Facebook – Inchisoarea Globala

facebookcia

La ora actuală puţini ştiu că, dincolo de aparenţe, această reţea de socializare este în realitate o metodă perfidă de supraveghere şi colectare de date în care a fost integrată de curând până şi recunoaşterea facială digitală.

Fiecare om apreciază viteza și eficiența pe care o oferă internetul atunci când dorește să obțină informațiile de care are nevoie. Putem acum să citim presa, să aflăm prognoza meteo, să ne achităm facturile, să facem cumpărăturile, să „vizităm” cele mai îndepărtate colțuri ale lumii și, bineînțeles, să comunicăm cu prietenii noștri care se află la distanță, doar stând confortabil în fața monitorului. Dacă acum câțiva ani trebuia să așteptăm uneori chiar și o săptămână pentru a primi o scrisoare de la un prieten din străinătate, acum putem comunica în timp real cu el, indiferent dacă distanța care ne separă este de ordinul miilor de kilometri.
Totul doar din câteva „click-uri” de mouse. Epoca scrisorilor a murit! Trăiască internetul – am putea spune. Însă, așa cum ne-am convins poate și cu alte ocazii, plusul de confort își are prețul său. Am devenit prea ocupați cu navigarea pe internet pentru a mai putea vedea ce se află în jurul nostru, pentru a mai trăi în lumea reală. Interacțiunea fizică a fost înlocuită treptat cu cea virtuală. Acum putem să ne întâlnim on-line cu prietenii noștri, ba chiar să ne facem „prieteni” noi, pe care este posibil să nu-i întâlnim însă niciodată. Este ieftin, confortabil și „cool”, mai ales după apariția rețelelor de socializare.

Ce este o rețea de socializare? Conform definiției generale oficiale, ea este definită ca o structură socială formată din indivizi sau organizații, numite „noduri”, care sunt conectate prin una sau mai multe tipuri specifice de interese, cum ar fi prietenie, înrudire, interese comune, tranzacții financiare, cunoaștere, prestigiu, relații de natură sexuală sau relații între cei care împărtășesc anumite credințe comune. Neoficial, ea este un mijloc de a clasifica, a grupa și a supraveghea ființele umane, una din multele rotițe angrenate în mecanismul diabolic construit cu viclenie de secta satanică a Francmasoneriei mondiale, pentru a controla în întregime populația acestei lumi.

Studiind istoria acestei rețele, ce a devenit peste noapte o adevărată industrie, aflăm că la baza dezvoltării acesteia se află organizații guvernamentale americane, cunoscute pentru activitatea lor în ceea ce privește colectarea de informații în numele, spun ei cu un tupeu nemăsurat, securității mondiale.

Facebook, care se dovedește a fi așadar un experiment global de manipulare în masă

images

Cel care a „pompat” masiv în contul rețelei (500.000 de dolari), contribuind substanțial la dezvoltarea acesteia a fost cofondatorul și fostul director al Paypal, Peter Thiel, cunoscut membru al grupului conservator radical VanguardPAC și totodată membru consultant al unei firme numite Singularity Institute for Artificial Intelligence. A doua rundă de fonduri (12,7 milioane de dolari) a venit din partea companiei Accel Partners, al cărei director, James Breyer (devenit al treilea membru al consiliului de administrație Facebook, Thiel), a fost președinte al National Venture Capital Association (Asociația Națională de Investiții), membru al consiliului de conducere al BBN Technologies, una dintre firmele care au contribuit la dezvoltarea internetului, și totodată coleg în consiliul de administrație al In-Q-Tel (companie fondată în 1999 de CIA) cu Gilman Louie, președintele de atunci al acesteia. Una dintre preocupările cheie ale In-Q-Tel este dezvoltarea „tehnologiilor de colectare a datelor”, sarcină pe care, se pare, o realizează cu succes, profitând de pe urma credulității unor ființe naive care își încredințează practic viața acestor monștri fără scrupule.

În octombie 2004, Anita Jones se alătură lui Breyer în consiliul de conducere al BBN Technologies. Este interesantă însă experiența lui Jones înainte de BBN. Ea a făcut parte din consiliul de conducere al In-Q-Tel și a fost directorul Departamentului de Cercetare și Inginerie din cadrul Ministerului Apărării al Statelor Unite. A fost totodată unul dintre consilierii Secretarului Apărării și a monitorizat activitatea Defence Advanced Research Projects Agency, DARPA (Agenția de Cercetare a Proiectelor Avansate din cadrul Apărării), organism care se ocupă cu dezvoltarea tehnologiilor avansate. Însă lucrurile nu se opresc aici. În spatele DARPA se află Information Awareness Office, IAO (Biroul de Prelucrare a Informațiilor). Scopul declarat al IAO este „colectarea și centralizarea a cât mai multe informații posibile despre toate persoanele, pentru a fi studiate cu atenție de către guvernul Statelor Unite ale Americii, cum ar fi (deși nelimitând-se la) activitatea pe internet, lista cu cumpărăturile realizate on-line, bilete de avion, închirieri de autovehicule, înregistrări medicale, pregătire educațională, carnete de conducere, facturi de întreținere, taxe și orice altă informație disponibilă.”

Altă rundă de fonduri a fost asigurată și de compania Greylock Venture Capital (27,5 milioane de dolari), al cărei membru-senior este Howard Cox, un alt fost președinte al National Venture Capital Association (NVCA), ce se află de asemenea în consiliul de administrație al In-Q-Tel, alături de Breyer.

Lucrurile par să capete contur, nu-i așa? Mai adăugăm că CIA are o pagină de Facebook prin care racolează studenți pentru ceea ce se numește National Clandestine Service (Serviciul Național Clandestin), care la ora actuală numără câteva mii de membri. De altfel, se știe că Agenția vizitează campusurile pentru a găsi recruți promițători printre studenții de colegiu. Cu Facebook acest lucru devine foarte ușor, recrutarea devenind o simplă formalitate. Ar fi simplist să credem însă că acesta este singurul motiv.

În decembrie 2010, Facebook lansează aplicația de recunoaștere facială, pe care, în aprilie 2011 o setează ca implicită pentru toți utilizatorii săi. De altfel, Facebook a modificat de multe ori aceste setări, care sunt în mod intenționat foarte stufoase, nu pentru a-și proteja utilizatorii, ci pentru a-i descuraja să le utilizeze, aceștia preferând de cele mai multe ori să le accepte pe cele implicite.

Sistemul de recunoaștere facială permite identificarea automată din diverse fotografii care pot apărea în ziare, reviste sau oriunde pe internet, a persoanelor care figurează pe acest site. După o etapă de testare ce a avut loc anul trecut în Statele Unite, dispozitivul este deja disponibil în aproape toate țările în care a fost implantat Facebook. Este suficient acum ca o singură fotografie de-a voastră să fie „adnotată” (identificată), pentru ca orice altă fotografie în care apăreți, de pe orice rețea socială, să poată fi asociată cu această identificare, deci cu numele vostru.

Precum prea bine se ştie, Facebook-ul este creaţia lui Mark Zuckerberg, deşi Facebook este un proiect al Pentagonului, prin intermediul Agenţiei pentru Proiecte Avansate în Apărare (Defence Advanced Research Projects Agency – DARPA), care e responsabilă de dezvoltarea tehnologiilor înalte. Fondatorul Facebook este defapt nepotul lui David Rockefeller,iar numele adevărat al lui Zuckerberg este Jacob Greenberg.

d8000514b65ed05766a7c65fe82e7126222b56bf

Se ştie că familia Rockefeller face parte din Oculta Mondială. La fel ca şi familia Rothschild, care, coincidenţă sau nu, deţine şi ea 8% din Facebook (prin Jeff Rothschild), aşa cum reiese de pe site-ul whoownsfacebook.com. Rothschild şi cu Rockefeller (adică familiile lidere ale Ocultei Mondiale) deţin Facebook. Acum totul vă e clar?

Daca nu ar fi existat mandria, FaceBook nu ar fi existat.Acest site de spionaj a fost creat tocmai pe baza celei mai mari slabiciuni a caracterului uman, a acestei imperfectiuni si defectiuni psihice de care cei mai multi nici nu-si dau seama ca sufera.

Inainte de a se crea aceasta mega baza de date, se cheltuiau miliarde si miliarde pe tot felul de studii, programe de spionaj online, spionaj fizic, cercetare in domeniul psihologiei, etc. , doar pentru ca cei care conduc lumea sa vada in ce directie isi doresc muritorii de rand sa mearga, iar ei sa poata contracara la timp in caz ca gloata de oi vor sa o ia intr-o directie buna pentru ea dar neproductiva pentru ei (rullerii).

Acum aceste miliarde isi au alt drum, mai precis cel al razboiului global (fizic , informational, economic) si nu mai este necesar pentru spionaj decat o suma foarte mica.De ce? !!! Pentru ca oamenii dau tot din casa fara sa le ceara nimeni sa faca asta.Ei pun pe tava tot ce au, si asta doar din dorinta ca ceilalti sa vada cat de frumosi sunt ei, ce lucruri au, ce bine mananca, in ce locuri frumoase merg, ce prieteni buni au, etc.

Astfel, din cauza mandriei lor nemasurate, din cauza ca alearga dupa acceptare, dupa laude dar si din dorinta de a epata, ei si dau tag unde sunt, isi fac selfie in locurile in care sunt, pozeaza ce beau si ce mananca, spun cu cine sunt, isi fac poze la casa, la masina, in concediu, spun cat castiga, unde lucreaza, unde-si fac cumparaturile, cu cine sunt in relatie si mai ales natura relatiei, de cand sunt in acea relatie, tot, astfel incat serviciile secrete ce sunt responsabilizate cu mentinerea la un nivel low al educatiei, inteligentei si mentalitatii populatiei globale, nu au nimic de facut decat sa intre pe pagina de FB a indivizilor la fel de usor ca si cum ar deschide un dosar unde ar scrie tot ce trebuie ei sa afle, sa stie, sa cunoasca despre acele persoane pentru ca acestea sa devina tinte sigure (defaimate sau eliminate) in caz ca vor crea probleme sistemului, pentru ca pana la urma despre asta este vorba, despre PROTEJAREA SISTEMULUI (inchisoarea globala).

Este exact ca-n Matrix, cei spalati pe creier, cei adormiti erau atat de inradacinati in sistem incat in loc sa-l demaste, acestia il aparau.Asa este si acum,numai ca ceva mai elevat, evoluat, in sensul ca daca in Matrix, indivizii erau inactivi fizic si inconstienti de natura lor, in realitatea in care traim noi, indivizii sunt cat se poate de vii fizic si foarte constienti de ceea ce se intampla.Diferenta dintre film si realitate este doar ca cei din realitate aleg in mod constient sa doarma, ceea ce este contrar naturii umane spirituale ce tinde sa fie din ce in ce mai constienta si mai libera.

FaceBook este cea mai periculoasa arma de spionaj, deci de informare dar si de dezinformare din cate exista pe Pamant, si asta cu “ajutorul” oamenilor, fiindca fara ei, dupa cum spuneam, acest site nu ar fi existat; doar ca din pacate exista, si este adevarat ca si eu si tu si noi si aproape toti ne folosim de el intr-un scop sau altul, inconstienti fiind (majoritatea) ca si altii se folosesc de informatiile pe care le uploadam zilnic pe serverele CIA-ului, sau constienti de acest lucru dar ignoranti la consecinte.

Dar lucrurile acestea se intampla oricum, indiferent ca eu, tu sau altii, le semnalam si le aratam cu degetul.Ceea ce este mai grav este ca oamenii sunt superficiali, plini de ei, vanitosi, lacomi , mandri, iar aceste noncalitati sunt exploatate la maxim de cei care cu toate ca si ei le detin, au inteles ca nu trebuiesc afisate.

Ati vazut vrodata in presa pe cineva care conduce din umbra? Nu!, si asta tocmai pentru ca acele persoane sunt niste umbre.Ele nu se mandresc cu nimic, nu se pozeaza cu baschetii noi, nici la limonada pe terasa, nici la concert, nu au cont de FB si mai ales nu vor sa se laude cu nimic in fata nimanui.Acele persoane sunt ca diavolii care fac orice pentru ca oamenii sa nu creada in existenta lor, si tocmai de aceea au si putere, fiindca puterea nu este la indemana oricui ci a celor care au inteles ca daca stau low profile, le este mult mai usor sa conduca.Ei nu au batai de cap, nu se cearta cu nimeni, nu ii stie nimeni, nu schimba pareri cu nimeni, ei doar au grija ca tu si eu sa credem ce vor ei si sa nu credem in ce vrem noi.Asta este jobul lor, asta este viata lor, astia sunt ei.Niste manipulatori, niste perfizi, niste satanisti vicleni ca stapanul lor Lucifer dar care fara mandria noastra nu ar avea nicio putere.Ei au putere doar pentru ca noi le dam ocazia sa aibe aceasta putere.Sunt mai destepti ca noi, sunt mai atenti ca noi, sunt mai lucizi ca noi, sunt mai pragmatici ca noi, sunt mai culti, mai educati, mai increzatori in ei si in planurile lor, iar noi ….. noi ne facem selfie in baie sau in chiloti in pat.

Omenirea primeste exact ceea ce merita, si nimic in plus sau in minus.Vrei sa dormi, somn primesti.Daca eram si noi destepti, ne foloseam de armele lor sa comunicam mai bine , sa cunoastem mai multe, sa ne sheruim informatii cu adevarat importante, sa invatam mai mult, sa ne apropiem mai mult, dar atata timp cat noi, din mandrie, orgoliu, lacomie, prostie, fatarnicie, snobism, superficialitate, ne dorim doar sa ne vada altii (pe care poate nici nu-i cunoasem) cum ne sta cu ochelari de soare band citronada si mancand salata cu creveti la terasa de pe malul lacului, o sa ramanem doar niste sclavi spionati zilnic de unii care stiu si ce compozitie are rahatul nostru.

Va rog sa ma scuzati ca v-am retinut atata timp sa cititi ceva care nu are nicio legatura cu moartea mamei Oanei Zavoranu si nici cu asistentele lui Capatos.Puteti sa va intoarceti sa va uitati la TEMBELizor linistiti.

Sursa articol : totulpentrutot.wordpress.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s