LUPUL DACIC – un blog ANTI ORTODOX (doamna Lup și adepții ei se închină unui zeu păgân de tip NEW AGE)

Captură de ecran 2015-05-08 la 11.43.47

Mișcarea New Age, tot mai întâlnită la nivel mondial, ca o „religie” a viitorului, are rădăcini în practicile oculte dinainte de creștinism. La baza acesteia stă crezul în reîncarnare. Promotorii noii “religii” mondiale susțin că toate popoarele trebuie să se întoarcă la vechile religii politeiste și astfel nu vor mai fi certuri interconfesionale și războaie religioase. Unul dintre liderii acestei mișcări, Alice Bailley, din SUA, susține că: “Se apropie ziua în care toate religiile vor fi privite ca emanând dintr-o unică sursă spirituală. Toate vor fi reduse la o unică religie comună, din care religia mondială universală va lua naștere în mod inevitabil”. Un alt lider New Age, Helen Blavatsky, tot din SUA, susține că religia viitorului va fi o revenire la vechile religii ale “strămoșilor noștri” dinainte de creștinism socotind că, în final “religia ancestrala este religia viitorului”. Aici se tinde, spre o religie fără Hristos, o religie fără “piatra cea din capul unghiului”, din care se naște haosul.

În România se încearcă de câțiva ani conturarea unui cult deosebit al “strămoșilor noștri” daci prin care ni se spune că aceștia au fost manipulați de Apostoli și, de fapt, noi ar fi trebuit să fim zamolxieni. Această teorie o susțin cercurile ezoterice din România care spun, chipurile, că merg la locurile dacice pentru a se încărca cu “energie pozitivă”. Ne întrebăm ce “energie pozitivă” poate avea acel loc în care se aduceau jertfe sângeroase și chiar umane? E drept că dacii aveau o religie păgână, pentru că așa aveau toate neamurile până la întruparea lui Iisus Hristos, dar după încreștinare, dacii au părăsit aceste practici. De unde au născocit-o ezoteriștii din România cu reîncarnarea? Ce legătură o fi avut religiile tibetane cu dacii nu știe să ne spună nimeni, dar cert este că practicanții ocultismului tibetan din România susțin astfel de teorii încercând să convingă și pe alții de ideile lor. Răspunsul e clar, orice ar fi, ținta e: New Age-ul cu orice preț.

Neopăgânismul mondial se ascunde sub diverse forme pentru a se putea infiltra mai ușor printre creștini. Cu toate că (unii dintre ei au și botez) au anumite ritualuri, invocă duhuri (numite de ei “energii”) etc., neagă că aceste practici ar fi religioase spunând că ezoteria este doar o “știință a vindecării”. În România, practicanții ezoteriei (yoghini, radiestezteziști, bioenergeticieni, reiki, prananadi etc.)

În acest caz se produc confuzii și noii adepți trăiesc cu convingerea că tot ce fac ei e sub umbra Bisericii Ortodoxe, câștigând astfel credibilitate în rândul celor mai puțin cunoscători.

Cu tot respectul pe care îl avem față de înaintașii noștri daci, trebuie să fim realiști și să înțelegem că astfel de practici nu aduc nici o onoare celor care, în urmă cu două mii de ani, au luptat aici pentru apărarea acestor locuri. În ce privește ortodoxia pe care poporul român o are din perioada apostolică, dacii au primit-o fiind convinși că Iisus Hristos este Fiul lui Dumnezeu.

Reîncarnarea este o credinţă pagână prin care se neagă credinţa în Înviere. Derutant e faptul că unii dintre adepţii filozofiilor orientale, yoga, arte marţiale, budism, hinduism, prananadi etc. se declară creştini şi spunând că recunosc ca bune învăţăturile ortodoxe le contrazic prin însăşi propovăduirea rătăcirilor lor.

Diferite metode de control psihic (cum ar fi tehnici de vizualizare dirijată, gândirea în termenii posibilităţilor pozitive, hipnoza, interpretarea viselor, “regresia vieţile anterioare”, yoga, tantra, utilizarea substanţelor halucinogene), divinaţia (tarot, astrologie) şi practicile spiritiste (acum desemnate în general cu termenul de “canalizare a minţii” pentru realizarea contactului cu spiritele), sunt folosite cu scopul de a-i “ridica” pe practicanţii lor la niveluri superioare de conştiinţă, de a le dezvolta un nou potenţial “mental, fizic si spiritual”, de a obţine “vindecarea lăuntrică” sau de a dobândi puteri psihice.

“In ultimii ani, din ce in ce mai mult auzim vorbindu-se despre Noua Era, despre Globalizare si despre Noua Ordine a Lucrurilor. Termenul Noua Era este folosit in sens mai larg si in politica.

Totodata, explozia informaticii, comunicatiilor, industriei si tehnologiei contribuie si ele la desfiintarea granitelor.

Asa-numita Noua Era exploateaza aceasta conjunctura internationala, la a carei formare ea insasi a contribuit si inca mai contribuie, pentru a-si promova mesajele si scopurile proprii.

Astfel, vedem folosindu-se din ce in ce mai mult curcubeul, piramida, numarul 666, stema in cinci colturi, simboluri preferate de Houa Era.

Termenul Noua Era nu este neutru si nici „nevinovat”, ci cuprinde in el un sens foarte bine definit, care are legatura directa cu religiile orientale si cu ocultismul.

Intram, asadar, intr-o epoca de aur, de fericire mondiala, asa cum sustine Noua Era, sau ni se ascunde ceva?

Noua Era se fondeaza pe o cugetare veche care este intalnita la religiile necrestine. Este vorba despre o conceptie a astrologiei care spune ca la fiecare 2000 de ani omenirea intra intr-o noua era. Adeptii Noii Ere ne spun ca epoca anterioara a fost cea a Pestilor, a Crestinismului. Acum intram, spun ei, intr-o Noua Era, Era Varsatorului, o „epoca de aur” pentru omenire, iar Crestinismul va fi marginalizat. Vor veni noi adevaruri pe care le va aduce noul mesia, hristosul Noii Ere. Sfanta Scriptura insa ne previne ca el care va veni dupa Domnul nostru Iisus Hristos cu pretentia de a fi adorat ca Hristos va fi hristosul mincinos, adica antihrist.

Ce este Noua Era?

Noua era este o retea de organizatii  eretice intinsa in toata lumea. In ea sunt cuprinse organizatii hinduiste, budiste, guruiste, neognostice, animiste, gandirea pozitiva, masoneria, teosofia, neoidolatria, neosatanismul, vrajitoria, astrologia, hipnnotismul, spiritismul, sufismul, terapiile alternative, artele martiale ale Orientului, etc.

Samburele tare al Noii Ere il constituie grupari cu caracter totalitarist care isi ascund scopurile lor reale si actioneaza in spatele unei masti inselatoare.

Mesajul Noii Ere se rezuma la adorarea sinelui, la autoindumnezeirea omului, adica la marea minciuna luciferica care spune ca omul ar fi din fire Dumnezeu si nu mai are nevoie de Dumnezeu ca sa-l mantuiasca. Aici trebuie sa accentuam ca Noua Era, precum si religiile orientale, nu-l considera pe om persoana, adica o fiinta libera, de o valoare unica, ci, dimpotriva, uraste si lupta impotriva persoanei.

Mesajele Noii Ere si mai ales tripticul: sex, violenta si familiarizarea cu vrajitoria si elementul demonic, sunt canalizate in special prin mass-media, muzica (indeosebi cea rock), arte martiale, terapii alternative, „jocuri” pentru copii, etc.

Noua Era cultiva confuzia folosind termeni cum ar fi: Hristos, rugaciune, dragoste, libertate, pacat, dar cu alt sens si de multe ori chiar unul contrar celui pe care il dam noi crestinii acestor cuvinte.

De pilda, Hristos pentru ei nu este Dumnezeu si Mantuitor, ci unul din marii „initiati” din istoria omenirii, alaturi de Pitagora si Buda. Hristos, spun ei, este fiecare om; este o stare inlauntrul omului.

Alt exemplu: Pacatul, potrivit conceptiei Noii Ere, este nereusita omului de a ajunge la constientizarea faptului ca el insusi este dumnezeu din fire.

De asemenea, ei spun ca antihrist este oricine impiedica evolutia omenirii spre Noua Era.

Cei care conduc miscarea Noua Era au  doua scopuri de baza:

1. Instaurarea unei noi ordini a lucrurilor pe plan politico-economic, care sa duca la impunerea unui guvern mondial condus de un dicta­tor, mult-asteptatul „mesia” al Noii Ere.

2. Deoarece coalitia politico-economica a statelor lumii se prevede a fi instabila, se urmareste o coalitie si pe plan religios si cultural, adica instaurarea unei Noi Ordini pe plan religios. Prin urmare se cauta crearea unei noi religii mondiale sau o panreligie, care va rezulta din unirea tuturor religiilor cunoscute. De altfel, Noua Era sustine ca toate religiile sunt cai care duc la Adevar.

Din cele pe care le-am spus mai sus reiese limpede caracterul anticrestin al Noii Ere, care are drept scop stapanirea intregii lumi. De altfel, acesta este si scopul de baza al asa numitelor societati secrete, ca de pilda masoneria, teosofia, iluminatii si „cluburile”, cum ar fi Comisia Tripartita si Clubul Bilderberg. Acest scop, adica supunerea intregii lumi, este visul sionistilor. Sionistii evrei il asteapta inca pe mesia, ca pe acela care le va asigura stapanirea politico-economica asupra intregii lumi.

Pentru ca scopurile de mai sus sa fie atinse, arhitectii Noii Ere considera ca va trebui sa fie impus un sistem de control total in economia mondiala, in comert si in alimentatie. Tocmai aceasta urmareste mult-discutata Globalizare, si nu maximalizarea bunastarii, asa cum se lauda propagandistii ei. Totusi unii dintre cei care le coordoneaza pe toate spre globali­zare sunt dezarmant de sinceri. Astfel, David Rotkopf, directorul Societatii de Management Politic a cunoscutului Henry Kissinger, a declarat cu mai multi ani in urma ca globalizarea nu este altceva decat impunerea modelului american. De aceea a evitat folosirea termenului globalizare, preferand termenul imperia­lism cultural.

Pentru ca lumea sa fie controlata in totalitate, se planuieste desfiintarea banilor si inlocuirea lor cu cartele de credit. Iar pentru a controla si a inabusi impotrivirile care sunt asteptate, este pregatit un regim mondial de control politienesc, prin intermediul buletinelor electronice si a indosarierii electronice. Aici sunt incluse si Acordul Schengen si Legea 2472/97 pentru asa-zisa protejare a datelor cu caracter perso­nal. Se ingradeste – in vederea desfiintarii desavarsite – viata si libertatea personala. Scenarii de cosmar ale unei societati de oameni-robot controlati din exterior, asa cum o descrie Orwell in faimoasa lui carte 1984, constituie nazuinta permanenta a Noii Ordini Mondiale. Toate sub controlul si indrumarea Fratelui mai Mare (Big Brother).

Tactica Noii Ere

1. Noua Era, pentru a putea stapani pe plan politico-economic, foloseste doua moduri:

a) Pe de o parte, actioneaza ca un tavalug care niveleaza limbi, civilizatii, traditii nationale, promovand americanizarea natiunilor prin adoptarea de catre acestea a subproduselor modului de viata american, adica promoveaza supunerea tuturor natiunilor, punand capat in fapt independentei nationale si suveranitatii populare. Deja guvernele statelor nu mai detin con­trol deplin asupra politicii economice, ci sunt obligate sa se conformeze dispozitiilor unor centre internationale.

Pe plan politic sunt subminate multe dintre institutiile democratice, slabindu-li-se astfel puterea, autoritatea si eficienta.

b) Pe de alta parte, Noua Era cultiva si agraveaza confruntarile interetnice. Aplica cunoscuta lozinca: Imparte si stapaneste. Drepturile nationale si religioase ale unor „minoritati”, adevarate sau cel mai adesea plasmuite, sunt parghia folosita pentru rasturnarea randuielii vechi si instaurarea Noii Ordini Mondiale. Una din noile norme ale NATO prevede ca suveranitatea unei natiuni poate fi violata (de catre NATO) oriunde pe pamant considera el ca se incalca drepturile minoritatilor.

Noua Era, pentru a stapani pe plan religios si a instaura panreligia ei demonica, sustine ca toate religiile ar fi la fel si urmareste sa perverteasca, adica sa cucereasca din interior tot spatiul Bisericii Ortodoxe, de vreme ce celelalte „biserici” sau religii sunt impli­cate, mai mult sau mai putin, in jocul Noii Ere, avand in frunte pe Papa, asa-numitul conducator spiritual al planetei.

New age-isii cultivand confuzia – ratacind pe altii si rataciti fiind ei insisi – de obicei se dau drept crestini. Totodata, incep sa defaime putin cate putin Sfanta Scriptura. Scopul lor nu este sa goleasca bisericile, ci sa le umple cu oameni care au cugetarea pervertita.

In paralel, sunt promovate prin campaniile publicitare acele modele care tind sa-l transforme pe om intr-o fiinta ale carei preocupari sa se limiteze, asa cum s-a spus, la televizor si frigider. In felul acesta va fi controlat si dirijat.

Concluzii

Noua Era nu este deloc noua. Este vechea minciuna luciferica, potrivit careia omul este din firea sa dumnezeu. Este vechea nazuinta de stapanire mondiala a puterilor intuneri­cului, a societatilor secrete, Noua Era nu constituie o cautare spontana, izvorata din launtrul oamenilor si al societatilor. Este conceputa si impusa din exterior si de sus. Si – cel mai grav – se cauta a fi impusa fara Hristos si impotriva lui Hristos. Globalizarea contemporana este mincinoasa si de lepadat tocmai din acest motiv.

Tuturor acestor planuri intunecate si primejdioase de impunere a unei noi ordini mondiale si a unei globalizari fara Hristos si impotriva lui Hristos, noi crestinii, trebuie sa le opunem Lumina si Adevarul lui Hristos. Trebuie sa le opunem adevarata globalitate, universalitate si ecumenicitate: cea a Bisericii. Tre­buie sa le opunem adevarata globalizare: cea divino-umana (teandrica), ce se realizeaza in Trupul lui Hristos, in Biserica. Promisiunii mincinoase si luciferice a autoindumnezeirii trebuie sa-i opunem adeva­rata indumnezeire, cea dupa har, la care suntem chemati de Domnul nostru Iisus Hristos intru impartasire de dragoste cu El si de ascultare de atotsfanta Lui voie.

Toate aceste prefaceri radicale care sunt pregatite sistematic si nu intamplator au loc in jurul nostru trebuie privite de catre noi cu nelinistea cea buna, dupa cum sublinia si fericitul Staret Paisie Aghioritul. Si sa nu ne culcam pe o ureche, de vreme ce si oamenii lumesti incep sa se trezeasca si sa isi dea seama ce inseamna in realitate Globalizarea, cel putin in plan politico-economic.

Lucrul de care avem trebuinta cel mai mult in ziua de astazi este rezistenta duhovniceasca la provocarea Noii Ere. Vom reusi lucrul acesta daca vom dezvolta anticorpi duhovnicesti: daca vom cunoaste, vom iubi si vom trai Traditia noastra ortodoxa. Aceasta traditie are ca element definitoriu persoana in libertatea, unicitatea si alteritatea ei, ca valoare absoluta si care nu poate fi scoasa la mezat; persoana, nu ca existenta individuala, ci ca impartasire si legatura. Fiecare manastire si fiecare parohie este chemata sa fie centru al unei astfel de rezistente.

Si sa nu uitam ca cei care planuiesc globalizari fara Hristos si impotriva lui Hristos, adica si impotriva oamenilor, vand pielea ursului din padure, pentru ca Domnul nostru Iisus Hristos este singurul Domn adevarat al istoriei si al Universului”.

Cuvântul Ortodox

 Sursa

Iata un fragment dintr-un comentariu edificator postat de Lupul Dacic pe blogul sau la articolul Nu te indragosti de dragoste !:

“Eu cred ca m-am facut destul de clar inteleasa…ortodoxia este si ea o RELIGIE ca oricare alta…creatia omului…
Biblia…la gunoi…acolo este locul ei.”

Este un raspuns dat fratelui Iacoboaie Radu ce se tot straduia sa explice pe acolo despre Ortodoxie. Si pentru ca insista, pe Lupul Dacic a inceput deja sa-l arda:

“Ce treaba are blogul si dacii cu ortodoxia aici?…va rog sa nu le mai amestecati aiurea.
Dupa toate prostiile pe care le-ati scris in seara asta aici, pe alt blog similar ( anti religie), ati fost banat imediat…dar am avut destul de mult bun simt…numai ca dvs. ati profitat si ati mers din mizerie in mizerie.
Este pentru ultima data cand va avertizez..in caz contrar o sa sterg toate prostiile alea scrie pana acum…daca le-am lasat pana acum, si poate o sa le las in continuare este pentru amuzamentul celorlalti. Poate nu stiti, dar ati intrat pe un blog unde 99% dintre cititori sunt ANTI-RELIGIE de orice fel.”

“..tot ce scrie aici se poate citi detaliat in cartea lui David Icke – Copii Matricei…evident preluand tema de la Zecharia Sitchin.
Numai ca cei indoctrinati de religie nu o sa inteleaga in veci nimic..”

   Lupul Dacic este de fapt o femeie ce se dovedeste a fi o activista anti ortodoxa.

Isi auto denumeste blogul: “Blog pentru regasirea identitatii nationale”. O identitate nationala anti ortodoxa? Adica satanista?

E plin internetul de tot soiul de astfel de bloguri cica anti sistem, dar in fapt doar niste “alternative” dracesti la sistem. Iar dintre ele cel mai bine prind la incepatori cele precum acesta, ce pedaleaza pe tema dacismului.

DACISMUL (ZALMOXISMUL) ȘI ÎNTOARCEREA LA CREDINȚELE PĂGÂNE

Captură de ecran 2015-05-08 la 11.42.54

Cine citește cu atenție Legenda Lupului Alb de pe blogul de mai sus, postat pe firmamentul său, va înțelege legătura cu dacismul, o nouă credință dar ,,anti religie”. Însăși doamna care ține acest blog și se semnează Lupul Dacic, se consideră un dac liber și fără prejudecăți. Cel mai important aspect însă, care merită scos în evidență este conținutul și morala legendei.

Ca și în cazul pietrei filozofale căutate de alchimiștii Evului Mediu și chiar a legendei lui Hiram invocată de către masonerie, apare și aici o ,,Piatră Sacră”, dar și un preot care acceptă să fie transformat în temutul Lup Alb, care conduce în luptă haitele de lupi, care chipurile îi ajută pe daci în lupta lor pentru libertate împotriva stăpânirii (romane?). Care libertate este însă, aceea fără de Dumnezeu, pentru că blogul se declară foarte hotărât ANTI-RELIGIE.

În legenda de mai sus, Zamolxis este zeul cel care îl transformă pe preot în Lupul Alb.

Și totuși viclenia este mare. Ce caută un preot în legendă? Care este rostul pietrei sacre? De ce spun că dacii aveau mai mulți zei? Observăm că în fond, nu este promovat ateismul și cunoașterea empirică (științifică) decât la suprafață pe acest blog. Se încearcă de fapt, în mod ocult, racolarea românilor mai dotați din punct de vedere intelectual, așa cum prin bursa Soros și alte burse de acest gen sponsorizate de masonerie (purtătorul de cuvânt al Marii Loje Naționale a României, Olimpian Ungherea, fost comunist și securist, recunoștea într-un film acest lucru), au fost și sunt racolați în continuare tineri studenți mai înzestrați intelectual decât alții, în schimbul ajutorului material acordat. Oare sectanții nu fac și ei la fel?

Doamna Lup și adepții ei formează în realitate o comunitate unită, care se închină unui zeu păgân. Și cum dacii erau monoteiști și venerau un singur zeu, pe Zamolxis, rezultă că lui i se închină, deși poate nu conștientizează acest fapt sau mai degrabă nu vor să declare, pentru a nu se observa că sunt adepții unei o noi credințe (de tip NEW AGE) și că de fapt PROMOVEAZĂ Noua Ordine Mondială. Și știm că masoneria nu este ceea ce spun masonii că ar fi (societate filantropică), este organizația religioasă anticreștină.

În masonerie se întâmplă la fel. La primele grade, începătorii își pot păstra credința pe care o au, dar după un anumit grad (unii susțin că gradul 32) aduc adorații lui Lucifer (satana, diavolul suprem). În fond, atei cu adevărat există doar într-un număr extrem de mic. Toți oamenii cred până la urmă în ceva.

Ei, daciștii, susțin precum yoghinii, că toate religiile sunt îndoctrinări și spălări ale creierului și că doar ei au acces la o cunoaștere și înțelegere superioară a lucrurilor, că sunt ,,deasupra tuturor religiilor”. Ei vorbesc de o energie universală, de faptul că Dumnezeu există în toate și în toți (erezia Integrării în Absolut), de existența reîncarnării (sufletul migrează într-un alt corp sau animal). Ei spun că Dumnezeu este iubire și atât.

Dacismul este până la urmă o credință păgână ca și Yoga, care a preluat unele elemente din budism și alte credințe orientale. El se crede a fi naționalist. Dar pe care fundament? Dacia nu se identifică cu România. Ori suntem români, ori suntem daci într-o Dacie virtuală, adică inexistentă și trăim într-o himeră. Ei vorbesc de ,,fantasmele creștine”, deși ei înșiși le trăiesc pe viu.

Ei spun că noi ortodocșii sau creștinii în general nu gândim, dar în realitate ei înșiși sunt supuși unei spălări oculte și abile a creierului, ceea ce se întâmplă exact și în cazul yoghinilor și francmasonilor. Ei ajung de fapt să slujească mai întâi zeiței rațiunii (preaslăvită de masonii francezi în Revoluția de la 1789) și mai apoi sunt amăgiți cu ideea că omul este singurul dumnezeu (această amăgire ,,veți deveni dumnezei…”, care datează de la ispitirea Evei de către diavol și care nu s-a împlinit niciodată!). Deși spun că nu cred în existența lui Dumnezeu, vin apoi și spun că Dumnezeu este în om și în lucruri. Probabil în ipoteza lor că ar exista. Citiți puțin cu atenție comentariile doamnei Lupul Dacic de la articolele ȚINE MINTE! și NU TE ÎNDRĂGOSTI DE DRAGOSTE, de pe blogul cu același nume.

Amintiți-vă numai de Mișcarea de Integrare în Absolut a lui Grigorian Bivolaru (cel cu terapia cu urină și cu dezvirginarea de către acesta a tinerelor adepte), de cazurile mediatizate în urmă cu câțiva ani, de adolescenți racolați de yoghini și de părinții care au protestat pentru ceea ce li s-a întâmplat copiilor lor, care au ieșit de acolo cu tulburări psihice.

În concluzie, blogul Dacic propagă erezia dacismului și credem că este un blog masonic. Nu am cercetat încă legătura acestuia cu alte bloguri. De ce masonic? Altfel cum ați putea explica această înverșunare virulentă împotriva tuturor religiilor și îndeosebi a creștinismului (ortodoxiei), care nu este o religie inventată de oameni ca în cazul celorlalte, ci este religia revelată omului de către Însuși Dumnezeu?

Desigur, dacismul nu este singura reîntoarcere la credințele păgâne… Mai sunt și altele. Biserica Ortodoxă Română are cunoștință despre toate sectele și ereziile contemporane. Despre acestea vom vorbi poate într-un viitor articol.

Iar fratele Vasile (Saccsiv) subliniază pe scurt: Lupul Dacic este de fapt o femeie ce se dovedește a fi o activistă antiortodoxă. Își autodenumește blogul: “Blog pentru regăsirea identității naționale”. O identitate națională antiortodoxă? Adică satanistă?

E plin internetul de tot soiul de astfel de bloguri cică anti sistem, dar în fapt doar niște “alternative” drăcești la sistem. Iar dintre ele cel mai bine prind la începători cele precum acesta, ce pedalează pe tema dacismului.

Cititi va rog si:

De ce se teme Oculta Globalistă de Ortodoxie

Surse :

1, https://saccsiv.wordpress.com/2014/04/13/lupul-dacic-un-blog-anti-ortodox/

2, https://saccsiv.wordpress.com/2014/04/23/dacismul-si-reabilitarea-sarpelui-dragonului/

2 gânduri despre &8222;LUPUL DACIC – un blog ANTI ORTODOX (doamna Lup și adepții ei se închină unui zeu păgân de tip NEW AGE)&8221;

  1. ”Dacismul este până la urmă o credință păgână ca și Yoga, care a preluat unele elemente din budism și alte credințe orientale.. Dacia nu se identifică cu România. Ori suntem români, ori suntem daci într-o Dacie virtuală, adică inexistentă și trăim într-o himeră”… trebuie să recunosc că am urmărit site-ul Lupul dacic destul de multă vreme și am ajuns la aceeași concluzie ca și dv. ,însă la un moment dat am crezut că sunt singura care are această opinie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s