Când casieria lui Soroș e în Bank Holiday

soros-ferg

Cunoasteti cu totii, cei care-mi cititi postarile mai vechi iar celor noi intrati ii invit sa consulte sectiunea ARHIVA, opinia despre starea de cotropire totala executata in plan informativ, politic, economic si militar a spatiului sfant pentru care stramosii nostri au murit 2000 de ani cel putin.

In acest weekend, pe reteaua de socializare a invadatorului khazar globalist Facebook, a avut loc o puternica mobilizare pentru un protest vizand crearea unei presiuni care sa duca la demisia lui TONTA.

Prietenul meu Dan Tanasescu a scris recent motivele pentru care Tonta este mentinut in functia de viceguvernator al coloniei Romania.

Sunt partial de acord cu aceasta varianta.Insa ce e relevant este ca asa zisa democratie nu exista in Romania dupa cum nu exista nici in USA.

Ce as dori sa remarc este urmatorul fapt. In imaginile prezentate mai jos veti vedea niste cadre familiare pe care le-ati urmarit luni de zile intre septembrie si noiembrie 2014.

Toate bune si frumoase.Tineretul liber sa se exprime si sa lupte democratic pentru ca un incompetent precum Tonta sa nu devina presedinte intr-o tara , care in opinia lor (saracii!!!) e democratie!!!

Dupa 6 luni ce s-a schimbat? Nimic! Acelasi incompetent prim ministru (si corupt zice lumea pe facebook) cu aproximativ acelasi guvern obedient interselor strategice.

ANAFul fugareste pe micul comerciant ambulant de urzici si inchide firme pentru diferenta de 5 lei in gestiune (care nu este evaziune fiscala).

Si o gramada de motive obiective pentru care acest cabinet ar trebui sa plece acasa maine.Si totusi unde sunt tinerii liberi care vor o tara ”ca afara”?


Pai in lipsa finantarilor oculte ale acestor asa-zis revolutii, precum si in lipsa agitatorilor profesionisti, asa arata orice protest organizat CURAT. Mai ales stimati cititori, ca romanii dupa ce au ”gustat” capitalismul sunt mai mult de STANGA (in acest moment inexistenta in Romania) decat de DREAPTA.

Ca o concluzie va indemn sa urmariti de cateva ori ambele filmulete, realizate in decurs de 6 luni in acelasi oras Timisoara care se presupune ca este polul ideii de miscare de eliberare nationala (asa cred ei, noi dupa 25 de ani stim bine ce s-a intamplat in 1989)! Dragii mei se pare ca casieria lui Mister Soros este deocamdata in Bank Holiday!

Nu si la Chisinau unde peste 40 de mii de ”revolutionari” vor sa dea jos guvernul instalat recent fiind nemultumiti de faptul ca acest guvern, indemnat de amenintarile Moscovei desigur (sau de promisiuni), a decis sa ia o pauza de la integrarea Republicii Moldova la Nato si UE!

Nu mai consider ca trebuie sa adaug nimic.Privti imaginile si observati intentia oculta din spatele oamenilor, care saracii au bune intentii dar se lasa manipulati si dezbinati refuzand identificarea corecta a Inamicului Adevarat!

Sa fii iubita si sa ai parte de o vara calda si plina de pace, Romanie, oriunde te-ai afla!

Sursa articol

http://www.thinkagain.ro/cand-casieria-lui-soros-e-in-bank-holiday/

Soros-Ferguson

Cauzele umanitare şi sociale pe care George Soros le apără contrastează cu metodele prin care a obţinut bani cu ajutorul atacurilor speculative îndreptate împotriva valutelor din diverse ţări, fapt care generează sărăcirea cetăţenilor acestora. Acelaşi celebru speculant financiar a fost, alături de Fondul Monetar Internaţional (FMI), responsabil de aplicarea aşa-numitei „terapii economice de şoc” în Polonia. Soros a recunoscut că avea cunoştinţă despre faptul că punerea în mişcare a acestui plan va pricinui închiderea fabricilor, şomaj.

George Soros, care doar întâmplător este evreu khazar, a ruinat în ultimii 40 de ani toate națiunile sărace unde a construit democrația și a arătat avantajele globalizării.

George Soros a dat un tun imens: a pus mâna pe rezervele de gaze naturale ale Poloniei. Acum câțiva ani autoritățile poloneze anunțau descoperirea unui IMENS zăcământ de gaze de șist (gaze naturale care sunt ”captive” între șisturile bituminoase – formațiuni geologice dure precum foile într-o plăcintă).

ractic Casa de Rothschild nu se dezminte și acaparează tot ceea ce înseamnă resursă naturală pentru a fi siguri că vor deține controlul absolut al Umanității!

Vizita președintelui Băsescu la Washington a fost îndelung mediatizată. În avantajul său se pare. Acum începem să înțelegem de ce tovarășul căpitan de cursă lungă T.B. s-a ”înfipt” în subiectul extrem de delicat pentru orice politician al începerii exploatării aurifere de la Roșia Montana! Obama nu avea pe ordinea de zi o întâlnire oficială cu șeful statului român însă cititorii noștrii care sunt cu mult mai inteligenți decât ai altora au aflat citind articolele noastre că și OBAMA are superiori.Mai mult ca sigur că ”gurul” piețelor financiare (de fapt tatăl escrocilor și mâna dreaptă a CASEI de ROTHSCHILD) George Soros a pus o vorbă bună și l-a înduplecat pe presidentul US să-l primească pe Băsescu.

În minerit, cianura se folosește de aproximativ 30 de ani la scară largă, ca agent de obținere a aurului si argintului. Cu ajutorul cianurii, 97% din cantitatea de aur poate fi extrasa din rocile care contin acest metal. Dupa ce aurul este extras, solutia contaminata nu numai cu cianura, ci si cu o cantitate mare de metale grele este depozitata în iazuri de steril. Aceste reziduri rezultate în urma activitaților de extragere a aurului reprezintă o amenințare serioasă la adresa sănătații oamenilor și a mediului și nu trebuie eliberate în mediu.

Suntem într-o fază de semistază ca umanitate.Nu știm ce facem încotro ne ducem. De asta profită EI.Aceste așa-zis ELITE pentru care suntem niște viermi neînsemnați buni de sacrificat.

Surse thinkagain.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s