Asaltul trupelor americane asupra Ploieștiului

exny-5p9z9h6ydzeu-4xfxj

Nu credeam ca o sa traiesc pe viu fiorii razboiului. Aflasem din povestile bunicilor dar azi trait aceasta oroare cand Ploiestiul a fost invadat de elicoptere americane care au survolat orasul. Tot Ploiestiul e tot o uruiala de elicoptere americane care survoleaza orasul. Fiti sigur ca dupa ce ati vazut exercitiile militare ale LICURICIULUI (in fapt e o tactica prin care sa acomodeze populatia cu rezbelul).

„Americanii vor sânge, vor mult sânge”. Ne pregătim pentru război ?

După 72 de ani, militarii americani se întorc din nou la Ploiești. 400 de militari americani, cu peste 80 de mijloace și echipamente tehnice, au fost miercuri la Ploiești, în drumul de la Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, la Cincu, judeţul Braşov, unde vor participa la exerciţiul „Sarmis 15”.

Mai există suveranitatea naţională a României? România nici nu mai poate mima statutul de „colonie respectabilă”, deoarece este un teritoriu controlat pe faţă de greii administraţiei de la Washington.

Puțină istorie nu strică

În august 1943, piloții americani au bombardat rafinăriile din Ploiești în așa-numita „Operațiune Tidal Wave“, Valul ucigaș. La 1 august 1943, 177 de bombardiere grele B-24 Liberator au pornit de la Benghazi, Libia și au atacat rafinăriile din Ploiești de la altitudine joasă.

„Tidal Wave” a fost denumirea aleasă pentru raidul aerian programat, în Al Doilea Război Mondial, pe 1 august 1943. Bombardierele Forţelor Aeriene ale Statelor Unite (USAF), cu baza în Libia, avreau drept ţintă nouă rafinării din jurul Ploieştiului. Operaţiunea s-a dorit a fi una strategică, parte din „campania petrolului“, cu scopul de a distruge bazele de furnizare a ţiţeiului.

Sa nu uitati ca americanilor le ,,place foarte mult petrolul si rafinariile”

Teritoriul României devenise un mare producător de petrol, dar şi un important procesator, încă de la începutul secolului XX, iar Ploieştiul constituia piesa de rezistenţă a acestui domeniu industrial. În 1938, România era singura ţară din Europa exportatoare de petrol, cu o producţie de aproximativ şase milioane tone pe an.

peron

Raidul american asupra instalaţiilor petroliere a generat un peisaj apocaliptic. Au fost atinse rafinăriile de petrol Columbia, Vega, Orion, Astra –Română (cel mai important obiectiv, considerată unitatea cu cea mai mare capacitate de profil din Europa), Uzinele Concordia, Metalurgica, Depoul de Locomotive, Fabrica Creuzot a C.F.R. şi staţia C.F.R., toate din Ploieşti. De asemenea, au fost atacate cu bombe şi armamentul de bord rafinăria de petrol Steaua Română şi Uzina Electrică din Câmpina, rafinăria Creditul Minier. Pagube mari s-au produs şi în oraşul Ploieşti.

De asemenea, Uzina Electrică şi staţia de cale ferată Câmpiniţa au fost distruse. Mari pagube s-au înregistrat şi la staţia C.F.R. din Ploieşti, unde s-au distrus linii şi incendiat vagoane încărcate cu muniţie, liniile telefonice şi telegrafice fiind întrerupte. La fel, Depoul C.F.R. de locomotive, unde s-a înregistrat cel mai mare număr de victime. Cel mai greu lovite au fost rafinăriile Creditul Minier de la Brazi şi Columbia din Ploieşti, în care au fost pierdute capacităţile de producţie folosite în proporţie de 100%, Steaua Română din Câmpina. Bucureştiul a fost bombardat de trei ori în cursul războiului, locuitorii Capitalei se rugau, în 1944, când vedau avioanele americane pe cer, să se ducă.

Survol elicopter NATO – cartier 9 MAI, Ploiesti

Soldati americani la Ploiesti

Asaltul trupelor americane asupra copiilor de la Deveselu

Dacă nu ştiaţi, militarii americani de la baza din Deveselu, pe lângă misiunea lor strict militară au şi o misiune culturală, un război de americanizare dus cu populaţia băştinaşă, care trebuie descreştinată şi occidentalizată.

Militarii NATO americani de la Deveselu au organizat pentru copiii români o „vânătoare de ouă” în curtea şcolii din localitate.

La şcoala din Deveselu, iepuraşul de Paşte a venit mai devreme. Militarii bazei NATO s-au gândit să le facă elevilor o surpriză şi au organizat o ”vânătoare de ouă”. Obiceiul cunoscut în Statele Unite i-a făcut extrem de bucuroşi pe micuţi.

Sursa: observator.tv

Militarii americani îmbrăcaţi în civil au ascuns ouă de ciocolată cu surprize în curtea şcolii, pe care copiii le-au găsit şi s-au bucurat foarte tare. Ei au fost foarte încântaţi şi speră ca americanii să mai vină şi la anul. La sfârşit micuţii au mai rămas cu „noii lor prieteni” să înveţe să joace fotbal american.

Vedeţi voi, la noi, la români, Sfintele Paşti este cea mai mare sărbătoare creştină, aceea a Învierii Mântuitorului Iisus Hristos. Aşa am apucat de la strămoşii noştri şi aşa am dus mai departe până acum. La amerciani, Paştele este o sărbătoare păgână şi se numeşte Easter, de la numele zeiţei babiloniene Iştar. Legenda spune că zeiţa, pentru a salva de la moarte o pasăre, a transformat-o în iepure. Prin urmare, cu toate că a devenit iepure, pasărea a continuat să facă ouă. De aici şi credinţa că iepuraşul aduce ouă de Paş… pardon, Easter!

Deci militarii americani vor să îi înveţe pe copiii de la Deveselu să renunţe la ideea de înviere a lui Hristos şi să adopte mitul păgân al zeiţei Iştar. Ar putea continua în acest fel şi de Halloween, când ar avea ocazia să le explice copiilor cum se fac ritualurile satanice, de invocare a demonilor, în care se sacrifică animale sau chiar nou-născuţi.

La sfârşitul ceremoniei ar putea face conferinţe, în care micuţii să înveţe că familia nu înseamnă doar mama şi tata, ci poate fi compusă şi din doi sau mai mulţi tătici, sau două sau mai multe mămici. Sau copiii ar putea înţelege, prin jocuri educative, că pedofilia nu este o tulburare psihică, ci un lucru natural, la fel ca şi homosexualitatea.

De Crăciun copiii de la Deveselu ar putea fi învăţaţi că nu este vorba de naşterea Domnului Iisus, ci de Santa Claus, moşul ăla gras, cu barbă albă, îmbrăcat în roşu, care e şofer pe o sanie cu reni zburători şi face mereu reclamă la Coca-Cola. Şi să nu uităm de cadouri! Copii ar putea primi în dar cadouri de la Moş nişte jocuri video educative, prin care vor putea învăţa cât de distractiv este să omori alţi oameni de la distanţă, aşa cum fac bravii militari americani, cu dronele prin Pakistan şi Afghanistan, care sunt teleghidate de la baze de prin Arizona. Ce cool!!!

Slavă Domnului că Parlamentul a anulat legea aia nedreaptă, care limita numărul militarilor americani, care pot staţiona în România, la doar 3000! Acum vom fi cu toţii în siguranţă, scutul ne va proteja, copiii noştri vor fi educaţi şi formaţi în spirit păgân/liberal, dar cel mai important e că americanii ne vor apăra de ruşii ăia răi, care vor să ne invadeze şi să ne îndoctrineze cu obscurantismul lor ortodox.

Sursa :

http://dantanasescu.ro/2015/04/12/asaltul-trupelor-americane-asupra-copiilor-de-la-deveselu.html

Un gând despre &8222;Asaltul trupelor americane asupra Ploieștiului&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s