Cum se leagă Acordul Schengen de numărul 666

Schengen-666

Implementarea „semnului fiarei” în viaţa de zi cu zi a oamenilor, face parte dintr-un plan diabolic al sectei satanice planetare, francmasoneria

„Semnul fiarei”, 666, este un simbol teribil, folosit de francmasonerie şi instituţiile aservite acesteia. Este în mod excesiv utilizat de toate organizaţiile masonice de talie mondială. Barele de cod pentru preţurile produselor, stemele şi bancnotele multor state, telecomunicaţiile, siglele unor companii transnaţionale poartă semnul fiarei (666) sub diferite forme. Unii autori afirmă că numărul 666 corespunde ocult celebrului www din adresele de internet şi că acelaşi număr malefic va fi imprimat oamenilor în cipurile pentru monitorizarea amănunţită cu privire la informaţii personale, sănătate, comportament.

Dincolo de toate speculaţiile care s-au făcut pe marginea acestui subiect, acest articol îşi propune să vă atragă atenţia asupra modalităţilor prin care acest număr apocaliptic a fost introdus în mod insidios şi aproape pe nesimţite în vieţile noastre, de către cei care vor să supună şi să conducă această planetă, prin instaurarea aşa-numitei Noii Ordini Mondiale.

Implementarea acestei cifre satanice în viaţa de zi cu zi a oamenilor face parte, fără îndoială, dintr-un plan diabolic, bine pus la punct de această sectă satanică planetară, care este francmasoneria şi care are ca scop ultim crearea unui guvern fascist planetar şi subjugarea populaţiei întregii planete.

Semnificaţiile esoterice ale lui 666

Există în Biblie o profeţie – Apocalipsa lui Ioan – care pomeneşte despre un mare guvern mondial. O caracteristică fundamentală a acestei guvernări va fi un sistem economic în care fiecare om va avea asociat un număr. Fără acest număr, nimeni nu va putea cumpăra sau vinde. Pentru a obţine acest număr, oamenii vor trebui să jure credinţă şi loialitate faţă de acest guvern mondial şi faţă de religia mondială stabilită atunci. Biblia spune că persoana care va primi acest număr nu va mai putea fi salvată.
De ce primirea acestui număr este un act atât de greşit? Apocalipsa lui Ioan spune că oamenii vor primi acest număr numai cu condiţia de a se supune şi de a jura credinţă guvernului mondial unic şi dictatorului acestuia. Cine nu va face aceasta, nu va putea obţine numărul respectiv, va fi sancţionat de noul sistem economic al Noii Ordini Mondiale şi nu va putea cumpăra sau vinde nimic. Însă supunerea faţă de acel dictator mondial şi faţă de guvernul său va însemna un act împotriva lui Dumnezeu, căci va fi, de fapt, supunerea faţă de Anticrist.

Numărul fiarei la loc de cinste

Ce înseamnă de fapt primirea acestui număr? Priviţi cu atenţie în jur. Până să ne dăm noi seama ce anume se petrece cu adevărat, aproape toate magazinele din care ne facem cumpărăturile au devenit pline de alimente, tricouri, agende, genţi, postere, reclame etc., inscripţionate cu tot felul de lozinci diabolice, care mai de care mai oribile, capete de morţi, diavoli în flăcări şi alte astfel de grozăvii cu chip de demon, care încet, încet au devenit o modă foarte apreciată, mai ales de către cei tineri. Am devenit atât de obişnuiţi cu aceste bizarerii malefice, încât prezenţa lor la tot pasul a ajuns să ni se pară normală.

Trupe de muzică modernă sau cântăreţi, care au un foarte mare succes la publicul tânăr, afişează cu naturaleţe numele sau numărul Anticristului; firmele ale căror logo conţine în mod stilizat, ascuns, acest număr satanic sunt din ce în ce mai numeroase; jocurile pe calculator pentru copii îi invită pe aceştia în lumile infernale; diverse jocuri pentru copii ce se vând în librării, în care ei sunt învăţaţi cum să facă magie neagră etc. Să nu mai vorbim despre diversele sisteme computerizate, codul de bare, cipurile biometrice etc. Toate acestea ne impregnează întreaga viaţă, zi de zi, cu numărul şi cu chipul fiarei, fără ca noi să fim conştienţi de acest lucru. Nu trebuie decât să fim puţin atenţi, pentru a observa peste tot în jurul nostru prezenţa acestuia.

Ştiinţa, în loc să facă eforturi să descopere, de exemplu, răspunsurile la întrebările esenţiale ale omenirii, munceşte cu râvnă să găsească cea mai bună modalitate de a ne însemna ca pe nişte vite, cu semnul fiarei, sub pretextul necesităţii odioaselor cipuri biometrice.

Iată doar câteva exemple din zilele noastre de vedete sau formaţii care proliferează din plin Numărul Fiarei:

Există numeroase trand-uri satanice foarte popularizate pe internet, unde site-uri întregi cu firme specializate în realizarea de logo-uri, fac reclamă la demoni.

Există produse din diverse domenii ce poartă chiar Numărul Fiarei: „Flamingo Computers anunţă lansarea oficială pe piaţa românească a sistemului Flamingo Diablo 666G, cea mai puternică configuraţie a acestui sistem…. Flamingo Diablo, câstigător a numeroase premii decernate de revistele de specialitate, se numără printre favoritele cititorilor acestor publicaţii…
Aprecierea şi succesul de care se bucură sistemul Diablo, încă de la lansarea primei variante în urmă cu opt ani, ne-a determinat să îmbunătăţim permanent acest sistem, care a devenit un adevărat trade mark pentru Flamingo
.”

De parcă acestea nu ar fi îndeajuns, există până şi restaurante care şi-au luat astfel de nume diabolice, care mai de care mai oripilante („Sat-an”), care te invită să iei masa în Iad sau chiar să stai la masă cu Lucifer.
Şi lumea nu ia în seamă semnificaţia acestui nou trend, ba chiar agreează aceste bizare distorsiuni demoniace ca fiind ceva la modă, ceva cool!!! Aceasta este problema! Intrăm în lumea demonilor de bună voie, în mod inconştient, pentru că nu facem nici măcar minimul de efort de a judeca singuri ce se petrece de fapt şi ne lăsăm duşi de valul „noului”, al „ineditului”. Am face bine să deschidem larg ochii, căci direcţia în care merge societatea acum, nu este deloc una bună, pentru niciunul dintre noi!

Codul de bare a făcut ceva foarte important pentru a ajuta aducerea în scenă a numărului 666, Semnul Fiarei

Codul de bare a deschis uşa (de fapt nu numai că a deschis-o, ci chiar a dărâmat uşa) către intrarea în „lumea digitală”. Acum totul este un număr. Totul primeşte un cod de bare. După cum a spus cineva, cu tristeţe, „Dacă există, pune-i cod de bare”. Nu este uluitor faptul că după 25 de ani nimeni nu se mai gândeşte la codul de bare ca fiind un semn clar al implementării pretutindeni a numărului fiarei şi toată lumea îl acceptă ca fiind ceva firesc?

Companii demonice, produse demonice, logo-uri demonice

Ce mesaje transmit unele din cele mai mari corporaţii ale lumii prin alegerea numelor companiilor şi a logo-urilor lor? De exemplu, numele companiei „Lucent” este prin el însuşi îndoielnic. Unii spun că înseamnă Lucifer’s Enterprises (Fabricile lui Lucifer). Bineînţeles că purtătorul de cuvânt al companiei neagă cu vehemenţă această asociere.Lucent Technologies testează pe piaţă cea mai nouă inovaţie în materie de software, ce poartă marca „Inferno”. Inferno! Ce mesaj încearcă să ne transmită această companie mega-gigant, cunoscută anterior sub numele de AT&T’s Bell Labs?

Lucent poate fi sau nu o firmă malefică, dar dacă este, ea are cu siguranţă multe surate. De exemplu, binecunoscuta firmă Reebok International, compania producătoare de încălţăminte atletică a lansat recent pe piaţă o nouă linie de încălţăminte de alergat pentru femei, cu numele Incubus. În tradiţia medievală, incubus este un demon care violează femeile în timpul somnului!
Când acest fapt a fost adus în mod public în atenţia managementului companiei, purtătorul de cuvânt a afirmat că nu ei aveau nicio cunoştinţă despre semnificaţia cuvântului incubus. Cât de credibilă este această afirmaţie în cazul acestei mega-companii care nu lasă cu siguranţă nimic la voia întâmplării, cu atât mai puţin numele unui nou produs lansat pe piaţă?

Honeywell, firma gigant de computere din Minnesota îşi obligă, mai nou, angajaţii (mare parte dintre ei creştini scandalizaţi de această iniţiativă anti-creştină) să participe la un nou program, numit „Diversity Training” (Pregătire în Materie de Diversitate), un seminar în cadrul căruia sunt ridicate în slăvi virtuţile şi beneficiile vieţii homosexuale.
De ani de zile, Honeywell deţine o companie subsidiară în Europa numită –credeţi sau nu – Lucifer Manufacturing! Exact, Lucifer. Probabil o altă surpriză stânjenitoare. Ar trebui să credem că executivii de la Honeywell nu aveau nicio idee despre cine este Lucifer?
Honeywell lucrează îndeaproape cu Oracle, o corporaţie de software activă în producerea tehnologiilor Big Brother. Împreună, Honeywell şi Oracle produc sisteme computerizate de control pentru Noua Ordine Mondială, inclusiv echipament de scanare pentru operaţiuni de securitate.
În SUA există şi alte companii care folosesc numele lui Lucifer, cum este, spre exemplu, Lucifer Lighting Co. Să fim serioşi! Ce proprietar de companie în toate minţile ar da companiei sale producătoare de becuri numele „Lucifer”?

Doar o coincidenţă?

Peste tot în lume, logo-urile diverselor companii par să ne transmită mesaje. Sunt oare formele acestor logo-uri doar nişte coincidenţe? Trebuie să admitem faptul că simbolurile asociate diverselor companii au semnificaţiile lor. Iată că Satana, „stăpânul temporar al acestei lumi” (II Corinteni 4:4), împreună cu „agenţii” săi este foarte ocupat în aceste vremuri să condiţioneze minţile oamenilor şi să le programeze simţurile cu tot felul de efecte vizuale şi sonore magice, captivante, fascinante, halucinante, pentru a le distrage atenţia de la ceea ce se petrece cu adevărat în lume.

Simbolurile Illuminati in industria automobilelor

Marile corporaţii plătesc milioane de dolari în marketing, pentru ca clienţii săi să asocieze imaginea mărcii corporaţiei cu o senzaţie pozitivă şi plăcută. Este imperativ ca egoismul şi natura lacomă al acestor companii să fie ascunsă de o faţadă prietenoasă. Dar unor companii chiar nu le pasă. Ele vă urăsc, pe voi şi pe familiile voastre, şi n-au nicio problemă în lucrul acesta. Ele îşi arată simbolurile malefice chiar pe siglele lor.

1) ALFA ROMEO.

maxresdefault

Da, e adevărat că această companie produce maşini care arată foarte bine. Dar totuşi, să ne uităm mai bine la sigla lor. De ce apare pe ea un şarpe care mănâncă un tip înspăimântat? Eu sunt o fiinţă umană, nu un şarpe gigant. Faptul că un şarpe mănâncă o persoană ar putea fi un lucru tulburător pentru mine, pentru că tind să mă identific cu acea persoană, şi nu cu şarpele cel gigant şi încoronat.

Povestea oficială a siglei începe cu anul 1910, atunci când lui Romano Cattaneo i s-a dat sarcina de a realiza o siglă pentru noua companie de automobile înfiinţată. În timp ce aştepta trenul în gara Piazza Castello din Milano, a văzut pe o poartă blazonul familiei Visconti. Acesta era reprezentat de un “biscione”, adică un şarpe care mănâncă un copil. Se spune că această creatură a îngrozit populaţia locală a Milanului în prima parte a secolului al V-lea î.Hr. De asemenea, se mai spune că fiinţa umană mâncată este de fapt un maur, în timpul cruciadelor. În acest caz, cine sau ce reprezintă şarpele?

Simboliza “carelor zeilor”…acum simbolizează “carele oamenilor”. Ar putea fi Harley Davidson…

enamel-sign-hd-wings-logo-1

* Sau, o variaţie a discului înaripat, o putem găsi la celebrul constructor american de automobile Chevrolet:

chevrolet-logo
Pătratul, simbol masonic de bază

Atunci când eşti mason, eşti un “om-pătrat”, adică faci lucruri prin intermediul pătratului. Citez din aceeaşi Enciclopedie Mackey a Francmasoneriei: “În masonerie, pătratul este utilizat având cel puţin trei sensuri distincte: ca instrument, ca unealtă de lucru şi ca simbol. Ca simbol, pătratul este un simbol ce semnifică una dintre Cele Trei Mari Lumini. El este, de asemenea , şi simbolul oficial al Lojii Masonice.”

MazdaLogo

Se poate face o anumită legătură între Mazda şi francmasonerie, să revenim la sigla marelui constructor nipon de automobile. Ce ne frapează la ea o reprezintă prezenţa unui vechi şi cunoscut simbol francmasonic: echerul (chiar dacă laturile sale sunt puţin rotunjite). Echerul pentru francmasoni reprezintă acţiunea omului asupra materiei şi organizarea haosului. De obicei, echerul apare în simboluri împreună cu un alt simbol masonic: compasul; aşadar, echerul şi compasul constituie un tot unitar.

echerul-masonic
Echerul masonic

Întrebarea care se pune e următoarea: ce caută un simbol francmasonic la o mare corporaţie niponă? Există vreo corporaţie importantă din lumea aceasta care să nu aibă vreo legătură cu francmasoneria?

AUDI

index
Cele patru inele care alcatuiesc sigla Audi reprezinta cele patru companii din consortiul Auto-Union din 1932.  O alta sigla a unei renumite marci de autoturisme,este reprezentata de 4 cercuri sau inele. Ce se ascunde in spatele celor 4 inele ? Va las pe voi sa dati seama. Aceste cercuri reprezinta inelele planetei Saturn,care simbolizeaza pentru masni,zeul lor,Saturn.

Vi se pare normal ca demonii să fie atât de prezenţi în viaţa noastră?

Prezentat şi perceput ca fiind foarte la modă, numărul fiarei a căpătat o popularitate extraordinară, mai ales în rândul tinerilor.

Neatenţia, nepăsarea şi lipsa de reacţie ne vor costa, până la urmă, libertatea!

Pentru cineva care priveşte cu atenţie în jur la ceea ce se petrece în societatea noastră modernă la ora actuală, este foarte lesne de observat că valorile morale şi spirituale au fost în mod evident răsturnate şi înlocuite cu opusul lor. Acesta este rezultatul de necontestat al planurilor criminale ale francmasoneriei mondiale, planuri ce au fost consemnate în protocoalele maeştrilor francmasoni şi care urmăresc cu încrâncenare să subjuge şi să îndobitocească întreaga planetă, pentru a o aduce la sclavie şi a o conduce astfel cu uşurinţă, în spiritul răului, al diabolicului, al satanicului şi împotriva lui Dumnezeu.

Toate aceste manipulări criminale, care au fost aplicate şi implementate pas cu pas, aproape pe nesimţite, în decursul timpului şi care ne pavează realmente drumul către o societate subjugată, anticristică, întunecată, ne-au adus în situaţia în care răul predomină – datorită ignoranţei majorităţii oamenilor, care sunt letargici, nepăsători sau ahtiaţi după bani şi interese proprii – în detrimentul binelui, al frumosul, al sublimului şi  dumnezeiescului.

Răspunsul majorităţii societăţii noastre la toate acestea este încă, din nefericire, aproape inexistent. Lipsa de reacţie a maselor de oameni vizavi de această situaţie realmente dezastruoasă, decadentă, în care a ajuns la ora actuală omenirea, încurajează şi chiar ajută extraordinar de mult implementarea continuă a planurilor criminale ale francmasoneriei mondiale pe întreaga planetă. Nepăsarea şi lipsa noastră de reacţie la ceea ce se petrece în jurul nostru ne va costa, în cele din urmă, libertatea, sub toate aspectele ei!

illuminati-europe

“Acordul Schengen este acel cadru teoretico-legislativ prin care este dată acum si posibilitatea juridică a culegerii de informatii despre cetătenii popoarelor, devenind marginale toate articolele fundamentale ale tuturor Constitutiilor europene care, în conformitate cu Carta europeană, arătau respect fată de libertatea privată si personală a cetăteanului. Se desfiintează deja dezvoltarea în libertate a personalitătii umane. Este asadar un sistem care permite unora să exercite o urmărire electronică mondială si un control la nivel personal.

In afară însă de partea teoretică a acordului si de cadrul legislativ, mai există si o altă parte care priveste punerea sa în aplicare, parte care se referă la modul în care va deveni posibilă culegerea electronică a datelor (urmărirea), clasificarea datelor personale si prelucrarea lor. Să vedem asadar ce mod de aplicare au ales. Numai că aici trebuie putină atentie, ca să întelegem exact ce se întâmplă, de ce, adică, se străduiesc toti să treacă întreaga chestiune pe ascuns, pentru a evita reactiile.

Legea 2472/1997 a ‘‘Protejării individului de prelucrarea datelor cu caracter personal”, în art. 8 (interconectarea arhivelor) spune că e vorba de a se face uz de un număr codificat unitar de înregistrare. Această lege, prin votarea ei, a reactivat legea 1599/1986 a lui M. Koutsoiorgas, care pe baza art. 2 stabilea aplicarea numărului de cod unitar de înregistrare (NCUI). Acesta este format din 13 cifre si simboluri si este unic în lume pentru fiecare cetătean. Cel mai probabil mod prin care va fi dat se spune că va fi cunoscutul cod barat (linear) de marcare a produselor în sistemul E.A.N. – 13 (vezi studiul electronic care urmează), sistem care, stim foarte bine, cuprinde numărul 666.

Numărul de cod unitar de înregistrare va însoti de acum înainte fiecare cetătean si va cuprinde: buletinul de identitate, certificatele de stare civilă, carnetul de votant, numărul din lista electorală, pasaportul, carnetul de asigurare, codul de înregistrare fiscală, permisul de conducere, numărul din registrul de nasteri (sex masculin sau feminin), numărul din registrul de stare civilă, numărul din registrul consular, contul personal la bancă. Asadar, în putine cuvinte, e vorba de un număr personal care va însoti cetăteanul în fiecare tranzactie cu Statul si în fiecare activitate. Acest număr va înlocui orice priveste individul; va fi folosit oriunde si oricând, încât fără el nu va fi posibilă nici o tranzactie.

Trebuie acum să vedem unde se va găsi acest număr de cod unitar de înregistrare. Fiecare număr se va fi înregistrat în Banca Natională de Date, care va fi conectată la Banca Transnatională de Date de la Strasbourg si de la Bruxelles; de altfel, toate băncile de date nationale mai mici din statele membre vor fi conectate între ele. Acolo se va găsi un dosar electronic al fiecărui cetătean înregistrat, cu un număr de cod unitar de înregistrare, asteptând să se umple cu toate datele care vor fi culese.

Să vedem acum cum se va realiza culegerea datelor. Intelegeti că urmărirea a 350 de milioane de oameni de către o mie de indivizi este imposibilă. De aceea, pentru a se realiza acest control, numărul de cod unitar de înregistrare trebuie să însotească fiecare cetătean în fiecare aspect al vietii sale si în fiecare tranzactie pe care o face, pentru a fi culese datele prin tocmai folosirea acestui număr. Nu ni s-a spus în ce mod va fi dat acest număr fiecărui cetătean si nicăieri în cadrul acordului nu se specifică cum se va da si unde va fi plasat. Prin urmare, de vreme ce, juridic vorbind, nu s-au angajat în ceea ce priveste locul în care va fi pus si ce va contine, li s-a dat puterea în alb să-l pună unde doresc si unde văd că serveste; de asemenea, li s-a dat puterea de a introduce în el orice număr codificat de sigurantă (666) doresc.

Pentru modul de aplicare al controlului, nu i-am angajat; asadar, prin urmare, am semnat si i-am împuternicit în alb. E ridicol acum să stăm si să ascultăm pe fiecare spunându-ne că nu se vor emite identităti electronice, sau că în ele nu va fi cuprins numărul 666, sau că nu se va folosi sistemul E.A.N. – 13, sau orice altceva mai inventează ca să ne linistească si să ne suprime reactiile. Esenta temei stă în faptui că am semnat deja, si nu în ceea ce spun ei sau promit cu dărnicie.

Din păcate, toate în epoca noastră arată că trecem printr-o perioadă de confuzie.Toate se petrec în obscuritate si se uneltesc în întuneric. Pe lângă aceste probleme, tara noastră mai are de suportat si o problemă de ordin juridic care, din păcate, prin faptul că nu se rezolvă ne împovărează pe zi ce trece si ne angajează tara: prin integrarea noastră în UE.

Infrastructura unei dictaturi universale

Acordul Schengen înseamnă în esentă crearea unei uriase bănci electronice de informatii în care sunt înregistrate si se păstrează datele tuturor cetătenilor care vor participa la acord. Fără nici o rezervă, toti mărturisesc viciul democratic al acestui acord. Dacă vrem să credem justificările plauzibile pentru crearea acestui acord, nu trebuie însă în nici un chip să ignorăm faptul că pe baza viciului democratic, creat intentionat, poate deveni posibilă o dictatură, care în mod clar transpare prin Sistemul de Informatii Schengen (SIS).

Nu credem că poporul este atât de naiv încât să nu înteleagă ce se încearcă. Trebuie să stim cu totii că înainte de impunerea unei dictaturi se creează mai întâi o infrastructură. Cei mai cunoscuti dictatori au avut grijă să pună sub control totul, pentru a putea reprima orice reactie de după declararea dictaturii. Preacuviosul Paisie, în foarte importanta sa foaie pe care a împărtit-o tuturor în 1987, a scris limpede că: ‘‘în spatele sistemului perfect al “card-ului de deservire” si de sigurantă, realizat prin computer, se ascunde o dictatură universală, se ascunde robia Antihristului (Apocalipsa 13, 16)”.

vedat_kocal_o_guzel_insanlar_ve_o_guzel_gunler_ustune_ii_yitik_bir_kusagin_oykusu_biz_80liler_resim

Dacă nu ne dăm seama totusi acum ce va să vină în curând, peste putin timp si să vrem nu va mai exista posibilitatea de a protesta. Cercurile obscure, care instalează infrastructura acestei dictaturi mondiale, încearcă să determine popoarele să semneze si să valideze acordul Schengen, mai înainte de a întelege cum actionează sistemul, pentru că atunci când vor întelege, cu sigurantă nu le va plăcea; dar, pe de altă parte, aceste popoare nu se vor mai putea opune. Astfel, cu orice sacrificiu, încearcă să forteze guvernele să accepte si să valideze documentele lor în cadrul cărora mai apoi să se miste. Aceste documente le dau puterea si să urmărească cetătenii, si să reprime orice reactie, si să emită identitătile electronice, dar si să mute de acum înainte numărul codificat unitar personal de pe cartea de identitate pe mână sau pe frunte.

Infrastructura dictaturii mondiale, de care se vorbeste în capitolul 13 al Apocalipsei, se construieste cu o exactitate matematică si e promovată într-un ritm foarte rapid. Din partea vointei politice, pare că deja a devenit fapt împlinit. Evolutia tehnologiei computerelor ”a sosit la timp”, dând si din punct de vedere tehnologic posibilitatea urmăririi la nivel mondial. Numărul unitar codificat barat de marcare a produselor prin care si în care sunt înregistrate informatiile este deja o realitate. Numărul international codificat de recunoastere si de sigurantă, care este încorporat în acesta, este numărul concret al Apocalipsei, 666, fără nici o îndoială sau dezmintire din partea conducătorilor. Iar ”ca să pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte, încât nimeni să nu poată cumpăra si vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei” (Apocalipsa 13, 16-17), este deja o chestiune de timp, pentru că foarte putin a mai rămas până la realizare. Deja (însemnarea) se pune la cale sistematic. Tinem în mâini tăieturi din ziare si materiale publicitare ale băncilor care propun întrebuintarea palmei pentru depunerea si scoaterea banilor.

Noul mod de culegere si de prelucrare a datelor

Unii nu au înteles cum vor fi culese si înregistrate datele lor personale si cred că vor exista anumiti oameni care-i vor urmări prin vechiul sistem traditional; de aceea vom spune două cuvinte si despre noul sistem economic mondial care încet, încet se impune si creează societatea fără bani. Scopul celor care îl promovează este acela de a înlocui banii lichizi cu un număr codificat. Vor să dea fiecărui om un număr de cod unitar, unic în lume, pe care să nu-l mai aibă un al doilea om de pe pământ. Acest număr de cod se va da în primul stadiu pe un card sau pe o carte de identitate electronică si treptat se va transfera pe mână sau pe frunte. La scurtă vreme se va interzice circulatia banilor sub formă de numerar si cel care va arăta si folosi bani lichizi va fi pedepsit, si acest lucru cu pretextul că vor dori să controleze operatiunile ilegale. In acelasi timp însă, vor controla orice tranzactie.

Asadar sistemul va functiona după cum urmează: orice tranzactie economică pe care o va face cineva se va face pe baza numărului unitar codificat al cărtii sale de identitate sau al microcipului de pe mână sau de pe frunte si numai electronic.

Să luăm un exemplu: domnul X lucrează într-o întreprindere. Când trebuie să fie plătit la sfârsitul lunii, banii i se transferă din contul sefului său în contul său personal, iar contul său are numărul de cod 5201578349, care este numărul său de cod personal. Deci i se transferă suma de 800 lei care este salariul lui. In ziua următoare, domnul X verifică dacă a fost transferat în codul lui suma corespunzătoare salariului si constată că, într-adevăr, suma a fost depusă. Stiind că are acesti bani în cont face diferite operatiuni, întotdeauna electronic si scăzând fiecare sumă din codul său; adică se transferă pe cale electronică, la fiecare operatiune, suma respectivă din codul său personal în codul celui cu care face tranzactia. Codurile, când au loc operatiunile bănesti sunt conectate cu banca prin intermediul masinilor electronice on line si astfel e înregistrată fiecare schimbare pe care o prezintă fiecare număr de cod, pentru a fi dată apoi socoteală posesorului în modul cel mai detaliat, dar în acelasi timp si pentru a fi date informatii exacte diferitelor servicii care le cer. Toate vor deveni cunoscute autoritătii care va oferi produsul culegerii datelor acolo unde va considera.

In acelasi timp, este instaurat sistemul mondial de control cu ajutorul sistemului mondial de localizare prin intermediul satelitilor etc. Codul acesta va fi plasat sub formă de microcip pe masini, pe animale, pe oameni, pentru a fi localizati imediat, în orice colt al pământului ne-am găsi. Asadar, oricine nu închide ochii vede că ne aflăm cu putin înainte de desfiintarea libertătii omului si că deja prinde carne si oase sistemul unei tehnologii avansate cu toate caracteristicile arătate în capitolul 13 din Apocalipsă.

Sistemul acesta va exercita un control international “nimeni să nu poată cumpăra sau vinde , decât numai cel ce are semnul, numele fiarei sau “numărul numelui fiarei” (Apocalipsa 13, 17).

sfaturiortodoxe.ro

Parintele Sarantis Sarantos: GUVERNAREA ELECTRONICA: CEA MAI MARE INDOSARIERE A TUTUROR OAMENILOR DIN ISTORIE

Încă de la începutul acestei lupte, de la începutul acestei crize care ni se impune cu forţa, am propus tuturor fraţilor şi surorilor să folosim sfântul metanier şi spunând rugăciunea lui Iisus să dobândim rezistenţă şi răbdare de diamant întru Hristos, asemenea tuturor Sfinţilor recunoscuţi ai Bisericii noastre. Exact acelaşi lucru ne cerea tuturor Sfântul contemporan, de Dumnezeu luminat, Părintele Paisie. Spune în acest sens:

„Viaţa noastră să fie mai cumpătată. Să trăim mai duhovniceşte. Să fim mai iubitori, să îi ajutăm pe cei în suferinţe, pe cei săraci, cu dragoste, cu durere şi cu bunătate. Să ne rugăm, ca să iasă oameni buni”.

Mulţi ne întreabă aproape în fiecare zi: Dar ce vom face dacă nu luăm cardul cetăţeanului, cum vom trăi şi noi şi copiii noştri? Răspunsul nostru smerit este: mai avem încă timp. Fiecare zi care trece peste problemele şi luptele crizei să fie o zi unică, sfântă, desăvârşită, paşnică, pe cât cu putinţă fără de păcat, plină de lucrare, de slujire, de iubire de fraţi şi de rugăciune şi în restul de timp al vieţii noastre va arăta, va vorbi, va face minuni Domnul.

pecetea-666

Guvernarea electronică: o nouă formă de guvernare a întregii lumi

Noua Ordine a lucrurilor acoperă cu viclenie sub această terminologie inedită dominaţia mondială a Noii Ere. “Proiectul de lege privind guvernarea electronică” se încadrează pe linia Legilor 1599/1986 referitoare la EKAM, 2472/1997 privind Tratatul Schengen şi 3655/2008 referitor la AMKA, linie legislativă care este astfel continuată cu consecvenţă.

Tratatul Schengen aprobat şi în ţara noastră este alcătuit dintr-un text extins de aproximativ 200 de pagini şi consemnează în detaliu exigenţele Noii Epoci, antrenează aplicaţiile cele mai moderne ale tehnologiei electronice, astfel încât, având în slujba ei informaţii de orice natură – sensibile şi non-sensibile – referitoare la cetăţeni, să îi înrobească în “spaţiul Schengen”, fără nici cea mai mică posibilitate de evadare.

Tratatul Schengen şi implicaţiile lui actuale având ca punct culminant proiectul de lege privind guvernarea electronică, alături de declaraţiile guvernamentale despre Cardul Cetăţeanului, se deosebeşte de mentalitatea creştină asupra libertăţii omului. Atâta timp cât fiecare persoană este considerată a priori suspectă, trebuie – în viziunea Tratatului Schengen – să se creeze un mecanism care să controleze toate actele şi toate activităţile omului şi astfel îl reduce pe om la nivelul de fiinţă animalo-biologică.

Proiectul de lege al guvernării electronice instituţionalizează teoretic, juridic (prin legea asupra guvernării electronice) şi social (prin Cardul Cetăţeanului), o noua viziune asupra omului. Îl consideră drept o unitate sau un număr, componentă a statului global, necunoscut între necunoscuţi, o maşină impersonală determinată, guvernată nu de Dumnezeul Atotbun şi Atotputernic, ci de stăpâni cunoscuţi-necunoscuţi care fac tot posibilul, chiar prin războaie criminale, să integreze în guvernarea globală toate neamurile.

Ceea ce se întâmplă acum prin guvernarea electronică este cea mai mare îndosariere a tuturor oamenilor din istoria universală. Se va înregistra orice depunere, orice retrage de bani, orice intrare sau ieşire, orice tranzacţie cu orice organism şi persoană şi nu se va radia nimic. Cei care refuză cardul vor fi excluşi de la diferitele tranzacţii. Dar şi cei care vor deţine cardul vor avea întreaga lor viaţă accesibilă oricui, deoarece majoritatea hackerilor, şi nu numai, pot sparge coduri şi pot afla totul, chiar şi cele mai neînsemnate venituri ale noastre, pentru că aşa-numita criză economică îi va sărăci şi mai mult pe cei mai săraci dintre noi. Toate vor fi cunoscute şi controlate de către putere. Avem deja cea mai amară experienţă a atitudinii puterii elene faţă de cetăţenii ei.

Ce se va întâmpla când se va fi definitivat e-guvernarea având în frunte guvernanţi străini ai Europei sau ai Americii sau alţii? În mod justificat, pe cele mai multe pagini de internet e-guvernarea este caracterizată drept închisoare electronică. Şi cel mai straniu este faptul că ni se cere consimţământul pentru a fi încarceraţi în ea. Adică de bunăvoie să acceptăm să dăm libertatea noastră, pe care Dumnezeu ne-a dăruit-o, administratorilor,… corectez: stăpânilor guvernării electronice! Acceptarea cardului cetăţeanului de către fiecare dintre noi va însemna ieşirea noastră de bunăvoie din libertatea dătătoare de viaţă a lui Dumnezeu şi autoîncarcerarea noastră în abominabila e-tiranie.

Citind cu atenţie proiectul de lege privitor la guvernarea electronică care a fost prezentat spre dezbatere de către Ministerul Internelor şi al Guvernării Electronice observăm următoarele: Este alcătuit din 30 de articole în care nicăieri nu există denumirea statului elen. Se subînţelege prin această omisiune că este asimilat şi dispare nu doar numele, dar şi ipostasul statului elen, cu binecunoscuta sa cultură multiseculară şi cu tradiţia sa ortodoxă care străluceşte în toată lumea.

Dacă ţinem seama de declaraţia primului-ministru că „avem nevoie de guvernare globală şi repede” (we need global governance and fast), înţelegem că planurile guvernului urmăresc să devenim unul dintre primele state încorporate în statul organizat global. La începtul unor articole există propoziţia: “Făcând abstracţie de reglementările speciale, această lege se aplică …”. Aceasta înseamnă că guvernul nu se obligă să nu adauge articole care vor limita mai mult libertatea omului, având ca scop supravegherea lui totală.

Aşa cum este redactat proiectul de lege, întregul cadru se aşează pe o bază opţională. Cu alte cuvinte, deşi cardul cetăţeanului prezintă unele avantaje, unii cetăţeni care nu vor dori să aibă de-a face cu rău-famatul număr [666] – despre care număr bănuim că la un moment dat se va adăuga în actul de identitate, dacă nu există deja! – nu vor fi trataţi la fel ca ceilalţi, care vor primi cardul. Chiar dacă vor avea dreptul să refuze cardul din motive de conştiinţă, diferenţa de tratare socială va exista. Prin urmare, pentru a se păstra „regulile antagonismului politicos”, sistemul în întregul său nu trebuie să conţină nici la vedere, nici în ascuns elemente care lezează conştiinţa religioasă a cuiva, de vreme ce există o mare lejeritate în alegerea numerelor (există şi alte posibilităţi în afară de 666).

Ca să funcţioneze această guvernare electronică, fiecare cetăţean, fiecare om, probabil la început în mod opţional, foarte curând însă obligatoriu, va trebui să primească cardul cetăţeanului. Microcipul cardului având o mare capacitate de a îngloba multe informaţii şi posibilitatea de a se interconecta cu toţi factorii şi cu toate serviciile publice, îl va „deservi” pe cetăţean în relaţiile şi în nevoile lui cu domeniul public, cu băncile şi cu mulţi alţi factori. În cadrul celor două dezbateri referitoare la „Cardul Cetăţeanului” şi la „proiectul de lege asupra guvernării electronice” pe care guvernul le-a organizat pe internet, acesta nu a oferit nici o caracteristică tehnică a cardului şi a microcipului. Prin urmare, nu putem face decât presupuneri. Microcipul poate fi de tehnologie RFID. Nu avem asigurarea că nu se va introduce rău famatul număr 666.

Numărul acesta este într-adevăr rău famat pentru noi, pentru că Apocalipsa lui Ioan, de Dumnezeu inspirată, ne avertizează asupra venirii lui Antihrist şi asupra codificării numelui său prin 666, numărul lui Antihrist. Noi, în calitate de creştini ortodocşi, nu dorim ca acest act de identitate care va fi unic pentru toate tranzacţiile noastre să fie pecetluit cu codul numelui lui Antihrist. Este cunoscut desigur din istorie că popoarele pe care le cucereau evreii erau obligate să plătească ca tribut suma de 666 de talanţi de aur. Răposatul Părinte Epifanie Theodoropoulos s-a pronunţat fără ocolişuri asupra faptului că, indiferent dacă buletinul electronic [este vorba de cel propus în vremea sa] este pecetluit sau nu cu 666, vom spune NU şi de mii de ori NU acestui act, care corespunde actualului card al cetăţeanului, şi prin care omul este înregimentat în închisoarea electronică mondială.
Se cuvin doua precizari pentru a evita unele confuzii lesne de facut in privinta temei dezbatute aici:

1. Viziunea teocentrica a omului a fost intotdeauna negata si contrapusa viziunilor contrare ale imparatiilor lumi. In acest sens, viziunea vremurilor noastre, anume cea globalista, nu este o noutate absoluta, ci o actualizare in vremurile noastre a acestei viziuni anti-umane si anti-hristice care s-a perindat prin toate imparatiile acestei lumi, cu exceptia rara a celor cateva secole in care au existat imparatii crestine.

In acest sens, conditia crestinului a fost mai intotdeauna conditia celui care, in pofida lipsei de libertate politica, de libertate sociala, in conditii de robie deseori, a trait liber launtric, pentru ca a trait liber in Hristos. Libertatea exterioara nu a fost niciodata un steag si un program pentru care crestinul sa moara. Libertatea in Hristos, adica Hristos Insusi, este motivul pentru care crestinul traieste si moare.

2. Autodeterminarea trebuie inteleasa si ea in mod specific ortodox, pentru a nu se face confuzie cu autodeterminarea specific iluminist-masonica. Astfel, autodeterminarea in sens ortodox inseamna tocmai libertatea intru Hristos, adica eliberarea de patimi si trairea virtuoasa conform poruncilor dumnezeiesti, cu ajutorul harului. Autodeterminare in sens iluminist-masonic inseamna doua lucruri: odata autodeterminarea individuala, adica tot programul de libertate politica si drepturi cetatenesti adus in prim-plan de revolutia franceza si, apoi, autodeterminarea natiunilor, adica posibilitatea natiunii de a se conduce in mod autonom, independent. Acestea sunt conceptii politice pun accentul pe lipsa constrangerilor exterioare drept conditie esentiala pentru progresul individului si al natiunii. In mod evident, o asemenea conceptie e chiar opusa celei crestin-ortodoxe, in care deseori lipsa constrangerilor exterioare sau prezenta inlesnirilor, departe de a constitui o imprejurare benefica, sunt o ispita pentru om, pentru viata duhovniceasca.

Deseori se spune ca drepturile si libertatile aduse de modernitate sunt, de fapt, o mostenire crestina. Nu este prea corect, deoarece accentul pus de o mentalitate crestina nu va fi niciodata pus pe conditiile exterioare – deci politice si sociale – ci pe cele interioare ale persoanei sau popoarelor. Daca ar fi sa identificam vreo influenta crestina in sistemul de legi exterior, acela nu s-ar regasi in multitudinea de drepturi si ”fericiri” (fiecare persoana are dreptul la fericire glasuieste un document fundamenal al epocii moderne) garantate, chipurile, politic, ci in prezenta acelor prevederi ale legii care interzic anumite lucruri, dupa sistemul decalogului: Sa nu furi, sa nu minti etc., sau nu e voie ca omul sa fie aruncat in inchisoare fara judecata etc.

graiul ortodox

Cât de ”inteligent” poate deveni Cardul cetățeanului?

Pericolele pe care le ridică un asemenea sistem: a) din partea unor terți răuvoitori (delict electronic, interceptare/modificare de date etc.), b) din partea unei potențiale puteri abuzive de tip dictatorial. Generația mea a cunoscutdictatura în țara noastră, așa că nu putem exclude această posibilitate. c) Pericole legate de sănătatea noastră.

maxresdefault

Modul de comunicare

Rețeaua fără fir emite în continuu unde ”de recunoaștere”.
Cardul RFID receptează undele acestea când se află în câmpul de emitere și își activează circuitul.
În continuare, începe comunicarea dintre card și ”sistem”.
”Sistemul” a recunoscut cardul, a avut loc identificarea.
”Sistemul” face schimb de date cu cardul (de obicei de la card către sistem, dar și mișcarea inversă este posibilă).
Urmărirea dumneavoastră și accesul sau eventuala alterare a datelor dumneavoastră personale este o realitate.Definire RFID
RFID = Radio Frequency Identification

Ce este RFID-ul?

”Folosirea unui sistem fără fir care utilizează unde electromagnetice (de frecvență radio) pentru transferul de date de pe o ”etichetă” (tag) pe un sistem”.

Unde se află RFID-ul într-un card?

Circuit intern

Diferite ediții, însă asemănătoare, ale RFID-ului.

Din ce este alcătuit RFID-ul?

Conectori
Cip
Condensator
Acumulator de energie electrică ”baterie reîncărcabilă”
Bobină/ Antenă

Ați văzut RFID-ul?

Diode

Conectori

In magazii de supermarket, la spitale, pentru acces

Depozite, super-market-uri

Spitale

Acces:

Ce a înlocuit RFID-ul?

Codul de bare (codul liniar)

Codul QB (Codul liniar bidimensional)

De ce le-a înlocuit RFID-ul?

Și codul de bare și codul QB au următoarele dezavantaje:

De ce le-a înlocuit RFID-ul?

Și codul de bare și codul QB au următoarele ”dezavantaje”: a) o foarte limitată capacitate de ”depozitare” a informației, deși în mod clar mai mare în cazul Codului QB, b) limitarea posibilității de citire de la o distanță de 5-1- centrimetri, c) imposibilitatea de informare/modificare a datelor, adică, din momentul în care codul a fost tipărit, nu se mai poate modifica nimic.

Categorii și tipuri de RFID

Cu baterie sau fără baterie:

Pasive: NU au baterie (posibilitate de receptare și emitere mai mică de 1 m).
Active: READ-only (posibilitate DOAR de citire) și Read/Write (posibilitate de citire și de scriere).

Exemple de RFID-uri pasive

Până la 1m.

Până la 10 cm.

Până la 10 cm.

Până la 10 cm.

Exemple de RFID-uri active

Baterie. Până la 8 m.

Baterie. Până la 8m.

Baterie. Până la 8m.

Antenă externă. Baterie internă. Până la 500 m.

Bine, dar cum funcționează RFID-ul pasiv, de vreme ce nu are baterie?

Condensatorul care există în RFID este încărcat de câmpurile electromagnetice exercitate în bobină prin intermediul uneia dintre antenele instalației centrale a sistemului. Aceste câmpuri electromagnetice sunt receptate fie prin antena RFID-ului (dacă are), fie direct de bobina sa și aparțin frecvenței undelor radio.
Adică, în esență încărcăm ”fără fir” RFID-ul și astfel funcționează fără să mai fie nevoie de baterie!
Cu cât mărești mai mult puterea câmpului electromagnetic, cu atât mai ușor se încarcă, având posibilitatea unei game mai mari de comunicare a RFID-ului cu sistemul.

Companii cunoscute din domeniul farmaceutic, dar și al calculatoarelor electronice investesc fonduri importante în cercetarea implanturilor cerebrale:

Brain-computer interfaces: interconectări ale calculatorului electronic cu creierul uman și
Neural-Implants: implanturi neurologice.

Implanturile neurologice, de mărimea unei aspirine, se introduc în suprafața creierului cu doi electrozi metalici. Implanturile a) recepționează ”activitatea” creierului și b) au posibilitatea de a crea ”stimuli” corespunzători. Se face referire la următoarele aplicații:

Consecințe ale RFID-urilor asupra sănătății noastre.

Probabil că pericolul cel mai mare care ne pândește este EXPLOZIA CONDENSATORULUI RFID-ului, care poate fi provocată, din rea intenție, sau involuntar, datorată unei erori în circuitul de încărcare sau, de exemplu, din pricina unui trăsnet care a căzut în apropiere.

Dacă, desigur, RFID-ul este încorporat într-un card, atunci probabil că eventuala vătămare trupească este relativ mică într-un asemenea caz – aproape inexistentă.

Dacă RFID-ul este implantat în corp, există mari probabilități chiar și pentru o moarte instantanee…

Înfricoșător?

CONCLUZII

RFID – NOILE ACTE DE IDENTITATE

Care sunt pericolele care ne pândesc?

Atacul din partea unor persoane particulare – hoți, escroci, profitori – în general – delicvenți electronici de orice tip, până la răufăcători ”nevinovați” hacker-bufoni, care au ca scop: alterarea, adăugarea, sustragerea sau exploatarea datelor noastre personale.
Αsuprirea și privarea de libertate a cetățeanului de către un guvern de tip dictatorial.
Este posibil – dacă ținem seama de evoluția unui act de identitate RFID ca implant, iar nu card de identitate – să se ajungă chiar până la aplicarea de la distanță, de către autorități, a unei pedepse, care să provoace o vătămare corporală permanentă sau temporară, celor care se opun dictaturii.

RFID-ul va deveni o supra-armă pentru orice putere! Un bilet fără întoarcere!

graiul ortodox

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s