Grupul Masonic Bilderberg se va intalni in 2015, in Austria la Interalpen Hotel Tyrol

bilderberg-group

Membrii Bilderberg au ales să pună la cale Noua Ordine Mondială tot în Europa. Reuniunea ocultei organizații, la care iau parte politicieni, bancheri, capete încoronate și oameni de afaceri, va avea loc la Interalpen-Hotel Tyrol, un hotel de cinci stele din munții Austriei. Aici, timp de câteva zile, cei mai puternici oameni din lume vor decide viitoarele strategii geopolitice.

Conciliabulul Bilderberg va avea loc in iunie. Din Grupul Bilderberg, fondat in 1952, după numele hotelului în care a avut loc prima întâlnire, fac parte cam 180 de personalităţi politice, culturale, economice, universitare, care se întrunesc în fiecare an, alternativ în Europa şi America, în aproape 50 de ţări. Fondatorii Grupului au fost magnatul american David Rockefeller şi familia de bancheri Rothschild.

Despre oculta organizație se spune că vrea să creeze un guvern mondial secret. Bilderberg se face face vinovat de criza globală care a cuprins lumea, acesta fiind doar un experiment prin care cei mai influenți oameni ai planetei au vrut să devină tot mai puternici și să concentreze conducerea lumii într-o singură mână.

Conferinţa anuală a Grupului Bilderberg este categoric cea mai importantă întâlnire din lume, pentru că la ea participă în fiecare an mai mulţi lideri mondiali, mai mulţi politicieni de vârf, mai multe personaje regale şi lideri ai afacerilor, decât la orice altă întâlnire sau eveniment, de orice gen, de oriunde.

Nu există nici o altă întâlnire la care să participe conducătorii tuturor instituţiilor internaţionale majore, precum Banca Mondială, Fondul Monetar Internaţional, Naţiunile Unite şi Uniunea Europeană.

Publicul larg ar trebui să creadă că grupul Bilderberg NU conduce lumea, dar categoric membrii acestui grup sunt oamenii care conduc lumea. Fără îndoială, lumea este controlată de un număr restrâns de oameni extrem de bogaţi, care au mai multă putere decât orice guvern naţional, şi care nu sunt aleşi pe aceste poziţii. Biderberg pur şi simplu oferă un cadru formal pentru ca toţi aceşti oameni să se întâlnească în fiecare an.

Membrii săi nu sunt aleşi şi el nu dă socoteală oamenilor de pe planetă; acelaşi lucru este valabil şi pentru Banca Mondială, Fondul Monetar internaţional, Naţiunile Unite, sau cele mai puternice corporaţii sau bănci. Şi totuşi, deciziile luate de aceste grupuri afectează fiecare fiinţă umană de pe Pământ, acum şi pentru multă vreme de acum înainte. Iar ceea ce este cel mai înspăimântător este totalul secret care înconjoară întâlnirile Bilderberg. Atunci când au loc, aceste superconferinţe nici măcar nu sunt menţionate la ştiri. Dacă atât de multe personaje importante din lume se reunesc pentru a pune la cale destinele planetei, este evident că ar trebui date nişte explicaţii publicului larg. Dar nu ni se aruncă decât praf în ochi – că este un simplu forum de discuţii!

Grupul Bilderberg a fost înfiinţat în 1954. Prima întâlnire a avut loc în Olanda, la Osterbeek, în Hotelul Bilderberg, de unde grupul şi-a luat şi numele. Reuniunea a fost organizată de prinţul Bernhard al Ţărilor de Jos, fost ofiţer SS, şi de David Rockfeller. Grupul Bilderberg a devenit una din cele mai puternice reţele de influenţă, reunind personalităţi din toate ţările, conducători politici, economici, din lumea finanţelor, a mass-mediei, din armată sau serviciile secrete, ca şi câţiva oameni de ştiinţă şi profesori universitari. Datorită influenţei acestui grup în domeniul economic, se afirmă că el reprezintă de fapt un adevărat guvern mondial ocult.

Bilderberg este un veritabil guvern mondial ocult. În cursul întâlnirilor care au loc o dată pe an, pentru patru zile, în hoteluri de lux sau castele înconjurate de parcuri mari sau aflate în plină natură, se iau decizii strategice esenţiale pentru toate ţările acestei planete. Pentru menţinerea secretului se iau măsuri extreme: întâlnirile se desfăşoară de fiecare dată în altă parte.

Direcţiile decise de grupul Bilderberg pot viza începutul unui război, iniţierea unei crize economice sau o perioadă de creştere economică, fluctuaţii monetare sau sociale, sau chiar gestionarea demografică a planetei.

Printre evenimentele puse la cale la conferinţele Bilderberg se numără înfiinţarea Uniunii Europene (discutată chiar la prima reuniune, în 1954), războiul din Iugoslavia, invazia Irakului, creşterea impozitelor în diferite ţări. Grupul hotărăşte şi politica Naţiunilor Unite, sau cine va câştiga alegerile în diferite state.

La întâlnirea Bilderberg 2014 au participat 140 de persoane, din 22 de tari, capete încoronate, lideri politici şi din domeniul industriei, experți în finanțe, reprezentanţi ai mediului academic, militar, medico-farmaceutic şi ai mass-media. Printre participanții la conferință se numără Eric Schmidt (directorul executiv al Google), Peter Thiel (membru în conducerea Facebook), Keith Alexander (directorul NSA până de curând), directorul corporației de asigurări și investiții AXA, Henri de Castries), Philip M. Breedlove, Comandatul Suprem al Forțelor Aliate din Europa (reprezentant internațional), Benoit Coeure, membru al Comitetului executiv, din cadrul Băncii Centrale Europene (reprezentant internațional), Etienne Davignon, ministru de Stat si totodată președinte Bilderberg (Belgia), Henry A. Kissinger, membru de onoare, președinte la Kissinger Associates, Inc. (SUA), Christine Lagarde, director al Fondului Monetar Internațional (reprezentant internațional), He Liu, ministru al Biroului de Conducere al Grupului Central pentru afaceri Financiare si Economice , Paulo Macedo, Ministrul Sănătății (Portugalia), Regina Beatrix, fiica Prințului Bernhard al Olandei, cel care a fondat în 1954 acest grup, Anders Fogh Rasmussen, Secretar General al NATO (reprezentant internațional), Viviane Reding, Vicepreședinte si comisar pentru justiție, Drepturi Fundamentale și Cetățenie din cadrul Comisiei Europene (reprezentant internațional), Daniel L. Vasella, Președinte de Onoare la Novartis International (Elveția) etc.

Există multe alte exemple despre modul în care grupul Bilderberg a influențat majoritatea evenimentelor la nivel mondial, de-a lungul timpului numind, în mod curent, președinți de stat și premieri. Barack Obama a fost ales președinte în 2008, după participarea sa la reuniunea Bilderberg. La fel s-a petrecut și în cazul lui Bill Clinton care a fost numit președinte în 1991 (până atunci fiind un neînsemnat deputat), al lui Tony Blair în 1993, al lui Romano Prodi, fostul șef al Comisiei Europene, în 1999, precum și al premierului Italiei Mario Monti, în 2011.

„Scopul acestui grup a fost crearea unui Guvern Mondial și a unei Armate Mondiale, unice. Ulterior la aceste deziderate s-a mai adăugat crearea unei Religii noi, de tipul New Age. La grup participă personalități din întreaga lume, deosebit de influente, și unul din cei care a constituit grupul declara că sarcina lui (a grupului) este aceea de a difuza la conducerile lumii, la guverne și președinții, părerile grupului în legătură cu diferitele probleme importante ale lumii. De exemplu, la una din întâlnirile care a avut loc în 1973 când Ceaușescu a vizitat Olanda, a fost discutată problema crizei petroliere declanșate în acea perioadă și hotărârea ca grupul să se ocupe cu preluarea în gestionare a acestor rezerve petroliere internaționale.”

Pentru a putea contracara planurile criminale ale acestei grupări oculte, înainte de toate este necesar ca ele să fie cunoscute de cât mai mulţi oameni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s