Euromaidanul din Ucraina a fost o operațiune CIA

B8llpazCEAAzebo.jpg large

Europarlamentar polonez: “Euromaidanul a fost o operațiune CIA sprijinită de Ministerul de Externe al Poloniei. Lunetiștii din Kiev s-au antrenat și în Polonia”

Korwin-Mikke, care a candidat la funcția de președinte în 1995, 2000 și 2005, este de părere că niciun european (inclusiv polonezii) nu ar trebui să simtă vreo amenințare din partea Rusiei:

„Nu avem dispute teritoriale cu Rusia și toată tevatura asta militară servește clar scopurilor Statelor Unite. De altfel, ucrainenii ar trebui să știe că pentru situația din țara lor ar trebui să le fie “recunoscători” chiar americanilor. Rusia nu avea nicio intenție să le ia ceva ucrainenilor. Pentru Polonia, ar fi fost o situație ideală ca Ucraina să fie un stat mai slab, însă independent. Evenimentele de pe Maidan au distrus tot… ”

Sursa: gandeste.org

Korwin-Mikke spune că scopul Varșoviei ar fi fost acela de a fi pe placul Statelor Unite.

chom-2.si

”Euromaidanul a fost operațiunea noastră. Mă aflam în Parlamentul European alături de ministrul estonian al Afacerilor Externe, Urmas Paet. In timpul unei discuții cu șefa diplomației europene de la acea vreme Catherine Ashton, aceasta din urmă a recunoscut că, în realitate, oamenii noștri au tras în Piața Maidan, și nu cei ai președintelui rus Vladimir Putin sau ai fostului președinte ucrainean Viktor Ianucovici”, a povestit eurodeputatul polonez, adăugând că 40 de manifestanți și 20 de polițiști au fost uciși atunci pentru a provoca haos, conform Sputiniknews.com.

Am făcut acest lucru pentru a câștiga bunăvoința Washington-ului”, a răspuns politicianul, după ce a fost întrebat care a fost mobilul acestei implicări a Varșoviei.

M.Korwin-Mikke consideră că s-a dorit o Ucraină independentă, dar slăbită la maximum și că evenimentele actuale din Ucraina reprezintă o agresiune a SUA împotriva Rusiei.

În interviul pentru Wirtualna Polska, eurodeputatul polonez a recunoscut: ”Da, a fost operațiunea noastră. Am antrenat lunetiștii și în Polonia. Până la urmă, adevărul va ieși la lumină intr-o zi”, a spus Mikke.

Pe 21 noiembrie 2013, câteva sute de oameni au început un protest în Piaţa Independenţei din Kiev, numită şi Maidan. Mişcarea Euromaidan, aşa cum au fost numite protestele de la Kiev, s-a declanşat după ce preşedintele de atunci al Ucrainei, Viktor Ianukovici, a refuzat să semneze acordul de asociere cu UE, la Vilnius. Manifestațiile s-au soldat cu zeci de morți in rândul protestatarilor și polițiștilor, Occidentul susținând că regimul Ianucovici este vinovat de masacrarea civililor.

Sursa : Sputiniknews.com

Un gând despre &8222;Euromaidanul din Ucraina a fost o operațiune CIA&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s