SUA folosește propaganda încălzirii globale pentru a ajuta industria gazelor de șist

www.usnews.com

Asa-numita incalzire globala este tot o inventie a globalistilor, o inselatorie de proportii globale.

Presedintele Obama a introdus pe agenda americana si, astfel, si pe cea globala, tema actiunii impotriva incalzirii globale. Deci nu doar tema incalzirii ca atare, ci si a agendei, a masurilor ce ar trebui luate.

Nerusinandu-se deloc de atatea dovezi care arata falsitatea temei, de faptul ca SUA e sabotorul constant al conferintelor internationale despre cum ar trebui limitate emisiile de carbon, Obama nu s-a rusinat nici sa vina cu masuri concrete care n-au nicio legatura cu limitarea, sa zicem, a poluarii, ci au un sens foarte pragmatic si economic: anume, descurajarea folosirii carbunelui de catre termocentrale si, astfel, indirect, incurajarea folosirii gazelor de sist si a industriei respective.

O alta semnificatie a ofensivei incepute de Obama pe tema incalzirii globale poate fi pregatirea etapei de rationalizare a energiei si a combustibilului, o etapa esentiala pentru instaurarea unui control totalitar asupra societatii.

Totul de dragul unei dogme care se bazeaza pe statistici discreditate, o dogma sustinuta de o clica de asa-zisi oameni de stiinta, finantati de puternice interese comerciale – Al Gore, Printul Charles, Shell si Goldman Sachs – toti acestia dorind sa se imbogateasca din subventiile pentru “energiile regenerabile” si din comertul cu “emisii de carbon”.

Ce s-a descris mai sus este un pattern prin care guvernarea mondiala este justificata

Patternul este urmatorul: avand in vedere o problema declarata a fi de o gravitate deosebita si globala (criza economica si sociala, incalzirea climei, pandemia, “pacea” – adica… razboiul, etc.) se afirma necesitatea rezolvarii ei prin intermediul unui guvern mondial, care initial va avea o forma aparent benigna (consiliu de supraveghere economica, autoritatea pentru combaterea incalzirii climei globale etc. – dupa modelul U.E., care initial era numai o Comunitate a Otelului si Carbunelui. Justificarea unei astfel de autoritati se poate face si intr-un mod mai sofisticat, cum a facut-o Papa Benedict, postulandu-se necesitatea unei autoritati mondiale.

Iata ca acum, acelasi personaj, care devine din ce in ce mai periculos, sare imediat sa pescuiasca in apele tulburate de alti profesionisti ai manipularii sociale, pentru a mentine inca isteria la cote fierbinti, mai ales atunci cand era mai mare nevoie, si anume cand politia incepuse sa dea de zor dezmintiri oficiale, iar increderea oamenilor in “legenda urbana” a copiilor rapiti (si reaparuti apoi “cu perfuzia pe brat” si cu organele scoase!) ar fi riscat sa se “raceasca”. Nu am exclude, asadar, deloc, o posibila implicare a unor anumite structuri secrete interesate inclusiv in ridicarea la rampa a acestui personaj care joaca un rol odios, un produs infect facut special pentru vremuri tulburi si pentru specularea saraciei, a deznadejdii si a fragilitatii morale si psihice a romanilor. Se pune intrebarea DE CE aceasta abundenta de mesaje apocaliptice? Ni se pregateste ceva? Sau, mai degraba, suntem testati, suntem “pregatiti” pentru ceva? Cert este ca aceste mesaje arata si atractia pe care mesajele apocaliptice o au pentru marele public.

Un scop perfid al acestor scurgeri poate fi si cel de natura psihologica, iar aici este capcana in care foarte multi dintre noi putem cadea, chiar fiind manati de cele mai bune intentii. Se contureaza – si ne referim aici la zona de critica si opozitie fata de “sistemul” globalizant – un anumit tip de climat psiho-social in care oamenii sunt formati, practic, in asa fel incat sa fie tinuti intr-un continuu suspans, intr-o stare de tensiune si agitatie, cu adrenalina ridicata.

Pro TV,un mare promotor al transplanturilor de organe,donărilor de sânge,recoltări de celule stem și altor activități medicale generatoare de profit. Cel mai mare avânt va lua industria traficului şi transplantului de organe spre marea bucurie a celor de la Pro TV.

1, http://dantanasescu.ro/2014/10/08/tu-ai-card-de-donator-de-organe.html

2, http://dantanasescu.ro/2015/04/06/analizele-medicale-obligatorii-un-abuz-si-o-incalcare-a-drepturilor-omului.html

 Fraţilor, în primul rând că nu există încălzire globală!!! În al doilea rând dacă ar exista, nu ar fi produsă de dioxidul de carbon, pentru că acest lucru este o invenţie şi este imposibil din punct de vedere fizic. Deci problema nu se poate rezolva cu bani pentru că încălzirea climei este provocată de activitatea solară şi nu ai cum să opreşti Soarele să mai încălzească sistemul solar. Propaganda cu încălzirea globală este făcută pentru a mai băga nişte taxe fraierilor, pentru a scumpi alimentele şi petrolul. Luminaţi-vă mintea! Sunt tone de materiale care arată că încălzirea globală este o minciună politică.

Lasă un comentariu