Elita americana se pregateste de razboi cu propria populatie

JUST-BEFORE-HURRICANE-SANDY-OBAMA-SIGNED-EXECUTIVE-ORDER-MERGING-HOMELAND-SECURITY-WITH-PRIVATE-SECTOR-TO-CREATE-VIRTUAL-DICTATORSHIP

Este o certitudine ca elita america se pregateste de razboi in afara granitelor, dar in acelasi timp are in vedere si o revolta de proportii a populatiei americane, afectata major de criza economica si care nu mai vede speranta pentru ziua de miine.

Se pregateste o actiune de proportii dupa cum veti vedea mai jos. Liderii americani au gasit bani pentru a finanta razboaie in Afganistan, Irak, Libia, Yemen si in multe alte locuri, au gasit bani sa finanteze grupari teroriste care omoara crestinii, au gasit bani sa finanteze nazistii din Ucraina, au gasit bani pentru programe guvernamentale de o stupiditate de neimaginat, pe care le-am prezentat in mai multe articole pe site, au gasit bani pentru tot felul de experiente de natura sa distruga mediul inconjurator, dar NU au gasit bani pentru a demara un program economic ca sa scoata America din colapsul economic in care se afunda.

America arata lumii intregi ce universitati de top are si cit de bine cotati sint absolventii lor si profesorii preniati cu Nobel in economie, dar nici unul dintre ei, fie nu este luat in seama, fie nu isi aduce nici un aport la iesirea din criza, ceea ce pare un paradox al unei economii si unui sistem de educatie in care se baga sume fabuloase.

Dar ei importa valori prin emigratie din tari ce dedica doar o fractiune miniscula din PIB ul lor pentru Educatie.

Aflam din Media americana, ca New York Federal Reserves isi muta cea mai mare parte a activitatilor in Chicago, datorita unor ingrijorari legate de un eventual „dezastru natural”, dar in acelasi timp, guvernul american cumpara 62 de milioane de cartuse de  razboi, in general utilizate pentru armele semiautomate AR-15, iar centrul de comanda militar NORAD se muta inapoi in Muntii Cheyenne pentru motive „organizatorice”. Peste toate acestea, guvernul a programat o serie de exercitii militare de „pregatire” extrem de stranii pentru perioada de pace in plan intern. Ce se intimpla si de ce elita americana este atit de agitata si cheltuie sume uraise pentru pregatiri in vederea anihilarii unor miscari sociale de proportii?

Ce fel de dezastru ar putea sa fie, pentru a pune in pericol operatiunile Reservelor Federale(Banca Centrala a SUA) din New York? Dupa cum anunta Reuters, Rezervele Federale din New York au transferat personal la Chicago si au construit un departament satelit al acestei mari institutii bancare… datorita unui potential „deazstru natural”.

Sa fie acest „dezastru natural” o consecinta care… va veni, datorita tendintei de crestere a dobinzilor de  catre Rezervele Federale incepind din Iunie a acestui an sau cel tirziu din Septembrie? Aceasta crestere de dobinda a Rezervelor Federale va afecta masiv economii incepind cu SUA si terminind cu cea a Romanie, tarile in curs de dezvoltare ca tara noastra, ar putea devenii falimentare intr-o perioada foarte scurta si asta o vom vedea cu siguranta. Dar ce este in America?

Oficialii Fed, spun ca in acest moment, angajatii de la Chicago, pot prelua toate sarcinile celor de la New York, dar …. Wall Steeet inca ramine pe pozitie.

In intreaga istorie a SUA nu a existat niciodata un dezastru natural in New York City, cel putin pina acum, dar modul in care se pregatesc autoritatile, arata ca au in vedere ceva fara precedent. Dar sa revenim la ceea ce deja se intimpla.

Un alt fapt de importanta majora, este ca, saptamina trecuta, guvernul american a cumparat de la producatorii de munitie, cantitati uriase de cartuse de razboi pentru armele semiatomate AR-15.

http://www.infowars.com/dhs-to-purchase-62-million-rounds-of-ar-15-ammo/

https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=9e4b05061ac6a7f71fcbc0cb9dea0791&tab=core&_cview=0

Este suficienta munitie pentru a omorii peste 30% din intreaga populatie americana, dar  ca sa fiu mai exact legat de proportiile acestei „aprovizionari”, trebuie sa spun, comparativ, ca soldatii americani au consumat in Irak, 5,5 milioane de cartuse de razboi pe luna, in misiuni sau in pregatire, ceea ce ar insemna 66 de milioane de cartuse pe an consumate in Irak, care evident este o pierdere si o prostie, dar complexul militar industirial zionisto-american trebuie intretinut.. Folosind aceste cifre, trebuie spus ca Reservele Federale au cumparat si stocat in ultimii doi ani, comparativ cu consumul din Irak, munitie pentru 32 de ani de razboi. Pentru ce?

Dar, apare dintr-un anumit unghi a  fi o afacere ascunsa. Department of Homeland Security(DHS), a achizitionat 62 de milioane de cartuse de razboi, folosite pentru AR-15, la numai doua saptamini dupa ce ATF(Alcohol, Tabaco and Firearms), a fost fortata sa ridice interdictia asupra cartuselor M855.

Dupa cum arata FedBizOpps.gov de saptamina trecuta, DHS  cauta sa realizeze un contract cu o companie producatoare de cartuse, pentru o cantitate de 12,6 milioane de cartuse pe an pentru o perioada de cinci ani, totalizind 62,5 milooane  cartuse de tipul .223 Remington.

Sa fie necesar acest contract pentru DHS, doar datorita faptului ca vor economisii niste bani in cazul in care preturile vor sarii in aer in viitoarele luni?

Pentru ce Dumnezeu, U.S. Custom and Border Protection, agentia de paza a granitelor americane, are nevoie de o asa de mare cantitate de munitite, expusa ca fiind pentru „pregatire”?

Pe de alta parte, sistemul militar de urmarire NORAD se muta inapoi in Muntii Cheyenne dupa 10ani de zile. De ce?

Aceasta baza din Muntii Cheyenne, din Colorado, este destinata asigurarii comenzilor pentru senzorii militari si serverele lor, in situatia unui atac electromagnetic(Electromagnetic Pulse sau EMP).

Pentagonul a anuntat saptamina trecuta un contract de peste 700 de milioane de dolari cu Raytheon Corporation, prin care aceasta companie privata sa supravegheze serviciile NORAD (North American Aerospace Comand) si pentru U.S Northern Command.

Sa fie militarii americani ingrijorati de un potential atac prin Electromagnetic Pulse, dintr-o data, fara sa mai fi avut aceasta teama pina acum?

A cheltuii peste 700 de milioane de dolari numai pentru mutarea sistemelor in muntii, este intradevar o suma care pune pe ginduri pe americanul de rind si pe noi toti. Mai mult, in ultima perioada, aproape ca nu exista zi in care presa militara sa nu anunte exercitii masive de pregatire a trupelor americane pe intreg teritoriul SUA. Spre exemplu in Iowa, puteti vedea in site-ul de mai jos…

http://whotv.com/2015/04/14/statewide-weapons-of-mass-destruction-drill/

La sfirsitul saptaminii trecute, in unele zone ale acestor aplicatii militare, numarul vehiculelor de urgenta medicala si cele de siguranta publica au fost in numar impresionant, precum si detectoarele de bombe si echipamentele de dispersare a multimii. De ce?

Mai jos, aveti o stire din ceea ce se intimpla in Michigan, legat de un alt exercitiu recent, „Northern Exposure”..

http://www.mlive.com/news/muskegon/index.ssf/2015/04/military_helicopter_to_land_in.html

Dupa cum anunta Michigan National Guard pe site-ul lor, acest tip deexercitii sint destinate….atentie…. pentru a furniza sprijin defensiv pentru „autoritatile civile”.

Alte exercitii militare de proportii, recente si foarte nefiresti, au avut loc in Arizona si California

http://www.prescottenews.com/index.php/news/current-news/item/25290-realistic-military-training-to-take-place-in-prescott

Un alt exercitiu militar de proportii activat de fortele armate americane, care a pus pe ginduri pe americanii, deja stresati de saracia si lipsurile in care traiesc, a fost „Jade Helm”, declarat a fi „un exercitiu de razboi neconventional” in statele Utah si Texas, destinat unui „teritoriu ostil”… La exercitiu vor participa mai multe ramuri militare americane, printre care Green Berets, Navy Seal si 82nd Airborne Division, pe o perioada de opt saptamini, simulind si urmariri si atacuri de noapte.

http://www.infowars.com/feds-preparing-to-invade-texas/

Interesant este ca la aceste aplicatii vor participa un numar mare de soldati imbracati civil si conducind autovehicule civile…

Toate acestea, in timp ce reteau de magazine cea mai mare la nivel mondial, Walmart, inchide portile spatiilor sale comerciale peste tot in America, datorita „problemelor cu instalatiile sanitare” simultane…, ceea ce arata ca saracia a ajuns la paroxism si orice este posibil din moment ce magazinele cu cele mai iefitine produse din America isi inchid portile.

http://www.wtsp.com/story/news/local/2015/04/14/customers-skeptical-about-walmart-plumbing-problems/25783875/

Pentru liderii americani, razboiul a fost si este o afacere, insa de data asta, ea poate fi una interna, de care autoritatile se tem…  Asa arata „porumbeii pacii mondiale”, cei care aduc linistea si pacea popoarelor…

De – Adrian Cosereanu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s