CONTROLUL POPULATIEI SI EUGENIA. Sterilizarea oamenilor prin INDUSTRIA OMG (organisme modificate genetic)

gmodangers

Uniunea Europeana a autorizat vineri importul si comercializarea a 19 organisme modificate genetic (OMG). Este vorba de 11 produse ale multinationalei americane Monsanto – mai multe varietati de soia, porumb, rapita si bumbac – si alte opt produse care apartin firmei americane Dupont si grupurilor germane Bayer si BASF. Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, actioneaza in favoarea intereselor Statelor Unite si ale Monsanto.

CONTROLUL POPULATIEI SI EUGENIA

Imperiul anglo-american își urmărește doar propriile interese și se folosește de Europa pe post de vasal pentru a-și atinge scopurile expansioniste.

Capitalismul,Nazismul, fascismul, comunismul, marxismul, socialismul, liberalismul, libertarianismul, eugenia, darwinismul social, toate aceste ideologii au apărul în Marea Britanie, dar majoritatea au fost aplicate în alte ţări. De ce oare?

Ideile astea sunt apărute prin secolele 18 şi 19. Au fost aplicate pe alte popoare pentru că reprezintă un instrument de dominaţie al Imperiului Britanic asupra lumii.

(Dan Tănăsescu)

Pentru a guverna si a controla o populatie, dincolo de folosirea violentei, acceptul populatiei trebuie obtinut prin ceea ce Louis Althusser numea odata aparatul ideologic al statului: sistemul de educatie, distractia,sistemul politic si asa mai departe. In cartea sa, ‘The Manufacture of Consent’ (Prefabricarea consimtamantului), Noam Chomsky discuta rolul important pe care media il joaca in acest domeniu, iar Antonio Gramsci a scris extensiv despre hegemonie – metodele folosite de clasa dominanta pentru a-si legitima pozitia in ochii celor condusi – un fel de “coercitie acceptata” ce ascunde pumnul puterii. Cu toate acestea, este posibil ca cea mai simpla, dar probabil si cea mai eficace forma de control social sa fie eugenia, o filosofie ce include reducerea capacitatii reproducatoare in cazul celor “mai putin doriti”.

Exista o teama crescanda ca eugenia este folosita pentru controlul populatiei – a scapa de acele parti ale populatiei globale “in exces”. In Occident, ca urmare a automatizarii si a externalizarii locurilor de munca, este posibil ca o mare parte a populatiei sa nu aiba locuri de munca sau sa fie subocupata. In locuri ca China, Africa si India, promovarea controlului nasterilor s-a aflat in capul agendei politice timp de cateva decenii.

Baronul media milionar american Ted Turner crede ca o populatie mondiala de 2 milioane ar fi ideala, iar miliardarul Bill Gates s-a angajat cu sute de milioane de dolari in imbunatatirea accesului la metode de contraceptie in lumea a treia. Bazandu-se pe premisa falsa ca lumea este suprapopulata, existenta mai putinor oameni inseamna ca elitele si cei care se descurca mai bine in societate pot reduce competitia pentru resurse pe care o ascund atat de mult si sa-si mentina nivelul actual ridicat de consum material. Gates a cumparat, de asemenea, actiuni la Monsanto in valoare de 23 de milioane de dolari. Planul sau este sa ajute Monsanto sa introduca OMG-urile sale in Africa pe scara larga.

Iata unde lucrurile devin interesante. In 2001, Monsanto si Du Pont au cumparat o companie de biotehnologie de mici dimensiuni, pe nume Epicyte, care a creat o gena care, pe scurt, face samanta masculina sterila si pe cea feminina neprimitoare. In SUA, alimente modificate genetic exista deja pe piata fara a fi etichetate corespunzator. Sectorul OMG-urilor a cheltuit milioane pentru a se asigura ca situatia aceasta nu se va schimba. Astfel ca cetatenii americani nu au nici cea mai vaga idee ce se afla in mancarea lor. Impactul asupra sanatatii al alimentelor modificate genetic nu a fost testat in mod independent.

Ati vrea sa stiti daca mancati ceva ce (potrivit profesorului Seralini de la Universitatea din Caen, Franta) va afecteaza sanatatea? Ati vrea sa stiti daca ceea ce mancati contine ceva ce v-ar putea face sterili?

Tatal lui Bill Gates a fost mult timp implicat in planificare parentala: “Cand eram mic, parintii mei erau intotdeauna implicati in activitati de volunariat. Tata conducea Planificarea Parentala. Si era ceva foarte controversat sa fii implicat in asa ceva.” Acest citat apartine lui Bill Gates, intr-un interviu luat in 2003 .

Planificarea Parentala se bazeaza pe conceptul ca majoritatea fiintelor umane se reproduce fara discernamant. Gates senior este co-presedinte al Fundatiei Bill si Melinda Gates si o lumina calauzitoare pentru viziunea si directia ce stau in spatele Fundatiei Gates, care se concentreaza puternic pe promovarea OMG-urilor in Africa prinmonsanto-no-food-20090311-9471-300x261 finantarea Aliantei pentru o revolutie verde in Africa (AGRA).

Fundatia Gates a dat cel putin 264,5 milioane de dolari AGRA. Potrivit raportului publicat in 2010 de La Via Campesina , 70% din concesionarii AGRA din Kenya lucreaza direct cu Monsanto, iar biotehnologia se bucura de aproape 80% din finantarea oferita de Funtatia Gates. Raportul explica, de asemenea, ca Funatia Gates s-a angajat cu 880 de milioane de dolari pentru crearea Programului pentru agricultura globala si securitate alimentara (GAFSP), care este un puternic promotor al OMG-urilor.

In loc sa imbratiseze o autentica independenta alimentara si sa abordeze problemele politice si economice fundamentale care produc saracia, Fundatia Gates a ales sa promoveze agricultura corporatista care a condus la luarea puterii din mainile fermierilor.

Cum sectorul OMG continua sa bata la usa Indiei, avem toate motivele sa fim precupati, nu doar din cauza impactului monopolului de seminte relatat pe larg si al bogat documentatelor efecte negative asupra sanatatii si a mediului, dar si din cauza preocuparilor privind genele din alimentele pe care le mancam si ne sunt necunoscute.

Cercetatorul F  William Engdahl declara ca ingineria genetica nu poate fi inteleasa fara a ne uita la intinderea globala a puterii SUA. Figuri centrale din SUA au finantat “Revolutia Verde” a sectorului agricol din tarile in curs de dezvoltare pentru a crea noi piete de desfacere pentru ingrasamant petro-chimic si produse petroliere, ca si pentru a mari dependenta de produse energetice. Alimentatia a devenit o arma pentru asigurarea dominatiei globale.

Problemele lumii nu sunt cauzate de suprapopulare, ci de lacomie si de un sistem de proprietate care asigura fluxul de bogatie de jos in sus. Nu este necesara stoparea cresterii populatiei, ci schimbarea unui sistem global larg raspandit si a unei mentalitati bazate pe folosirea excesiva a petrolului si pe consumul nesustenabil de resurse naturale, SUA fiind principalul vinovat.

Milionari ca Ted Turner cred ca putem sa continuam sa consumam fara a tine cont de toate acestea, atata timp cat populatia este diminuata. Aceasta este ideologia celor bogati care privesc restul umanitatii ca pe o “problema de rezolvat”. Spune ca “prea multi oameni folosesc prea multe lucruri“. Nu se poate insela mai amarnic. De exemplu, tarile in curs de dezvoltare detin peste 80% din populatia lumii, dar consuma doar o treime din energia ei. Populatia SUA reprezinta 5% din cea a lumii, dar consuma 24% din energia globala. In medie, un american consuma la fel de multa energie cat doi japonezi, sase mexicani, 13 chinezi, 31 de indieni, 128 de bangladesieni, 307 de tanzanieni sau 370 de etiopieni (mindfully.org).

eugenicsPrin urmare, ar trebui oare sa fim satui de de un sector extrem de politizat care detine tehnologia care permite ingineria genetica a alimentelor si care detine gena ce ar putea fi (sau este deja) folosita pentru sterilizarea fortata? Sigur ca da. Acesta este un sector al carui scop declarat este controlul lantului alimentar global  si, prin consecinta, al populatiei lumii.

In lumea actuala condusa de tehnologie, concerne etatist-corporatiste folosesc intreaga panoplie a mijloacelor de inalta tehnologie pentru a ne controla. Acum cateva zeci de ani, teoreticianul si filosoful Herbert Marcuse sintetiza problema cu care se confrunta societatea moderna spunand ca posibilitatile – atat intelectuale cat si tehnologice – ale societatii contemporane sunt  incomparabil mai mari decat decat inainte, ceea ce inseamna ca intinderea dominatiei societatii asupra individului este, de asemenea, incomparabil mai mare decat a fost vreodata. Se pare ca este la fel de adevarat cand ne referim la sectorul OMG.

Legaturile dintre Gates, Rockeffeler, Banca Mondiala si MONSTANTO

Nu e prima oara cand se agita spectrul foametei globale pentru a se promova produsele OMG; de altfel, unul din pilonii propagandei biotehnologiei din agricultura este tocmai sperietoarea foametei si a imputinarii resurselor.

De asemenea, Bill Gates este cunoscut pentru lobby-ul intens pe care il face, mai ales in Africa, OMG-urilor.

 • fundaciones-pro-muerte Fundaţiile Gates şi Rockefeller investesc miliarde de dolari pentru a umple Africa de seminţe hibride şi pesticide, în numele unei Alianţe pentru o Revoluţie Verde în Africa (AGRA), pe care organizaţiile africane nu o doresc sub nicio formă. Interesele financiare şi institu

  Un bine făcut cu forţa nu e un bine ci un rău, dar se pare că asta nu contează prea mult pentru o serie de fundaţii americane care şi-au propus “să-i ajute” pe africani.

  Mai precis, este vorba despre fundaţiile Gates şi Rockefeller care investesc miliarde de dolari pentru a umple Africa de seminţe hibride şi pesticide, în numele unei Alianţe pentru o Revoluţie Verde în Africa (AGRA), pe care organizaţiile africane nu o doresc sub nicio formă.

  Interesele financiare şi instituţionale sunt mai mari decât s-ar fi crezut. În spatele fundaţiilor lui Bill Gates şi Rockefeller  se află instituţii precum Banca Mondială sau companii agricole multinaţionale precum Syngenta, DuPont Pioneer Hi-Bred sau Monsanto. Motivul pentru care africanii nu-şi doresc o agricultură “high-tech” este că aceasta îşi bazează randamentul foarte mare pe “produse chimice”.

  OLIGARHIA SEMINTELOR prin Monsanto & comp. ”Traditia” eugenista a familiei miliardarului BILL GATES

 • MisionGaia-Alerta-México.Al-final-de-los-tiempos-se-caerán-los-velos
 • Gigantul semintelor Monsanto a castigat mai mult de 23 de milioane de dolari din procesele cu sute de mici fermieri acuzati ca au replantat semintele modificate genetic ale companiei. Acum se intrezareste un nou caz, care ar putea stabili un precedent pentru viitorul dreptului de proprietate asupra semintelor.

  Procesele se refera la brevetele Monsanto, care incearca sa impiedice fermierii sa replanteze culturile crescute din semintele companiei. Conceptul a fost numit “oligarhia semintelor” de catre studiul intitulat “Gigantii semintelor vs fermieri”.

  In raport, Centrul Pentru Siguranta Alimentelor (CFS) declara ca a descoperit 142 de procese de violare a brevetelor impotriva a 410 fermieri si 56 de afaceri mici in mai mult de 27 de state pana in decembrie 2012. Suma de bani obtinuta de Monsanto se ridica la uimitoarea cifra de 23 de milioane de dolari.

  Insa un alt caz poate fi intrezarit la orizont si atrage atentia unui public larg: verdictul procesului va determina cine controleaza drepturile de plantare a semintelor in pamant.

  Acesta va determina, de asemenea, daca detinatorii brevetelor altor produse care se pot autocopia – precum celulele stem sau urmele de bacterii folosite in cercetarea medicala – vor continua sa detina controlul asupra folosirii produselor dupa vanzarea lor. Este un scenariu care pana acum nici macar nu fusese luat in considerare.

  “Ne confruntam cu legi si doctrine care au fost concepute in secolul 19, cand ideea de tehnologii auto-reproductive nu exista”, a declarat pentru BusinessWeek profesorul de drept Jorge Contreras de la Universitatea Americana din Washington.

  Multi l-au poreclit procesul “David si Goliat”, deoarece compania in valoare de miliarde de dolari Monsanto il infrunta pe fermierul in varsta de 75 de ani din Indiana, Vernon Hugh Bowman, care a declarat ca lupta pentru dreptate este principala lui preocupare.

  “Eu nu-l consider drept David vs Goliat”, a declarat Bowman pentru The Guardian. “Eu nu-l gandesc in termenii astia. Eu il gandesc in termeni de bine vs rau”.

  In centrul procesului se gaseste protejarea de catre Monsanto a semintei de soia asupra carei detine brevetul, cunoscuta sub numele de Roundup Ready. Cand fermierii precum Bowman planteaza semintele companiei, acestia au dreptul doar sa culeaga recolta, nu sa si pastreze seminte pentru cultivarea in anul urmator.

  Cu regulile acestea, fermierii sunt obligati sa cumpere semintele Monsanto in fiecare sezon, chiar daca au la dispozitie seminte perfect utilizabile. Totusi, fermierii au varianta de a cumpara semintele in exces de la depozitele locale de cereale, multe dintre acestea fiind foarte probabil seminte Roundup Ready. Vizita lui Bowman la unul dintre aceste depozite l-a pus in vizorul Monsanto.

  “Am avut intotdeauna dreptul sa mergem la un depozit si sa cumparam semintele in exces pentru a le folosi mai apoi dupa bunul plac”, a afirmat Bowman.

  Insa intrebarea daca detine intr-adevar acest drept ramane in aer, raspunsul urmand a fi dat de catre un Judecator al Curtii Supreme.

  Monsanto sustine ca isi pastreaza drepturile de brevet pentru semintele sale modificate genetic, chiar daca acestea sunt vandute unei terte parti, cum ar fi un depozit de grane. Compania mai afirma si ca protectia este mostenita de-a lungul mai multor generatii, ceea ce inseamna ca propriile sale seminte sunt “descendente” ale semintelor Monsanto originale.

  Compania nu a irosit timpul si l-a dat in judecata pe Bowman, castigand in 2011 aproape 85 000 de dolari in urma unei intelegeri. Incapatanat, Bowman a dus cazul la Curtea Suprema. Desi procesele sunt scumpe, lipsa de bani a lui Bowman l-a impins pe acesta in mod ironic catre cea mai inalta Curte a Americii.

  Cand Monsanto l-a dat initial in judecata, acesta era deja falit in urma unei afaceri cu terenuri esuata, deci avea foarte putin de pierdut. “M-am hotarat sa ma lupt cu ei pana cand nu voi mai putea”, a spus Bowman.

  Procesul Curtii Supreme este programat pe 19 februarie. Fermierul a primit un suport impresionant, inclusiv din partea CFS si a grupului Salvati-ne semintele. Monsanto a creat, la randul sau, un site in care isi apara argumentele. Compania insista ca victoria lui Bowman ar putea “pune in pericol una dintre cele mai inovative cercetari in biotehnologie din tara” in industrii variind de la agricultura pana la medicina.

  “Fara astfel de masuri de precautie, oricine ar putea crea cantitati nelimitatea de tehnologii brevetate, eviscerand stimulentele de a continua investitiile in cercetare si dezvoltare care vor conduce la progresul de maine”, a afirmat David Snively, avocat general al Monsanto.

  Victoria lui Bowman ar putea “ucide industria semintelor”, a declarat pentru BusinessWeek Peter Corless, avocat al unei firme din Boston specializata in brevete de biotehnologie. “Nimeni nu s-ar mai deranja sa investeasca in cercetare. Daca ai vinde doar o productie de seminte, nu ti-ai mai putea recupera niciodata costurile de dezvoltare si promovare.”

  Avocatul lui Bowman este insa de parere ca cercetarea nu reprezinta problema clientului sau. “Realitatea este ca el nu urmareste gratuitati”, a declarat avocatul Mark Walters. “A platit o suma corecta pentru aceste seminte si, ca orice proprietar de bunuri private, ar trebui sa poata sa le foloseasca in orice scop alege. Nu este in competitie cu semintele de prima-generatie pe care le vinde Monsanto.”

  Fondatorul Microsoft deține 500.000 de acțiuni la Monsanto, cel mai mare producător de organisme modificate genetic • Miliardarul american s-a înfrățit și cu corporatiștii de la Cargill, acuzați de încălcarea drepturilor omului • Tatăl lui Bill Gates, William Gates, milita pentru purificarea rasei umane din postura de șef al Societății Americane pentru Eugenie

  Puseurile filantropice ale magnatului american Bill Gates nu se limitează la controversatele campanii de vaccinare întreprinse în țări africane și asiatice, menite, pe hârtie, să eradicheze maladii ale lumii a treia. Aceeași fundație a patronului Microsoft și a soției sale își continuă opera de binefacere, sponsorizând răspândirea semințelor modificate genetic în țări din lumea a treia. Informația a trecut neobservată, așa cum s-a întâmplat și în 2010, când familia Gates a investit 23 de milioane de dolari pentru a achiziționa 500.000 de acțiuni la compania agricolă americană Monsanto, cel mai mare producător de organisme modificate genetic din lume. Devine clar însă că interesul pentru acțiuni „umanitare” de acest gen se moștenește în familia Bill Gates. Tatăl fondatorului Microsoft, William H. Gates Sr., a fost bine conectat la gruparea „Planned Parenthood” (Planificare familală). Organizația promova ideea că rasa umană trebuie purificată prin eugenie, adică prin măsuri genetice de genul sterilizării sau al selecției părinților.

  Raportat la averea lui Bill Gates, cele 23 de milioane de dolari investite în acțiunile companiei Monsanto sunt aproape insignifiante, dacă ne amintim că Fundația familiei Gates a acordat 10 miliarde de dolari pentru finanțarea unor campanii de vaccinare a copiilor din țări din Africa, Pakistan sau India. Importantă este însă asocierea celor două nume – Gates Foundation și Monsanto – care urmăresc aceeași agendă: crearea unui sistem de monopol și control al lumii, în aproape toate domeniile. Iar Bill și Melinda Gates, prin fundația care le poartă numele, dețin deja pârghiile necesare, prin banii dați pentru campaniile de vaccinare sau pentru testarea unor medicamente, prin finanțarea organismelor modificate genetic sau, mai subtil, prin agitarea constantă a amenințării privind încălzirea Planetei.

  Cargill

  În horă intră și Cargill, traficantul de copii

  Fondatorul Microsoft nu s-a oprit la compania Monsanto, stăpână peste tot ce înseamnă produse modificate genetic. Bill și Melinda au decis să facă echipă cu alt gigant american, Cargill, unul dintre cei mai mari jucători din agribusiness-ul mondial, pentru a aproviziona lumea a treia cu soia modificată genetic. O corporație de al cărei nume se leagă un șir lung de scandaluri și acuzații, începând cu 1970, când Cargill a fost acuzată că a vândut Irakului peste 60.000 de tone de semințe de grâu contaminat cu metil-mercur incident care a provocat moartea a 90 de oameni -, și până în 2005, an în care compania a fost găsită vinovată de încălcarea directă a legii privind drepturile omului, în cazul copiilor din Mali.Cargill a fost făcut responsabil de trafic de copii, forțându-i să muncească pe plantațiile de arbori de cacao timp de 12-14 ore pe zi, fără niciun ban, fără hrană și fără posibilitatea de a se odihni. Acuzații simliare au fost aduse companiei americane și pentru că a continuat să achiziționeze bumbac din Uzbekistan, deși știa foarte bine că aici copiii sunt folosiți ca sclavi la procesul de cultivare.

  index

  Calul troian din Africa

  Ca și Monsanto, Gates s-a implicat în ultimii ani într-o acțiune de distrugere a agriculturii rurale, în special prin intermediul AGRA (Alianța pentru o Revoluție Verde în Africa), la care a contribuit cu 264,5 milioane de dolari, în granturi. AGRA a fost și este percepută ca un cal troian în încercarea de a deposeda agricultorii săraci de pe Continentul Negru de semințele tradiționale, pentru a le înlocui apoi cu cele ale unor companii străine, iar în final, cu semințe modificate genetic.

  Gurul Microsoft Bill Gates este ocupat cu strangerea randurilor pentru a obtine ceea ce el numeste ”echitatea vaccinarilor”, adica un plan de a vaccina fiecare copil de pe lume. Manipuland sentimentele umane ale celor din audienta, Gates a afirmat, la o conferinta recenta a Aliantei Globale pentru Vaccinari si Imunizari, ca vaccinurile sunt luate ca atare/de-a gata de copiii bogati, si ca acum este timpul de a obtine aceleasi vaccinuri pentru copiii cei mai saraci ai lumii.

  ”Acum vom incepe sa luam ultimele doua vaccinuri pe care copiii bogati le iau de-a gata, pneumococcal si rotavirus, si in acesti 5 urmatori ani, le vom duce la fiecare copil de oriunde”, a spus Gates. ”Aceasta inseamna, pentru prima oara, ca avem echitate in vaccinari”.

  Structurandu-si propozitia astfel, Gates implica faptul ca vaccinurile sunt un fel de bun pretios pe care ”copiii bogati” il iau de-a gata, si ca ar fi cazul ca acest bun sa ajunga in mainile ”copiiilor saraci” pentru a crea sanatate si egalitate.  Pentru aceasta semnalizeaza natiunilor lumii sa foloseasca dolarii din taxe pentru a ii finanta visul sau multi-miliardar de a ”salva copiii” injectandu-i cu mixturi de chimicale toxice.

  Am mai auzit aceasta poveste, in special de la Fundatia Bill&Melinda Gates, care face presiuni, de ceva ani, ca intreaga lume sa fie vaccinata. Este clar ca Gates si suporterii sai nu se vor opri pana cand fiecare natiune nu va finanta campania de vaccinari, in ciuda faptului ca multe din vaccinurile promovate in campanie aduc cu ele o sumedenie de efecte daunatoare si nu aduc niciun efec benefic garantat.

  ”De ce umplem noi buzunarele Big Pharma in modul acesta?”, intreaba Daniel Berman, expert in vaccinuri de la Doctori fara Frontiere, referindu-se la natiunile dezvoltate care au donat deja miliarde pentru agenda lui gates. ”Asta aduce a conflict de interese si a bunastare corporativa pentru noi”.

  Nota :

  Problema foametei este strans legata de celelalte teme pe care se face tapaj in mod deosebit, ca teme-cheie ale agendei malthusiene ce pleaca de la axioma ca suntem prea multi oameni in conditiile in care resursele se imputineaza si economia nu mai este productiva, ci consumatoare.

  Plecand de la aceasta premisa, asadar, malthusienii nostri identifica si cateva plagi: foametea, criza economica ce are drept corolar criza statelor nationale (a datoriilor statelor), razboiul, terorismul, ”schimbarile climatice”, etc.

  In cazul foametei, agitarea unei astfel de teme poate avea ca finalitate:

  – realizarea unei structuri de guveranta mondiala si pe frontul agricol, lucru deja realizat, deocamdata in plan, la ultimul G20, la propunera insistenta a Frantei.

  – promovarea unor culturi ”alternative” care sa asigure surplusul necesar de alimente – anume, promovarea culturilor OMG.

  – justificarea unor teme conexe, cum ar fi, in materialul de sus, schimbarile climatice si terorismul. Asadar, foamete avem si pentru ca exista schimbari climatice, deci trebuie sa facem ceva si pe acest plan: evident, ceva pe scara mondiala, altfel nu suntem eficienti.

  inspaimantarea populatiei si pregatirea ei mentala pentru solutiile de forta, coercitive, spectaculoase ce vor urma.

  Trebuie sa intelegem acest gen de alerte ca cea de mai sus ca niste teasinguri sociale, ca niste trailers care anunta, de fapt, in mod implicit, mizand pe frica, curiozitatea, adrenalina si capacitatea omului de a se lasa hipnotizat, vrajit.

  15.2.2011: Discursul a fost rostit cu ocazia dezbaterii in Parlamentul European a unei propuneri privind instalarea de limitatoare de viteza pentru camionete comerciale, la nivelul UE.

  “De fiecare data cand aud cum colegii mei discuta despre moduri de a scoate mai multi bani de la oamenii de rand, in numele “schimbarii climatice”, sunt uimit de doua lucruri. In primul rand, nimeni nu mai foloseste expresia “incalzire globala”. E clar ca ei isi dau seama ca publicul a devenit extrem de sceptic fata de aceasta pseudo-stiinta, si de propaganda mincinoasa privind ursii polari aflati in pericol de a se ineca, mai ales ca se inregistreaza recorduri de temperaturi scazute in aceasta iarna, pe tot globul (in Europa si America de Nord, dar si in Asia; Coreea de Sud se confrunta cu cea mai rece iarna din ultima suta de ani).

  Al doilea lucru care ma uimeste este parcul de masini din fata parlamentului, in care vezi o multime de Porsche-uri, Mercedes-uri, BMW-uri, SUV-uri, masini de lux etc. care apartin unor oameni ce vor sa le faca viata tot mai grea celor care transporta bunuri cu autovehicule comerciale. Si totul de dragul unei dogme care se bazeaza pe statistici discreditate, o dogma sustinuta de o clica de asa-zisi oameni de stiinta, finantati de puternice interese comerciale – Al Gore, Printul Charles, Shell si Goldman Sachs – toti acestia dorind sa se imbogateasca din subventiile pentru “energiile regenerabile” si din comertul cu “emisii de carbon”.

  In timp ce apreciez eforturile unor parlamentari europeni de a respinge excesele isteriei privind dioxidul de carbon, adevarul crud e ca oricine sustine teoria aberanta a “incalzirii globale provocata de om”, este un colaborator al celei mai criminale inselatorii din istorie. Da, criminala, nu numai pentru ca reprezinta o hotie ordinara ale carei victime sunt cetatenii europeni, dar, de asemenea, aceasta teorie condamna la moarte sute de mii de oameni din tarile sarace, prin ocuparea unor suprafete tot mai mari de teren agricol cu culturi pentru biocombustibili, subventionate de UE. Fireste, asta mareste profiturile companiei Monsanto de exemplu, care plateste calatorii de placere unor europarlamentari la plantatiile sale de palmier din Malaiezia. Asa ca totul e in regula, nu?!

  Prin dictaturi malthusiene intelegem dictaturi care guverneaza pe baza unei ideologii inspirate de economistul englez al sec. XIX, Thomas Malthus, conform careia resursele planetei fiind mici si in continua scadere, un numar mare al populatiei ar constitui un grav pericol global, asadar sunt necesare politici de “descrestere” a populatiei.

  Teoria sa este cunoscută sub numele de malthusianism; ca o consecinţă a acestei relaţii dintre populaţie şi starea economică, Malthus considera că sărăcia, bolile, epidemiile şi războaiele sunt factori pozitivi pentru omenire, dat fiind că asigură echilibrul între numărul populaţiei şi cantitatea mijloacelor de subzistenţă.

  Mai putini oameni, mai putine cheltuieli, deficite bugetare mai mici etc. Noul totalitarism care se profileaza vrea sa aiba populatie mica si reeducata.

  Trebuie adaugat faptul ca problema reala, din punct de vedere demografic, nu o reprezinta suprapopularea, ci IMBATRINEA populatiei globale.

  Atunci de ce ONU interpreteaza intr-un sens alarmist propriile sale proiectii statistice? Dintr-un motiv foarte simplu: institutia este ghidata de ideologii si practici malthusiene, menite controlului populatiei –adica reducerii sale – fie prin masuri planificate (avort, contraceptie, euthanasie, renuntarea la membrii bolnavi, slabi si batrani ai societatii), fie prin masuri “naturale” (razboi, cataclisme, foamete etc.).

Un gând despre &8222;CONTROLUL POPULATIEI SI EUGENIA. Sterilizarea oamenilor prin INDUSTRIA OMG (organisme modificate genetic)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s