Semnificația ocultă a zilei de 1 Mai inventată de ocultiștii sataniști

illuminatifounder

1 mai ziua Iluminatilor de pretutindeni – oamenii vor sarbatorii „ziua muncii” pentru ei!

1 mai apare menţionată şi în 1776 când Adam Weishaupt a fondat în Electoratul Bavariei societatea „iluminaţilor”. In 1784, autoritatile bavareze au scos in afara legii acest ordin al iluminatilor deoarece credeau ca la baza sa sta o conspiratie, iar Weishaupt si-a pierdut postul universitar. S-a refugiat in Turingia, la Gotha, in principatul lui Ernst II de Saxa-Gotha-Altenburg (Saxen-Gotha-Altenburg). Acest print liberal si mason i-a acordat o pensie si o indemnizație de consilier aulic (la curtea princiara). Aici Weishaupt a redactat mai multe lucrari dedicate ideologiei iluministe si pe subiecte privind organizarea masonica a ordinului iluminatilor.

Adorarea focului şi a Soarelui, simbolurile organizaţiei Illuminati, sunt insa practici mult mai vechi, de origine celtica si germanica… ba chiar mult mai veche!
1 Mai nu are nimic de-a face cu ziua internaţională a muncii, ci reprezintă de fapt aniversarea înfiinţării sectei francmasonice Illuminati (1 mai 1776) de către Adam Weishaupt. Această societate Illuminati a fost şi este una malefică şi ocultă, stând la baza declanşării unor evenimente tragice din istoria omenirii (ca primul sau cel de-al doilea război mondial).
Fondatorul sectei Illuminati a ales ziua de 1 mai pentru înfiinţarea acestei organizaţii din următoarele 2 motive:
(1) Adorarea focului constituia baza celor mai înalte mistere ale sectei Illuminati. Adam Weishaupt a scris discipolului său devotat, Zwack, faptul că el aduce la lumină vechiul sistem al perşilor: “Alegoria în care Misterele şi Înaltele Grade trebuie înveşmântate o reprezintă adorarea focului şi întreaga filozofie a lui Zoroastru sau a vechilor perşi, care astăzi a rămas doar în India. De aceea, în gradele mai înalte ordinul este denumit “Adorarea focului”.
(2) În comunicarea dintre membrii fondatori ai organizaţiei Illuminati, cuvântul Illuminati era simbolizat cu un punct în jurul unui cerc, acest simbol reprezentând întotdeauna Soarele (şi egiptenii simbolizau Soarele – Zeul Raastfel).

Festivalul Beltane de 1 mai punea accent atât pe Soare, cât şi pe adorarea focului – cele 2 elemente principale ale organizaţiei Illuminati; aşadar, ziua de 1 mai era perfectă pentru înfiinţarea sectei Illuminati.
Exista si o altă conexiune, puţin cunoscută: cea dintre ziua de 1 mai şi sărbătoarea Beltane.

Alegerea de către Weishaupt a datei de 1 mai ca zi a înfiinţării sectei sale oculte n-a fost una întâmplătoare; ea este legată de festivalul păgân de origine irlandeză Beltane, care marchează distanţa de mijloc dintre echinocţiul de primăvară şi solstiţiul de vară. Însăşi cuvântul “Beltane” este unul interesant; înseamnă “a aduce focul” sau “Focul lui Baal”.
O lucrare a lui Gordon Ireland “Beltane – 1 mai” spune astfel:

“Beltane este unul din cele 4 festivaluri celtice ale focului şi probabil este cel de-al doilea festival important, după Samhain (1 Noembrie). Beltane este un festival al Soarelui, fiind ţinut în timpul zilei. Cea mai importantă parte din Beltane îl constituie focurile. Celţii irlandezi stingeau toate focurile cu o noapte înainte de festival, şi le aprindeau a doua zi, în timpul lui Beltane. Mai târziu, în timpul lui Beltane, celţii aduceau un viţel de sacrificiu, pe care îl treceau printre două focuri, pentru a purifica întreaga cireadă.”

Dupa cum vedem este masiv implicat zeul, adica Baal caruia ii se inchinau toate ritualurile satanice druidice care constau in arderea de vie a unei fiinte, initial se ofereau ofranda animale, dar “zeii” intre ei folosesc deobicei copii (fiinte pure).
Dupa cum spunea si Arizona Wilder in documentarul “Revelatiile unei Mari Preotese” in aceste zile foarte speciale, in special cea de azi, se fac masiv sacrificii umane, in special de cei din marile familii regale si nobiliare.
Mai pot adauga ca 1 Mai conform calendarului druidic inseamna sfarsitul razboiului care deobicei se declanseaza pe data de 29 Martie (exemplu: razboiu din libia si cel din 2003 din irak – invazia) si se opreste pe data de 1 Mai.

1 MAI, ziua celebrarii Walpurgis, a infiintarii ordinului iluminatilor

WALPURGISNACHT (Walpurgis Night)

Noaptea vrajitoarelor este o sarbatoare satanica pagana celebrata preponderent in spatiul germanic in noaptea dintre 30 aprilie si 1 mai.

Foarte populara in cercurile oculte, a fost agreata inclusiv de catre conducatorii nazisti, intr-atat incat Adolf Hitler si Joseph Goebbels au ales special aceasta data pentru a se sinucide.

ZIUA INFIINTARII ORDINULUI ILUMINATILOR

La 1 mai 1776, sub conducerea Mayer Amschel Rothschild (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea „Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea „Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna „cei care detin lumina”.

Primul profet al „Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau „Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

Sfarsitul lui aprilie: momentul pentru SACRIFICII UMANE. Elitele se inchina la Baal, Baphomet si Moloh, carora le aduc jertfe

De ce de multe ori sîntem martorii unor tragedii sau morţi lipsite de sens în a doua jumătate a lunii aprilie? Lista evenimentelor violente care au avut loc in această perioadă a anului este pur şi simplu uimitoare. Aici sint cîteva din ele:

19 aprilie 1993. Masacrul de la Waco. Un atac al FBI-ului a condus la distrugerea unei secte numita „Ramura Davidienilor” ucigînd 76 de barbaţi, femei şi copii.

19 aprilie 1995. Atentatul cu bombă din Oklahoma City. 168 de morţi.

20 aprilie 1999. Masacrul de la liceul din Columbine. 13 morţi, 21 de răniţi.

16 aprlie 2007. Masacrul de la institutul politehnic din Virginia. 32 de morţi, 17 răniţi.

16 aprilie 2013. Exploziile de la maratonul din Boston. 3 morţi, 107 răniti.

18 aprilie 2013. Explozia de la fabrica de îngrăşăminte din Texas. 5-15 morţi. (Observaţi că acest eveniment a avut loc la aproape 20 de ani de la masacrul din Waco, care se află în aceaşi regiune. De asemenea la data de 16 aprilie 1947 o navă încărcată cu azotat de amoniu a ancorat în portul din Texas City şi a izbucnit în flăcări producînd o explozie masivă care a ucis aproximativ 576 de oameni).

Este oare totul o coincideţă? Pentru cunoscători nu există coincidenţe.

ultul lui Baal nu a dispărut niciodată

De-a lungul secolelor, şi în multe civilizaţii, a doua jumătate a lunii aprilie a fost o perioadă a sacrificiilor sîngeroase. Venerarea zeului Baal a luat multe nume (Enlil, Moloh, etc) şi s-a răspîndit peste multe civilizaţii. Fiind un zeu al soarelui şi un zeu al fertilităţii ritualurile care îl celebrau pe acesta aveau loc după echinocţiul de primăvară (timpul renaşterii) şi de multe ori includeau sacrificii umane.

„Cultul lui Baal, sărbătorea în fiecare an moartea şi învierea acestuia ca parte a ritualurilor fertilităţii din Canaan. Aceste ceremonii de multe ori includeau sacrificii umane şi prostituţie în interiorul templelor”Baal, Enciclopedia Mitică

Cu toate că practicarea acestor ritualuri a fost condamnată cîteodată de unele mişcări religioase, nu a dispărut niciodată complet.

„Religia zeului Baal a fost pe larg acceptată în rîndurile evreilor din antichitate, şi cu toate că din cînd în cînd a fost dată la o parte niciodată nu a fost eradicată complet. Regii şi alte personalităţi regale ale celor zece triburi Biblice venerau acest zeu. Oamenii de rînd de asemenea venerau cu ardoare acest zeu al soarelui doarece prosperitatea lor depindea de productivitatea pămînturilor lor şi a animalelor. Imaginile acestui zeu au fost afisate pe multe clădiri. În cadrul acestei religii se pare că au existat numeroşi preoţi şi clase variate de credincioşi. În timpul ceremoniilor aceştia purtau robe corespunzătoare. Ceremoniile includeau arderea unor substanţe care produceau un miros caracteristic prin ardere, oferirea de sacrificii prin ardere care uneori constau în victime umane. Preoţii care oficiau aceste ceremonii, dansau în jurul altarelor, incantînd frenetic şi taindu-se cu cuţite pentru a atrage atenţia şi compasiunea zeului”Ibid

Deoarece era un zeu al soarelui, venerarea lui Baal impica sacrificii umane şi foc. În zilele noastre, în America condusă de elita ocultă, această perioadă a anului înseamnă foc (foc de armă) şi moarte. Aceste ritualuri erau menţionate chiar şi în Biblie.

„Au construit aceste altare ale lui Baal, pentru a-şi arde proprii copii în foc, pe care îi ofereau ca ofrande lui Baal, lucru pe care nu l-am comandat eu nici nu am adus vorba despre aşa ceva şi nici măcar nu îmi trecuse prin minte” Ieremia 19-5

De la civilizaţiile Babiloniene, Asiriene şi Feniciene ale orientului mijlociu (Religiile lor misterioase au pornit dintr-o punct de origine comun), cultul lui Baal s-a raspîndit şi la civilizaţii îndepărtate cum ar fi Celţii care celebrau ritualurile beltane (ale zeului Baal) pe data de 1 mai. Cu toate că celebrarea ritualurilor lui Baal diferea de la o civilizaţie la alta, acestea îşi aveau originea, fără îndoială în aceleaşi concepte oculte de numerologie şi sacrificiu. Cu alte cuvinte toţi utilizau aceleaşi cunoştinţe magice. Elita ocultă din zilele noastre în continuare celebrează aceste ritualuri, însă cu o diferenţă majoră. Sînt realizate de civilii obişnuiţi care nici macar nu ştiu despre ce este vorba şi răspîndite în lumea largă prin mass-media. Alimentate şi amplificate de către frica şi traumele maselor, aceste mega-ritualuri sînt văzute  de toţi dar celebrate doar de elita ocultă. Mai mult ca oricînd avem de-a face cu magie neagră.

Alte site-uri dedicate numerologiei oculte au publicat informaţii cu privire la importanţa acestei perioade a anului.

„19 aprilie – 1 mai – sacrificiul de sînge oferit Fiarei,o perioadă de 13 zile extrem de critică. Sacrificiul prin foc este necesar pe 19 aprilie

19 aprilie este prima zi a perioadei ritualice satanice de 13 zile care are legătură cu zeul focului Baal/Moloh/Nimrod (zeul soarelui), cunoscut de asemenea şi ca zeul roman Saturn (satan/diavolul). Această zi este una din cele mai importante zile în care se fac sacrificii umane prin intermediul focului, cu precădere copii şi de aceea de-a lungul timpului au avut loc evenimente istorice foarte importante în această zi” – Sărbători oculte şi sabbathuri –  Cutting Edge

Alt articol descrie pe scurt elementele necesare pentru a indeplini aceste mega-ritualuri ale elitelor.

„Sacrificiul uman necesar în cadrul multora din aceste date oculte trebuie să conţină următoarele elemente, fiecare din acestea este exagerat la gradul maxim posibil:

  1. 1.      Traumă, stres, anxietate şi teroare absolută
  2. 2.      Ultima scenă în respectiva dramă trebuie să fie distrugerea prin foc, de preferat o luptă, un război.
  3. 3.      Oamenii trebuie să moară ca sacrificii umane, îndeosebi copiii din moment ce Întunericul consideră ca sacrificiile tinerilor sînt cele mai de dorit.”

–  Advent of Deception

Desigur nu orice eveniment violent care are loc în această perioadă a anului are legătură cu sacrificiile umane facute de Illuminati. Cu toate acestea mare majoritate a evenimentelor menţionate mai sus se potrivesc perfect cu criteriile mega-ritualurilor, criterii care au fost menţionate mai sus. Dacă veţi analiza atent întîmplările din jurul acestor evenimente veţi putea trage concluzia că acestea au fost duse la bun sfîrşit fie de oficiali ai guvernului, fie de „zombi” controlaţi mental. Multe din aceste evenimente sînt absurd de gratuite, generand traume şi mai mari şi facandu-i pe oameni să se întrebe „ce fel de oameni ar face aşa ceva?” Din nefericire aceşti oameni malefici ne conduc iar acele evenimente sînt utilizate mai departe pentru agendele politice extreme. Aceste puteri politice au devenit maeştrii în combinarea politicii pragmatice cu ritualurile oculte.

În concluzie

Cei care au cunoştinţă despre calendarele oculte intră în a doua jumătate a lunii aprilie întrebîndu-se ce nenorociri se vor mai întîmpla. Din nefericire la fiecare cîţiva ani se întîmplă iar opinia publică este traumatizată de petrecerea unui eveniment violent şi lipsit de sens. Aproape de fiecare dată o privire mai atentă asupra acelui eveniment duce la observarea unor elemente stranii şi suspecte şi de cele mai multe ori indică o lovitură din interior. În timp ce unii vor cataloga apariţa acestor evenimente la sfîrşitul lunii aprilie drept simple coincidenţe, faptele rămîn. Evenimente violente care implică moarte şi foc se întîmplă regulat în aceeaşi perioadă a anului care este dedicată de către ocultişti lui Baal, zeu care este venerat prin foc şi sacrificii umane. Indiferent dacă toate acestea sînt făcute intenţionat sau sînt rezultatul unei ciudate sincronicităţi universale, realitatea este aceeaşi şi nu poate fi tăgăduită.

De asemenea complexul care a ars în masacrul de la Waco (Texas) în 1993 se numea Centrul Mount Carmel. În Biblie muntele Carmel a fost locul în care Ilie a înfruntat profeţii lui Baal, provocîndu-i să se roage acestuia pînă cănd acesta va aprinde un foc chiar în faţa lor. Nu s-a aprins nici un foc. A fost cumva incendiul izbucnit la Centrul Muntele Carmel o razbunare simbolică a lui Baal?

   Rothschild l-a angajat pe Adam Weishaupt, pentru a crea un ordin masonic (Iluminati), înarmându-l cu relaţii şi fonduri masive; în felul acesta scena a fost fixată.

Istoria notează faptul că pe 1 mai 1776, Dr. Adam Weishaupt a fondat Ordinul Bavarian al ILUMINATI. Weishapt era un Profesor al Legii Canonice Evreieşti la Universitatea Ingolstadt din Bavaria, Germania. S-a născut într-o familie de evrei, iar mai târziu s-a „convertit” la romano-catolicism. A devenit un membru de seamă al Ordinului Iezuiţilor, ordin pe care ulterior l-a abandonat, ăentru a-și forma propria organizaţie, după porunca clară a „Casei Rothschildilor” proaspăt formată.

Idea conform căreia numai câţiva aleşi se pot califica pentru îndeajuns de multă „iluminare” pentru a conduce şi guverna lumea, a fost idea lui Weishaupt.

La începuturile sale, Iluminati nu a fost un ordin masonic şi însuşi Weishapt nu a intrat în nicio lojă până în 1777, când a fost introdus în ‘Consiliul Lojei Theodore de Bon’ din Munich. Apoi, odată ce s-a văzut în masonerie, Weishaupt a văzut imediat potenţialul valoros al acestui fapt pentru realizarea viselor sale cu Iluminati. Pentru a crea o unire oficială între Iluminati şi Francmasonerie, Weishaupt a organizat Congresul Wilhelmsbas la Castelui lui William al IX-lea al regiunii Hesse-Kassel, care a avut loc pe data de 16 iulie 1782. La acel eveniment special, care a fost memoriabil atât în mărime cât şi în aspiraţii, au participat elite reprezentative ale lojelor masonice de pretutindeni.

În cadrul aceluiaşi congres s-a laut şi decizia admiterii masonilor în Francmasonerie, care până la acea dată erau complet excluşi din aceasta.

Oricum, a existat un alt motiv tacit pentru care politica masonică s-a schimbat: era nevoie de bani… iar bancherii principali din Europa, un rol pe care aceştia şi l-au asumat. Iluminati a inclus în mare număr familiile bancherilor, cum sunt Rothschild, Oppenheimer,Rockefeller,Warburg, Wertheimer, Schuster, Speyer şi Stern.

Au fost create noi loje în Frakfurt – capitala financiară europeană a Rothschildilor – în care aceștia erau predominanţi şi, la scurtă vreme, toţi francmasonii din ordinul iluminati și-au stabilit acest oraş ca sediu mondial.

De asemenea, bancherii au urmat  altă tactică, începând să construiască un imperiu al instituţiilor financiare pentru a controla infrastructura capitalistă care va guverna lumea. După cum bancherul patron Iluminati, Amshel Rothschild, este recunoscut pentru faimoasa remarcă: „Dați-mi controlul financiar al unei ţări şi nu îmi va mai păsa de conducătorul acesteia!”

In 1786, “Iluminatii” isi constituisera filiale secrete ale ordinului in numeroase state europene: Germania, Austria, Ungaria, Anglia, Scotia, Polonia, Franta, Belgia, Elvetia, Italia, Olanda, Spania, Suedia, Transilvania, Rusia si Irlanda. La aceeasi data, “Ordo Illuminati” se infiltrase in America (in 1785, la New York functiona societatea secreta “Colombia”, care le apartinea), precum si in Africa. Primul profet al “Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – “Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, “Liga Dreptilor” lui Karl Marx sau “Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

Adam Weishaupt, intemeietorul Iluminatilor

Liderul “Iluminatilor”, Adam Weishaupt, s-a nascut pe 6 februarie 1748, ca fiu al unui rabin. Cand tatal sau a murit, in 1753 – la varsta de de doar cinci ani -, Weishaupt a fost luat si convertit la catolicism de baronul Johann Adam Ickstatt, care a incercat sa-l indrume pe baiat spre “Ordinul Iezuitilor”. Din 1742, Ickstatt fusese insarcinat de iezuiti cu organizarea unei universitati in Bavaria. Pana in 1773, baronul va ramane protectorul tanarului Weishaupt si mentorul sau spiritual. In biblioteca baronului Ickstatt, adolescentul Adam Weishaupt i-a descoperit pe filosofii francezi, fiind mult influentat de Voltaire (1694-1778), cel care ii scria Regelui Frederick al II-lea al Prusiei urmatoarele pe tema eliminarii influentei religioase din societate: “In sfarsit, cand intregul corp al Bisericii Crestine va fi slabit suficient, iar credinta va fi suficient de puternica, ultima lovitura va fi data crestinismului chiar de persecutiile la care va recurge pentru a se mentine. Un regim de teroare se va instaura atunci pe Pamant si va continua, pana cand orice om isi va pierde dorinta de a mai adera la crestinism”. Asemenea texte se pare ca l-au influentat pe tanarul Weishaupt.

Rothschild, omul din umbra din spatele lui Weishaupt

In 1769, bancherul Mayer Amschel Bauer (cunoscut sub numele Rothschild) il insarcineaza pe Adam Weishaupt cu constituirea unei societati secrete, care sa ramana la dispozitia sa si a planurilor sale politice. Ascensiunea lui Weishautt la Universitatea de teologie din Ingolstadt continua: in 1772 devine profesor de drept civil, iar din 1773 este profesor de drept canonic. Tot in 1773 se insoara, impotriva sfaturilor lui Ickstadt, care il reneaga. Doi ani mai tarziu, in 1775, devine decan al Universitatii iezuite din Ingolstadt. Foarte repede conceptiile liberale ale lui Weishaupt au intrat insa in conflict cu gandirea iezuitilor, care planuiesc sa-l “debarce”. La doar 27 de ani, decan al Universitatii din Ingolstadt, doctor in teologie, Adam Weishaupt este si un initiat. Studiase doctrinele anti-crestine ale maniheistilor, care il introdusesera pe Weishaupt in astrologie, in magie si in medicina oculta. Un anume “negustor Kolmer” din Iutlanda (teritoriu la granita Germaniei cu Danemarca) il initiase in practicile magice egiptene inca din 1771. Weishaupt studiase, in acelasi timp, puterea misterelor eleusine si ale cultului secret al pitagoreicilor. (Pitagora, filosof din secolul al 6-lea i.C., considera ca oamenii trebuie sa isi uneasca averile si sa traiasca in comun, o idee preluata de “Liga Dreptilor”, apoi, de “Liga Comunistilor”). El se mai initiase in invataturile esenienilor, iar in biblioteca sa se gaseau carti, precum “Cabala” sau “Misterele lui Solomon”.

Cercetase diferite scrieri iezuite, in cautarea unui nou tip de societate secreta, cu organizarea careia fusese insarcinat (si finantat) de bancherul Meyer Amschel Bauer. Planuia sa aduca in aceasta societate secreta oameni cu calitati si talente deosebite in domeniile lor sau care se bucurau de o mare influenta . Dupa parerea lui Weishaupt, iezuitii constituiau – ca ordin – o structura prea “deschisa”. Mai intai, Adam Weishaupt – cu sprijinul lui Meyer Amschell Bauer “Rothschild” – a unit mai multe grupuri oculte intr-o societate secreta numita “Rasaritul”, care s-a pastrat pana in zilele noastre. Timp de cinci ani, el a lucrat la un plan care sa-i aduca in jurul sau pe cei hotarati sa lupte cu opresiunea religioasa si cu sistemul social. Incerca si spera sa inlocuiasca crestinismul cu o “religie a ratiunii”. Ideea initiala s-a materializat in “Scoala Intelepciunii”, al carei tel era “sa faca rasa umana mai buna, ca sa devina o mare familie fericita”.

“Scoala Intelepciunii” pleda pentru “perfectionism” – au fost numiti si “Perfectibilii” -, dar era lipsita de aerul de mister si de intriga, pe care urmarea sa-l dea Adam Weishaupt societatii sale secrete. In 1774, Weishaupt a scris un articol programatic, “Sidonii Apollinarus Fragment”, care trebuia sa pregateasca opinia publica pentru “doctrina ratiunii”. In acest articol, el scrie: “Principii si natiunile vor disparea fara violenta de pe fata Pamantului. Rasa umana va deveni o singura familie, iar lumea va apartine oamenilor rationali”. Intre timp, sfatuit de Bauer (”Rothschild”), dr. Weishaupt isi abandoneaza postul si intreaga situatie de la Universitatea din Ingolstadt si se pregateste sa lanseze in secret organizatia “Iluminatilor” (adica purtatori de lumina sau ratiune).

1 mai, data nasterii sectei Iluminatilor

La 1 mai 1776, sub conducerea familiei Rotschild, cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea “Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea “Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna “cei care detin Lumina”. Se referea, asadar, la persoanele “iluminate”, spiritual si intelectual.

Sa remarcam, in treacat, ca sarbatorirea zilei de 1 Mai de catre toate statele foste comuniste, ca si de catre fortele de stanga din lumea intreaga celebreaza, de fapt, infiintarea “Ordinului Iluminatilor” din 1776, de catre Adam Weishaupt si Rothschild, desi semnificatia oculta a evenimentului a fost in permanenta ascunsa.

Illuminati au reusit sa infiinteze filiale in majoritatea tariilor europene inca din primii ani de existenta al ordinului, numerosi intelectuali si politicieni progresivi si influenti numarandu-se printre membrii lor. Printre ei s-au aflat si celebritati precum Goethe, ducii de Gotha si Weimar. Numarul total al membrilor ajunsese la 2000.

Guvernul mondial unic

Augustin Barruel a publicat cartea Memorii, ilustrand istoria iacobismului in care lansa o teorie a conspiratiei care ii implica pe francmasoni, illuminati, Rosacrucieni si iacobini. Anul urmator, John Robinson, a publicat o carte in prezenta o conspiratie, cum ca Illuminati planuia inlocuirea tuturor religiilor cu umanismul si inlocuirea statelor cu un singur guvern mondial.

1-dolar

Piramida atoatevazatoare de pe Marele sigilui al SUA a fost citata ca reprezentand un simbol secret realizat de membri de rang inalt ai ordinului. Illuminati, a caror intentie consta in a arata ca ochiul atoatevazator al ordinului lor ii supravegheaza pe americani. Toate acestea sunt aratate si pe bancnotele americane.

Societatea secreta Craniul si Oasele a fost fondata ca sucursala americana a ordinului Illuminati. Multi oameni importanti sunt membrii ai grupului Illuminati, printre care si Winston Churchill, familia Bush, Barack Obama, familia Rothschild, David Rockefeller si Zbigniew Brzezinski etc.

jay-z-illuminati-400x256

Illuminati reprezinta un grup enigmatic care se află in spatele tuturor lucrurilor care se petrec in lumea capitalista,sionista, islamica sau catolica, in familia regala britanica, in cadrul presedintiei americane, in cadru UE sau ONU, al masoneriei – toate acestea avand legatura cu illuminati, conducatorii secreti ai lumii.

Lasă un comentariu