Controlul minții prin armele de impuls electromagnetic

gwen-rmc002

Armele psihotronice, războiul PSY (PSI), psihomanipularea, psihoinducția afectiv-emoțională sunt percepute de cei mai mulți ca elemente ale teoriei conspirației, ba mai mult, lucruri care țin de literatura științifico-fantastică. Pentru inițiați, însă, aceste noțiuni au un fundament real și sunt argumentate la modul cocret, prin exemple tehnice și tehnologice.

La sfârşitul secolului al XIX-lea au apărut primele societăţi metapsihice ca organisme de cercetare organizată a acestor fenomene. Filosoful și psihologul german Max Dessoir a înlocuit, în acea perioadă, vechiul termen „metapsihica” cu cel de “parapsihologie”. Primele tehnici de influenţare la distanță, de manipulare, au fost banalele bombe cu manifeste lansate în teritoriul inamic, dar şi manipularea prin intermediul radioului şi presei scrise, folosite de Franţa, Anglia şi Germania (pe fronturile celor două războaie mondiale se puteau auzi radiouri cu discursuri și mesaje propagandistice sau defetiste, iar, ulterior, au apărut și s-au dezvoltat tehnicile de persuasiune şi programare neurolingvistică.

După Revoluția din decembrie 1989, s-a vorbit foarte mult de un „atac PSI” asupra României, cu consecinţe nefaste asupra populaţiei. Cercetările asupra paranormalului s-au făcut şi se fac încă în multe ţări.

Mecanismul de modificare a minţii umane se bazează pe tehnologia purtătorului subliminal: Spectrul de Difuzare a Sunetelor Tăcute (SDST) – în engleză SSSS, uneori numit S-quad sau Squad. El a fost dezvoltat de dr. Oliver Lowery din Norcross, Georgia (SUA) şi este descris, în Patentul SUA nr. 5159703, sub numele „Sistem de Prezentare Subliminală Tăcută”, din 27 octombrie 1992. Iată un fragment din descrierea sistemului:

„Un sistem de comunicare silenţios în care purtători non-aurali (care nu se pot auzi – nn), din spectrul foarte jos sau foarte înalt al frecventelor audio sau din spectrul ultrasonor adiacent (ultrasunete) sunt modulaţi în amplitudine sau în frecvenţa cu informaţiile dorite şi propagaţi acustic sau vibratoriu, pentru a ajunge la creier, în mod tradiţional prin folosirea difuzoarelor, caştilor audio sau traductorilor piezoelectrici. Purtătorii modulaţi pot fi transmişi direct, în timp real, sau pot fi înregistraţi şi depozitaţi pe medii mecanice, magnetice sau optice pentru transmisii programate şi repetate către ascultător”.

Armele cu impuls electromagnetic (EMP)

Conform celor susţinute de compania Silent Sounds Inc., acum este posibil, folosind calculatoare, să se analizeze modelul emoţional regăsit în electro-encefalograma umană (EEG) şi să se creeze o replică (să se „cloneze”) a acestor modele, „semnături emoţionale”, pe alt calculator, şi, la voinţa, „să se inducă sau să se modifice starea emoţională a fiinţei umane, în mod silenţios”.

În prezent se acordă o atenţie sporită dezvoltării tehnologiilor armelor cu impuls electromagnetic (EMP), Silent Sound Spread (SSSS , poreclit, de asemenea, S-quad sau “Squad”, în jargonul militar), dispozitive acustice de lungă distanță – tunurile de sunet – (Long Range Acoustic Device – LRAD), dezvoltate de compania americană LRAD și utilizate pentru controlul mulțimii. LRAD trimite mesaje, avertismente și tonuri nocive de inducere a durerii pe distanțe mai lungi decât niște difuzoare normale. Sistemele LRAD au fost folosite pentru a contracara pirateria, ca arme neletale pentru controlul mulțimii, dar și ca dispozitive de comunicare. Sistemele LRAD sunt utilizate de companiile maritim, de securitate, structurile militare pentru transmiterea de instrucțiuni și avertismente la distanță, dar și pentru a induce atitudinea de obediență. LRAD este de asemenea folosit pentru a combate fauna sălbatice de pe pistele aeroporturilor.

lrad-2-500x334

Nu în ultimul rând este de amintit celebra tehnologie HAARP-GWEN. HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program). Scopul programului este de a analiza ionosfera și de a investiga potențialul de dezvoltare a tehnologiilor de îmbunătățire ionosferică a comunicațiilor și supravegherii radio.

lrad-500x294

GWEN (Ground Wave Emergency Network) este un sistem de comunicații de comandă și control utilizat de guvernul SUA pentru a facilita comunicarea militară înainte, în timpul și după un război nuclear. Mai exact, GWEN a fost construit pentru a supraviețui efectelor unei explozii nucleare de mare altitudine generate de un puls electromagnetic (EMP), pentru a se asigura că președintele Statelor Unite ar putea emite un ordin de lansare a bombardierelor nucleare strategice.

În timpul experimentării primelor arme nucleare s-a observat un fapt că puternicul impuls electromagnetic generat a indus tensiuni în reţelele electrice ale zonelor învecinate, mai mult, generându-se avarii în reţeaua de comunicaţii de atunci, sau distrugându-se aparate de radio. Asta în condiţiile în care curenţii folosiţi atunci în electronică erau enorm de mari faţă de valorile utilizate astăzi. Cu atât mai mult astăzi distrugerile vor fi mai mari, cu cât microprocesoarele sunt omniprezente în absolut tot.

Cum se creează acest impuls. Pornind de la situaţia ipotetică în care un flux magnetic traversează o spiră închisă realizată dintr-un material conductor ideal, când diametrul inelului se reduce, fluxul magnetic care traversează inelul, reprezentat prin cinci linii de câmp, este redus în acelaşi raport cu cel al reducerii suprafeţei spirei. Variaţia fluxului magnetic induce un curent în spiră, care la rândul lui creează un nou câmp magnetic, astfel că fluxul total în interiorul spirei este menţinut. Însumând câmpul magnetic extern şi câmpul magnetic indus, configuraţia finală după compresie poate fi obţinută: câmpul magnetic total prin spiră a fost conservat (chiar dacă distribuţia fluxului magnetic a fost modificată), şi un curent a fost creat (indus) în spira.

Un câmp magnetic longitudinal este produs în interiorul tubului metalic prin descărcarea unei baterii de condensatori în solenoidul (bobina) care înconjoară cilindrul. Pentru a asigura penetrarea rapidă a câmpului în cilindru, există o fantă practicată în cilindru, care se închide rapid pe măsură imploziei cilindrului. Încărcătura explozivă plasată în jurul cilindrului este detonată astfel încât compresia cilindrului să înceapă în momentul în care intensitatea curentului prin solenoid este maximă. Unda de şoc cilindrică convergenta produsă de explozie produce o contracţie rapidă ( mai mare de 1 km/s a cilindrului), comprimând câmpul magnetic şi creând un curent indus.

Prima armă românească cu impuls electromagnetic a fost experimentată la data de 18 august 2008, în poligonul unei fabrici de muniţii. A fost un model experimental care folosea o baterie de condensatori de capacitate redusă, utilizat pentru a verifica sincronizarea între momentul transferului de energie în solenoid şi momentul detonării. Impulsul rezultat a avut o valoare extrem de redusă, fiind necesare 2 antene pentru a-l capta şi transfera către cele 2 osciloscoape.

Experimentul a fost încununat de succes, din prima încercare. Au rămas câteva detalii de finisat, dar experimentul a dovedit că se stăpâneşte tehnologia. La realizarea modelului experimental au participat cercetători de la Academia Navală Mircea cel Bătrân, Academia de Tehnică Militară, ICPE şi Universitatea Politehnică Bucureşti. Totul a costat doar 10 000 de euro.

De ceva vreme am devenit interesat de mărturiile oamenilor care se plâng că sunt iradiaţi de la distanţă prin pereţii casei sau apartamentului lor. Prima tendinţă a ne-cunoscătorilor fenomenului este de a bagateliza alegaţiile, punându-şi semne de întrebare asupra sănătăţii mentale a celor care se plâng. Prea e bizară activitatea asta susţinută asupra unor oameni care nu au omorât o muscă, ‘ba nici politică n-au făcut, dar totuşi, să analizăm un pic inainte de a le răspunde “dar cine eşti tu ca să ti se facă asa ceva?“…

Oricât de credibile sunt mărturiile victimelor, e bine să avem şi un fundament tehnic în sprijinul celor afirmate. E uimitor să aflăm cât de veche e cercetarea şi rezultatele practice ale iradierii cu microunde. Spre şi mai marea noastră surpriză, ca ţară UE/NATO, România este şi ea inclusă într-un program de controlare a minţii cetăţenilor, prin tehnicile descrise concret mai jos.

Aveţi zile în care vă simţiţi letargici, ne-în stare de a duce la îndeplinire până şi lucruri simple? Dar dureri de cap frecvente pe care nu vi le puteţi explica şi de care nu vă amintiţi să fi suferit în trecut? Vă este somnul bun şi odihnitor, sau o întoarcere prelungită de pe o parte pe alta, urmată de vise neplăcute şi o trezire în stare de buimăceală?

Există explicaţii concrete pentru toate astea, să le aflăm.

Control mental prin “sunete tacute”

Mecanismul de modificare a mintii umane se bazeaza pe tehnologia purtatorului subliminal: Spectrul de Difuzare a Sunetelor Tacute (SDST) – în engleza SSSS, uneori numit S-quad sau Squad. El a fost dezvoltat de Dr Oliver Lowery din Norcross, Georgia (SUA) si este descris în Patentul SUA nr. 5159703, numit “Sistem de Prezentare Subliminala Tacuta”, din 27 octombrie 1992. În introducerea scrisa pentru acest patent, gasim:

“Un sistem de comunicare silentios în care purtatori non-aurali (care nu se pot auzi – nn), din spectrul foarte jos sau foarte înalt al frecventelor audio sau din spectrul ultrasonor adiacent (ultrasunete) sunt modulati în amplitudine sau în frecventa cu informatiile dorite si propagati acustic sau vibratoriu, pentru a ajunge la creier, în mod traditional prin folosirea difuzoarelor, castilor audio sau traductorilor piezoelectrici. Purtatorii modulati pot fi transmisi direct, în timp real, sau pot fi înregistrati si depozitati pe medii mecanice, magnetice sau optice pentru transmisii programate si repetate catre ascultator.”

Conform celor sustinute de Silent Sounds Inc., acum este posibil, folosind calculatoare, sa se analizeze modelul emotional regasit în electro-encefalograma umana (EEG) si sa se replice (sa se “cloneze”) aceste modele, adevarate “semnaturi emotionale”, pe alt calculator, si, la vointa, “sa se induca sau sa se modifice starea emotionala a fiintei umane, în mod silentios”.

Compania Silent Sounds Inc. declara ca este interesata numai în emotii pozitive, dar cartelul militar american nu este atât de limitat în scopuri. Este deci evident ca acesta este un proiect al Departamentului Apararii al SUA.

Edward Tilton, presedintele companiei Silent Sounds, declara chiar el aceste lucruri despre S-quad într-o scrisoare din 13 decembrie 1996:

“Toate semnaturile si schemele (referitoare la starile emotionale – nn) au fost declarate secrete de stat de catre Guvernul SUA si nu avem permisiunea de a revela detaliile exacte… Facem casete înregistrate si CD-uri pentru Guvernul German si chiar pentru tarile fostei Uniuni Sovietice! Totul se face, evident, cu permisiunea Departamentului de Stat al SUA… Sistemul a fost folosit pe tot parcursul operatiunii Furtuna în Desert (Iraq) cu un deplin succes.”

Clonarea emotiilor

Folosind aceste EEG-uri asistate de calculator, oamenii de stiinta pot identifica si izola “semnaturile emotionale” electrice de foarte mica amplitudine ale creierului, le pot sintetiza si stoca pe alt calculator. Cu alte cuvinte, studiind modelele subtile ale undelor cerebrale care apar atunci când un subiect uman experimenteaza o anumita emotie, oamenii de stiinta au identificat aceste modele ale undelor cerebrale si acum le pot duplica, oricând, la vointa. “Aceste semnaturi sunt apoi transmise folosind frecvente purtatoare de tip Silent Sound si ele vor determina exact acelasi tip de emotie în orice alt subiect uman care le primeste!”

Sistemul si aplicatiile

Aici este vorba de mai mult decât un simplu sistem de control prin semnale subliminale. Exista extrem de multe tehnologii patentate care se pot adauga în acest sistem de frecvente purtatoare, în scopul de a obtine toate tipurile de efecte.

Exista doua metode de transmisie cu acest sistem. Una este inductia directa de microunde în creierul subiectului, fiind limitata la operatiuni în imediata apropiere. Cealalta, asa cum a fost descrisa mai sus, foloseste frecventele purtatoare ale radioului si televiziunii, care sunt prezente peste tot.

Sistemul este folosit pentru a controla fie o singura persoana, fie mai multe. Faptul ca informatiile sunt transmise subliminal, le face virtual imposibil de detectat si, deci, periculoase pentru public.

Într-o utilizare conventionala, S-quad poate folosi comenzi vocale, ca ajutor în sistemele de siguranta. Dar, în spatele placutei melodii pe care o auziti în magazine si în supermarket-uri poate fi un mesaj secret, absolut nedetectabil în mod obisnuit, care va interzice sa furati de pe rafturi, sau va îndeamna sa cumparati cât mai multa marfa. Si chiar daca simpla comanda vocala este destul de eficienta, atunci cînd sistemul de prezentare subliminal transmite semnaturi emotionale, rezultatul este cu mult mai puternic.

Pe piata libera se foloseste acesta tehnologie pentru casetele audio de auto-educare prin afirmatii pozitive, relaxare si meditatie, precum si metode de crestere a disponibilitatilor de învatare (mai ales pentru studenti si elevi).

În context medical, aceste sisteme pot fi folosite pentru a rezolva multe probleme grave de natura psihiatrica si psihosomatica.

Se spune ca este cel mai eficient mod de a trata surzenia. Dar acestea sunt numai promisiuni, pentru ca surzii ramîn tot surzi desi metoda se foloseste de 30 ani. În schimb, cartelul militar si elita mondiala au acum o arma pe care o folosesc împotriva omului obisnuit care aude normal.

Oficialii nu recunosc nimic

De fapt, Guvernul SUA nu recunoaste nimic si a refuzat sa comenteze pe marginea existentei armelor de control mental, de ani de zile. Numai anul trecut, revista US News & World Report a publicat un articol intitulat “Arme miraculoase”, care este doar o simpla trecere în revista a asa-numitelor arme “care nu ucid”. Nici-un cuvânt însa despre S-quad, desi tehnologia era folosita de sase ani.

Comitetul Economic Unit, condus de Jim Saxton, s-a reunit pe 25 februarie pe tema “Audierea despre Armele de Radio Frecventa si proliferarea lor: impactul asupra economiei”. Ca martori au fost invitati numeroase personalitati militare:
Dr Alan Kehs, de la Laboratoarele Militare SUA, a vorbit despre amenintarea Radio-Frecventelor, în general.
James O’Bryon, director de Testari Operationale si director de Testari Incendii de la Biroul Secretarului Apararii la Pentagon, a discutat rolul testelor la incendiu si implicatiile acestor teste în cazul armelor de radio-frecventa. (se pot creea incendii de la distanta cu ajutorul laserelor).

Dr. Ira Meritt, seful Diviziei de Identificarea Conceptelor si Analiza a Aplicatiilor, al Directoratului de Tehnologie Avansata, de la Centrul de Rachete Defensive si Tehnologie Spatiala din Huntsville, Alabama (SUA), a vorbit despre proliferarea armelor de radio-frecventa venind mai ales dinspre fosta Uniune Sovietica.

Desi aceste informatii de interes tehnic sunt importante, mult mai importanta este lipsa oricaror informatii despre existenta armelor de radio-frecventa care afecteaza în mod direct creierul si sistemul nervos uman.

Puterea complexului militar-industrial (sau elita mondiala)

Jan Wiesemann a scris o notabila descriere a situatiei care exista acum în SUA, despre “fortele de drept” si cum s-a ajuns la aceasta situatie: “În timpul razboiului rece, Statele Unite nu numai ca s-au angajat într-o cursa deschisa de înarmare cu tehnica nucleara împotriva Uniunii Sovietice, dar si într-o cursa secreta de dezvoltare de arme neconventionale. Pe masura ce agentiile de spionaj au continuat sa-si mareasca puterea de influenta si control – de unde pâna la al doilea razboi mondial au avut doar un rol de sustinere si de servire a guvernelor – la fel au fost suplimentate si fondurile cheltuite pentru dezvoltarea tehnicilor proiectate pentru surclasarea celorlalti competitori.

“Si pe masura ce grupul american de spionaj avea sa creasca, o cultura secreta s-a raspândit, ceea ce a permis celor din spionaj sa aplice numeroasele tehnici dezvoltate de ei pentru a ocoli în mod perfid procesele si institutiile democratice…”

“Ca multe alte democratii, Guvernul SUA este compus din doua mari parti: cei care au fost votati, adica guvernatorii, judecatorii, cei din Congres si Presedintele, si, a doua parte – birocratia perpetuata de-a lungul timpului, cei care sunt în numeroasele agentii federale.”

“într-o democratie bine echilibrata si care functioneaza corect, partea votata de public controleaza partea birocratica, asigurând poporului o reprezentare reala în cadrul planului guvernamental.”

“În timp ce o parte semnificativa din guvernul SUA urmeaza fara îndoiala acest principiu, o alta parte opereaza într-un deplin secret si urmeaza propriul plan ascuns, fara stirea celor multi, plan care este de cele mai multe ori complet diferit de cel public.”

În mesajul sau de adio adresat natiunii americane în 1961, presedintele Eisenhower a spus: “…am fost obligati sa construim o industrie de armament permanenta, care a atins proportii vaste. În plus, trei milioane si jumatate de oameni sunt direct implicati în stabilimentul apararii. Anual cheltuim pe securitate militara mai mult decât profitul net al tuturor corporatiilor americane.”

“Aceasta reunire a imensului stabiliment militar cu marea industrie de armament este noua pentru americani. Influenta totala (economica, politica, chiar spirituala) este simtita în fiecare oras, în fiecare casa, în fiecare birou al guvernului federal. Recunoastem nevoia imperativa pentru aceasta dezvoltare. Totusi nu trebuie sa trecem cu vederea gravele sale implicatii. Munca, resursele si chiar viata noastra sunt deplin implicate; la fel si chiar structura societatii noastre.”

“În cadrul consiliilor guvernamentale, trebuie sa veghem împotriva influentelor nedorite, voite sau nu, ale complexului militar-industrial. Potentialul unei cresteri dezastruoase a puterii acestuia deja exista si va persista. Nu trebuie sa lasam ca presiunile acestuia sa puna în pericol libertatile sau procesele noastre democratice.”

Spre un control mental la scara planetara

Secretul în dezvoltarea tehnologiei de control mental reflecta uriasa putere care sta în ea. Ca sa o spunem direct, cine controleaza aceasta tehnologie, controleaza populatia. Toata populatia.

Exista dovezi ca Guvernul SUA are planuri de a extinde aplicatiile acestei tehnologii de control mental, pentru a îngloba pe toti oamenii, din toate tarile. Aceasta este posibil si chiar se realizeaza în aceste momente folosind celebrul proiect HAARP pentru zonele externe si reteaua GWEN pentru zonele interne ale SUA. Guvernul SUA nu recunoaste nimic.

eufrosin.wordpress.com

TV MC
In ultimul timp, se constata, in intreaga lume, o adevarata efervescenta in domeniul proiectarii, experimentarii si utilizarii armamentului psihotronic, la cele mai diferite categorii de structuri militare si de securitate. Astfel, armata americana a pus la punct o noua arma, capabila sa induca durere la distanta prin “expandarea” unei bule de plasma (gaz incarcat electric) chiar langa persoana tinta. Noul tip de arma, care are la baza functionarii un laser, nu provoaca rani, dar subiectul este cuprins de dureri cumplite care, practic, il paralizeaza pentru o buna perioada de timp. Stirea, aparuta in publicatia “The Daily Telegraph” (care citeaza site-ul US Freedom of information Act), mai spune ca arma cu impulsuri electromagnetice a fost testata cu succes pe animale si va putea fi folosita nu doar impotriva militarilor adversi – in timp de razboi -, ci si impotriva propriilor cetateni, in caz de revolta sau stari de anarhie. Conform proiectului, arma cu proiectile pulsatorii de energie va fi distribuita trupelor antitero si de securitate.

O alta directie de referinta in proiectarea si producerea armelor neletale o constituie utilizarea unor proprietati distructive sau “agresive” pentru corpul uman ale radiatiilor spectrului electromagnetic. In particular, este vorba de actiunea undelor electromagnetice de o anumite frecventa (lungimi de unda) emise cu o anumita intensitate si modulate adecvat, care pot avea un impact atat de puternic asupra tintei umane, incat o deregleaza pur si simplu, datorita efectelor neuronale asupra activitatii sistemuluii nervos central.

Asa se explica si cresterea ratei accidentelor cerebrale si ale celor cardiace, aparute in perioadele soarelui activ, cu o ciclicitate in jurul a 11 ani. Plecand de la aceste constatari, tehnicile psihotronice de influentare psihoactiva recurg la transmisiuni dirijate asupra tintei umane ale unui fascicul de unde electromagnetice purtatoare din domeniul 5-30 MHz, emis cu o putere de cca. 10-40 MW, fascicul care este modulat si domeniul frecventelor ultrajoase, intre 5 si 15 Hz. Se constata, astfel, ca acest gen de fascicule din domeniul 6,67 si 6,26 Hz, interferand sistemul nervos al tintei, tocmai in sfera activitatilor psihoactive, le deregleaza actiunea prin procesul de rezonanta. Astfel de fascicule pot fi emise cu usurinta, nu numai prin sisteme speciale, ci si prin alte procedee de transmitere a semnalelor electromagnetice, asa-zis domestice – televizor, radio, telefon fix sau mobil si chiar prin reteaua de distributie electrica!

Statiile de goniometrie folosite de catre specialistii NATO au localizat emitatorii in zona oraselor Riga si Gomel. Actiunea radiatiilor electromagnetice modulate psihotronic a fost utilizata in experimente care vizau prelucrarea unor pacienti rebeli, actionand asupra asa-numitilor “centri frenologici”. Au fost realizate dispozitive care amalgameaza transmisia unor impulsuri subliminale destinate influentarii unor organe de simt, ca radiatiile electromagnetice modulate psihotronic.

Curtea Suprema a SUA a aprobat, inca din anul 1985, ca CIA sa nu divulge numele savantilor si cercetatorilor implicati in aceasta cruda cursa a distrugerii psihotronice. Pe aceasta linie se inscriu si cercetarile privind influentarea constiintei umane cu ajutorul radiatiilor unui fascicul de tip radar, ce s-a efectuat in cadrul Laboratoarelor Brookhaven, din zona Long Island. Folosind un radar de tip ASAGE modificat, preluat de la batalionul radar D 773, proiectul numit MONTAUK, demarat inca din anul 1970, a fost orientat in directia investigarii actiunii radiatiilor de timp radar asupra psihicului uman in conditiile producerii de experimente similare experientelor efectuate in ceea ce presa a denumit “Efectul Philadelphya”.

Faptul ca investigatiile aplicatiilor psihotronice, in corelatie cu cercetari de biologie aplicata, sant initiate, experimentate si folosite de diversele compartimente ale Pentagonului, CIA, FBI, USA si pentru protectia personalitatilor, ce este asigurata de catre Secret Service. Primele arme de acest tip au fost cele cu infrasunete, fiind experimentate cu mai multe decenii in urma.

Urmarile pentru om sant letale, la energii mari producandu-se spargerea vaselor de sangee, ruperea organelor interne, mergand pana la faramitarea oaselor. Inventia a trecut Oceanul, in SUA, unde, in perioada razboiului rece, pe plajele favorabile desantului maritim, s-au construit astfel de instalatii, deosebit de puternice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s