România – o colonie frumoasă, jefuită,prădată,chinuită și umilită de străini

romania-distrugere1

România anului 2015,o țară coruptă și la cheremul marilor puteri nu-și poate depăși starea de regres, cu toate că populația a așteptat o schimbare în bine, odată cu venirea la conducere a unui nou președinte, mai ales că era vorba de un președinte al „lucrului bine făcut”.

Ce șanse are România să se redreseze economic, dacă bogățiile naturale (petrolul, pădurile, aurul, argintul și alte metale prețioase) au intrat sub stăpânirea multinaționalelor? Săraca țară bogată! Roșia Montană este pornită pe toboganul jafului. Cum a ajuns cel mai mare zăcământ de aur din Europa, care poate furniza venituri uriașe țării care-l posedă, pe mâna unor jefuitori străini? Nu ar fi fost posibil dacă acestora nu li se facilita „afacerea” prin intermediu celor aflați la cârma statului! Ce au păzit serviciile secrete ? Sau ele se ocupă doar cu „justiția independentă” și trimiterea la pușcărie a opozanților? Protestele organizate împotriva exploatării în beneficiul străinilor, susținute financiar de alți „rechini” și asasini economici, doar au amânat procedura pentru un timp…

În cazul exploatărilor forestiere situația a ajuns la apogeul dezastrului. În perioada 1990-2011 au fost defrișate 366.000 de hectare de pădure, atât din ocoalele silvice de stat, cât și din cele private, cauzând un prejudiciu de 5 miliarde de euro. În Romania se taie peste multe ha de pădure în fiecare oră! Grupul Schweighofer, Kronospan şi Egger, companii austriece care controlează prelucrarea lemnului din România, au ajuns în 2013 la afaceri cumulate de 1 miliard de euro din vânzarea de cherestea şi alte produse din lemn, din care mai bine de jumătate merg la export. Dacă în urmă cu ceva ani ne mândream cu cea mai mare rezervație forestieră din Europa, acum pădurile Romaniei sunt la dispozitia celor mai nemiloși călăi ai naturii și ne îndreptăm „voios” spre deșertificare. 19 milioane de români, cât au mai rămas în țară, trăiesc la limita sărăciei.

Nu există nici o șansă de combatere a sărăciei atâta timp cât nu se iau măsuri în beneficiul populației, dar cine să o facă? Dușmanii poporului român, tagma jefuitorilor străini de neamul nostru ca origine și interese? Cum s-au gestionat atâția bani împrumutați de la organismele bancare internaționale? Cum ar fi arătat România astăzi dacă am fi avut niște lideri adevărați, cu dragoste față de țară și popor? Ce s-ar fi întâmplat dacă noi românii ne-am fi mobilizat să acționăm împotriva fărădelegilor asupritorilor,în virtutea conștiinței colective care ne leagă? Ne-am abandonat controlului exclusiv a elitei sataniste, fără să conștientizăm că noi reprezentăm forța majoră și tribunalul suprem.

Oricât ne intoxică mass-media cu informațiile privind reformarea justiției, devenită „independentă” peste noapte, așa ceva nu a fost posibil și nici nu va fi, câtă vreme oculta diabolică și-a implementat propriile marionete docile și ușor de manipulat prin șantaj. Joaca „de-a arestul”, praf în ochii naivilor, continuă, însă nu s-a auzit în niciunul dintre cazurile de condamnare ca infractorilor să li se confiște averea. Dosarele penale curg pe bandă rulantă, iar infractorii, ghiftuiți ca ploșnițele, primesc o pedeapsă formală și parțial efectuată prin așa-zisul „arest la domiciliu” în condiții de lux, acasă, ispășită într-un timp record de niște analfabeți deveniți scriitori de cărți!

România? O mai stăpânim noi? A ajuns pe mâna celor care ne-au colonizat: austriecii, germanii, evreii, americanii și restul asasinilor economici. S-au falimentat, la ordinul noilor stăpâni, mai cruzi și mai rapaci decât sovieticii, sectoarele cele mai productive ale economiei! Petre Roman, în calitatea lui de premier al primului guvern de după evenimentele din decembrie ’89, guvern format aproape în totalitate din alogeni, a distrus agricultura, care putea asigura nu doar necesarul de hrană din producție proprie, dar rămânea suficient și pentru un export masiv, aducător de banii geri României! Acum importăm de afară produse alimentare modificate genetic, un adevărat pericol pentru sănătatea omului.

În 2009 comisia criminală Codex Alimentarius i-a impus României să adopte standardele internaționale de practică alimentară. Conform Codexului, ţara noastră este obligată să folosească experimental un produs nou al companiei germane BASF, un fungicid care conţine o substanţă chimică extrem de toxică, numit INITIUM, care va fi utilizat în culturile de viţă de vie, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă. Începând cu iulie 2005, directivele Codex-ului Alimentarius enunţate de către Directiva Europeană în ceea ce priveşte suplimentele alimentare trebuie aplicate sub ameninţarea sancţiunilor financiare. De voie de nevoie am devenit cobaii unui experiment criminal, pe care multe țări europene au ales să nu-l accepte. Dacă, la începutul anilor ’90, sindicatele românești mai țineau încă partea celora cărora se presupunea că le apără drepturile, după un timp capii acestora s-au dat de partea politicienilor. Aceștia i-au acaparat total, cu privilegii acordate ca să-i poată manevra în direcția dorită. Sindicatele au acceptat cele mai umilitoare condiții impuse de codul muncii, salarii mizerabile, ore multe de muncă, o adevărată sclavie pe pământul strămoșesc.

Îndestulații Occidentului, după ce ne-au colonizat și ne-au impus regulamentele lor asupritoare, ne arată cu degetul ca pe o națiune devenită paria Europei. Acești nevolnici cotropitori au uitat că în vremurile lor de înflorire au prosperat intens datorită ȚĂRILOR ROMÂNEȘTI, care au ținut pavăză trecerii în Apus a hoardelor barbare ce pustiau totul în calea lor. Din anii ’90 și până în prezent se vorbește numai despre privatizarea României în termeni economici, deși în realitate această privatizare și blestemații „investitori strategici” au însemnat scoaterea la mezat a industriei sau distrugerea acesteia pentru înlăturarea concurenței, precum și jefuirea bogățiilor naturale ale României!

Pe baza Legii nr. 555/2004, a privatizării PETROM, susținută la grămadă de PSD, PNL, PD, PC şi UDMR, în perioada următoare (2005-2014) cei care exploatează ţiţeiul nostru plătesc Statului Român doar 2-3 dolari/baril, iar pentru gazele naturale numai 4-5 dolari/1.000 de metri cubi, indiferent de oscilațiile preţului acestora la bursă. Cu alte cuvinte, „băieții deștepți”, trădătorii, au dat pe nimic uriaşele bogăţii naturale din țară.

Sistemul bancar din România a fost acaparat în totalitate, iar atacarea suveranităţii naţionale s-a iniţiat începând cu sectorul finaciar-bancar. Politica anti-românească a grupurilor de interese a înăbuşit orice iniţiativă individuală sau colectivă a românilor de bună credință de a păstra capitalul afacerilor în beneficiul economiei interne. Existenţa unei banci cu capital autentic românesc încurca planurile masoneriei evreiești, care viza și vizează controlul absolut asupra societăţii noastre și a întregii lumi.

Holocaustul împotriva românilor a ajuns la cote maxime, în timp ce presa obedientă satanicilor masoni face mare caz de implicarea României în holocaustul evreiesc. Atât Puterea, cât şi Opoziţia acţionează împreună împotriva Poporului Român şi a României, precum şi pentru realizarea proiectului „Israel în România” ! După demararea jafului şi dezastrului de la Roşia Montană, o să urmeze expropierea românilor de către titularii străini ai licenţelor de exploatare a resurselor.

Promotorii globalizării lucrează la ștergerea treptată a identităţii, a conştiinţei apartenenţei la naţiunea română care se operează, de mai mulţi ani, direct asupra tinerilor prin învăţământ, mai ales prin disciplinele umaniste – Limba şi Literatura română, care mai nou nu mai este limbă națională, ci limbă „de comunicare” şi Istoria Românilor, care a ajuns să fie ridiculizată și trecută în derizoriu de pseudoistorici de tipul și teapa unui Lucian Boia. Un alt alogen care lovește crunt în simbolurile identitare ale poporului român este Patapievici, cel care a spurcat poporul român în general și pe Mihai Eminescu în special!

Scopul educației globaliste este formarea unui om al mileniului trei de tip nou, imoral, fără sentimente și identitate națională, un robot lipsit de mândria apartenenței la neamul românesc. Astfel de indivizi, cu biografii fabricate și prezentați ca MODELE demne de urmat, adevărați „zombi”, sunt numiți din exterior la conducerea României. De la Ceaușescu încoace, România nu a mai avut președinți români, ci doar alogeni. De ce? Simplu, fiindcă un român autentic nu ar putea să-și tădeze țara până la capăt și să fie complice la jefuirea ei! Ce șanse mai avem să păstrăm bruma de românism autentic care ne-a mai rămas, dacă nu ne unim ca popor într-o forță puternic închegată și combativă? Cât timp vom mai lăsa sistemul mafiot din țară – supus directivelor şi grupurilor de presiune din exterior – să ne slăbească puterea de reacție, oricum tot mai plăpândă? Stăm cu brațele încrucișate și privim nepăsători la dezmembrarea țării? Asta va însemna dispariția României ca țară și nimicirea definitivă a poporului român, transformat deja în populație!

Preluare de pe justitiarul.ro

Un gând despre &8222;România – o colonie frumoasă, jefuită,prădată,chinuită și umilită de străini&8221;

  1. Tara a fost, este si va fi jefuita, pradata, chinuita, umilita de porcii care o conduc din ’90 incoace. Pana cand mai suportam sa-si bata javrele astea joc de noi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s