, datorita legaturilor ei foarte strinse cu statul evreu si infractorii finanicari internationali evrei, dar o mai putem numii, fara a face vreo greseala, The Prison State of America sau PSA, asa cum o fac multi dintre cei ce traiesc in aceasta tara.

Complexul industrial pe care il constituie aceste puscarii din America(PSA), contine peste 2,3 milioane de detinuti, sau 25% din populatia puscariilor la nivel mondial, acest complex industrial, care vom vedea in continuare pe cine favorizaza, face bani, enorm de multi, pastrind puscariile mereu pline…

Aceste puscarii fabrici, ale complexului industrial corporatist american, „angajeaza” si exploateaza “muncitorul ideal”. Puscariasii nu primesc pensii si nici beneficii medicale sau de alta natura pentru munca pe care o presteaza. Ei nu au voie sa organizeze greve la locul de munca sau in afara lui. Ei sint la „servici” mereu in timp si nu au „sick day” sau zile pe care le pot lua din concediu. Ei nu au cum sa revendice conditiile inumane in care lucreaza si produc pentru marile corporatii si nici conditiile extrem de toxice si de mare periculozitate in care isi desfasoara intreaga activitate.

Ei nu pot reclama orele suplimentare lucrate, atunci cind marile corporatii au nevoie de marfa produsa de ei. Daca fac reclamatii, ei „beneficiaza” de conditii de izolare in celule „amenajate” special.

Cei peste 1 milion de puscariasi care muncesc in puscarii pentru corporatiile americane, avide de bani si putere si care ne vind produse din ce in ce mai scumpe realizate cu preturi din ce in ce mai mici, acestia muncesc si pentru a produce pentru structurile guvernamentale, ei reprezentind modelul lucratorului american sclav al marilor corporatii si al evreilor care conduc structurile guvernamentale, iar restul americanilor vor intelege ca marea lor majoritate vor fi in aceasta situatie in fata unui sistem pe care nu numai ca nu il pot controla, dar care ii transforma in fiecare zi in sclavi controlati din toate punctele de vedere.

Marile corporatii si guvernul SUA, nu au nici o intentie sa faca o reforma a sistemului penitenciarelor ancorate economic la aceste mari corporatii si guvernul ghidonat. In realitate, aceste corporatii americane, cauta sa creeze cit mai multe puscarii pentru a crea o intreaga industrie in acestea si a produce mai ieftin chiar si decit in China sau alte tari asiatice.

In puscariile americane se simte din plin austeritatea, corporatiile private care controleaza aceste puscarii, refuzind chiar sa le inlocuiasca puscariasilor, ghetele, sa le dea paturi cu care sa se inveleasca si chiar facind reduceri la hirtia igienica de la toalete.

Poate nu a-ti stiut si sint sigur ca multi adepti ai americanismului nu stiu, puscariasi platesc in inchisorile americane, pentru electricitatea consumata, camera ocupata, daca doresc un confort si multe altele, familiile lor facind eforturi disperate pentru ca acestia sa se simta confortabil dupa efortul extenunat depus in cadrul puscariilor fabrici ale marilor corporatii..

Risul dupa lume, vine cind aflam ca acelasi stat, California a inventat in puscarii, programul “Pay to Stay”….

Puscariile sint orase ale corporatiilor in America. Acestor puscariasi li se dau niste bonuri valorice pentru munca prestata(scripts), in jur de 90 de centi pe zi, bani pe care sint obligati sa ii cheltuie in magazinele care sint in interiorul puscariilor, deci bani vin inapoi la cei ce i-au oferit puscariasilor pentru munca lor demolatoare.

Mai mult, statul California a scos puscariasi din inchsori pentru a  lupta cu incendiile devastatoare din padurile statului, platindu-i 2 dolari pe zi si expunindu-i la un pericol fatal, fara echipmanet si fara o protectie corespunzatoare, in cea mai “dezvoltata” tara capitalista a lumii.

dolcolap

In Marea Britanie, puscariasii lucreaza in “call centers” telefonind englezilor si intrebindu-i despre planurile de asigurari pe care le au si ce le pot oferii ei, adica companiile de asigurari, care “nu fac bani destui” si trebuie sa reduca costurile folisind puscariasi in marketing…

Cind puscarasii nu mai au bani si nu isi mai pot platii cheltuielile strict necesare, cum ar fi medicatia pentru diverse afectiuni, care se intimpla frecvent in inchisorile americane, ei sint nevoiti sa ia un loan(imprumut) de la bancile afiliate la puscarii pentru a face platile (debt peonage), dupa care fie vor plati rudele fie vor continua sa munceasca in puscarie pentru a platii loan-ul sau se vor elibera déjà datori bancilor.

Prizonierii sau familiile lor, trebuie sa plateasca daca vor sa fie vizitati pe patul de moarte de catre rude, numai pentru 15 minute si la fel, sa plateasca pentru a asita la ceremonia inmormintarii de la capela puscariei, tot pentru 15 minute.

In New Jersey, prizonierii care lucreaza ore suplimentare, chiar daca sint fortati sa o faca, ei trebuie sa plateasca  doi gardieni care il pazesc cind lucreaza…. ca si cum ei ar dorii sa o faca…

Exista oficial, in puscariile americane, 22 de amenzi care pot fi impuse, din care statul ia procent cind ele sint definitive si trebuiesc platite. Foarte multi puscariasi americani, ies din puscarii cu datorii imense pe care trebuie sa le plateasca, deci din pacate, bancherii, ale caror origini le stim, cistiga si de pe urma puscariasilor si ii fac datori chiar si la iesirea din inchisori, chiar dupa ce au muncit la darimare pentru corporatiile lor…  Cum pot acesti puscariasi sa plateasca datoriile accumulate in inchisori, in conditiile in care nu sint locuri de munca pentru cei ce termina facultatile si colegiile din orasele americane??? Este simplu, bancherii evrei sint mai multumiti sa ii trimita pe acesti fosti puscariasi, inapoi in inchisori pentru a muncii pe degeaba pentru corporatiile lor.

Inchisorile private ale marilor corporatii americane, impun plati exorbitante puscariasilor pentru a telefona familiei, de cele mai multe ori fiind imposibil de platit pentru ei, asta in conditiile in care un detinut primeste sub un dolar pe zi pentru munca presatata in puscarie.

Numai un singur stat ale SUA, Mississipi, are mai multi incarcerati in puscariile statului, decit Rusia si China la un loc….

Puscariile in America, reprezinta una dintre cele mai profitabile afaceri din economia lor… avind peste 2,5 milioane de puscariasi si pastrind inchisorile in permanenta pline.

Sclavia in inchisorile americane, este legalizata de Al 13 lea Amendament al Constitutiei SUA.

hcsor

Nu exista nici in Coreea de Nord si nici in alta tara considerata de americani ca fiind totalitara, un asa de mare numar de puscarii de munca fortata (labor camps) ca in America…

Corporatiile, in acest moment in America, decid pedepsele pentru diferite infractiuni si impun Congresului American votarea unor legi care sa le furnizeze foarta de munca ieftina, iar noul proiect de lege al emigratiei si legalizarea unui numar de peste 5 milioane de emigranti ilegali, vor aduce forta de munca necesara in puscariile americane private ale marilor coroporatii.

Cifrele de profit ale Correction Corporation of America, sint ametitoare, incredibile, in 2013, ei avind un profit de peste 1,7 miliarde de dolari.

Aceasta afacere a puscariilor private in America, le ridica lor enorm PIB-ul, pentru ca acesta reprezinta totalitatea valorica a produselor si serviciilor realizate sau derulate intr-o societate, iar puscariile ofera servicii pe banii contribuabililor, pentru ca finantarea lor este partial facuta de stat sau sint platite conducerile puscariilor private, aceste inchisori produc marfuri, ofera servicii si totul aproape pe degeaba.. dar cu sume fabuloase intrate in buzunarele si conturile bancherilor si marilor corporatii.

Primele trei corporatii care controleaza puscariile private, au cheltuit peste 45 de milioane in lobby incercind si chiar reusind sa convinga politicienii sa voteze legile care ii avantajeaza. Dar nu au facut lobby si pentru sistemul de educatie de care ma voi ocupa in acest articol, in paralele cu ceea ce se intimpla in sistemul penitenciar american si ce afaceri ruleaza in acest sistem..

Correctional Corporation of America, a oferit peste 710 mii de dolari in contributii politice pentru candidatii la birourile diferitelor state, pentru a-si asigura chiar si functionarii oamenilor politici americani, asa cum se obisnuieste in “democratia” vestica, adevarata…

Aceste corporatii care detin puscariile private americane, au “donat” peste 1,07 milioane de dolari pentru a face lobby in favoarea unor oficiali de rang mai inalt din anumite state americane, dupa cum arata ACLU.

Inchisorile private din America, au in interiorul lor, aproape toti emigrantii incarcerati de guvernul federal si ei lucreaza pe termene pe care de multe ori nici ei nu le stiu, pentru corporatiile “for profit”…

Ceea ce trebuie inteles, este faptul ca nu numai aceste mari corporatii care detin inchisorile private, beneficiaza de serviciile acestor detinuti ci INTREAGA ECONOMIE AMERICANA, intreaga industrie americana. Acesti puscariasi din inchisorile economiei nationale, platiti cu maxim 1,25 de dolari pe ora in anumite ramuri economice, produc echipament militar, munitie de razboi, corturi militare, uniforme militare si asa mai departe.

billsoroupp

Acesti detinuti lucreaza pentru “amaritele” corporatii multinationale americane ca: Chevron, Bank of America(pentru care fac carduri de credit), IBM, Motorola, Microsoft, AT&T, Starbucks, Nintendo, Sears, Walmart, Kmart, Procter& Gamble, Johnson&Johnson, Caterpilar,Taxas Instruments, Honeywell, Hewlett Packard, Pierre Cardin, Taget si multe altele, bietele de ele…

S-a ajuns la situatia mai mult decit penibila, in care detinuti sint in “call centers” pentru a face rezervari la hoteluri, pentru ca marile lanturi hoteliere americane sa nu mai plateasca personal…

In New Jersey, un detinut primeste pentru 8 ore de munca mai putin de 1,20 $, acesta cistigind maxim 28 de dolari pe luna. Asta inseamna aproximativ 15 centi pe ora, ceea ce este de departe mult mai putin decit in China, si astfel, marindu-se numarul puscariilor, marile corporatii americane isi vor putea aduce inapoi in SUA, o parte a productiei, lasind liderii politici sa anunte populatia ca investitiile americane de peste ocean, se intorc, dar nu le spune ca  omul de rind va ramine tot somer…

In acelasi timp, produsele vindute la chioscurile din inchisorile americane au crescut in zece ani cu peste 100%, multe inchisori de munca fortata nepermitind familiilor sa aduca pachete cu alimente de acasa, fortind detinutii sa cheltuie la chisocurile puscariilor, banii cistigati.. pentru ca nimic sa nu se piarda…

In puscariile corporatiilor detinutii sint obligati sa isi plateasca cu bani de acasa, lucrarile dentare si medicatia necesara…

Telefoanele din puscarii reprezinta un venit destul de mare pentru corporatiile care tuteleaza inchisorile fabrici din SUA, ele incasind aproximativ 143 de milioae pe an numai din convorbirile telefonice ale puscariasilor…

Canada déjà extinde semnificativ numarul puscariilor pe teritoriu ei, pentru a face loc investitiilor marilor corporatii si a putea avea pe piata marfa ieftina cu emblema “Made in Canada” si a arata lumii intregi ca se produce mai mult in Canada si mai ieftin datorita “tehnologiei”, iar clasa politica va rezista datorita preturilor mici la produse pe care canadieni nu stiu unde sint realizate…

In America, in acest moment sint 707 adulti incarcerati la fiecare 10.000 de locuitori, este cea mai mare rata din lume si parerea mea este ca in citiva ani, tara va fi o puscarie de proportii in care vor investii marii afaceristi, bancile si alte institutii financiare ghidonate de binecunoscutii manevranti internationali…

Voi pune aceste cifre in contextul articolului si titlului, si trebuie sa spun ca America are cu 5.000 de puscarii mai mult decit colegii si universitati pe teritoriul ei, ceea ce arata inclinarea liderilor capitalisti catre a obtine profit si nu a aduce ceva nou in nivelul de educatie al americanilor, din care doresc sa faca o masa de puscariasi bucurosi ca cel putin in inchisori nu mai sint someri…

In multe localitati din sudul Americii, traiesc mai multi americani in puscarii decit studenti in campusurile universitare ale acestor zone.

Florida, Arizona si California au puscarii in aproape fiecare localitate, ele fiind private si producind pentru “amaritii” de industriasi americani si pentru bancheri…

Asa arata tabloul real de care ar trebui sa fie interesat fiecare roman care vede America ca tara fagaduintei, o Mecca a prosperitatii cu efort minim, in realitate fiind o tara care se transforma pe zi ce trece intr-un lagar de munca fortata pe care doreste sa il popularizeze peste tot in lume, pentru ca sleahta de infractori internationali din finate sa traisca ca in paradis, ca doar sistemul capitalist este sistemul lor si nu al marii majoritati… pentru ca asa este in “democratie”… Ne dorim acest sistem?

(alternativaromaniei.com)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s