Se foloseşte tehnologia HAARP. Cutremurul din Nepal produs de tehnologia americanilor

FRUTILLAR: Erupción volcán Calbuco

De la Luci Lucescu

Oare cum se face ca de la o vreme apar cataclimse soldate cu mii de morti doar in zonele sarace ale planetei? Indonezia, HAITI, acum NEPAL? Nu stiu dar cum de cutremurele astea daca ar fi opera hazardului nu lovesc si Occidentul? Deci cutremurele astea sunt asa de destepte ca aleg ele sa se intample numai unde e aglomeratie mare si saracie in acelasi timp? mi-am adus aminte ca si prin CHINA se intampa mai mereu cutremure din astea!

De la Dan Tănăsescu :

Los Angeles este aşezat pe o falie vulcanică. Acolo ar trebui să se producă din astea. Şi în Chile, Mexic. Se testează arme tectonice şi climaterice şi se reduce în acelaşi timp şi populaţia acolo unde este mai densă. Văd că îi afectează des pe inamicii SUA: Iran, China, oare la ruşi când o da un cutermur?

haarp-howitworks

Cu ajutorul HAARP se poate produce modificarea vremii, printr-un proces denumit CCN (Cloud Condensation Nuclei – Nuclee Condensate de Nori). În mod normal, CCN formează praf, dar poate atrage molecule de apă, formând nori.

De asemenea, electronii excesivi realizaţi de HAARP pot induce fulgere vizibile.
P4 iulie 1978 guvernul S.U.A. a iniţiat propriul lui experiment FEJ asupra vremii, care a avut ca efect căderea unor ploi torenţiale în şase districte din nordul statului Wisconsin. Această furtună declanşată cu ajutorul undelor FEJ a produs vânturi cu viteze de 157 de mile pe oră şi a provocat pagube de 50 de milioane de dolari, făcând una cu pământul oraşele Phillips şi Wisconsin şi distrugând câteva sute de acri de pădure. E vorba de celebrele antene din Alaska, care cu ajutorul energiei electromagnetice se pare că pot schimba vremea, dar şi produce alte dezastre naturale. HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program sau în traducere, Programul de cercetare al aurolelor active de înaltă frecvenţă), este un proiect de cercetare al Forţelor Aeriene Americane, Marinei Americane, Universităţii din Alaska şi al Agenţiei americane de cercetare al proiectelor avansate în apărare (DARPA), ce are ca scop conducerea de experimente inovatoare în fenomenele ionosferice ale Pământului. Programul HAARP deţine o serie de antene uriaşe care se află localizate în Gakona (Alaska) şi aflate pe un teren aparţinând Departamentului Apărării al SUA. Aceste antene analizează proprietăţile de bază ale ionosferei şi analizează potenţialul dezvoltării unei tehnologii de comunicare prin ionosferă. De fapt, HAARP este folosit ca un instrument perfect pentru a crea fenomene ca: uragane, tornade, tsunami şi cutremure. De asemenea, el poate modifica starea psihică a oamenilor.

Precum se ştie, sâmbătă, 25 aprilie 2015, a avut loc un cutremur devastator în Nepal, o ţară mică din Asia, cunoscută mai ales pentru că de aici pornesc marea majoritatea a expediţiilor către cel mai înalt vârf din lume, Everest. Dar, nu a fost singurul cutremur puternic din zilele acestea. Pe 24 aprilie 2015, un cutremur puternic, de 6,3 grade pe scara Richter, a lovit Noua Zeelandă.

Oare ce se întâmplă? De ce atât de multe cutremure şi erupţii vulcanice în ultima perioadă? Ce se întâmplă? Se fac în lume experimente cu tehnologia HAARP? .

haarp-radar-laser1

Sa fie acest cutremur controlat cum se presupune ca a fost si cel din Haiti?

Sa ne aducem aminte ce se vorbea la vremea respectiva despre acel cutremur:

La începutul acestei săptămâni, un ziar spaniol, l-a citat pe liderul venezuelean Hugo Chavez spunand ca Marina SUA a provocat cutremurul din Haiti cu o armă tectonică. Mass-media din Venezuela a raportat că acest cutremur „poate fi asociat cu proiectul numit HAARP, un sistem care poate genera schimbări violente si neasteptate ale climei,” Press TV a raportat la 21 ianuarie. – prisonplanet.com

Sursa : vremuritulburi.wordpress.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s