De la naşul, să trăiască! Iohannis preşedintele românilor din Italia vi-l donăm fără regret. Luaţi-l, frate, „cu toată dragostea”

10609449_1612706615609780_1875839483467308301_n

Nu am crezut ca la şase luni de la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014 o parte din românii din Italia, care şi-au pierdut raţiunea fiinţei naţionale să se bată pe locaţia unde se vor întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, care în afară de a scrie epistole seci pe Facebook nu a făcut nimic pentru ţară. Unii români „italieni” propun întâlnirea cu Iohannis într-o sală aranjată securistic de Ambasada României de la Roma, alţii vor ca să se întâlnească ca şi cu Gheorghe Gheorghiu Dej pe stadion. Dan Popa din Modena i-a scris o scrisoare patetică preşedintelui Iohannis, dar corectă din punct de vedere moral în care susţine că „Ambasada doreşte să ‚sorteze’ invitaţii, în funcţie de simpatii şi antipatii. Eu, de exemplu, sunt considerat “persona non grata” de catre ES Dana Constantinescu, de când am îndrăznit să-i cer demisia, pentru faptul că a asistat impasibila la incalcarea dreptului constituţional de a vota a mii de romani la Roma, Milano şi Torino. În al doilea rând, aşa-zişii ‚reprezentanţi’ ai comunitaţilor româneşti din Italia nu există, în realitate! Cei cu care vă veţi întâlni la Roma şi la Milano nu reprezintă voinţa diasporenilor, pentru că nu i-a ales nimeni! In imensa lor majoritate, ei vor fi doar preşedinti de asociatii cu 3 membri: mama, tata si copilul! Prin urmare, acestia se reprezinta, de fapt, doar pe ei insisi”. Nu în ultimul rând susţine ca întîlnirea românilor din Italia cu Iohannis să se desfăşoare pe stadion pentru că “numarul celor care doresc sa va vada si sa va asculte este cu mult mai mare – probabil multe zeci de mii de romani – pentru ca toţi acestia şi-au pus speranţa în dv., va simpatizează si va vor sprijini în continuare în toate demersurile dv. De ce sa nu se organizeze acesta importanta întâlnire pe un stadion în care ar putea să încapă 70-80 de mii de români? Vor fi, fără îndoială, oameni simpli, dar care, va asigur, nu vor migra de la un partid la altul şi nici nu-si vor schimba ideea de la o zi la alta”.

Nu înţeleg dragostea aceasta mare fără conţinut şi efect a românilor din Italia faţă de cel mai slab preşedinte al României de când s-a înfiinţat funcţia în 1974. O fi influenţa papală? Iohannis în afară de a scrie mesaje, unele cu greşeli gramaticale, pe Facebook, în care foloseşte un limbaj de lemn şi nu spune nimic, de a petrece vacanţe de lux în Săptămâna Patimilor şi de Paşti în insula exotică Madeira, nu a realizat chiar nimica.Toate promisunile lui cu „lucru bine făcut” şi intrarea în Schengen s-au dovedit minciuni electorale sfruntate. Politica lui Iohannis e plină de fiţe americane, preţuri europene şi salarii africane pentru români, iar pe lângă asta ne mai instigă şi la un război cu Rusia, el având totuşi spatele asigurat, retrăgându-se în casa părintească din landul Bavaria. Dacă unii români din Italia îl iubesc atât de mult pe preşedintele lor, le doresc ori să se reîntoarcă în România să lucreze pe salarii etiopiene şi să plătească impozite la cote germane către statul român, ori să şi-l ia pe Iohannis la ei în Italia, să se întâlnească cu el pe stadion, la birt, acasă sau la biserica lutherană, după ce se întoarce din desele vacanţe exotice efectuate pe bani publici.

(Ionuț Țene)

România nu a avut după 89 nici un preşedinte care să nu fie mason, indiferent cărui rit sau val ar fi aparţinut sau cât de “naţională” s-ar fi declarat loja. . Nici marele SUA nu fac excepţie, cel puţin jumătate din preşedinţii SUA au fost sau mai degrabă sunt masoni declaraţi, ca să nu spun că chiar marele Dolar are pe el însemnele masoneriei. Deci nu aparteneţa lui Johannis la o Lojă Masonică ar fi problema ci jurământul pe care l-a depus acolo jurământ mai dur şi mai periculos decât orice altceva dar şi faptul că nu vrea să spună măcar dacă este mason sau nu. Nu intru în detalii privind legăturile, oamenii , interesele sau presupusele legături masonice, este suficient să ne întrebăm ce încredere poţi avea în cineva care refuză să dea răspuns la întrebări legate de apartenenţa la o organizaţie semisecretă? Oricum apartenenţa sa la Masonerie confirmă regula şi face din el un preşedinte ca toţi ceilalţi de până acuma, din acest punct de vedere.

Johannis nu a ajuns preşedinte fără sprijinul serviciilor, nici Băsescu , mai ales Băsescu, nu ar fi fost ales dar mai ales menţinut preşedinte, dacă ne gândim la implicarea SIE în votul din Diaspora sau a STS în referendum când Băsescu a beneficiat de serviciile STS deşi era suspendat. Este clar că fără sprijinul serviciilor nu se mişcă nimic în România, ele fac şi desfac scaune, sunt infiltrate peste tot, în presă, politică sistemul mafiot, poliţie, armată, cultură, educaţie, tot. De fapt am depăşit performanţele securităţii lui Ceauşescu, în ceea ce priveşte numărul de agenţi şi interceptări asupra populaţiei civile.

Johannis, un om care nu ştie nici el cum a ajuns acolo unde este, în doi ani a devenit preşedinte, împins de frau Merkel, dar fără un partid puternic care să îl sprijine, fără experienţă politică. Cam puţin pentru a ridica nasul şi a spune NU unor cereri ale SUA. Politica SUA faţă de Merkel a fost déjà exprimată de Nulland. Şi de NSA. Deci, licuricii au decis: Johannis şi de aici tot ce a urmat dar mai ales, va urma, pentru că interesul americanilor pentru România nu este de dragul ochilor noştri frumoşi ci de dragul Rusiei. Ungaria a început să întoarcă spatele hegemoniei UE şi americane. Bulgaria este sora mai mică a Rusiei de la naşterea naţiunii, Serbia este pro Rusia, Leancă a spus că nu vrea în NATO, Finlanda chiar dacă are un parteneriat cu NATO, nu este ţară membră NATO, deci nu poate adăsta trupe, în fine Erdokan nu face din Turcia preş la picioarele nimănui. Iată deci că fără România, SUA nu ar avea nici un cap de pod spre Rusia şi Crimeea. Din cauza asta se tot amestecă în impunerea preşedinţilor, a premierilor şi procurorilor în România. Îi ajută şi uşurinţa cu care se cumpără preşedinţii şi premierii şi cu care pot fi prostiţi şi manipulaţi românii.

Se ştie că Iohannis este sas, deci minoritar german, mai este Lutheran deci minoritar din punct de vedere religios. Ce mă miră însă este aplecarea americanilor spre pidosnici, mai ales dacă ne amintim că unul din ambasadorii americani a venit la Bucureşti însoţit de “prietena” lui, Alex Nevarez, sau că Mark Gitenstein un alt ambassador american, ultimul până în prezent, încerca să ne facă să dăm enter homosexualilor în România. Nici nu se uscase tuşul pe ştampile că domnul preşedinte ales dădea indicaţii să fie schimbaţi ambasadorii unde au fost probleme la vot. Nu numai că nu îl interesa dacă aceştia au fost vinovaţi cu ceva, nu a cerut nici măcar o anchetă sau o verificare, el a cerut direct schimbarea acestora.

(in-cuiul-catarii.info)

Se pune întrebarea de ce ne imping PE NOI Statele Uniteale Europei şi Americii să devenim independenţi energetic cu utilajele lor şi prin firmele lor? Este clar ca bună ziua că România nu are cum să devină independentă energetic atâta vreme cât va primi doar 6% din producţie. Alţii pot deveni, probabil proprietarii firmelor care vor exploata gazul, dar nu România. Ar trebui să fii pur şi simplu idiot să crezi în independenţa energetic cu un procent de 6%. Şi să nu uităm că se estimează că această independenţă poate fi asigurată numai pe 100 de ani, apoi, adio gaze, adio ape, adio agricultură, adio viaţă. Bine , efectele din urmă se vor face simţite după primii 10-20 de ani.

Aici e nevoie de un capitol aparte pentru a vedea de ce vrea neapărat Europa să “devină România independentă energetic. Bineînţeles că nu vrea, asta este o minciună sfruntată .

De curând acest joc a luat amploare, au fost introduse noi coordonate, aşa zisa lărgire a graniţelor Europei până spre Ucraina. Ce să spun, uite că Europa şi Sua plâng de grija moldovenilor şi ucrainienilor.

Pe lângă intrarea în coasta Rusiei şi smulgerea accesului rusesc la Marea Neagră, Ucraina şi Moldova au şi ele importante resurse de gaze de sişt şi maica Europa s-a gândit ea că şi moldovenii sunt tot români în ultimă instanţă şi dacă guvernanţii României au fost cumpăraţi aşa de ieftin cu susţinerea politică de ce nu s-ar găsi moldovean sau doi care să dea liber exploatării gazelor de şist şi în Moldova? Socoteala nu este rea şi primul pas a fost făcut, limba moldovenească a fost scoasă, mai nou cetăţenii Republicii Moldova vorbesc din nou româneşte . Curând vor începe şi conducătorii lor să gândească şi să facă afaceri româneşte, Europa abia îi aşteaptă.

Sub titlu informativ, Ucraina are rezerve de gaze de sist estimate la 3.624 metri cubi, potrivit raportului, deci aproape de 3 ori mai mult decât România şi nu este exclus ca mâine poimâine cineva să le spună ucrainienilor că au şansa să devină independenţi energetic şi să scape de “pericolul rusesc” dacă bat palma cu Chevron sau Exxon, sau mai ştiu eu cine. Ucraina a descoperit în regiunile limitrofe cu Republica Moldova importante zăcăminte de gaze de şist după cum susţine ministrul Energeticii şi Industriei Cărbunelui al Ucrainei, Iuri Boiko. Acesta şi-a arătat disponibilitatea de a pune la dispoziţia Republicii Moldova informaţii şi expertiză în domeniul extragerii gazului şist.

În Moldova, încă din Octombrie 2011, Vasile Alcaz, directorul Institutului de Geologie şi Seismologie al Academiei de Ştiinţe al Moldovei, declara la o conferinţă că Moldova are resurse de gaze de şist, dar nu are cu ce să le exploateze. Deci iată că Moldova déjà şi-a exprima disponibilitatea de a exploata gazele de şist, dacă va fi ajutată cu tehnologie şi finanţare. În 2013 se vorbeşte şi în Modova de obţinerea independenţei energetice prin exploatarea gazelor de şist.

Marii analişti europeni nu sunt proşti, ei ştiu foarte bine ce îşi pot permite şi ce nu cu ruşii, aşa că ei doar întărâtă pe cei care cred în bunele intenţii ale Europei faţă de cei întărâtaţi. Tot ce se urmăreşte este un şantaj aş spune. Războaiele între marile puteri şi imperii s-a dus întotdeauna pe teritoriul şi cu resursele altor state, cele mici, prinse la mijloc şi ademenite cu promisiuni şi recompense. Asta spune istoria. Deocamdată se derulează războiul economic, al resurselor şi şantajului, prin terţi.

(in-cuiul-catarii.info)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s