Păzea, că vin americanii

Vin americanii!

Militarii americani care au invadat şi ocupat Irakul se pare că au o grijă deosebită faţă de civili şi le respectă atât drepturile cât şi proprietatea. Un grup de astfel de militari prind nişte civili irakieni care au furat nişte lemne. Drept pedeapsă, sau mai degrabă ca să se distreze, americanii trag cu pistoalele în mașina localnicului,după care o distrug cu tancul.

Irakianul a declarat ulterior că este taximetrist și acea mașină era singura sa sursă de venit prin care își câștiga traiul.

Românii vă aşteaptă cu drag

Români,având în vedere că Parlamentul a abrogat legea care limita numărul de militari americani,care pot staționa pe teritoriul României,la 3.000,aveți grijă,mare grijă,că vin americanii !!! Mai ales românii de la Deveselu și Mihail Kogălniceanu!

Sursa : dantanasescu.ro
Militarii americani au violat doi copii la Kiev. Pedofili. Românii vă așteaptă cu drag. V-au pregătit tot ce au ei mai bun.

SUA se pregătește să ocupe România pe termen lung. Declarațiile unui general american staționat la Cluj

Darryl Robertson, care este comandantul Forţelor Aeriene Americane din Europa, cu baza în Germania, a declarat, joi, la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii, unde a participat la Ziua Distinşilor Vizitatori din cadrul exerciţiului româno-american “Dacian Thunder 2015″, că românii şi alţi est-europeni trăiesc experienţa fricii cauzate de agresiunea din Ucraina.

”Chiar dacă acţiunile recente ale lui Putin provoacă îngrijorare, această echipă prezentă aici (la Câmpia Turzii – n.r.) nu este doar un răspuns pentru el şi pentru Rusia, ci şi ca parte a unui program pe termen lung”, a spus Robertson.

Oamenii se manipulează prin frică, inducerea fricii. Aceasta inducere mediatică a fricii la români a fost făcută și înainte de al doilea război mondial, cum că vezi că rușii vin în România și impun comunismul, și oamenii își pierd proprietăți, se naționalizează pământul. Germanii s-au folosit de asta, pentru a-i înrola psihologic pe români în lupta lor contra Rusiei (400 mii de soldați români au murit atunci în Rusia, carne de tun, nemții i-au pus pe români în primul rând la Stalingrad).

Acuma a venit rândul la SUA să facă același lucru, să se folosească de români pentru interesul lor, pentru a pune mâna pe resursele subsolului din Rusia, sau măcar să își mărească sfera de influență cât mai spre est…

„Statele Unite ale Americii doresc cu orice chip sa provoace razboiul cu Rusia. Daca acest lucru sa va intampla, Romania va deveni o tinta sigura al asaltului rusesc. Ceea ce este revoltator este faptul ca SUA si Uniunea Europeana au distrus progresiv Romania in ultimii ani. Iar acum, vor sa ne lase si fara ultimul lucru ramas al nostru: viata noastra!

american-democracy

Numai imbecilii ii considera „oamenii rusilor” pe cei care se opun unui razboi absurd pentru Romania si romani! Romanii care se opun cursului spre un razboi, nu o fac de dragul rusilor, ci de dragul romanilor! Numai IMBECILII nu inteleg asta!

Numai IMBECILII pot considera ca rusii vor razboi, care sunt la ei acasa, si nu nemernicii criminali americani (criminali pentru Serbia, Irak, Afganistan, Siria, Libia, etc.), care isi duc tancurile la granita Rusiei, la zeci de mii de Km de SUA!

Americanii se pregătesc de prin 2008 să atace Rusia. În acest scop au declanşat şi aşa-zisa criză financiară mondială şi au început amplasarea scuturilor anti-rachetă în România şi Polonia. Totul face parte din plan, inclusiv lovitura de stat din Ucraina. Dar propaganda spune non-stop: ne atacă ruşii, ne atacă ruşii! În urmă cu un an nimeni nu zicea un cuvânt, nici despre „agresiunea rusească”, nici despre „imperialismul lui Putin”. Dintr-o dată ne-am trezit peste noapte că nu se mai poate cu ruşii!

Militarizarea Balcanilor, îndreptată împotriva Rusiei?

http://dantanasescu.ro/2012/05/19/militarizarea-balcanilor-indreptata-impotriva-rusiei.html 

Americanii militarizează Ucraina pentru a invada Rusia

Americanii şi marionetele lor de la Kiev au trecut la militarizarea Ucrainei, la crearea unei dictaturi naziste, la mobilizarea totală a populaţiei împotriva Rusiei. „Scopul lor este un război împotriva Rusiei – asta nu-i ceva la care să asistăm cu mâinile-n sân. Dacă Donbasul va fi pierdut, va fi pierdută şi pacea. Următoarea ţintă a lor va fi Crimeea. Nu glumesc. Ucraina va fi împinsă brutal, cu hotărâre şi cu orice preţ într-un război împotriva Rusiei, sub pretextul Crimeei. Nuland a spus foarte clar la Odessa că ei aşteaptă ca agenţii lor din Ucraina să pornească războiul contra Rusiei pentru Crimeea. Hoarda lor de 500.000 va invada Crimeea. Nu-i nicio îndoială.”

Este foarte important să identificăm Ucraina ca fiind un teritoriu ocupat de către SUA. Să stabilim clar cadrul nostru de referinţă: conducerea de la Kiev nu este independentă. În mod esenţial, este o reţea de agenţi americani – marionete americane. Poroşenko nu a câştigat alegerile prezidenţiale.

Cum a fost orchestrată această farsă numită „alegeri”, este o altă discuţie. Teritoriul Ucrainei este sub ocupaţia şi sub controlul Statelor Unite. Americanii şi-au instalat aici instructorii militari. SBU este sub controlul total al CIA. Deci trebuie să vorbim despre ocupaţia lor ilegală a teritoriului şi despre eliberarea sa, şi despre cum isterizează cu idei naziste prin mass-media, prin care americanii declanşează al patrulea război mondial, considerând că cel de-al treilea a fost războiul rece împotriva URSS. Vă invit în următoarea discuţie să evidenţiem motivele acestui război, de ce SUA a cultivat nazismul ucrainean şi acum îl dezlănţuie împotriva Rusiei, de ce au pornit acest război în Ucraina ca pretext pentru a atrage Rusia într-o confruntare directă cu forţele armate ucrainene, spre a crea un război regional în Europa, iar mai apoi ceva ce aduce cu al patrulea război mondial. Aceasta agresiune nu este doar împotriva Rusiei. Obiectivul primar este Europa. Americanii au avut de câştigat de pe urma fiecărui război din Europa – primul război mondial, al doilea război mondial, războiul rece. Războaiele din Europa sunt mijloacele miracolului lor economic, al prosperităţii lor. Este, de asemenea, un război împotriva Chinei.

Mai multe detalii aici

1 – https://youtu.be/nWT5HM_NMlI

Și aici

2, http://dantanasescu.ro/2014/08/26/un-razboi-este-intotdeauna-bun-pentru-americani.html

Congresul american l-a somat pe Barack Obama să se miște mai iute cu înarmarea Ucrainei. SUA a trimis,arme în Ucraina de 70 milioane de dolari. Trebuie ceva mai mult, mai iute, mai greu, musai letal. Congresmenii, democrați sau republicani, și-au dat mâna, votând la fel.

1, http://www.zerohedge.com/news/2015-03-24/us-house-votes-348-48-arm-ukraine-russia-warns-lethal-aid-will-explode-whole-situati

2, http://www.globalresearch.ca/breaking-adoption-of-house-of-representatives-resolution-provides-de-facto-green-light-to-obama-to-declare-war-on-russia/5418022

Gura păcătosului adevăr grăiește! Noam Chomsky: SUA, cel mai mare terorist al lumii. Washington-ul duce o campanie de asasinare la scară mondială. Europa, sluga Americii!

Într-un interviu acordat Euronews, pe teme ca terorism, mediu înconjurător și pericolul nuclear, Chomsky a lansat un nou atac la adresa SUA și a presei americane.

”Cea mai teribilă campanie teroristă din lume este aceea orchestrată de Washington. Este o campanie de asasinare la scară mondială. Nu există o campanie teroristă similară”, a spus cunoscutul intelectual american, subliniind că America este pentru el principalul stat terorist, iar Europa i se supune, fiind prea laşă pentru a adopta o poziţie independentă.
„Două state și puteri nucleare se comportă agresiv în Orientul Mijlociu desfăşurând violenţe, acte teroriste, acte ilegale în mod constant.”, a spus Chomsky, nominalizând SUA şi Israelul.

Inţierea de către preşedintele american Barack Obama a unui program de modernizare a sistemului de arme nucleare în valoare de miliarde de dolari nu face decât să extindă arsenalul atomic american.

activenews.ro

De ce vin americanii? Miza „imperiului global”

Parlamentul României a abrogat hotărârea prin care era limitată prezența militară străină pe teritoriul național. În același timp, Washingtonul intenționează să trimită tehnică militară grea în Polonia, România și țările baltice. Astfel, americanii primesc liber mână liberă pentru a utiliza teritoriul „cordonul sanitar” după bunul său plac. Pretextul este clar: ipotetica intenție a Rusiei de a invada vecinii săi apropiați din apus și pericolul pe care îl reprezintă extinderea conflictului din Ucraina asupra statelor apropiate. Prin urmare, anume SUA ar fi acel garant al păcii și securității din regiune.

Desigur, intenția Rusiei de a invada Europa e o pură fantasmagorie, exact așa cum este o fantasmagorie și intenția Rusiei de a invada Ucraina. În acest caz, care ar fi motivul diseminării isteriei despre “invazia rusească” și desfășurarea trupelor americane? Cui i-ar conveni toată această mascaradă, în care țările mici din Estul Uniunii Europene sunt transformate în carne de tun, într-un război care nu le aparține?

Răspunsul este unul singur: SUA și corporațiile transnaționale. SUA se află în plin proces de negociere a Tratatului Transatlantic cu UE și a Tratatului Transpacific cu China, în urma căruia Imperiul American ar putea să-și extindă frontierele economice pe întregul bloc eurasiatic, de la Vladivostok, până la Dublin. Apropierea dintre UE și Rusia sau Germania și Rusia, reprezintă un adevărat pericol pentru această strategie. Astfel, crearea unei stări de insecuritate, provocarea conflictelor diplomatice dintre Est și Vest, militarizarea „cordonului sanitar”, pulverizarea elitelor politice din statele din Europa de Est și înlocuirea lor cu marionete docile, vânarea “oamenilor vânduți rușilor”, exploatarea conflictelor regionale și a prejudecăților istorice, reprezintă pașii întreprinși de Casa Albă pentru crearea condițiilor prielnice pentru semnarea Tratatului Transatlantic, împotriva căruia se ridică producătorii mici și mijlocii din toată Europa.

corporate_flag-4

Ce câștigă România sau Republica Moldova din tot acest spectacol? Dincolo de pericolul economic, pe care îl poate aduce spațiul economic comun euroatlantic, aceste state sunt forțate să devină pioni într-un joc global. Dacă Chișinăul și Bucureștiul privesc harta regională și pun speranța în rezolvarea problemelor de ordin regional și local, Washingtonul privește la harta lumii, în care Europa de Est nu este decât o piesă de sacrificiu într-un joc mai mare. Nu de securitatea sau corupția României, Poloniei și țările baltice sunt preocupați americanii, ci de combinația la nivel global, de pe urma căreia ar putea instaura un Imperiu global al corporațiilor transnaționale. Dacă acest plan va reuși, Rusia va fi prinsă în menghina celor două spații economice mari,  în fața cărora va trebui să capituleze, mai devreme sau mai târziu. Această este miza. Rămâne să ne întrebăm cât de mult vor accepta țările europene să-și sacrifice interesele și viața de dragul Imperiului.

Octavian Racu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s