Imperiul anglo-sionist-american este într-o foame continuă de resurse

The_British_Empire_Anachronous

Îmi fac datoria, pentru cititorul educat si mai putin educat, sa repetm un principiu de care nici subsemnatul nu a fost constient pana nu a ajuns in inima Imperiului Serpesc LONDRA.Si anume ca VESTUL traieste din spolierea resurselor altor tari.In ROMANIA este saracie fiindca De la BURXELLES, Washington si LONDRA s-au creat niste fire invizibile omului needucat si neinformat care pur si simplu multa BUNASTAREA SI PLUSVALOAREA din tari precum ROMANIA in aceste zone.

Acest IMPERIU are nevoie constanta de noi si noi teritorii, de noi si noi vasali, de noi si noi cantitati de resurse pentru a supravietui.GLOBALIZAREA reprezinta un proces format din mai multe faze care urmareste scalvizarea (colonizarea) unor noi teritorii si acceptarea invadatorului FARA REACTIE. De aceea GLOBALISMUL are in spate un intreg aparat de propaganda extrem de efficient prin care oamenilor le este indusa ideea ca libertatea si prosperitatea reprezinta CREDITUL PE VIATA,MUNCA SILNICA PE VIATA, LIPSA PROPRIETATE, LIPSA VIITOR, CONSUMISM (traieste-ti clipa!!!) si EGOISM (omorati cainii ca ne impiedicam cu masinile de ei prin parcarea de la mall).

Guvernele nu reprezintă interesele reale ale oamenilor planetei ci au fost deturnate de grupuri infracționale foarte bine organizate, este bine și util să facem constatarea că avalanșa de minciuni și dezinformare care se realizează PROFESIONIST și de către PROFESIONIȘTI este pentru a deturna atenția cetățeanului obișnuit de la problemele reale ale sale și conaționalilor săi și de a-l să-l domina prin frică și teroare.

În sprijinul acestei idei puteți verifica comentariile cititorilor România Liberă, Excrementul Zilei, HoțNews, B1 TV,PROst TV,unde de fiecare dată când cineva condamnă printr-un text simplu acțiunile de agresiune ale NATO pe toată planeta, o șleahtă de postaci dublată de un grup compact de idioți amenință inclusiv cu moartea pe cei ce au curajul să contrazică trendul general. Această strategie din onlineul românesc este o copie la scară locală a unui trend global. Cuvântul global place mult susținătorilor acțiunii de jaf generalizat planetar numit capitalism și piață liberă.

GLOBALIZAREA favorizează EXISTENȚA UNEI STRUCTURI ECONOMIC-FINANCIARE GLOBALE ce mută resurse din țări mici sau slabe către USA și UK. Adică Imperiul Britano-sionist născut acum 300 de ani de familia Rothschild.

Astăzi românii încep să se dumirească însă procentul deșteptaților este încă foarte mic pentru a conta! Ca o paranteză personală, am trecut de mult de la stadiul de a fi indignat de opiniile globalizate în ani la TV (toată gargara cu PIATA LIBERĂ, DEMOCRATIA, instituțiile, fără bănci economia se distruge așadar salvați băncile, etc) la stadiul în care privesc ca pe un pacient de cancer oamenii cu astfel de convingeri.Nu-l privesc decât ca să-mi dau seama dacă poate fi salvat sau nu.Majoritatea nu pot fi, spre regretul meu, fiindcă efectele perverse ale acestei dublei lovituri: prima aplicată sistemului educațional și a doua aplicată subconștientului prin TV, sunt extrem de eficiente.

După multi ani de stat la TV orice om este zombificat și transformat într-un mort viu: recită aceleași texte induse de manipulator și respinge orice nu este conform cu programul său din creier. Pentru însă cei care, la fel ca și mine, au simțit și simt că ceva nu este în regulă în realitatea obiectivă, scriem și încercăm să facem educație.Iar educația adevărată pornește de la a provoca elevul să gândească.Să caute cauzele și să determine efectele în funcție de cauze.Acest tip de gândire CAUZALĂ, pe care îl recomand ca exercițiu zilnic oricărui ”PACIENT” duce la un moment dat la rezultate pozitive.Totul este ca elevul să fie lăsat să descopere singur.Unii rămân repetenți nefiind în stare să depășească starea de condiționare la care au fost supuși.

După aceste considerente, în care ați recunoscut desigur definirea RĂZBOIULUI PSY, putem adăuga că tehnica actuală permite, iar dacă permite niște băieți interesați o și fac, modificarea undelor cerebrale (adică a gândurilor) cu niște dispozitive relativ simple de construit și ieftin de procurat.Sigur că oamenii obișnuiți au alte proocupări însă cei care vor controlul absolut sunt extrem de perseverenți: doresc transformarea TUTUROR OAMENILOR în ZOMBIES iar pe cei care sunt mai rezistenți (cu zestre genetică excepțională moștenită de la strămoși excepționali) să fie eliminați.

De ce nu dorește USA să recunoască adevărul? Fiindcă și-ar pierde suportul propriului popor, cum s-a întamplat cu VIETNAMul, și pe al ”partenerilor” strategici. Oricum propaganda există, a fost dusă la rang de artă iar americanii sunt extremi de buni la propagandă. L-am revăzut ca o paranteză pe Tom Cruise, militar american desigur, într-un alt film cu efecte speciale în care salvează planeta noastră.Cred că sute de milioane de oameni ce vor urmări, după terminare vor pleca mulțumiți și siguri că armata americană îi va salva de orice inamic.Chiar și de unul imaginar creeat de ei înșiși.

România acum este sub ocupație însă în istoria noastră am mai trecut prin momente grele.Problema e că ROMÂNIA acum nu mai are români. Are niște mase amorfe de indivizi spălați pe creier, mase care vor merge bucuroase să fie îngrășământ, și în urma cărora INVADATORII vor stăpâni tot ce ar fi avut mai scump.

Deficitul de democrație de pe planetă, ce permite guvernărilor PROXY să treacă peste interesele popoarelor sale, va fi însă reechilibrat fiindcă la scară planetară taberele sunt clar definite: globaliștii și slugile acestora și tradiționaliștii care vor încă democrație reprezentativă și suveranitate națională. Între 1939 și 1945 Germania Nazistă a vrut anexarea Europei și cu banii de la Rothschild a dorit distrugerea Rusiei.Astăzi resursele folosite de clanurile interlope pentru impunerea globalizării sunt mult mai numeroase dact in 1945.

Patrioții GLOBALIZAȚI (da există un gen de cretin ce locuiește la bloc și urăște tot ceea ce ține de stilul de viață tradiționalist român care prezintă caracteristicile OMULUI NOU GLOBALIZAT dar se bate cu pumnul în piept de câte ori aude cuvintele ȚINUTUL SECUIESC sau naționala de fotbal a ROMÂNIEI) vor o ROMÂNIE total dependentă de WASHINGTON unde cred ei că este maximul de evoluție umană și socială.
PATRIOȚII tradiționaliști înțeleg gravitatea istorică a destinului românesc din 1859 până în 1989 și înțeleg perfect că această GOLBALIZARE și IPHONIZARE a românilor înseamnă cel mai mare și parșiv atac la adresa identității românești.

Cu tristețe constat,cum mulți vorbitori de limbă română și accidental cetățeni români se adaptează străinătății.Nu oricărei străinătăți căci dacă îi trimitem un an în Bangladesh sau Bolivia fug imediat.Ei se simt bine în OCCIDENT. Sunt fermecați de mirajul și bogăția (chiar opulentă) și compară tot timpul cu sărăcia de acasă neînțelegând că MIRAJUL OCCIDENTAL se bazează exact pe sărăcirea lor.

Țările PUTERNIC Dezvoltate precum Franța, GERMANIA, UK și USA NU POT SUPRAVIEȚUI fără noi teritorii cucerite.De ce credeți că este atât de greu să emigrezi în USA, Australia și CANADA? Pentru că toate aceste guverne sunt conectate la aceleași butoane din LONDRA și nu vor distribuirea bogăției planetare la 7 miliarde de suflete.
Dacă mâine pe planetă dolarul este refuzat în orice tranzacție economică veți vedea într-o săptămână cum se dărâmă la propriu un imperiu. Supremația dolarului este impusă cu ajutorul celor 900 de baze militare din peste 153 de țări.

Bugetele NSA și CIA depășesc de cateva sute de ori resursele necesare asigurării întregii populații planetare cu mâncare. Așa cum USA au masacrat peste 100 de milioane de amerindieni în ultimii 250 de ani. Occidentul a știut să creeze un sistem global piramidal de sclavizare (parte financiar, parte politic, parte militar) prin care RESURSE din țări sărace sau slabe MIGREAZĂ (SUNT FURATE) către Washington, Bruxelles și LONDRA.

Iar luxul și opulența VESTULUI sunt întreținute de o mașinărie infernală de propagandă.Practic SISTEMUL GLOBALIST a cumpărat liniștea de acasă cu sărăcirea și scalvizarea popoarelor precum românii. Acum înțelegeți dorința arzătoare de a se război a establishmentului american? Observați ce salt spectaculos în câștigul real al americanului după căderea regimurilor comuniste din 1989.Practic la începutul anilor 80 secolul trecut americanii erau in rahat la propriu și după ce țările excomuniste sunt ”reformate” din agenți CIA (mai puțin România unde CIA a preluat de la KGB în mandatul lui Elțîn o structură feudalo-politico-mafiotă care s-a mulat perfect pe aspirațiile lor). Cel mai mare furt din România nu sunt nici banii, nici resursele CI OAMENII. 7 milioane de români muncesc și plătesc taxe ca să susțină țări bogate precum UK, Germania, FRANȚA, OLANDA; ITALIA, SPANIA, etc.

NOUA ORDINE MONDIALĂ este o realitate de coșmar pe care o trăim de cel puțin 100 de ani cu efectele cunoscute. În secolul XVIII Imperiul Britanic domina lumea.Planeta.Toate resursele migrau dinspre regiuni precum INDIA, CHINA, America de SUD, Africa către această structură piramidală unde se concentra întreaga bogăție planetară. Ușurel, urmând un plan extrem de ingenios, o mică comunitate venită cu secole în urmă din ASIA (să le zicem KHAZARI) se convertesc la religia mosaică și contaminează prima dată comunitățile de evrei existente în marile metropole europene. Apoi reușesc prin metode ce exploatau defectele și slăbiciunile oamenilor ce alcătuiau aristocrația de atunci să ajungă la vârful piramidei ierarhice din Marea Britanie și EUROPEI.

Imaginează un sistem excepțional de subjugare al economiilor naționale folosind BĂNCILE CENTRALE SAU NAȚIONALE. Metoda este excepțional de inteligentă: prin corupție obțin de la guvernele țărilor dezvoltate DREPTUL ȘI MONOPOLUL de a tipări monedă.Având monopolul tipăririi monedei, indiferent că e liră sterlină, marcă germană sau franc francez OBȚIN CONTROLUL CELOR MAI DEZVOLTATE ȚĂRI CE ASTĂZI FORMEAZĂ OCCIDENTUL. Așadar khazarii vorbitori de limbă rusă sunt chemați să ajute ”construcția” acestei NOI ORDINI MONDIALE. Se pune la punct revoluția bolșevică cu niște principii care erau ușor de strecurat în mințile majorității sărace rusești: fără proprietate deci fără boieri, chiaburi, cu munca la comun (în vechile comunități evreiești traiul și munca la COMUN au fost modelul pentru COMUNism).

Toate necesitățile financiare pentru o astfel de mișcare subversivă sunt asigurate integral de ramura familiei ROTHSCHILD de la LONDRA.Londra fiind și azi orașul cu cea mai mare comunitate de evrei din lume (din afara Israelului) semn că afacerile lor internaționale prosperă și azi. Lovitura de stat din Rusia reușește și familia ROMANOV este executată până la ultimul copil.RUSIA intră într-o perioadă neagră a istoriei sale.PLANUL MERGEA BINE. În paralel în GERMANIA este încurajat un schizofrenic de profesie zugrav și ulterior finanațat INTEGRAL de familia Rockefeller din USA pentru a contrapune două părti diferite ale LUMII VECHI VESTUL și ESTUL.Se întâmplă două războaie mondiale.În acest timp poporul rus plătește cu zeci de milioane de vieți asasinate de slugile ARISTOCRAȚIEI NEGRE vorbitoare de limba rusă.Înainte ca țarul ROMANOV să fie asasinat, serviciul său secret, cel mai performant la acel moment, reușește să facă publice PLANURILE OCULTE DE SCLAVIZARE A ÎNTREGII PLANETE.Planuri care au fost urmate la milimetru până în ziua de astăzi.

În 1989 începe căderea controlată a comunismului, cu grijă pregătită de CIA (dacă verificați toți disidenții din toate țările CAER erau toți agenți de influență CIA adică nu o făceau din patriotism ci și din interes).

Acest Imperiu GLOBAL isi are centrii sai de putere in trei locatii de pe planeta: centrul financiar (CITY OF LONDON locul de unde va scriu cu drag aceste ganduri ale mele) , centrul militar (Washington DC) si centrul propagandistic-religios (VATICAN).

In secolele XVI – XVII, prin intermediul familiei ROTHSCHILD, dau cea mai inteligenta si cruda lovitura economiei mondiale de atunci preluand-o in urma unui conflict creat de ei. LA acel moment IMPERIUL BRITANIC era cea mai puternica structura militara si economica de pe planeta. Controla CHINA si INDIA (tarile cu cea mai mare populatie si de atunci si de acum), precum si teritoriul actual al USA.

Preluand controlul economic al IMPERIULUI BRITANIC a fost o problema de timp pana cand au preluat si controlul politic al acestuia. Avand controlul politic evident ca au detinut si puterea militara. Apoi procesul accelerat de GLOBALIZARE insemnand transformarea tuturor tarilor in colonii pentru a fi exploatate a fost demarat. Modul simplu dar malefic prin care s-a executat aceasta cucerire s-a datorat PRELUARII MONOPOLULUI TIPARIRII DE MONEDA.

IMPERIUL GLOBALIST, cu cele doua inimi ale sale de la Londra si Washington, va face absolut orice și va sacrifica pe oricine pentru a nu ceda supremația.

Informații preluate de pe site-ul – thinkagain.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s