CONTROLUL POPULATIEI SUB MASCA PROTECTIEI CONSUMATORULUI

nwo-codex-alimentarius

Codul Mortii, pardon, Comisia Codex Alimentarius este o organizatie foate putin cunoscuta sau inteleasa. Cei mai multi oameni nu au auzit niciodata de acesta si cei care au auzit s-ar putea sa nu inteleaga adevarata realitate a acestei extrem de puternice organizatii de comert. Conform website-ului oficial al codexului (http://www.codexalimentarius.net), scopul altruist al comisiei este „protejarea sanatatii consumatorilor si asigurarea practicilor comerciale corecte in comertul alimentar precum si provovarea coordonarii tuturor standardelor alimentare asumate de organizatiile internationale guvernamentale si non-guvernamentale”. Codex Alimentarius ( in latina insemnand “Codul Hranei” ) este reglementat de asocierea dintre FAO si Organizatia Mondiala a Sanatatii –  O.M.S. (World Health Organization – WHO).

O scurta istorie a Codexului

 Istoria Codexului incepe inca din 1893 cand imperiul Austro-Ungar a decis ca este nevoie de un anumit set de linii directoare pe care instanţele judecătoreşti sa le poata urma in diferitele cazuri care se ocupau cu problemele legate de hrana. Acest set de mandate de reglementare a devenit cunoscut sub numele de Codex Alimentarius. Acesta a fost efectiv implementat pana la prabusirea imperiului in 1918.

 In 1962, Natiunile Unite ( O.N.U) au decis ca acest Codex ar trebui reimplementat in intreaga lume in ideea de a „proteja” sanatatea consumatorilor. Doua treimi din baza Codexului au emanat din FAO, iar cealalta treime a fost completata de O.M.S.

 In 2002 cele doua organizatii au avut ingrijorari serioase legate de directia codexului (angajand un consultant extern inca din 1962 ) pentru a-i determina performantele si pentru a desemna care directie sa fie urmata de organizatia de comert. Concuzia consultantului a fost ca respectivul codex ar trebui revizuit imediat. A fost momentul in care marea industrie a “pasit” inauntru si si-a exercitat puternica sa influenta. Rezultatul actualizarii a fost un raport diluat prin care codexul sa răspunda la 20 de procupari in cadrul organizatiei.

Din 2002, Comisia Codex Alimentarius si-a abandonat in secret rolul de organizatie pentru protectia internationala a sanatatii publice si a protectiei consumatorilor. Sub carma marii industrii, propunerile clandestine ale noului codex sunt acelea de a creste profitul pentru infernala masinarie a corporatiilor globale in scopul de a controla omenirea prin intermediul hranei.

Inechitatile Codexului

Tara cea mai dominanta in spatele agendei codexului este Statele Unite, al carui scop primar este ca interesele marilor multinationale  din industriile farmaceutica, agroalimentara, chimica si altele, sa beneficieze de pe urma acestuia. La intalnirea care a avut loc in Geneva, Elvetia, intre 30 iunie si 4 iulie 2008, S.U.A. au preluat conducerea codexului exarceband denaturarea libertatii sanatatii si continuand sa promulge dezinformarile si minciunile despre nutrienti si organismele modificate genetic ( OMG ) in timp ce isi desavarseste tacit agenda de control a populatiei. Unul din motivele pentru care Statele Unite continua sa domine codexul este ca alte state continua sa creada in mod fals ca poseda ultimele si cele mai mari tehnologii alimentare sigure; prin urmare, orice ar cere Statele Unite, aliatii sai (Australia, Argentina, Brazilia, Canada, Indonezia, Japonia, Malaesia, Mexic, Singapore si Uniunea Europeana, etc. ) o urmeaza aproape de fiecare data. Faptul ca intalnirile codexului sunt tinute peste tot in lume nu sunt un accident si permit Statelor Unite sa isi mentina strans scopurile din agenda codexului, pentru ca statele mai putin viabile economic nu sunt capabile sa fie prezente. Guvernele multor astfel de state ( precum Camerun, Egipt, Ghana, Kenia, Nigeria, Africa de Sud, Sudan si Swaziland)  realizeaza ca agenda codexului a degenerat dintr-o organizatie alimentara benefica in una care este frauduloasa, letala si ilegitima.

codex-alt

Amenintarile la adresa libertatii sanatatii

 In timp ce media mainstream este ocupata cu agenda sa esoterica de introducere a fricii in inimile populatiei mondiale focusandu-se pe terorism, incalzirea globala, alerte cu salmonella si criza alimentelor, adevaratele amenintari devin pe furis o realitate. In curand, orice lucru pe care il veti pune in gura, inlcusiv apa ( cu exceptia produselor farmaceutice, desigur ) vor fi extrem de reglementate de Comisia Codexului Alimentarius. Standardele codexului reprezinta un afront complet la libertatea oamenilor de a avea acces la o hrana curata si sanatoasa precum si la nutrientii benefici, insa aceste reglementari nu au parte de o lupta internationala. De ce am fi ingrijorati? Aceste standarde obligatorii care vor fi introduse in curand se vor aplica fiecarei tari care este membra a Organizatiei Mondiale pentru Comert (World Trade Organization – WTO) care in prezent numara 153 de membri. Daca tarile nu urmeaza aceste standarde, atunci sanctiuni economice si comerciale paralizante le-ar putea fi impuse, in ciuda faptului ca respectivele tari ar putea fi capabile sa evite standardele codexului prin implementarea propriilor standarde internationale. Unele agentii guvernamentale, precum  Therapeutic Goods Administration (TGA) in Australia, informeaza publicul ca ghidul vitaminelor si al mineralelor din codex nu va le va afecta tara. Spre exemplu, TGA spunea despre asta: ” ghidul propus de codex pentru vitamine si suplimentele minerale alimentare nu se va aplica in Australia si nu va avea impact asupra modului in care aceste tipuri de produse sunt reglementate in Australia.”

Linia de baza este ca nimeni nu stie ce tipuri de legi vor fi trecute inainte de a surveni armonizarea codexului si nicio tara nu este in siguranta fata de aceste ghidaje internationale, indiferent de ce spun agentiile guvernamentale pentru a linisti preventiv orice revolta publica potentiala. Multi activisti alternativi pentru sanatate cred ca aceasta este o metoda pentru a induce confuzie si a eclipsa problema codexului pana cand e prea tarziu. Unele standarde ale codexului care sunt propuse a avea efect in viitorul apropiat si care, odata ce vor fi initiate vor fi complet irevocabile, sunt:

 • Toti nutrientii ( vitamine si minerale ) sunt considerati toxine/otravuri si vor fi remise din toata hrana, deoarece codexul interzice utilizarea nutrientilor pentru „a preveni, trata sau vindeca orice conditie sau boala”.
 • Toata hrana ( inclusiv cea organica ) va fi iradiata inlaturand astfel toti nutrientii „toxici” din hrana (mai putin daca consumatorii isi pot procura hrana din surse locale). Precursorul armonizarilor codexului a inceput in .S.U.A. in august 2008 cu decizia clandestina care a permis iradierea masiva a intregii productii de laptuca si spanac in numele sanatatii publice si a sanatatii. Daca sanatatea publicului a fost principala ingrijoarare a US Food and Drug Administration (FDA), atunci de ce oamenii nu au fost alertati cu privire la aceasta noua practica?
 • Nutrientii permisi vor fi limitati la o lista pozitiva dezvoltata de codex; va include nutrienti „benefici” precum fluorida (3.8 mg zilnic ), provenind din deseurile industriale.
 • Toti nutrientii ( ex: vitaminele A,B,C,D, zincul si magneziumul ) care au orice impact pozitiv asupra corpului vor fi considerati ilegali in codexi – in dozele farmaceutice – si vor fi redusi la cantitati neglijabile pentru sanatate. Nu vom fi capabili sa obtinem acesti nutrienti in doze terapeutice nicaieri in lume, nici macar cu reteta. Nivelurile potential permisive de siguranta pentru nutrienti in codex nu sunt inca batute in cuie.
 • Va fi cel mai probabil ilegal sa dai orice sfat legat de nutritie ( incluzand articole scrise postate online si in reviste, la fel ca si sfaturile orale catre un prieten, un membru al familiei sau oricine). Aceasta directiva se aplica oricui, precum si tuturor rapoartelor despre vitamine, minerale si toate consultatiile nutritioniste. Acest tip de informare ar putea fi considerata o bariera ascunsa la adresa comertului si ar putea rezulta in sanctiuni economice si de comert pentru tarile implicate.
 • Toate vacile pentru lapte de pe planeta vor fi tratate cu hormoni de crestere pentru bovine recombinati genetic de Monsanto (rBGH).
 • Toate animalele folosite pentru hrana urmeaza sa fie tratate cu antibiotice puternice si cu hormoni exogeni de crestere.
 • Pesticidele mortale si cancerigene, inclusiv sapte din cele mai rele 12 ( expl: exachlorobenzen, toxaphen si aldrina) care sunt interzise in 176 de state vor fi permise din nou in hrana in concentratii ridicate.
 • Codexul va permite nivele periculoase si toxice de aflatoxina ( 0.5 ppb) in lapte.
 • Utilizarea hormonilor pentru crestere si a antibioticelor vor fi obligatorii pentru toate vitele, oile, pasarile si speciile de acvacultura destinate consumului uman.
 • Introducerea la scara planetara a organismelor modificate genetic in cereale, animale, pesti si plante va fi obligatorie.
 • Vor fi permise nivele ridicate de reziduri din pesticide si insecticide care sunt toxice pentru oameni si animale.
 • CodexComm
 • Agenda controlului populatiei

   In 1995, FDA ( US Food and Drug Administration ) adopta o politica ilegala care stipula ca standardele internationale ale codexului puteau inlocui legile americane care guvernau alimentatia, chiar daca cele internationale erau incolmplete. Mai tarziu, in 2004, S.U.A. adoptau Intelegerea Central Americana pentru un Comert Liber ( ilegala dupa legile Statelor Unite, dar legala dupa legile internationale ) care cereau S.U.A. sa se conformeze codexului. Odata ce aceste standarde sunt adoptate, nu mai este cale de intoarcere catre vechile standarde, dar statele pot adopta unele care pot fi superioare celor din codex (a se citi mai draconice ). Un exemplu ar fi directiva europeana pentru suplimente. Odata ce Codex Alimentarius este permis intr-o zona, atat timp cat orice tara ramane in Organizatia Mondiala a Comertului, acesta este total irevocabil: standardele nu pot fi abrogate, schimbate sau alterate in niciun fel, mod sau forma. Controlul monetar al populatiei este modul cel mai usor de a descrie noul Codex Alimentarius, care este condus efectiv de S.U.A. si controlat primar de industria farmaceutica, cu scopul de a a reduce populatia lumii de la cca. 7 miliarde la o mai sustenabila populatie de 500 de milioane – o reducere care depaseste 90%. Codexul este similar altor masuri de control al populatiei luate clandestin de guvernele lumii occidentale; spre exemplu, introducerea agentilor imunodepresivi latenti si care deterioreaza ADN-ul in vaccinuri ( expl: cele anti gripa aviara sau anti – SIDA ), aspartamul, chemtrails, chimioterapia pentru cancer si altele.

  FAO si Organizatia Mondiala a Sanatatii au estimat ca numai de la introducerea ghidului vitaminelor si mineralelor singur, in 10 ani ar rezulta un minim de 3 miliarde de morti. Din acestia, un miliard de morti  s-ar datora infometarii, iar alte doua ar fi rezultatul bolilor denenerative datorate subnutritiei, precum cancerul, bolile cardiovasculare si diabetul. Impunerea alimentelor degradate, demineralizate, pline de pesticide si iradiate consumatorilor este cel mai rapid si mai eficient mod de a cauza o crestere (profitabila pentru multinationale ) a malnutritiei si a bolilor degenerative ce pot fi prevenite si , pentru care cele mai potrivite tratamente sunt cele farmaceutice toxice. Moartea pentru profit este numele jocului. Industria farmaceutica asteapta armonizarea codexului de ani. O populatie globala inconstienta, degenerand fizic intr-un ritm accelerat, oferind un varf in venituri, este scopul final pentru controlul pe furis si iesit din comun al acestei organizatii corupte pentru comert, care se presupune ca are grija de sanatatea consumatorilor.

  mqdefault

 • Batalia pentru etichetarea organismelor modificate genetic

   La intalnirea pentru codex care a avut loc in Geneva, in 2008 s-a ajuns la cateva rezultate interesante. Unele neintelegeri pe termen lung au inceput sa iasa la suprafata pe masura ce S.U.A. au continuat sa forteze agendele industriilor farmaceutica, chimica, agroalimentara, etc., fara a considera cererile multor altor tari. In mod tipic, daca Statele Unite nu au dorit participarea  unei alte tari la conferinta, tara gazda  (Elvetia ) pur si simplu a respins acordarea vizelor membrilor delegatiilor oficiale. Cateva state au obiectat fata de aceasta practica si au stipulat ca din aceasta cauza, dar si din altele, deciziile legate de codex luate in absenta lor nu au legitimitate internationala. Un punct major de controversa a fost refuzul ferm al S.U.A. si al Comisiei Codex Alimentarius de a eticheta produsele modificate genetic. Japonia, Norvegia, Rusia, Elvetia, toate tarile africane si 26 de state ale Uniunii Europene au luptat aproape 18 ani cu Statele Unite pentru a introduce obligativitatea etichetarii organismelor modificate genetic (OMG). Statele Unite considera in mod eronat OMG-urile ca fiind echivalente non-OMG-urilor, bazandu-se doar pe un ordin executiv promulgat in 1992 de catre presedintele de atunci, George H.W. Bush. In consecinta, nu s-au facut niciun fel de teste de siguranta  pe niciun OMG inainte de a fi introduse in circuitul alimentar din S.U.A.monss_dees

  Oponentii politicii americane de a interzice etichetarea produselor alimentare modificate genetic au concluzionat ca Statele Unite nu doresc aceasta datorita potentialelor ramificatii legale si pentru credibilitatea producatorilor si a guvernului american, daca aceste produse pot fi urmarite. Daca milioane de oameni se imbolnavesc sau mor ca urmare a instabilitatii ADN-ului modificat genetic care incurajeaza virusii si bateriile-marker sa interactioneze cu structura fluida si dinamica a corpului omenesc, atunci aceasta ar putea conduce la milioane de procese. Dar daca aceste organisme modificate genetic sunt complet nedetectabile, atunci responsabilitatea guvernului sau al corporatiilor nu poate fi evaluata si sanatatea intregii populatii are de suferit.

  Utilizarea termenului „contaminare” in acceptiunea FAO si OMS pur si simplu nu descrie amestecul OMG-urilor cu alimentele normale. Acest aspect este demn de a fi remarcat, cele mai multe cercetari aratand pericolele OMG-urilor.

  280x157-g01

 • Actioneaza impotriva codexului!

   Singura modalitate de a evita agenda mortii-pentru-profit este lupta prin diseminarea informatiilor catre toti cunoscutii.

  Nu conteaza daca acestia sunt inca adormitii sau hipnotizati de sclavia vietii de zi cu zi sau daca sunt prea ocupati sa acorde atentie acestei probleme: timpul pentru trezirea la realitate este acum!

  Guvernul si media colaborationista au incercat si incearca sa distraga lumea in timp ce toate aceste standarde iesite din comun si obligatorii sunt promovate pe ascuns. Este timpul sa actionam, inainte de a fi prea tarziu. Informati-va, initiati si semnati petitii, diseminati informatiile si nu uitati de importanta societatii civile.

  Trebuie mentionat si faptul ca Romania se numara printre statele care au permis introducerea organismelor modificate genetic atat in culturile de pe teritoriul sau, cat si in procesarea alimentelor, astfel incat un numar necunoascut de produse alimentare continand OMG-uri ajung in magazine si de acolo pe masa noastra. Numerosi ministrii si parlamentari romani au sustinut introducerea OMG-urilor, promovand „beneficiile” acestora si facand lobby companiilor care le produc.

  Este foarte important ca actiuni rapide si vocale sa fie facute acum. Timpurile se schimba foarte rapid in defavoarea noastra  daca nu ne unim cu totii in aceasta problema sau ar trebui sa ne gandim cu totii cum sa ne producem singuri propria hrana naturala in viitorul apropiat pentru a evita exterminarea calculata.

  Sursa

  11160664_1615858095295908_4450415201527600270_n

 • Organisme modificate genetic

  Cercetologii ne spun ca nu e bine sa consumam lapte pentru ca e nociv, dar nu ne spun ca e nociv din cauza faptului ca nu mai este lapte autentic,carnea e si e pe lista alimentelor nocive, dar nu ne spun de ce a devenit nociva, nu ne spun cu ce sunt hranite animalele, nu se pun cu ce le dopeaza pentru a creste ca „fat frumos”in poveste, nu ne spun cu ce este injectata pentru a-I mari termenul de garantie, pentru a o face aspectuoasa.
  Si pestele a devenit nociv – cel din ocean e plin de radiatii si metale grele; cel din crescatorii e si el dopat…
  Folosesc tot felul de substante chimice pentru a masca alimentele deteriorate, expirate.

  Bine-am venit in lumea plastifiata, in curand vom face pasul in lumea pastilata.
  Pastilele colorate, cu gusturi autentic naturale.

Un gând despre &8222;CONTROLUL POPULATIEI SUB MASCA PROTECTIEI CONSUMATORULUI&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s