Iezuiţii Romei, Masoneria şi celelalte grupări oculte, au perfecţionat Dialectica Hegeliană în privinţa impunerii planului lor malefic asupra lumii

vatican37_79_small

Islamul & Masoneria – „arme” ale spionajului Iezuit

In cele de mai jos veti intelege ca iezuitii, in strategia lor de lupta, folosesc nu doar creatia lor de la 1717, masoneria, ci si creatia mai veche a romei papale din sec. al VII-lea, islamul.

Istoria se repeta, actorii sunt aceiasi, paravanele asemeni, ba chiar intarite, iar oamenii sunt manipulati fara stirea lor in a realiza sinteze iezuite tenebroase cu aparente de „libertate si sfintenie” (libertati-crestinism, etc.).

Masoneria (total satanica),iezuitii (fiii intunericului) si alte organizatii,au legaturi stranse cu Vaticanul (babilonul curva cea mare)din Apocalipsa!

11111603_1612317975649920_4282524726698088270_n

Duşmanul cel mai mare al omenirii este balaurul tricefal numit Imperiul Satanic Globalist. Un cap este la Vatican (puterea religioasă), al doilea la City Of London (puterea financiară) şi al treilea la Washington DC (puterea militară).

Cele 3 oraşe-state care conduc planeta (centre de putere occidentale)

Omenirea este condusa din 3 centre de putere aflate la Londra, Vatican şi Washington DC.

http://dantanasescu.ro/2015/02/28/cele-3-orase-state-care-conduc-planeta.html

https://oasteadigitala.wordpress.com/2012/05/07/doctrina-soc-ordinul-francmasonilor-si-conexiunile-iezuitilor-illuminati/

maxresdefault

Familiile Rothschild, Morgan şi Rockefeller sunt controlate de ordinul iezuit. Aceste familii cu o puternică influenţă la nivel mondial. Membrii familiei Rothschild au fost iezuiți care și-au folosit originea evreiască ca fațadă pentru a le acoperi activitățile sinistre. Iezuiții, lucrând prin intermediul lui Rothschild și Biddle, au căutat să câștige controlul asupra sistemului bancar al Statelor Unite.” Cei bogaţi şi puternici au condus întotdeauna lumea. Elita este cea care difuzează ştirile, cea care creează marile evenimente internaţionale. Începând cu anii 1830, SUA nu deţinea o bancă centrală, aşa cum aveau alte ţări europene. Iezuiţii (societatea secretă şi ocultă a Vaticanului) îşi doreau foarte mult o bancă centrală şi în America, cu ajutorul căreia să poată manipula banii în întreaga lume financiară.

Pentru a pune bazele unei bănci centrale a Statelor Unite, bancă pe care ei au numit-o Federal Reserve Bank. Aceşti oameni erau: Nelson Aldrich şi Frank Vanderlip, ambii reprezentând imperiul financiar a lui Rockefeller; Henry Davison, Charles Norton şi Benjamin Strong, ce-l reprezenta pe J.P. Morgan; şi Paul Warburg, ce era emisarul dinastiei bancare Rothschild din Europa. Se pare că familia Rothschild erau agenţii bancari ai iezuiţilor, deţinând astfel cheia bogăţiei Bisericii Romano-Catolice. Interesantă e relaţia dintre cele trei familii atotputernice. Familia Morgan era apropiată de familia Rothschild, şi asta de când firma londoneză a Morganilor a fost salvată de la ruina financiară de către Banca Angliei în anul 1857. Dar Banca Anglliei se ştie că în acea perioadă era sub influenţa familiei Rothschild. După aceea, Morgan a fost în toată perioadă ca “agent financiar” a familiei Rothschild. În schimb, Rockefeller şi cu Morgan erau mari competitori; dar, în final, au ajuns să lucreze împreună creând un cartel naţional bancar, denumit Federal Reserve. Familiile Rothschild, Morgan şi Rockefeller erau în schimb “infiltrate” de iezuiţi, aşa că ele serveau interesele Ordinului Iezuiţilor.

hqdefaulth

A nu se uita că prima organizaţie care a cerut o guvernare mondială şi o singură autoritate internaţională a fost Illuminati. De ce? Pentru a controla mult mai uşor întreaga lume. Dar tot aceeaşi organizaţie Illuminati şi-a mai propus şi distrugerea religiilor lumii. Iezuiţii Romei, Masoneria şi celelalte grupări oculte, au perfecţionat Dialectica Hegeliană în privinţa impunerii planului lor malefic asupra lumii libere. Pentru ca oamenii sa voteze ei înşisi planul oculţilor, intâi au creat o problema, cum ar fi cea a terorismului, a crizei financiare sau a cenzurii internetului… iar apoi au venit cu soluţia, care este de fapt ceea ce ei doreau de la început să impună lumii, dar în felul acesta pervers, au reuşit să prostească popoarele, în a vota de bunăvoie nişte legi, 100% în defavoarea lor – aşa… ca nişte oi ce îşi votează singure execuţia !!! De-a lungul anilor, in Vatican s-au infiltrat Illuminati.

In cartea sa “Crucea franta”, Piers Compton urmareste infiltrarea Illuminati in Biserica Catolica. El a fost cel care a inteles ce inseamna ochiul a-tot-vazator din interiorul triunghiului, care a fost folosit ca sigiliu la Congresul impartasaniei de la Philadelphia din 1976, ca timbru emis de Vatican in 1978, anuntand astfel victoria finala a organizatiei Illuminati asupra lumii. Compton afirma ca Papa Ioan al XXIII-lea avea incrustat pe crucea personala “ochiul a-tot-vazator introdus intr-un triunghi”. Compton este convins ca sute de preoti catolici, episcopi si cardinali sunt membri ai societatilor secrete. “Jurnalul Italiei” citeaza un articol care contine o lista cu mai mult de 70 de persoane oficiale ale Vaticanului, inclusiv secretarul particular al Papei Paul al VI-lea, directorul general al postului de radio al Vaticanului, Arhiepiscopul de Florenta, prelatul de Milano, editorul asistent al ziarului Vaticanului, cativa episcopi italieni si abatele Ordinului St. Benedict. Acestia sunt numai cei cunoscuti in Italia.

hqdefault

Este clar ca si vaticanul deserveste oculta mondiala!

Papa mereu pe unde se duce vorbeste in discursurile sale despre saracie,foamete si inegalitate sociala in schimb conturile de la vatican sunt pline de miliarde de dolari si euro.

Ca sa numai spun de simbolistica. Peste tot in institutiile lor sunt simboluri ale illuminatilor. Un ex.cautati si documtati-va ce a reprezentat prin numerologie si simbolistica nunta printului william cu kate si o sa intelegeti tot.

Jorge Mario Bergoglio, in varsta de 76 de ani,face parte din Societatea lui Iisus si apartine controversatului ordin iezuit.
Ordinul iezuit reprezinta soldatii Vaticanului care sunt in stare de orice pentru a-l apara. Cu toate acestea, iezuitii depun un juramant de supunere totala (extrem de dur) sefului iezuit (Black Pope). In aceste conditii de cine asculta noul papa iezuit?

Iezuitii au legaturi cu Ordinul Cavalerilor de la Malta, cu Cavalerii din Columbus, cu lojele masonice, cu Illuminati si cu alte organizatii secrete. Multi spun ca acestia mai sunt cunoscuti si ca mari maestrii ai conspiratiilor, iezuitii aflandu-se la originea crearii Noii Ordini Mondiale.

Pentru mine, care sunt crestin-ortodox, nu este important ce se intampla la Vatican decat in contextul globalizarii. Pe cei foarte interesati de papalitate ii sfatuiesc sa fie mai atenti la esaloanele doi-trei de la Vatican (curia) caci acolo se hotarasc lucrurile. Inainte de toate ar trebui sa aflam care sunt pozitiile noului papa vizavi de globalizare, Noua Ordine Mondiala, guvern mondial, religia unica (new age, ecumenism, Consiliul Mondial al Bisericilor), biocip (urmariti filmul Ingerul Digital, subtitrat ro).

Trebuie să întelegeti că, timp de secole, Vaticanul s-a străduit să obtină controlul asupra Ierusalimului. Inceputul l-au făcut cruciatii. Pentru a convinge lumea că Mesia pe care ei îl impuneau era cel adevărat, trebuia să preia controlul asupra Orasului Vechi, cadru ideal pentru aplicarea planurilor lor. Conform acestora, „Mesia” îsi propune să fuzioneze cele trei religii monoteiste, să facă în asa fel încât lumea să intre într-o eră de pace si armonie si să solutioneze conflictul din Orientul Mijlociu. Locul unde trebuie să se joace această „superproductie” nu este altul decât Orasul Vechi al Ierusalimului.

Pretinsul „Mesia” pe care-si propune să-l aclame Biserica Catolică va fi un fals Mesia. El se va strădui să instaureze un „guvern mondial” (sub egida Natiunilor Unite), care va duce lumea spre pace si armonie. Dar asta nu va fi decât o minciună. Pentru a-i câstiga pe evrei de partea sa, Vaticanul ar dori să-i convingă că adevăratul lor Mesia este cel pe care Sfântul Scaun îl impune si că este timpul să reconstruiască al Treilea Templu, succesorul templului lui Solomon.

Vaticanul vrea să convingă lumea întreagă să accepte acest „misterios individ care va uni toate religiile” si care va apărea într-un Ierusalim controlat de o organizatie care va fi de fapt la ordinele Vaticanului. Ceea ce trebuie stiut este că există deja un acord care conferă Vaticanului extrateritorialitate pntru toate posesiunile sale din Israel, cu promisiunea de a controla Orasul Vechi al Ierusalimului. Crearea unei biserici mondiale merge mână în mână cu crearea unui guvern mondial. Papa chiar a declarat că este de dorit o nouă ordine mondială, realizată prin intermediul Natiunilor Unite. Ori această nouă ordine mondială se finalizează, logic si inevitabil, cu un guvern mondial. Dar acest plan, oricât ar părea de curios, nu este o noutate. El există de secole.

Crearea unui imperiu european (care să cuprindă si Israelul). Aceste organizatii sunt: Inteleptii Sionului (evrei!), Rozicrucienii (bratul secret al protestantismului! Luther a fost rozicrucian), ordine cavaleresti si cluburi mondialiste, Francmasoneria, liberalii, bolsevicii, miscarea sinarhică (fondatoare a U.E.!)…

,De câteva decenii s-a impus si ideea ecumenică, poate o răsplată pentru atitudinea Vaticanului fată de planul merovingian de-a lungul secolelor. La realizarea ei au lucrat si Masoneria si cluburile politice selecte, mai multi atei decât credinciosi… Prin stabilirea capitalei Uniunii Europene la Strasbourg.

Când Vaticanul o ducea foarte rău din punct de vedere financiar si nici un bancher crestin nu-l ajuta, a fost ajutat de un mason. In 1835, J.M. Rothschild a împrumutat Vaticanului 200.000 de dolari. Pentru acest ajutor, familia Rothschild a primit o decoratie papală si de atunci reprezentantii acestei familii s-au numărat printre agentii financiari ai Vaticanului. Ei au continuat să colaboreze cu masonii în realizarea imperiului. Astfel, ei au fost pe baricadele revolutiilor din 1830 si 1848, si în timpul Comunei din Paris. Ordinul iezuitilor este foarte activ si astăzi, fiind format numai din elite. Este activ si în România.

In 1776, un iezuit (doctor în teologie, dar si ocultist si fiu de rabin!), Adam Weishaupt, a întemeiat un ordin strict secret, Ordinul Secret al Iluminatilor Bavarezi, al cărui scop final era conducerea lumii, folosind ca mijloc Revolutia Mondială (revolutia socială absolută, radicală). Printre cei 5 fondatori se afla si un Rothschild si cunoscutul scriitor A.D. de Sade, de la care am mostenit cuvântul sadism. Doctrina lui era foarte asemănătoare cu a ,esenienilor”, grupare reînviată de Rothschild (care a si finantat ordinul iluminatilor) si dramaturgul rosicrucian G.E. Lessing. Iluminatii urmăreau anarhia, disparitia oricărei subordonări (egalitate din toate punctele de vedere), iar acest lucru nu putea fi realizat decât prin abolirea familiei, a natiunilor si a religiilor (Adam W. vroia cu orice pret distrugerea crestinismului). Pe scurt, vroiau o Nouă Ordine Mondială. Pentru a putea impune acest lucru iluminatii trebuiau să acapareze toate puterile din stat! Aveau chiar un plan de împărtire între ei a puterilor. Erau în număr de 300 de personalităti (printre care si Herder si Goethe!). Iezuitii nu puteau intra în ordin, ei fiind considerati prea fideli papei si Bisericii Catolice. In 1783 fratii iluminati erau în număr de 600, evrei, inclusiv masoni, cu care Adam W. a luat decizii împreună. In 1784 erau deja 3.000 de frati. In 1786 aveau filiale secrete în toată lumea si erau infiltrati în toate organizatiile masone. Dar, s-a întâmplat ca tocmai curierul ce ducea lista membrilor si planul conspiratiei, să fie lovit de trăsnet! Toate actele au ajuns pe mâna politiei. Iezuitul si iluminatul Adam Weishaupt s-a refugiat la Paris si a fondat loja Marelui Orient! Urmasul lui Adam W. a fost Giuseppe Mazzini (carbonar), care a elaborat un plan de dominatie mondială prin 3 războaie mondiale. Două au avut loc. Interesele sionismului politic (părintii sionismului politic sunt masoni: Moses Hess, Lionel Rothschild, Edmond de Rothschild, Theodor Herzl). Un alt urmas al lui Adam W. a fost Karl Marx, care participa activ la liturghiile satanice si care a înfiintat Liga Dreptilor.

Ordinul iluminatilor (si conspiratia lor) a crescut mereu, jucând un rol imens în contextul Revolutiei Franceze (1789), motorul tuturor miscărilor din secolul XIX. Latura politică si atee a ordinului a creat Iluminismul, care, putem spune, este fiara ce iese din adânc odată cu Revolutia Franceză (iluminstii globalisti conduc acum U.E., doresc refacerea Imperiului Roman – asa a declarat Schroder – si se opun introducerii cuvântului crestinism în Constitutia U.E.), iar latura mistică a ordinului a creat miscarea Noua Era (New Age), care, putem spune, este proorocul mincinos.

Toti acestia au concurat marea finantă evreiască, au salvat Spania si au revigorat Vaticanul. In 1958 Spania devine membră a Fondului Monetar International si a Băncii Mondiale, agentii acestor institutii în Spania fiind membri ai Opus Dei. Ministrii Spaniei erau proveniti tot din rândul Opus Dei. Din 1953 Opus Dei devine activă si în afara Spaniei si în câtiva ani cuprinde Europa, America Latină, Africa, Filipine, dar având asociatii foarte puternice si în SUA si Canada. Prin anii ’90 existau 80.000 de numerari! Marea finantă numeste Opus Dei, Mafia Sfântă, în derâdere. Mai este numită si masoneria albă. Papa Ioan Paul al II-lea, înainte de a multumi cardinalilor care l-au ales papă, el s-a rugat la mormântul lui Escriva, pe care l-a si beatificat, dar abia la 6 octombrie 2002. Astăzi, Opus Dei are multi membri în Parlamentul European si în ONU, patronează multe institutii internationale, bănci elvetiene, fundatii. In România actionează fundatia Hans Seidel, adeptă a liniei Hungtinton!

Acum, interesele sionistilor sunt concentrate în Orientul Apropiat si în SUA (iar prin SUA, în întreaga lume).

Sionistii politici doresc refacerea statului Israel, dar, în final, îsi propun, mai mult pentru imagine politică, dar si pentru că mitul fondator al masonilor spune că ei au construit Templul lui Solomon, să refacă Templul din Ierusalim. Iluministii doresc refacerea Imperiului Roman (acum Uniunea Europeană), dar, pentru a putea avea sub control masele, ar dori să unească toate confesiunile si chiar toate religiile într-o biserică unică, mondială. Aici se întâlnesc îndeosebi cu catolicii, care doresc o unire a tuturor bisericilor crestine (o turmă si-un păstor – papa), pentru a putea declara că Mesia a revenit.

Dar Imperiul Roman cuprindea si Iudeea. Tot asa, Uniunea Europeană va cuprinde si Israelul.Shimon Peres a propus ca Ierusalimul să fie declarat capitala lumii, primar urmând a fi secretarul general al ONU. Incet-încet sionistii se reunesc cu iluministii în vederea creării unui guvern mondial, Vaticanul se uneste cu Ierusalimul în vederea creării unei biserici mondiale (neuitându-i nici pe palestinieni), iar într-un final va apare si conducătorul unic: Antihrist, ,urâciunea pustiirii” pe tronul din Templul lui Solomon.

Ordinul Templierilor, Ordinul de Malta si multe alte organizatii secrete ar mai fi putut fi adăugate celor de mai sus. Dacă despre mânăstiri se spune că sunt oaze de rugăciune pentru lume si ,portile raiului”, despre organizatiile de tip masonic se poate spune că sunt centre de conspiratie împotriva lumii si ,portile iadului”. ,Tu esti Petru si pe această piatră voi zidi Biserica Mea si portile iadului nu o vor birui” (Mt. 16, 18). Dar pentru că de 3 ori s-a lepădat Petru de Hristos, de 3 ori a fost lepădată Biserica Catolică (1054 – ortodocsi; 1517 – protestanti; 1531 – anglicani).

Antihrist va veni printr-o ,poartă a iadului”

Si tot asa cum Petru s-a lepădat de 3 ori de Hristos, dar apoi a murit pentru Hristos, tot asa si papii, unii au practicat vrăjitoria si magia, altii au fost masoni, unul ar putea fi chiar antihrist, dar sirul papilor se va termina cu un Petru ce va muri pentru Hristos. Cel putin asa spune profetia Sfântului Malachia (sfânt catolic irlandez; 1095-1148). Acesta dă o listă papilor ce vor urma. Adică ultimul papă ar putea fi de origine evreiască sau/si va aduce pacea între evrei, arabi si crestini. Există deja o listă cu 20 de nume de potentiali papi: mai multi europeni (si italieni), un african si 3-4 din America Latină. Vocea cea mai puternică de la Vatican (după papa). În Africa (în Etiopia) trăiesc evreii urmasi ai tribului lui Dan, numiti felahi (cam 15.000 au emigrat în Israel si alti 15.000 au rămas în Etiopia). Se spune că antihrist va fi primit de evrei în locul adevăratului Mesia (In. 5, 43; 2Tes. 2, 9-12), el apărând din semintia lui Dan: ,Dan va fi sarpe la drum, viperă la potecă” – Fc. 49, 17. In fine, nu trebuie uitat că în 1998 papa a anulat bula papală prin care masoneria era interzisă în Biserica Catolică si că, în acest an, printre cardinalii numiti de papa, este si unul a cărui nume si tară de origine (Israel? Etiopia? nu au fost date publicitătii.

11102717_1612310952317289_7842724671437332323_n

Ordinul iezuit, din 1814, are controlul total asupra institutiilor Vaticanului (si asupra ierarhiei clerului catolic) iar in prezent controleaza, deasemenea, diferite organizatii impreuna cu ordinul Cavalerilor de Malta, cum ar fi:

– Organizatia Natiunilor Unite (ONU);NATO;Comisia Europeana;Consiliu pentru Relatii Externe (CFR);Diverse banci centrale;Mari corporatii; Servicii secrete;Numeroase societati secrete si culte, cum ar fi Francmasoneria (Fratia) si Opus Dei.

Este de asemenea important sa retineti ca Vaticanul (sub control iezuit) din 1929 este recunoscut ca micro-stat suveran, numit Vatican City, avand:

– Sef de stat si cabinet (Sfantul Scaun, care consta din monarhie papala non-ereditara si Curia)

– Banca centrala (Banca Vaticanului)

– Reguli jurisdictionale (Drept canonic, legea admiralitatii)

– 147 de acorduri internationale (tratate diplomatice care erau initial numite Concordate sau Tratatele Laterane, care garanteaza Vaticanului privilegii nationale speciale.

– O retea subterana imensa de arhive secrete (estimate la 84 de kilometrii de spatiu cu rafturi) dar si o colectie foarte mare de lucrari de arta antica aflata in muzeele Vaticanului.

PS: De ce apar craniul si oasele incrucisate, care sunt insemnele steagului iezuit (pe care se depune juramantul)”?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s