Dusmanul numarul unul al guvernului american este ADEVARUL. Iar cel mai bun prieten este minciuna

obama_pinocchio

In Congresul american, exista un raspindac al minciunilor si dusman al adevarului, pe nume Ed Royce, Republican, care este foarte ocupat toata ziua in vederea distrugerii adevarului si fabricarii minciunilor,  care trebuie sa afle poporul american. Acest Royce, este presedintele House Committee on Foreign Affairs si a avut niste interventii incredibile in Congres, pe 15 Aprilie 2015, prin care incerca sa redefineasca minciunile Washingtonului numindu-i pe cei ce nu le accepta, „amenintari”, care sint generate  de …. cultul „propagandei rusesti”.

Problema Washingtonului este ca, are sub control absolut tot ce tine de vasalii americanilor, Media, Imprimantele si Telecomunicatiile, in tarile europene, Canada, Australia, Ucraina si multe alte tari total vasale Americii, dar nu poate controla site-urile pe internet, o parte a Media din tari nevasale cum ar fi Rusia(RT) sau chiar canalele  televiziune maghiare din Ungaria si multe alte cai de comunicare.

Washingtonul minte permanent si cu nerusinare pe toate canalele unde are acces total, dar chiar si in aceste tari, americanii au pierdut increderea oamenilor, incredere care este in final ratata total in ceea ce priveste vestul si modul de abordare al relatiilor cu alte state, relativ la economie, politica si respect.

In acest moment, adevarul este inlaturat in totalitate de propaganda americana, datorita fricii liderilor americani de a nu pierde controlul asupra unor explicatii pe care doresc sa le ofere poporului, satul si el de minciuna si infundat in coruptie si inselatorii. Liderii americani se imbulzesc pe canalele Media, pentru a arata poporului ca Washingtonul a pierdut „razboiul informatiilor”, fara ca nimeni sa se intrebe, cine a generat acest razboi, de ce era necesar si cine il finanteaza. Sume enorme din banii amaritilor de americani, care nu mai sint siguri ca miine vor mai avea un loc de munca si traiesc intr-o mizerie de nedescris, sint folosite acum pentru a combate adevarul prin minciuni bine ticluite, in opinia acestor circari americani.

Ce este de facut? Cum putem intelege adevarul si sa il separam de minciuna, in scopul de a ramine in control cu propria noastra viata?

Americanii definesc in general pe cei ce spun adevarul, ca fiind teroristi, cuvint simplu si la inndemina oricui sa il inteleaga, asa cum il definesc pe Presedintele Putin, ca despot, autocrat si dictator, cuvinte destul de usor de inteles  poporul american.

Royce, a cerut Congresului extinderea definitiei de terorist in spectrul virtual si sa fie aplicata oricarui blogger dizident, cum sint acum o pleiada in SUA, printre care Chris Hedges, John Pilger, Glenn Greebwald si multi altii, printre care cu siguranta ma situez si eu, pentru ca locuiesc in Canada, controlata in totalitate de americani in ceea ce priveste Internetul si Media. Toti cei care obiecteaza la minciunile liderilor americani si Media infectata de o falsa realitate creata de Washington, sint dusmanii politicienilor americani in acest moment.

De exemplu, daca Washingtonul doreste sa reverse un profit incredibil in complexul militar si de securitate al tarii, la schimb pentru o sustinere politica a celor ce au primit bani cu sacii si care conduc aceasta ramura a economiei americane, politicienii americani nu pot si nu vor sa declare si sa scoata in evidenta acest aspect real, trait si vazut sub o anumita forma de noi toti. In loc sa arate adevarul, liderii americani ne aduc in fata, protejarea Americii impotriva unui dusman or impotriva unei tari care are arme de distrugere in masa si care poate incepe un razboi nimicitor, dar in realitate aceste informatii oferite sint minciuni, insa banii au fost luati de catre complexul industrial militar condus in totalitate de evrei.

Daca politicienii americani vor sa mearga mai departe, cu explicatii legate de finantele americane si imperialismul energetic generat de ei, fac toate acestea in numele libertatii si democratiei..

Daca aceasi mincinosi doresc sa previna ridicarea unor economii ce nu se supun tzunamiului distructiv al lor, cum ar fi Rusia, atunci ei il scot in fata pe marioneta Obama, care la rindul lui, il ponegreste pe Presedintele Putin ca fiind o amenintare comparabila cu Ebola sau cu Statul Islamic.

Washingtonul nu suporta si nu va suporta nici o informatie care nu este o repetare a ceea ce spun politicienii americani in propagamda lor, de care ne-am saturat cu totii.

Atacul virulent al Washingtonului asupra adevarului poate fi considerat o amenintare globala si este instrumentat prin NSA ( National Security Agency), a carei activitate a fost expusa in mai multe rinduri de Edward Snowden, care spunea ca avaratul rol al acestor retele este sa detecteze dizidentii care pun probleme „Fratelui mai Mare”.

Prin aceasta, agentia nu controleaza numai pe Merkel si sefii de stat europeni si cei din tarile vasale, ci propriii cetateni, e-mail-urile lor, cautarile lor pe Internet, website-urile care le viziteaza, telefoanele date si primite, achizitiile prin Internet sau platite prin banca si excursiile facute.

Dupa cum vedem, sistemul capitalist american, prin acesti infractori care conduc America, a ajuns sa invinga… Constitutia statului american si abuzeaza orice individ, tortureaza, impusca in strada, functie de intersele unui grup, care prin minciuna isi mascheaza activitatile si se umplu de bani.

Cu numai doi ani in urma, citeam cuvintarea lui Janet Napolitano, sefa Homeland Security, care anunta americani, fara ca ei sa isi dea seama in cea mai mare parte, despre schimbarea pe care o va face prin trecerea de la terorism la extremism domestic(national). In rindul acestor extremisti domestici sint si ecologistii, cei care apara natura impotriva ravagiilor produse de cursa pentru imbogatire a sacalilor din economia americana. Activistii pentru drepturile animalelor, sint si ei extremisti, pentru ca cer drepturi pentru ceea ce acest grup de mincinosi distrug. Protestatarii anti razboi sint si ei categorisiti ca extremisti si chiar veteranii de razboi sint extremisti pentru ca isi cer drepturile, pe care nu au cum sa le mai primeasca iar Departamentul VA,(Veteran Affairs), a devenit o gluma, lasint mii de tineri fara ingrijire medicala, fara picioare, fara o compensatie materiala si fara familii in ultima instanta…

Cei mai multi dintre acesti dizidenti sint cetateni americani de foarte buna calitate, care cer drepturile unei societati al carei design initial a avut in centrul ei respectul, insa a devenit un circ.

Cui credeti ca i s-a inminat,de catre guvernul american, contractul pentru distrugerea acestor dizidenti si cit au platit contribuabilii pentru acest contract?

Evident, unui criminal si fost politician si adept al razboiului, un susuntinator al lui Netanyahu, un distrugator al mediului prin tot ce face. Numele lui este Dick Cheney si compania care a primit contractul, este compania lui, Halliburton, iar suma primita de la guvern, pentru prima faza, este de 385 de milioane de dolari, in care intra si constructia unor lagare de detentie pentru acesti dizidenti… Dick Cheney. Cita nerusinare, dupa ce a instigat pe Bush Jr, prin minciuni, la generarea unui razboi devastator in Irak… Nu a existat nici o stire in cotidienele de mare tiraj americane legate de acest aspect si nici o investigare a Congresului referitoare la acest contract diabolic. Lagarele construite de Cheney si compania lui au fost inregistrate ca fiind adaposturi pentru cazuri de urgane si evacuati din padurile in flacari…

Dar in realitate ele sint lagare de concentrare pentru cei care nu sint „de incredere” si nu sustin minciunile Washingtonlui.

Desfasurarile militare in orasele americane, care sint in acest moment in desfasurare, sint parte a  terorii pe care Washingtonul o instituie pentru a se evita sub orice forma adevarul…

Chiar CNN, raporta de curind ca Garda Nationala, a trimis trupe semnificative in Ferguson, Missouri,  unde demonstrantii sint considerati „forte inamice” sau „dusmani” de catre politiia militarizata, ca pe timp de razboi.

Realitatea este ca, nu foarte multi americani inteleg ca Media a definit adevarul ca fiind dusmanul  Washingtonului. Adevarul, pentru politicienii americani, este cu mult mai periculos decit Ebola, Rusia, China terorismul sau Statul Islamic, combinate.

Un guvern care nu poate supravietuii prin a scoate in evidenta adevarul si investeste pentru a-l elimina, este un guvern si un sistem pe care nici o tara nu are cum sa si-l doreasca si el se numeste sistemul capitalist…

Sinteti sarisfacuti de ceea ce se intimpla si de raul care se transforma in mai rau, pe zi ce trece, dar sume enorme din munca voastra sint varsate pentru a crea minciuni si a va discredita in fata altora?

Aceste minciuni  sint atit de periculoase si sint crezute de atitia americani, chiar cei mai amariti si in general fara pregatire, iar ele pot genera conflagratii si distrugeri masive, in momentul cind liderii americani vor supune o decizie a minciunii in cadrul unui referendum, dupa care isi va permite sa ia decizia finala, datorita intrunirii sufragiilor… Asa cum se intimpla in acest moment, in care se acrediteaza ideea ca Rusia este deja in razboi cu America, iar China este un dusman al statului american….

Care dintre noi isi doreste asa ceva?

 Adrian Cosereanu

Se foloseşte SUA de ONG-uri pentru a submina regimurile din întreaga lume?

ong-uri-globale1-600x400

Deși „Bibi” Netanyahu a fost reales, Subcomisia Permanentă de Investigații a Senatului SUA va face încă cercetări pentru a stabili dacă Departamentul de Stat a finanțat o încercare clandestină pentru a determina învingerea lui în alegeri.

Potrivit surselor, statul a direcționat 350.000 dolari către un ONG american numit „OneVoice”, care are o filială în Izrael, „Victory 15”. Această filială a colaborat cu agenți ai SUA pentru a-l înlătura pe Bibi.

Dacă, în prezent, pompăm bani, în mod clandestin, în alegerile libere din țările ce ne sunt aliate, pentru a elimina de la putere lideri pe care președintele Obama nu îi agreează, americanii au dreptul să știe de ce aplicăm tactici caracteristice Războiului Rece împotriva unor democrații.

După cel de-al Doilea Război Mondial, Tom Braden, regretatul meu coleg de la emisiunea „Crossfire” de la CNN, a transferat bani CIA către partidele democratice din Europa, a căror existență era amenințată de partidele comuniste finanțate de Moscova.

Dar această strategie era aplicată pentru combaterea stalinismului într-o vreme când era în joc soarta Occidentului într-un război rece care s-a încheiat în 1991.

Să sperăm că, după ce va investiga cazul „OneVoice” și „V15”, Senatul își va extinde investigațiile pentru a lămuri o chestiune și mai importantă: Se folosește SUA de ONG-uri pentru a submina regimuri politice din întreaga lume? Și, dacă da, cine decide care regimuri pot fi subminate?

Ceea ce impune un răspuns urgent la aceste întrebări este actuala criză care determină Moscova să-și îndrepte rachetele către Europa și să-și trimită submarinele și bombardierele pentru a testa capacitățile de apărare ale NATO.

America susține că anexarea Crimeii și sprijinirea rebeliilor proruși din Ucraina de către Vladimir Putin constituie cauza relațiilor tot mai tensionate dintre Rusia și NATO.

Totuși, intervențiile lui Putin în Ucraina nu au avut loc înainte de răsturnarea regimului prorus de la Kiev, ales în mod democratic, într-o lovitură de stat în care, susține Moscova, este evident amestecul SUA.

Nu numai John McCain a instigat, în Piața Maidan din Kiev, mulțimile care au înlăturat regimul de la putere, ci și Victoria Nuland, asistentul Secretarului de Stat al SUA.

Într-o interceptare telefonică a unei convorbiri cu ambasadorul SUA la Kiev, Nuland l-a numit pe omul preferat de SUA după ce președintele Viktor Ianukovici a fost demis. „Yats” a fost numele menționat de Nuland. Și, atunci când Ianukovici a fugit, după masacrul de pe Maidan, Arseni Iațeniuk se afla, firește, la putere.

De asemenea, Nuland a dezvăluit că, începând din 1991, Statele Unite au cheltuit 5 miliarde dolari pentru a influența Ucraina să se reorienteze spre Occident.

Acum, Nuland & Co. pot considera aducerea Ucrainei în UE și NATO drept un mare pas înainte către libertate și progres.

Dar pentru Rusia acest pas înseamnă subminarea unei națiuni slave, cu care a avut legături strânse timp de secole, pentru ca Ucraina să fie introdusă într-o uniune economică și într-o alianță militară îndreptată împotriva Moscovei.

Iar dacă între NATO și Rusia tensiunile vor degenera într-un conflict militar, va fi ușor de dedus că factorul declanșator al acestui conflict a fost lovitura de stat de la Kiev, pe care rușii o consideră lucrătura americanilor.

Dacă Statele Unite au avut un rol în această lovitură de stat, poporul american trebuie să știe, iar Senatul trebuie să lămurească dacă Nuland & Co. s-au folosit de ONG-uri pentru a redeclanșa un război rece căruia Ronald Reagan i-a pus capăt.

Iar dacă SUA se servește acum de ONG-uri ca de niște agenți necesari în operațiuni secrete care au drept scop răsturnarea unor regimuri, atunci creăm suspiciuni asupra tuturor ONG-urilor din străinătate și le punem existența în pericol.

Niciodată nu a trezit America mai multă neîncredere și dispreț ca astăzi. Una dintre cauze este că SUA este percepută ca o țară care inițiază acțiuni pentru răsturnarea guvernelor care nu se conformează standardelor noastre de democrație și care se amestecă, în mod constant, în treburile interne ale unor țări care nu constituie o amenințare pentru noi.

În această nouă epocă, elitele care se ocupă cu politica externă a SUA s-au lăudat că au pus umărul la declanșarea revoluțiilor „colorate” din Belgrad, Kiev, Tbilisi. În 2003, am ajutat la dărâmarea regimului georgian a lui Eduard Șevardnadze, în urma „revoluției trandafirilor”, care l-a adus la putere pe Mihail Saakașvili. Iar Saakașvili aproape că ne-a împins într-o confruntare cu Rusia, în 2008, când a invadat Oseția de Sud și a ucis pacificatori ruși.

Ce interes vital am avut noi acolo, în acea țară mică, în Caucaz, locul de naștere al lui Stalin, pentru a justifica faptul de a ne supune unui risc atât de mare?

Moscova nu e singura care este scoasă din răbdări din cauza amestecului SUA în treburile interne ale ei și ale țărilor ei vecine.

Președintele Egiptului, Abdel Fattah al-Sisi, a expulzat membri aparținând unor ONG-uri finanțate de SUA. Beijingul crede că ONG-urile cu finanțare din SUA au stat în spatele protestelor gen „Occupy-Wall-Street” din Hong Kong.

Dacă toate acestea sunt adevărate, aceste acțiuni ale SUA ne fac să ne punem o întrebare esențială:

Care este scopul principal al politicii externe a SUA?

Constă acesta în protejarea intereselor vitale și a securității naționale a Republicii? Sau credem, precum George W. Bush, că „menținerea libertății” în America „depinde de obținerea libertății în alte țări”?

Dacă este vorba de ultimul caz, atunci misiunea noastră este utopică și fără capăt.

Fiindcă, dacă credem că nu vom avea parte de libertate în America decât dacă întreaga omenire va deveni „democratică”, atunci nu ne putem găsi liniștea până când nu vom asista la răsturnarea regimurilor care există în prezent în Rusia, China, Coreea de Nord, Vietnam, Iran, Siria, Arabia Saudită, Egipt, Belarus, în majoritatea țărilor arabe și africane, precum și în Venezuela și Cuba.

Și dacă aceasta este scopul nostru, Republica noastră va pieri încercând să-l atingă.

Notă: Pat Buchanan este comentator politic, autor, editorialist, politician, jurnalist. A fost consilierul a trei preşedinţi americani:  Richard Nixon, Gerald Ford şi Ronald Reagan.

Traducere: Irina Bazon

Sursa: Active News

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s