România salvată de Occident de „sclavia comunistă”

romania-colonie-in-noua-ordine-mondiala-de-ce-a-avut-loc-lovitura-de-stat-din-1989-si-asasinarea-lui-ceausescu-imperialismul-american-globalizare-sistem-mondial-colonii-ale-statelor-u

SUA ştiu foarte bine că cine stăpâneşte reţeaua energetică a zonei, îşi exercită deplin controlul asupra ei.

Numai că planul de menţinere a supremaţiei SUA în Europa Centrală şi de Est îi elimină pe ruşi din ecuaţie, vizând nici mai mult nici mai puţin decât islamizarea acesteia, prin intermediul aliaţilor săi fideli Arabia Saudită, Qatarul şi Turcia.

Ecologiştii oneşti, isterizaţi de specialiştii în Psyops (operaţii de război psihologic) ai ONG-urilor patronate de George Soros se pot linişti. Starea de panică creată de aceştia în jurul exploatării unor potenţiale gaze de şist şi a ipoteticelor hidrocarburi din Marea Neagră, e doar o perdea de fum, menită să mascheze ceva mult mai serios. Întrucât concesionarea de către România a perimetrelor de foraj din platforma continentală a Mării Negre şi de pe teritoriul ţării noastre către Exxon Mobil şi Chevron nu reprezintă nimic altceva decât pregătirea terenului pentru intrarea în scenă a principalului lor partener pe plan mondial, Qatar Petroleum, desemnat de SUA să realizeze un nou gazoduct pentru alimentarea Europei, pe traseul proiectului Nabucco. Şi aceasta numai după ce regimul Assad va fi alungat de la putere.

Privită din această perspectivă „primăvara arabă”, care include şi războiul civil din Siria, pare mai degrabă un factor generator pe scară largă a sute de mii de luptători fanatici islamişti, absolut necesari în operaţia strategică de islamizare a Europei Centrale şi de Est. Combinaţia strategică americană are ca punct de plecare faptul că Grecia, Bulgaria, România, Serbia, Muntenegru sunt ţări majoritar ortodoxe, la fel ca şi Rusia. În mijlocul cărora, după căderea Cortinei de fier, a fost creată în mod voit o enclavă musulmană: Albania. Prin destrămarea forţată a Iugoslaviei, enclava s-a mărit, ajungând astăzi să cuprindă: Bosnia-Herţegovina, Kosovo şi Macedonia. De reţinut faptul că în Bulgaria, principala minoritate naţională este cea musulmano-turcă care şi-a creat o formaţiune politică pe criterii etnice aidoma UDMR, numită Mişcarea pentru Drepturi şi Libertate (DPS), având o reprezentare permanentă în Parlamentul de la Sofia (7-12%). În România trăiesc 67.566 de musulmani, grupul de imigranți din Orientul apropiat fiind cel mai bine organizat.

Încă de pe vremea războiului civil din Bosnia, SUA şi aliaţii săi din NATO au găsit deja reţeta celui mai eficient antidot împotriva ortodoxiei: exportul masiv de islamism radical. În perioada 1992-1994, Turcia şi Arabia Saudită, având ca aliat de conjunctură Iranul, sub directa coordonare a Pentagonului, au înarmat şi introdus în Bosnia circa 20.000 de mujahedini afgani, membrii ai Al-Qaida şi mercenari islamişti radicali din întreg Orientul Mijlociu, pentru a lupta împotriva bosniacilor ortodocşi.

În 2010 în Albania a apărut Partidul etnicilor albanezi (SN), condus de Koço Danaj care se bucură de finanţare din Occident şi care are un singur punct în platforma sa politică: reunificarea Albaniei Mari după modelul impus de Mussolini în cel de-al doilea război mondial, după ocuparea Iugoslaviei. În august 2013, Koço Danaj a lansat o petiție pentru reunificarea Albaniei Mari ca alternativă la prevenirea celui de-al treilea război balcanic, pe care membri ai parlamentelor din Albania, Muntenegru, Kosovo și Macedonia şi au pus deja semnăturile.

Partidul islamist al Dreptății și Justiției (AKP), aflat la guvernare în Turcia din 2002, îi are ca lideri pe premierul Recep Tayyip Erdogan şi pe preşedintele Abdullah Gül. Presa îl defineşte pe AKO drept „neo-Otoman”, pe baza aspiraţiilor celor doi lideri ai săi, exprimate în repetate rânduri, de a restabili hotarele Turciei în Europa, aşa cum erau ele în perioada 1860-1878, pe timpul Imperiului Otoman. Adică incluzând Macedonia şi nordul Greciei până la Golful Corint, Kosovo şi Bosnia-Herţegovina.

Nu-mi pun nici o speranţă pentru viitor în clasa politică din România care-şi numeşte reprezentanţii în fruntea unor instituţii precum Armata, Internele, Serviciile de Informaţii, Justiţia, etc. Şi nici în presă sau societatea civilă, fie că e vorba de sindicate (cu atât mai puţin în SCMD, sindicatul cadrelor militare disponibilizate în rezervă şi în retragere, condus de col. dr. Mircea Dogaru) sau de miile de ONG-uri din România. Pentru că nimeni n-a avut măcar bunăvoinţa, dacă spiritul civic îi lipsea, să lectureze probele şi dovezile prezentate de mine:

O naţiune se defineşte prin limbă, teritoriu şi tradiţii comune. Se vede de la o poştă că aderarea la UE şi NATO au pus în plan secund cunoaşterea limbii române. Totodată, integrarea în NATO a prilejuit armatei române neglijarea aproape totală a misiunii de apărare a teritoriului naţional, fiind prea absorbită de asigurarea ocupaţiei militare în Irak şi Afganistan, teritorii cucerite anterior de SUA. Drept urmare, chiar pământul românesc a ajuns să fie locul de desfăşurare al demonstraţiilor profund anti-româneşti.

În ceea ce priveşte tradiţiile, religia ortodoxă a reprezentat pilonul cel mai încercat dar şi cel mai puternic, al rezistenţei de milenii a neamului românesc. De aceea cred că reprezentanţii bisericii ortodoxe au obligaţia, ca până nu este prea târziu, să iasă din starea de contemplare a distrugerii naţiei române, devenind ei înşişi factori activi, în jurul cărora să se coaguleze valorile noastre tradiţionale.

Mai ales că există semnale că asupra bisericii ortodoxe române, singurul simbol naţional care a scăpat neatins, urmează să se declanşeze foarte curând cel mai nimicitor foc, menit s-o discrediteze, în vederea creării unui vid total al coeziunii populare şi a unui curent al abandonării credinţei străbune.

Dislocarea de forţe militare americane în Balcani a fost obiectivul principal al Pentagonului încă din 1992, ca o garanţie a faptului că SUA îşi propusese scopuri politice şi economice strategice în zonă. Halliburton, Exxon-Mobil şi Chevron au finanţat compania Albanian-Macedonian-Bulgarian Oil (AMBO) cu sediul la New York pentru a proiecta şi construi conducta trans-balcanică care urma să transporte petrol din Marea Caspică până la terminalul de la Burgas (Bulgaria) şi apoi prin Macedonia până la portul albanez Vlore, de la Marea Adriatică. Scopul construirii acestei conducte fiind acela de a elimina Rusia, din lista furnizorilor de gaze din zona de sud, centru şi est a Europei.

România nu avea nimic de câştigat de pe urma acestei combinaţii, întrucât traseul AMBO ocolea teritoriul românesc şi din partea americanilor nu exista nici o intenţie de a-i furniza gaze. Cu toate acestea, regimul Emil Constantinescu a cedat celor trei concerne americane, reprezentate de generalul Wesley Clark- comandantul forţelor NATO în timpul războiului din Kosovo, suveranitatea asupra spaţiului aerian al României, aşa cum a făcut-o şi cu aurul de la Roşia Montană, dat pe degeaba unei firme private, cu sediul într-o cutie poştală. Decizia lui Emil Constantinescu, în numele României, i-a permis lui Wesley Clark să bombardeze obiective civile şi economice iugoslave, din singura direcţie care nu era apărată antiaerian.

În 1999, imediat după bombardamentele iniţiate de SUA în Iugoslavia, guvernul american a construit în partea de sud-est a regiunii Kosovo baza militară Bondsteel, una din cele mai mari baze militare din Europa. Ca o coincidenţă, Bondsteel se află plasat într-o poziţie cheie pe traseul propus de AMBO pentru conducta trans-balcanică şi pe traseul coridorului energetic nr. 8 care leagă Asia Centrală de Europa Occidentală.

Între timp, atât construcţia conductei trans-balcanice AMBO cât şi a gazoductului Nabucco au fost abandonate de către SUA şi de statele sale satelit din Europa, întrucât zăcământul azer de la Shah Deniz are o capacitate de sub 12 miliarde metri cubi pe an, adică mai puţin de jumătate din volumul minim necesar pentru Nabucco. Baza militară Bondsteel din Kosovo a rămas însă activă, semn că obiectivele SUA în zonă au rămas neschimbate, planurile lor suferind doar anumite schimbări, în sensul desemnării altei surse de aprovizionare cu gaze naturale.

Pentru ca SUA să nu aibă îndoieli referitoare la continuitatea influenţării deciziilor luate de România, odată ajuns premier în aprilie 2012, Victor Ponta l-a desemnat în calitate de consilier personal pe reprezentantul intereselor concernelor americane Halliburton, Exxon-Mobil şi Chevron, adică pe generalul Wesley Clark, în persoană.

România salvată de Occident de „sclavia comunistă”

Luxul Vestului sunt întreținute de sărăcirea și scalvizarea popoarelor precum românii. Vestul traieste din spolierea resurselor altor tari. Acest IMPERIU are nevoie constanta de noi si noi teritorii, de noi si noi vasali, de noi si noi cantitati de resurse pentru a supravietui.

În prezent România este condusă de nişte marionete dirijate de la Washington şi Bruxelles. Ţara este masiv îndatorată la FMI şi bănci occidentale, iar politica şi măsurile economice ale guvernului sunt dictate de FMI/BM/CE. Bogăţiile ţării sunt exploatate masiv de multinaţionale din Vest.

ass-media oficiale sunt aservite şi fac propagada pro SUA/UE/NATO. Generaţiile tinere sunt sub influenţa totală a culturii pop americane. Mai toată lumea vorbeşte romgleza. Pe teritoriul României sunt amplasate baze militare americane.

Oamenii nu înţeleg că soluţia ca să trăim mai bine este să ne câştigăm independenţa faţă de UE, SUA şi finanţa occidentală. Până nu vom face asta nu se va schimba nimic în bine. Nu achitarea datoriilor înseamnă independenţă, dimpotrivă. Independenţă înseamnă ieşirea din sistemul financiar occidental controlat de americani, ieşirea din UE şi ieşirea de sub influenţa politico-conomică, culturală, propagandistică şi subversivă a SUA.

Romania prin integrarea in structurile UE ,NATO a trebuit sa respecte niste clauze care au distrus tara

-distrugerea armatei traditionale romanesti

-distrugerea industriei sau vinderea pe nimic pentru a nu concura produsele straine , pentru a le vinde ca fiare vechi

-vinderea marilor companii Petrom , Distrigaz, Electrica catre marile monopuluri straine si toate profiturle acestor companii pleaca in tarile de origine

-vinderea bogatiilor solului si subsolului

-inchiderea minelor sub motivul nerentabilitatii

-slabirea statului intentionat care sa nu poata ajuta aceasta economia in concurenta cu marile monopoluri straine

-importul coruptiei generalizate de la imperialistii americani si vest europeni

-impunerea spre vanzare a tuturor bancilor ,astfel incat statul nu mai are nici o parghie de control si de ajutor , fara a se imprumuta la bancile straine jefuitoare

-cresterea alarmanta a somajului ,disparitia locurilor de munca ,plecarea fortei de munca calificate in tari bogate si implicit la ridicarea bunastarii acelor tari

-destramarea a sutelor de mii de familii prin aceste plecari pe meleaguri straine

-instigarea timp de 50 de ani prin posturile de radio Europa Libera ,Vocea Americii , Londra la nesupunere

-plata anuala la bugetul UE, NATO a zeci de miliarde de euro , pe care ii imprumutam

-cheltuirea cu UE, NATO a altor zeci de miliarde de euro anual pentru organismele create artificial asa zise de gestionare fonduri europene, organisme de control etc

–datoria actuala de peste 100 de miliarde de euro nu poate fi platita nici de zece generatii

Anexarea la UE inseamna:

– pierderea suveranitatii nationale, a culturii si a traditiilor noastre;

– aservirea completa a economiei romane;

– desfiintarea taranimii si a micilor afaceri.

– scaderea nivelului de trai;

– contributii financiare imense, pentru beneficii modeste;

– perpetuarea la nesfarsit a actualei clase politice corupte;

– reducerea Romaniei la statutul de colonie.

Ceea ce nu stiu romanii e ca în planul de aderare a României la UE este prevãzutã si reducerea numãrului de gospodãrii tãrãnesti de la 2 milioane la aproximativ 80 de mii. Cum va avea loc aceastã reducere nu ne este fãcut cunoscut de cãtre mai marii nostri. Insa masurile luate deja spun destul de multe:

· impozite mari pe terenuri, ceea ce face ca taranii sa nu poata supravietui numai din veniturile rezultate din cultivarea terenului propriu; unul din scopuri este acela de a-i determina pe micii proprietari sa-si vanda terenurile marilor firme agroindustriale.

Nici un organ de presă nu ridică vocea împotriva jugului greu pus de F.M.I., SUA și UE pe gîtul României. Nici un jurnalist nu îndrăznește să critice paradigma neo-liberală ce i-a aruncat pe cei mai mulți dintre români în sărăcie.

Ce a mai ramas in mana statului este pregatit pentru privatizare sub presiunea indamisibila a FMI si Comisiei de la Bruxelles care conduc economia din Romania. Functionarul FMI pentru Romania este adevaratul prim-ministru al tarii. Iar Comisia de la Bruxelles este un fel de broker al capitalului privat vest-european.

Nu intamplator, Romania ocupa treapta cea mai de jos a tipologiei coloniale: anexa de consum. Comisia Europeană nu joacă pentru România, joacă pentru cei care conduc UE . Al doilea scop este lichidarea ultimelor rămăşiţe de economie românească din economia din România. O să vedeţi privatizările CFR Marfă, Oltchim, precum şi un şir întreg de privatizări. Si, bineinteles, terenul propice pentru experimente sociale precum aruncarea salariatilor la puterea discretionara a patronilor sau impunerea celor mai dure masuri de austeritate din Europa.

Este o idee total greşită să crezi că ceea ce se întâmplă azi în România are vreo legătură cauzală cu comunismul, cu foştii comunişti şi cu mentalitatea comunistă. Ceea ce se întâmplă azi cu ţara noastră şi cu fosta economie este în cel mai pur şi corect stil capitalist şi se desfăşoară după toate regulile capitalismului financiar globalist. Numai că în cazul nostru noi nu suntem o putere occidentală care exploatează o colonie, ci o colonie care este exploatată de puterile occidentale. De aceea totul pare pe dos. Corupţia nu este o tară a comunismului, ci este mecanismul de bază al capitalismului, fără de care nu ar putea funcţiona!

Mai este ceva de zis?! Da, despre colonialism numai de bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s