Ticăloşii din complexul politic-militar-industrial doresc război

post-89200-1360077457

Astazi, pe langa mari concerne preponderent de armament (Lockheed Martin, Boeing, McDonnell Douglas sau Northrop Grumman), sunt si companii ce produc tehnologii de varf pentru acestea (General Electric, Honeywell, IBM etc.) sau care asigura infrastructura necesara armatei (aprovizionare, alimentare cu combustibil, constructii, etc.). Una din cele mai cunoscute este Halliburton-Group, al carui presedinte intre 1995 si 2000 a fost actualul vicepresedinte Richard Cheney. De pilda compania Brown & Root, filiala a lui Halliburton, a construit in Kosovo baza Camp Bondsteal , cea mai mare din cele 800 de baze americane in intreaga lume. Brown & Root este totodata si umbrela unor firme, ca DynCorp (Reston – Virginia) sau Blackwater (Africa de sud) ce ofera pe plan international trupe de mercenari ce actioneaza militar in Irak. In 2004 in Irak erau in actiune 20.000 de „soldati“ ai firmelor private, formand al doilea contingent ca marime, inaintea chiar al celui britanic.

Un alt stalp al complexului militar-industrial este cercetarea stiintifica. De la proiectul Manhattan de construire a bombei atomice si pana la introducerea Internet-ului, cercetarea de varf a fost tot mai militarizata. Massachussets Institute of Technology sau Johns-Hopkins University din Baltimore efectueaza cercetari de miliarde de dolari pentru Pentagon. Toate universitatile lupta pentru a obtine bani de cercetare din aceasta sursa bogata.

Functionarea politica a complexului militar-industrial se obtine prin finantarea campaniilor electorale si a unei armate de lobby-sti, formati in buna parte din fosti ofiteri. Intrucat contractele de inarmare se fac deseori fara a fi declarate si impozitate, cazurile de coruptie sunt frecvente. Multi critici vad de aceea intregul complex drept un biotop favorabil intrigilor, falsurilor si manipularilor.

Pe deoparte, domneste un larg consens public ca Statele Unite trebuie mentinute cu orice pret in fruntea marilor puteri militare ale lumii. Pe de alta parte, sunt nenumarati membri ai Congresului care nu au o preocupare mai mare decat ca in circumscriptia lor electorala sa curga cati mai multi bani pentru armament.

Bugetul oficial al apararii pe anul fiscal 2008 se ridica la 481 miliarde dolari, plus 142 miliarde pentru razboaiele din Irak si Afganistan. Dar cheltuieli legate de inarmare sunt ascunse si in bugetele altor ministere, ca de pilda cercetarea in armamentul nuclear – in cel al ministerului energiei. Mai sunt si cheltuieli ce sunt secrete din motive de securitate, ca de pilda bugetul serviciilor secrete.

(foaienationala.ro)

Sistemul bancar nu se prăbuşeşte niciodată şi nici nu are cum să se prăbuşească pentru că el creează şi manipulează banii. Tot ce face sistemul bancar este să dea credite masiv, după care să retragă banii din circulaţie şi să sisteze creditarea ulterioară, fapt ce duce ca persoane fizice, companii, state şi naţiuni întregi să intre în faliment. După care toţi aceştia sunt puşi să plătească din propria muncă şi prin cedarea proprietăţilor pe care le deţin.

Se duce o luptă intensă pentru reducerea populației planetei și a sporului demografic.Prin alimentație bogată în E-uri, prin vaccinuri, prin bombardarea pshihică și psihotronică a populației, prin sărăcie și foamete, prin adăugarea de aluminu și clor în apă pentru a o face potabilă, prin Codex Alimentarius, prin încurajarea pornografiei și a homosexualității. Un nou război mondial nu ar fi decât un act care se joacă acum dintr-o piesă mai amplă și care se numește Noua ordine Mondială. Complexul Militar Industrial American are 27 de milioane de angajați. Datorită politicilor financiare ale SUA hiperinflația este un fenomen în formare. Deja prețurile au crescut foarte mult și vor crește în continuare. Pentru toate aceste motive și pentru multe altele anticip o nouă conflagrație de proporții pe termen mediu-scurt ( de ordinul lunilor – anilor). Din acest motiv am considerat o greșeală tactică și strategică gravă amplasarea scutului antirachetă la Deveselu. Era mai bună o neutralitate.

US PRESIDENT BUSH SPEAKS DURING VISIT TO UNITED DEFENSE INDUSTRIES IN CALIFORNIA.

SUA nu va renunța la statutul de cea mai puternică națiune. Istoria ne arată că în momentul în care structurile statului sunt orientate împotriva intereselor cetățeanului atunci un război este aproape. Soluțiile logice și normale nu vor fi adoptate de elita globală căci interesul său este în primul rând scăderea sporului demografic mondial prin orice mijloace cu putință. Războiul este cel mai profitabil.Verificați cine a finanțat ascensiunea lui Hitler și revoluțiile comuniste din secolul trecut. Căderea statelor comuniste din Europa de Est a dat SUA o gură de oxigen de 20 de ani.

(thinkagain.ro)

images

Kennedy a fost înlăturat prin asasinat, în primul rând pentru că el constituia o ameninţare pentru sistemul economic instituţionalizat al “USA Inc şi Noua Ordine Mondială instaurată de aceasta”, chiar şi prin politica sa ezitantă faţa de Cuba şi Vietnam. “Kennedy a subminat nu numai Federal Reserve Board, ci chiar şi C.I.A. şi meduza cu o mie de capete reprezentată de aceasta. Dar mai presus de toate, el a subminat ordinea economică mondială a înaltei Cabale şi a complexului său militaro-industrial, asupra căruia am fost avertizaţi de scrisoarea de adio a [preşedintelui S.U.A.] Eisenhower” – Oliver Stone, Istoria Secretă a Statelor Unite (1943-1990).

Colonelul (r) L.FIetyher Prouty, ex-înalt ofiţer în cadrul Biroului de Operaţiuni Speciale (O.S.O.) din cadrul Biroului Ministerului Apărării (O.S.D.), respectiv din cadrul Serviciilor Secrete ale Pentagonului, are cuvântul:

“Planurile lui Kennedy [privind retragerea armatei americane din Vietnam] ar fi însemnat sfârşitul războiului din Indochina, pe care Statele Unite îl susţinuseră vreme de aproape două decenii. Ar fi însemnat sfârşitul unor proiecte foarte importante ale lumii marilor afaceri.,. First National Bank din Boston îl trimisese pe William F. Thompson, un vicepreşedinte, la cabinetul meu din Pentagon în 1959, probabil după discuţii avute cu C.I.A., ca să exploreze viitorul utilizării elicopterelor în operaţiunile militare (clandestine)…

Unul dintre clienţii băncii era Textron Inc. Banca le sugerase responsabililor de la Textron ca achiziţionarea aproape falimentarei Bell Aircraft Company, în special a secţiei sale de elicoptere, ar putea fi o afacere bună. Ceea ce trebuiau să afle banca şi Textron era în ce măsură erau folosite elicopterele în momentul respectiv de către armată şi C.I.A. şi în ce măsură ar putea fi utilizate în viitor în Indochina. [ …]

Prima tentativă a C.I.A. de a transfera aceste elicoptere în Vietnam, pentru a le introduce în luptă, s-a consumat la mijlocul anului 1960, căutând să ignore sistemul. Generalul Charles P. Cabell, directorul adjunct al C.I.A., l-a contactat pe unul dintre oamenii săi de legătură (care s-a întâmplat să fie chiar autorul acestei cărţi – colonelul L.F. Prouty) din «Biroul de Operaţiuni Speciale» (O.S.O), un compartiment din Pentagon, să vadă dacă aceste elicoptere puteau fi transferate rapid şi secret, ca măsură de urgenţă generată de răspândirea revoltelor în tot Vietnamul… Cererea a fost respinsă în baza faptului că aceasta ar fi reprezentat o operaţiune secretă şi că nu s-a ordonat să se facă aşa ceva în Vietnam, în timpul administraţiilor Eisenhover şi Kennedy, litera legii era respectată cu stricteţe… În aceeaşi perioadă, C.I.A. trebuia să formeze o unitate civilă de elicoptere, cu mult mai multe aparate decât deţineau unităţile de infanterie marină… De reţinut că apelul iniţial din 1960, de la generalul Cabell din C.I.A. a survenit la scurt timp după ce First National Bank din Boston înlesnise achiziţionarea companiei Bell Helicopters de către trustul Textron, înainte de a recomanda fuziunea responsabililor de la Textron, C.I.A. organizase la Pentagon o întrunire cu vicepreşedintele băncii din Boston, pentru a discuta despre utilizarea şi cererea de elicoptere în Războiul Rece. Aparatele Huey, fabricate de Bell aveau să devină elicopterele cele mai mult folosite în Vietnam…

…Pentru aceste influente grupuri private de industriaşi şi oameni de finanţe, continuarea războiului din Vietnam era de o însemnătate vitală. Şi, desigur, elicopterele au reprezentat doar o parte din costul total de două sute douăzeci de miliarde de dolari al participării americane în acel conflict. Cea mai mare parte a acestei sume a fost cheltuită, de fapt, după 1963 [adică, după asasinarea preşedintelui Kennedy]; numai două sau trei miliarde de dolari fuseseră consumate în acţiunile militare americane directe din Vietnam, în toţi anii scurşi de la Cel de-al Doilea Război Mondial până în 1963 inclusiv. Dacă ar fi trăit Kennedy, nu s-ar fi ajuns la mai mult decât atât… Succesul afacerii dintre First National Bank din Boston, Textron şi Bell, depindea de escaladarea războiului din Vietnam… Kennedy anunţase un buget militar redus şi sfârşitul participării americane în Indochina… Persoane interesate considerau propunerea lui Kennedy de dezamorsare a războiului din Vietnam şi de reducere a programelor puternic stipendiate extrem de primejdioasă pentru propriile lor proiecte… ­.

În cele 500 de pagini ale cărţii sale, JFK, colonelul L.F. Prouty demonstrează cu amănunte tehnice şi informative implicarea directă a C.I.A. în atentat. Existenţa conspiraţiei la cel mai înalt nivel de stat pentru asasinarea preşedintelui a fost de altfel demonstrată şi de primul procuror al Statelor Unite ale Americii (vă recomandăm vizionarea peliculei JFK de Oliver Stone în acest sens). Ceea ce, totuşi, nu au spus nici unul dintre aceşti americani curajoşi, este faptul că băncile ce au creat evenimentele, declanşând şi întreţinând războaiele şi crima în scopul profiturilor proprii, sunt băncile magnaţilor bancheri evrei din America.

Un alt amănunt ce a scăpat acestor analişti, este implicarea directă în evenimente a altui evreu decât bancherul Nelson Rockefeller, sau a băncii evreieşti. Este vorba de înlăturarea marionetei Lee Harvey Oswald, anunţat public de către autorităţi ca fiind asasinul preşedintelui, de către afaceristul evreu Ruby, care l-a împuşcat pe Oswald la câteva ore de la atentat, în văzul întregii lumii. Oswald ar fi murit imediat la acelaşi spital din Dallas, unde s-a declarat şi moartea preşedintelui Kennedy. După ce a fost arestat, Ruby a început să protesteze, invocând în apărarea sa apartenenţa la organizaţiile evreieşti din America. A fost transportat din arest la acelaşi spital in Dallas, deoarece nu se simţea bine. În foarte scurt timp a decedat în spital.(?)

Pentru a pătrunde înţelesul paginilor ce vor urma, din toate cele relatate mai sus rămâne important pentru România informaţia că Bell Helicopters Textron din Dallas, este creaţia acelei mari bănci evreieşti care astăzi se numeşte Credit Suisse First Boston, şi că banca nu se dă înapoi de la nimic pentru a-şi atinge scopurile de profit şi dominaţie asupra lumii. Aşa cum s-a arătat mai sus, surse dintre cele mai credibile, persoane dintre cele mai respectabile asociază numele băncii cu asasinatul politic şi cu declanşarea războaielor.

Israelul nu a criticat niciodată războiul din Vietnam, deoarece scopurile sale nu au fost servite de către preşedintele John F. Kenedy, ci de către urmaşul acestuia, Lyndon Johnson. Un diplomat israelian scria, legat de asasinarea lui Kenedy: “Am pierdut un mare prieten. Dar am găsit unul mai bun… Johnson este cel mai bun dintre prietenii pe care statul evreu i-a avut la Casa Albă.” Şi, într-adevăr, Johnson a sprijinit total Israelul în războiul de şase zile din 1967. Prin urmare, Israelul şi-a extins suprafaţa anexând noi teritorii arabe. Franţa şi Congresul S.U.A. instituie atunci embargoul asupra Israelului, dar preşedintele Johnson îl ridică şi livrează avioanele Phantom comandate de Israel, în această perspectivă, asasinarea lui Kenedy a apărut, totodată, ca o salvare a Israelului.

Trebuie iarăşi spus despre puternica companie Bell că, cu complicitatea guvernului S.U.A., a înzestrat Irakul pe ascuns cu aparate Bell Helicopters pentru ca războiul din Golf să poată fi cât mai costisitor. Iată şi situaţia din Croaţia din anul 1995 privind achiziţia de echipament de luptă pe baza traficului ilegal de arme (fără implicarea guvernelor statelor respective): printre altele, 10 elicoptere de lupta Bell direct de la compania Bell Helicopters Textron. În acest fel au fost alimentate războaiele din Iugoslavia, de ambele părţi, fiind implicate în trafic mai multe firme israeliene. Mulţi români îşi amintesc de perioada 1991-1993 când băncile iugoslave din Belgrad acordau dobânzi lunare de până la 200% la dinar şi de 15% la valută (faţă de 3-4% dobânda anuală la dolarul american la orice altă bancă occidentală). Masivă înghesuială la depuneri. Pentru o minte lucidă însă puteau exista numai două explicaţii: era vorba de spălare de bani sau de un joc piramidal destinat falimentului. La vedere era vorba de concurenţa dintre două bănci iugoslave, Banca Jugoskandic şi Banca Dafiment. În realitate însă era vorba de finanţarea războiului devastator (traficul de armament) ce s-a abătut asupra Iugoslaviei. Şeful Băncii Jugoskandic era Jesdomir Vasilejic, care trăise 20 de ani în străinătate şi era cunoscut, conform cotidianului britanic Observer, pentru afacerile sale în “regiunile de război ale Orientului îndepărtat”. Coproprietar şi şef al celeilalte bănci din Belgrad, Dafiment, era evreul Israel Keman din Tel Aviv. Ei foloseau banii deponenţilor pentru a finanţa traficul ilegal de armament pe care îl livrau apoi forţelor naţionaliste ale popoarelor Iugoslaviei, scoţând un profit uriaş.

(justitiarul.ro)

free-weapons-for-terrorists

Ticăloşii din complexul industrialo-militar din SUA, sub umbrela NATO, are nevoie de bani

Declarațiile fără acoperire de suplimentare a prezenței militare a SUA în flancul estic al NATO ascund lipsa oricăror investiții americane în industria de Apărare a României. Armata română rămînînd și pe viitor înzestrată cu aceleași arme contemporane cu războaiele din Coreea și Vietnam.

Dacă România n-are nevoie de bani pentru sănătate, învățământ sau în crearea de locuri de muncă și vrea cu adevărat să se înarmeze, SUA îi va permite s-o facă tot cu rable. Întrucât în perioada 2014-2017 peste 500 de avioane de luptă ale armatei americane, cu un grad de uzură ridicat, cu resursa terminată și retrase din înzestrare, îi așteaptă la preț de noi pe români, moldoveni, polonezi, estonieni, letoni și lituanieni.

Spre deosebire de tratamentul aplicat României, soluția viabilă pe care o practică a SUA, atunci când vizează susținerea reală și înarmarea cu tehnica cea mai modernă a statelor membre NATO sau care le sunt partenere la nivel real nu declarativ, aflate în zonele care reprezintă un interes strategic pentru SUA, este atribuirea de contracte pentru construcția integrală, sau de componente ale avioanelor de luptă de ultimă generație, prin acordarea licențelor. Bine-nțeles, că până în prezent altele au fost zonele geografice care au beneficiat de așa ceva. Altele decât mult invocatul flanc estic al NATO, unde se găsește România.

Comandantul NATO pentru Europa pledează pentru stocarea într-o bază militară din Polonia a suficiente arme, muniții și alte provizii pentru a sprijini o desfăşurare rapidă a mii de trupe împotriva Rusiei. Breedlove este avocatul aducerii de active militar ale NATO în Europa, în special în Europa de Est. Alianța și-a consolidat deja prezența în Marea Baltică și Marea Neagră și a dislocat aeronave militare suplimentare în Europa de Est.

P.S. Da, precum am mai spus şi altă dată, complexul militaro-industrial din Statele Unite are nevoie ca de aer de un nou război în lume, pentru a nu se prăbuşi. Sub umbrela NATO, aceşti ticăloşi industriaşi şi militari care conduc America din umbră, încearcă să facă profituri enorme şi să obţină şi mai mare putere în urma angrenării într-un război cu Rusia. Dar ei se joacă cu focul şi cu vieţile noastre, din moment ce Rusia, odată atacată de NATO, va riposta cu siguranţă cu arme nucleare! La asta se doreşte a se ajunge?
Ăştia chiar şi-au propus să-l elimine pe Putin, ori asasinat, ori prin război cu Rusia…

POLITICILE FRICII in noua ordine mondiala. Complexul militaro-industrial si PAX AMERICANA: razboiul e pace si tortura

Tehnicile de exploatare a fricilor si temerilor

Tacticile de inspaimantare sunt acele tehnici care permit obtinerea unui raspuns favorabil de la cineva (persoane particulare, grupuri de indivizi sau chiar o intreaga societate) prin intermediul constrângerii, exploatand temerile acestuia.

Publicul sau persoana in cauza va folosi apoi propria logica pentru a trage concluziile, evident, negative (“valeu, daca nu raspundem favorabil atunci iata ce grozavie se va intampla”). Acest lucru este foarte periculos, pentru ca oamenii se incred, de multe ori, in propria lor logica gresita – pentru ca simtim ca putem avea încredere în propriile noastre decizii (pur si simplu pentru ca ele ne apartin).

Aceste tehnici au insa rezultate in viata reala, si inca in foarte multe cazuri, poate pentru ca, in general, oamenilor le este mai usor sa isi imagineze detaliile sângeroase ale consecintelor teribile prezentate decât sa rationeze in ceea ce priveste potentialul real al amenintarii extreme care le este prezentata (“bine, bine, dar este oare o asemenea catastrofa extraordinara cu adevarat posibila?).

Posibilitatea unui razboi nuclear in plin razboi rece cu rusii, în anii ’50, a determinat milioane de americani sa cheltuiasca peste 20.000 de dolari pentru un adapost nuclear personal, in curte, in care ar fi putut “supravietui” unui razboi nuclear (si eventual si lungii ierni nucleare care ar fi urmat :)). Ca banii ar fi putut avea o utilizare mai buna si imediata pentru a ajuta familia credem ca este evident pentru toata lumea, chiar daca noi nu suntem americani (cheltuieli medicale, de scolarizare sau orice altceva in acest sens).

Sau, ca exemplu ceva mai recent, panica fabricata de OMS (si propagata cu mare zel si la noi) in ceea ce priveste noile gripe: aviara, N1H1 etc…cand, pe de o parte, se vehiculau in mod irational si alarmist cifre de zeci si zeci de milioane de potentiale decese la nivel global in timp ce, pe de alta parte, se oferea solutia comoda, ieftina si rapida a vaccinului – solutie atat de draga, ne aducem aminte, domnului Streinu Cercel.

De altfel, aceasta este miza politicilor fricii: conditionarea oamenilor pentru a ii determina sa accepte solutiile “comode” ale renuntarii la libertatile civile si la propriul discernamant pentru a tari in societati orwelliene in care codul moral e rasturnat: pacea se obtine prin razboi, libertatea prin instaurarea regimului politienesc al supravegherii neincetate, iar securitatea oamenilor se asigura prin torturarea experimentala a suspectilor.

Expansionismului global occidental, condus de corporatiștii Complexului Militar Industrial, preluând comenzile de la Kissinger, Brzezinski și Consiliul Relațiilor Externe.

Atacul Rusiei și înlocuirea lui Putin, schimbând regimul printr-o revoluție colorată, a fost văzută ca o opțiune mult mai ușoară decât atacând puterea în creștere a Chinei în mod direct. SUA este extrem de supărată pe Putin de când acesta a lovit în marile bănci americane, cum ar fi filialele Goldman Sachs și Merrill Lynch din Rusia, după ce a devenit președinte în 2000.

Goldman Sachs a avut o influență tot mai mare și foarte nesănătoasă în SUA și UE și este unul dintre cele mai importante motive pentru declinul SUA și UE în puterea mondială.

Asemenea problemei controlului bancar, neoconservatorii s-au enervat pe Putin pentru că acesta a oprit campania lor de bombardare în masă împotriva lui Assad în Siria, în septembrie 2013. Neoconservatorii au conceput lovitura de stat din Kiev pentru a transforma Ucraina într-un stat eșuat prin colaps economic și război civil. Exact așa cum au făcut în Libia, înainte de aceasta în Irak și acum încearcă să facă în Siria (unde la fel ca și-n Ucraina este, de asemenea, o bătălie pentru controlul rutelor conductelor de gaz, alimentarea cu energie și pentru a provoca probleme economice Rusiei).

Europenii au fost împotriva creșterii furnizării de armament către Kiev și au solicitat unele lămuriri din scandalul minciunilor Generalului Breedlove, Comandantul NATO din Europa, care este se pare și soțul Victoriei Nuland, pionul principal din puciul de la Kiev care spunea prin telefon vis-à-vis de Europa: ,,Fuck”. Asta este părerea și considerația neoconilor americani la adresa europenilor. Iar SUA furnizează armament Ucrainei, indiferent de părerile europenilor și Rusiei.

Neoconii din Congres și Casa Albă au obiectivele reale ale planurilor lor de a distruge SUA și economia Statelor Unite (precum și a Europei) în scopul de a suprima suveranitatea națională a oricărui stat în favoarea creșterii controlului marilor corporații bancare sau energetice. Acțiunile SUA în Ucraina au fost întotdeauna îndreptate spre o schimbare de regim în Rusia. Le-ar fi plăcut un bețiv ca fostul președinte Elțîn neoconilor, pentru ca sub spectrul falsei democrații corporațiile să fure toate resursele energetice ale Rusiei și să distrugă economia, cum au făcut cu cea a României sub oblăduirea unor politicieni corupți și incompetenți.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s