Atat timp cat ne vom lasa condusi de bancheri nu vom face nimic, vom ramane in mocirla in care ne zbatem

Bankers-or-Us-a-Derivative-Mess

Un singur lucru vreau sa spun clar: atat timp cat ne vom lasa condusi de grupul de bancheri FMI nu vom face nimic – vom regresa sau, in cel mai bun caz, vom ramane in mocirla in care ne zbatem. Acest lucru a devenit destul de evident dupa experientele nefericite avute in trecut.
Ne-au calarit si muls bancherii.

Eu zic ca ajunge.
Am facut mari greseli vanzand mare parte din resursele naturale ale tarii. Practic, statul (cativa baieti care s-au umplut de bani) a dat pe degeaba oile cele mai bune de muls. Inca mai sper ca acest gen de greseli sa nu se mai repete si sa ne oprim cu oferta de resurse catre diverse corporatii globaliste.

Pana acum n-am vazut vreo masura de relansare economica. S-a dat din bani inapoi insa au avut loc scumpiri care aproape anuleaza sumele de bani castigate, iar scumpirile nu se opresc aici. Va dau doi lei insa va iau inapoi 5! Numai de smecherii d-astea ieftine a avut tara asta parte. D-aia suntem unde suntem.

Cand observi ca singurul lucru pe care stie sa-l faca bancherii este sa scumpeasca la infinit totul si sa mareasca taxele incontinuu intelegi ca nu suntem pe un drum bun, ba dimpotriva. Fara aplicarea unor masuri reale de relansare economica nu se va putea realiza nimic.
La un moment dat, inevitabil, se va ajunge intr-un punct de blocaj, punct in care oamenii nu vor mai dispune de niciun fel de resurse. Nu trebuie sa fii un mare economist ca sa intelegi un lucru atat de simplu.

Romania trece printr-o perioada neagra, de colonizare. Ce este tragic este ca nu suntem colonizati fortat, in urma vreunei conflagratii, ci cu sprijin (UE, FMI, BCE) ne termina economia, resursele. Ce castigam noi din toate acestea? Scumpiri peste scumpiri, taxe si restrictii. E vreo afacere pentru noi? Nu prea!

Vesticii ne transforma in societate de consum, ne indatoreaza, ne distrug economia, ne i-au resursele. Noi cum ar trebui sa reactionam? Nu stiu exact cum, insa, oricum, altfel decat o facem acum.

Asistam la tot felul de crize financiare, economice, bancare, crize care au aparut undeva prin 2008. Ni se tot spune ca motivul principal al aparitiei acestor crize ar fi ca lumea s-a imprumutat mai mult decat putea returna. Ok, insa de ce s-a intamplat peste tot acelasi lucru in acelasi timp?

Poti crede ca, la un moment dat, toate bancile din lume au hotarat, la unison, sa ofere credite ieftine populatiei ca si cum toti bancherii din lume s-ar fi tampit intr-o dimineata? Poate crede cineva ca asa ceva se poate intampla de la sine? Sa fim seriosi – asa ceva e foarte greu de crezut. Atunci? Totul a fost planificat cu mult inainte? Daca da, cine ar fi avut de castigat si care sunt actorii principali care au declansat dezastrul global? Cine a creat acest haos global si de ce?

Toata ziua auzim numai de austeritate insa nu poti iesi dintr-o criza numai prin austeritate – mai trebuie sa mai si produci ceva. Austeritatea fara dezvoltare duce doar la un dezastru si mai mare. Ceva nu se leaga aici.

In centrul povestii se afla FMI, bancherul-sef care se imprumuta statele cu miliarde de dolari. Se vorbeste de sute, de mii de miliarde de dolari ca si cum banii ar creste pe camp – ia tu 1000 de miliarde, ia si tu 50000 de miliarde. Nu vrei si tu 500000 de miliarde? Nu e ciudat? De ce ar imprumuta FMI-ul asemenea sume unor state sarace? Nu mai are ce face cu ei? Vor mai putea returna vreodata statele sarace sute de miliarde de euro? Niciodată. Si atunci, ce face FMI-ul? De ce indatoreaza statele peste masura? Aparte ca le indatoreaza, FMI-ul le mai si spune ce sa faca cu banii. Aici este problema! E ca si cum cineva m-ar imprumuta cu niste bani cu conditia sa-i cheltuiesc cum doreste respectivul. Stupid. Acum ne putem gandi ca ar putea exista un plan in fundal.

Un alt aspect care-ti sare in ochi este faptul ca pe unde a trecut FMI-ul saracia a crescut iar sanatatea si educatia au avut de pierdut. Cele doua sectoare (foarte importante) au fost atat de lovite incat sunt la un pas de colaps.

A inceput sa se vorbeasca si de caderea euro. Daca ar cadea euro, socul ar lovi si dolarul american si, probabil, multe alte monede. Are cineva interesul sa cada euro si sa declanseze un efect de domino? Oare urmeaza sa se ajunga la concluzia ca ne trebuie o moneda unitara, globala, mult mai puternica?

Chiar se pregateste un guvern mondial care doreste sa conduca lumea? Totul a fost doar un scenariu bine pus la punct pentru ca un grup de indivizi sa stapaneasca intreaga planeta? Despre Noua Ordine Mondiala se vorbeste de cativa ani buni. Conspiratia chiar se va transforma in realitate?

Nu trebuie neaparat sa credem tot ce se prezinta in media. Ce trebuie sa facem este sa ne punem intrebari.

kraftwin.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s