Umilirea sexuala folosita ca arma politica pentru controlul maselor in Statele Unite

Bagram-airbase-007

Credeti-ma, n-ati vrea ca statul sa aiba autoritatea de a va impune sa va dezbracati la ordin. Si totusi exact asta se inampla.

In urma unui vot de 5 contra 4, Curtea Suprema a Statelor Unite a hotarat saptamana aceasta ca orice persoana poate fi perchezitionata la piele in momentul arestului, in orice moment si pentru orice fel de crima, cat de mica. Acesta hotarare demna de filmele de groaza vine sa se alature altor doua legi la fel de odioase: legea NDAA potrivit careia oricine poate fi arestat arbitrar si pe termen nelimitat si HR 347, supranumita si  „legea de incalcare a spatiului privat” care pedepseste cu 10 ani de inchisoare pe demonstrantii care protesteaza in proximitatea persoanelor aflate sub protectia serviciilor secrete. Aceasta criminalizare a comportamentului uman este, bineinteles, o consecinta directa a mini-revolutiei declansata de miscarea Occupy.

Este perchezitia corporala americana inofensiva? Albert Florence, omul care a depus prima plangere penala povesteste cum i s-a ordonat: „Intoarce-te. Apleaca-te in fata si tuseste. Departeaza-ti fesele”. Povestea ca s-a simtit umilit: „ M-au facut sa ma simt ultimul om”.

Folosind o argumentatie suprarealista, judecatorul Anthony Kennedy a explicat ca aceasta legislatie este necesara deoarece teroristul de la 11 septembrie ar fi putut fi oprit pentru depasirea vitezei legale. Insa se pune intrebarea cum ar fi putut o perchezitie corporala sa previna atacul? Crede cumva judecatorul Kennedy ca planurile de atac ale turnurilor gemene au fost ascunse intr-o cavitate corporala? Intr-o lipsa de logica inca si mai bizara, decizia „lui si a celorlalti judecatori” s-a bazat pe ingrijorarea cu privire la traficul de armament si contrabanda din inchisori. Numai ca oamenii aflati in stare de arest – si, lucru foarte important, care n-au fost inca condamnati – nu intra in contact cu detinutii.

Statul nostru politienesc  pare hotarat sa-si agreseze sexual cetatenii. Cum s-a intamplat de exemplu in cazul prizonierilor de la inchisoarea din Bagram care au fost abuzati sexual – dupa cum ne informeaza ziarul Der Spiegel „fosti detinuti au denuntat diferite forme de umilire sexuala. In anumite cazuri un interogator isi punea penisul pe fata detinutului in timpul interogatoriului. Alti detinuti au povestit cum au fost violati cu bete sau amenintati cu sexul anal”. Un alt caz este cel al lui Bradley Manning care a fost obligat sa se dezbrace in public in fiecare seara pe tot parcursul perioadei de detentie. Mai trebuie mentionata aici si politica pusa in aplicare dupa atentatul esuat cu bomba din chiloti care obliga calatorii americani, fie sa se lase pipaiti in zona genitala fie sa fie scrutati de catre un scaner – conceput de o companie numita Rapiscan, al carei proprietar este imbogatitul de razboi antiterorist si fostul tar DHA, Michael Chertoff – care produce imagini atat de vii incat a fost supranumit „porno-scaner”.

Credeti-ma, nu vreti ca statul sa aiba autoritatea de a va obliga sa va dezbracati. Istoria ne invata ca dezbracarea fortata a cetatenilor de catre un stat care se indreapta spre fascism este foarte eficienta in controlul si subjugarea populatiei.

Dezbracarea fortata a populatiei in scopuri politice de catre regimurile antidemocratice are o traditie indelungata. Ea reprezinta primul pas in distrugerea individualitatii si demnitatii cetatenilor si o confirmare a neputintei lor. Pe timpul sclaviei, in sudul Statelor Unite femeile erau puse la vanzare goale in timp ce sclavi adolescenti baieti serveau la masa tinerele femei albe dezbracati, situatia umilitoare fiind o aluzie la demasculinizarea lor.  Deasemeni, asa cum arata imaginile clasice ale Holocaustului, si prizonierii evrei erau manati in campurile de concentrare, dezbracati si apoi fotografiati.

Unul din momentele cele mai terifiante pentru mine, atunci cand am vizitat inchisoarea de la Guantanamo in 2009, a fost acela in care vazut cabinele de dus cu usi din sticla transparenta orientate cu fata catre incaperea centrala a cladirii – acolo unde gardiene tinere ii pazeau pe prizonierii musulmani goi care nu aveau nici o posibilitate de a se ascunde. Astfel de hotarari si legi sunt concepute anume pentru a aduce acasa conditiile abuzive de detentie de la Guantanamo.

Am vazut politisti barbati si membrii TSA (securitatea transporturilor) stand impreuna si privind cu voluptate femeile care erau perchezitonate pe aeropoarte. Am experimentat la prima mana exprimarea  ciudata si intrusivitatea perversa a statului in timpul controalelor corporale in cadrul carora se foloseste un limbaj imprumutat parca din cartile pentru adulti „ aveti zone sensibile? Voi folosi dosul palmei sub sanii dumneavoastra”. O comentatoarele de pe Facebook a sugerat, si este foarte plauzibil sa fie asa, ca foarte multe femei sunt pasibile de arest pentru motive neinsemnate (nelinistitor este si faptul ca TSA cauta sa angajeze cat mai multi ofiteri femei).

Am intervievat cativa lucratori ai securitatii aeroporturilor din Marea Britanie, echivalentulul ofiterilor TSA din SUA, si am aflat cu aceasta ocazie ca palparea zonei genitale care este obligatorie in Statele Unite, acolo este ilegala. De aceea cred ca si politica de atingere genitala din America are rostul de a obisnui populatia cu ideea ca poate fi oricand injosita si umilita sexual de catre stat.

Cea mai infricosatoare fraza a aceasei decizii este aceea in care judecatorul Kennedy, foloseste cuvantul „detinuti” atunci cand se refera la cetatenii americani aflati in stare de arest. Politia a folosit deja acest cuvant cand s-a referit la membrii miscarii Occupy care au fost arestati la Los Angeles. Insa recenta activare deliberata a acestui cuvant de catre judecatorul Kennedy este edificatoare.

Zece ani de asocieri au imprumutat cuvantului „detinut” sensul sinonim de persoana care nu are nici un drept – in special in inchisori. Insa acest termen este folosit de mai mult timp in America si am fost obisnuiti sa-l legam de situatia unor musulmani de departe care ar putea fi lipsiti de toate drepturile de catre de statul american. Astazi insa termenul – caruia i s-a asociat si sensul de „cei carora li se poate face orice” – este folosit sistematic in legatura cu oricare cetatean american.

Spre ce ne indreptam? Si de ce? Aceste legi recente care criminalizeaza protestele si confera politiei locale – care daca ne amintim bine, este injectata cu fonduri, echipament militar si personal de la DHS (Departamentul de aparare nationala) – autoritatea de a teroriza si traumatiza oameni care n-au trecut prin nici un proces sau judecata, sunt puse in aplicare pentru a functiona odata cu statul politienesc a-toate-vazator. NSA (Agentia Nationala de Securitate) construieste in Utah un dispozitiv care va monitoriza in permanenta totul: James Bamford scria in revista Wired ca la unitatea militara de la Bluffdale, Utah, NSA va urmari miliarde de emailuri, mesaje text si apeluri telefonice. Se fac presuni ca si in Marea Britanie sa se aplice o legislatie similara.

Odata ochiul Big Brother instalat si fiind in vigoare legi care vor lucra impreuna cu perchezitiile la piele – si cu ajutorul tehnologiilor de supraveghere si analiza a datelor si a infricosatoarei autoritati a politiei de a abuza si umili sexual dupa bunul plac – nu va mai fi nevoie de o lovitura a de stat pentru a avea o populatie terorizata si supusa.

Tineti minte, nu mai este nevoie sa faci absolut nimic rau pentru a fi arestat in America. Poti fi arestat pentru ca ti-ai plimbat cainele fara lesa. De exemplu omul care a fost obligat sa-si departeze fesele la politie fusese oprit pentru o infractiune rutiera. Un sergent al NYPD (departamentul de politie al orasului New York) mi-a spus ca problemele de „securitate” dau politiei dreptul de a aresta dupa bunul plac. Deci nimic nu va putea impiedica ca mii de potestatari Occupy – daca vor mai ramane vreunii dupa ce aceste legi vor fi puse in aplicare – sa fie ridicati de politie si dezbracati in conditii intimidante.

De ce se intampla toate acestea ? Pana acum credeam ca acest scop este urmarit doar de catre cei care profita de pe urma razboaielor nesfarsite si a supravegherii – dar acum inteleg ca lupta este mult mai mare. Dupa cum mi-a spus un avocat de pe internet odata: „Este o cursa contra cronometru: isi dau seama ca internetul este un instrument puternic si care lucreaza impotriva intereselor lor, si au nevoie sa se grabeasca pentru a il transforma in instrument de control”.

Iata ce scria Chris Hedges in comentariul sau captivant despre NDAA (Actul de autorizare al apararii nationale): „Dupa cum a raportat ziarul The Washigton Post intr-o serie de articole publicate de catre Dana Priest si William M. Arken in 2012, exista astazi 1 271 de agentii guvernamentale si 1 931 de companii private care lucreaza in programe legate de contraterorism, securitate nationala si spionaj in aproximativ 10 000 de locatii de pe teritoriul Statelor Unite. Deasemenea, scriau reporterii, exitsta la ora actuala 854 000 de oameni cu autorizare de securitate de nivel inalt, iar in Washington DC si in zonele lui limitrofe sunt in constructie sau au fost construite din 2011 pana astazi 33 de complexuri de cladiri destinate activitatilor ultra-secrete de spionaj”.

In acest sector nou si imens al economiei s-a investit mai multe miliarde de dolar pentru a stabili un sistem de supraveghere, intimidare fizica si urmarire a intregii societati Americane.

Acum vor putea realiza acest lucru prin amenintari cu umilirea sexuala – un instrument puternic in mainile oricarui tiran.

Se vorbeste din ce in ce mai des dar inca doar putini o fac si o fac mai mult in soapta, despre un teribil mod prin care greii ecumenismului din vest isi racoleaza marionete din randul aspirantilor la functii inalte din lumea ortodoxa din est.

Metoda ar fi urmatoarea: tinerii ortodocsi ce pleaca pe la studii in anumite centre ecumeniste (mai mult sau mai putin declarate astfel) din vest sunt atent analizati, in cel mai profesionist stil. Apoi sunt alesi “candidatii” ce vor fi supusi unui tratament special. S-ar parea ca sunt atat de bine alesi, incat tratamentul are cu fiecare efectul scontat. Dar iata care ar fi modalitatea de lucru:

Tanarul este semidrogat fara stirea lui si filmat in timp ce este sodomizat si supus unor foarte umilitoare practici sexuale. Drogul este unul special sic el drogat va avea voita drobita, dar starea aceasta nu se observa atunci cand cineva vizioneaza respective filmare. Pare ca vrea si ii place tot ceea ce face. Cand se trezeste i se pune filmul si e pus sa faca alegerea: distrugerea imaginii sale sau un traseu glorios punctat din cand in cand de indeplinirea unor sarcini pe care noii lui stapani i le vor porunci. Si toti aleg ultima varianta.

Procedura (cu sau fara drog) este folosita si in domenii in care SISTEMUL are nevoie de marionete ce nu misca in front.

Intr-o forma ritualica, ce implica libera vointa, candidatul acceptand constient tratamentul, procedura este folosita de anumite societati secrete. In acest caz insa, apare obligatoriu si o componenta supranatural – malefica.

Consider ca este util in acest context sa va prezint ce-am observat la homosexualii pasivi si la baietii activi din puscarie sau din partea intunecata a lumii din afara ei.   Voi vorbi in continuare precum unor oameni maturi. Iertare caci nu doresc sa smintesc pe nimeni, insa viata are si aspecte extrem de urate.

Spre deosebire de partenerii gay de care auziti prin presa ca au inceput sa se casatoreasca legal, in lumea de care fac referire, nu e vorba doar de placerea sexuala. De fapt, aceasta ar fi un element secundar. In principal vorbim despre o relatie stapan – sclav. Despre dorinta de a supune prin maxima umilire. Despre convingerea ca esti superior si necesitatea de a inferioriza pana la distrugere pe cei pe care nu-i consideri apartinand castei tale. La toate acestea, dracul ii impinge.

Si invata de mici sa faca treaba asta: la minori (sub 18 ani) si bididii (18-21). La aceste grupe de varsta, o regula aproape generala e ca atunci cand este aleasa o victima, toti cei care se considera baieti, adica superiori, trebuie s-o violeze. O data violat, tanarul devine automat lache, o fiinta ce trebuie umilita la maxim. Ca atare, nu se vor opri doar la sexul anal si oral ci si la practici uro-scato, lingerea toaletei, sunt pusi sa manance paine peste care s-a ejaculat etc.

La majori, violul asta in masa este mai rar.

De observat ca “lache” sau “gaozar” sau “bulangiu” este un termen ce fusese folosit pana relativ nu demult aproape doar in zona penitenciarelor si a ghetourilor. Incet-incet a ajuns in limbajul relativ comun, prin procesul de stricare al limbii la care si-au adus un aport decisiv “cultura” manelista promovata intens in mass-media. Dar si prin aparitia in “lumea buna” a elementelor din acea zona.

Pe scara sociala a celor din penitenciare si ghetouri, bulangiul ocupa ultima treapta. Nu are voie sa bea sau sa manance din vasele celorlalti. Nu are drept la opinie. E mai rau decat un “nimeni”, caci cel putin un “nimeni” este de obicei lasat in pace, fiind ignorat.

Termenul “gaozar” e deseori folosit de catre baieti si atunci cand se adreseaza unuia pe care-l considera inferior. In acest context l-a folosit si Basescu cand s-a adresat acelui ziarist.

Lachele va avea in urma acestui tratament un comportament aparte. Este o vorba in lumea aceea: “Sa te fereasca Dumnezeu de tupeul bulangiului si de teroarea sclavului”.

Intr-adevar, daca in mediul baietilor-stapani se poarta aidoma unui terorizat, odata iesit din acea zona, afiseaza un tupeu pe care nu l-am intalnit la nici un alt tip de oameni. Iar daca ajunge intr-un loc in care nu se stie de trecutul sau, dezvolta o capacitate incredibila de a se descurca sa intre pe sub pielea cui trebuie pentru a urca pe scara ierarhica si o data ajuns cat mai sus, declaseaza teroarea asupra celorlalti.

Consider ca in principiu la fel stau lucrurile si in cazurile mentionate la inceputul articolului. Nu este vorba doar de frica de a nu se afla, ci si de faptul ca se instaureaza relatia stapan-sclav. Care sclav, odata ajuns in alt mediu …

Asadar, tineri teologi in devenire, cascati bine ochii si mai bine stati pe acasa. De fapt, daca nu aveti aplecare spre cele bisericesti, si mai bine ar fi sa renuntati, caci altfel apare ispita de a pleca aiurea cu gand de marire. Si nu stiti peste ce nimeriti si nu-i de joaca.

Surse :

1, https://saccsiv.wordpress.com/2012/04/25/umilirea-sexuala-folosita-ca-arma-politica-pentru-controlul-maselor-in-statele-unite/

2, https://saccsiv.wordpress.com/2010/06/18/controlare-prin-sodomizare-si-umilire-sexuala/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s