Banca Centrală Europeană,FMI și Banca Mondială, pentru cine nu stie, este organic legata de Banca Rezervei Federale a SUA, care este o bancă privată unde actionari sunt familia Rothschild 80% si Rockefeller 20%

1909c50dd15bedb5ac9e6d9b1df9a598

Banca Mondiala, pentru cine nu stie, este organic legata de Banca Rezervei Federale a SUA, care este o BANCA STRICT PRIVATA, nu se afla sub controlul guvernului SUA si unde actionari sunt familia Rothschild 80% si Rockefeller 20%. De asemenea, FMI este un organ foarte “eficient” al acestor elite.

Ca sa nu mai existe nici un dubiu, ca actuala stare este cauzata de conspiratie: Banca Rezervei Federala a stopat din 23 martie 2006, publicarea cantitatii totale de dolari in circulatie, pentru a se pregati pentru viitorul de acum. Astfel se tiparesc bani fara acoperire, in nestire, si nu se stie exact valoarea inflatiei:

Cu banii FURATI de la oameni, elitele si-au permis sa ruineze piata petrolului. De ce? Ne-a spus Soros de ce: pentru ca mai exista tari rebele, cum e Iran, Rusia sau Venezuela, care nu vor sa joace cum le canta Noua Ordine Mondiala. Si chiar el spune, cu satisfactie, ca Chavez nu poate finanta o revolutie bolivara cu 40 $/baril si ca lui Ahmadinejad nu-i da mai mult de un an ca presedinte.

Cu banii furati, elitele mentin pretul scazut la aur si il cumpara in cantitati industriale. Intre timp, se tiparesc cantitati necontrolate de bancnote, care vor prabusi, in viitorul apropiat, moneda SUA.

Elitele cumpara cele mai valoroase proprietati, firme si bunuri, pe nimica toata. Cu o parte din acesti bani furati isi angajeaza ARMATE PRIVATE, deoarece se asteapta ca in momentul cand oamenii vor afla de marea tradare sa protesteze cu violenta. In SUA platesc firma Blackwater, actual Xe (ce a actionat in Iraq), iar in Europa este constituita o armata NATO secreta, de elita:

ELITELE VOR UN CONTROL COMPLET

Si, daca noi ne razvratim, vor da comanda de blocare a CHIP-ului.
Din acel moment, omul inceteaza sa mai “existe” social. Acesta e genul de control pe care il doresc.

DE ALTFEL, SCOPUL FINAL AL CRIZEI, va fi ca, dupa distrugerea completa a economiilor si sistemelor bancare, oamenii sa fie atat de ingroziti si de terifiati de lipsuri de tot felul, incat vor cere guvernelor sa faca ceva. Atunci, elitele, care asta de fapt si asteptau, vor aduce in prim plan BANCA MONDIALA, cu o SINGURA MONEDA, VIRTUALA, care va fi introdusa electronic pe chip-ul din mana.

Ca urmare a foametei si a lipsurilor, oamenii vor ACCEPTA DE BUNA VOIE ACESTE CHIP-uri.

bbgun1

Criza orchestrata de inalta elita mondiala

Obiectivul nr. 1 al institutiilor internationale nu este stabilitatea financiara globala, ci sa asigure veniturile creditorilor de pe Wall Street, chiar cu pretul unor dezechilibre in alte parti ale lumii. “Toata lumea se află în acest moment, intr-o criza diabolic orchestrate de inalta elita mondiala, in special, familiile Rotschild si Rockefeller, cu scopul de a spolia toate popoarele lumii de bogatiile pe care le au si de a-si indeplini visul secular, acela de a conduce, pe fata, nu din umbra ca si pina acum, intreaga planeta.”

Criza au declansat-o cu scopul distrugerii tuturor statelor lumii, bazindu-se pe cea mai mare escrocherie si bataie de joc: BAIL OUT-UL (SALVAREA DE LA ÎNEC) BANCILOR FALIMENTARE IN SUA si UK; sa se dea din banii contribuabilor fonduri bancilor, fara nici un control din partea statului, fara sa le ceara actiuni in schimb, sau sa li le impuna conditii in favoarea cetatenilor. Dealtfel, primind acesti bani fara nici un control sau sistem de a fi verificati, bancherii imediat si-au permis sa-si acorde niste bonusuri nesimtite, dupa ce ca tot ei au adus bancile in pragul colapsului.

Semnarea acestui bailout de 780 Miliarde $, a fost posibil prin fortarea politicienilor sa semneze un document de 1600 pagini, numit Stimulus Bill, fara nici o prezentare prealabila a continutului, ci doar cu o ora inainte de semnare. Politicienilor li s-a spus ca daca nu semneaza, guvernul va declansa legea martiala.
Justificarea semnarii acestui act a fost, pasamite, sa ajute economia americana (indirect, cea globala ce ar fi fost afectata de caderea firmelor de asigurari), prin crearea de noi locuri de munca si prin impulsionarea sistemului economic. De fapt banii au ajuns cca 80% la banci si nu s-au creat locuri de munca. Restul au fost canalizati spre diverse firme `’prietene`’ a celor din sistem.

images
Ce este socant e, ca nici pin azi, Banca Rezervei Federale, nu vrea sa spuna unde s-au dus, la ce banci, cele 2,2 TRILIOANE de dolari din banii contribuabililor.

De asemenea FMI este un organ foarte “eficient” al acestor elite bancare.
Aici se prezinta o scurta istorie a acestor organisme:
Ca sa nu mai existe nici un dubiu, ca actuala stare este cauzate de conspiratie: Banca Rezervei Federala a stopat din 23 Martie 2006, publicarea cantitatii toatale de dolari in circulatie, pentru a se pregati pentru viitorul de acum. Astfel se tiparesc bani fara acoperire, in nestire si nu se stie exact valoarea inflatiei:

adevarulascuns.blogspot.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s