Holocaustul țigănesc impus României de UE

Holocaustul țigănesc impus României de UE

Parlamentul European a votat o rezoluţie prin care a cerut mai multe eforturi pentru a pune capăt discriminării, discursurilor instigatoare la ură şi infracţiunilor motivate de ură împotriva tiganilor, precum şi pentru a recunoaşte ziua de 2 august ca zi de comemorare a holocaustului tiganesc.

În rezoluţie, deputaţii îşi exprimă „îngrijorarea profundă privind apariţia unui curent împotriva tiganilor, care se manifestă printre altele printr-o retorică împotriva lor şi prin acte de violenţă în Europa”, arătând că acest curent este „incompatibil cu normele şi valorile Uniunii Europene” şi „reprezintă un obstacol major în calea integrării sociale de succes a romilor”.

După îndelungi presiuni venite de la Uniunea Europeană, care consideră că în ţara noastră drepturile romilor sunt grav încălcate. Dacă foloseşti cuvântul “ţigan” poţi lua amendă 7.000 de euro.

Detalii aici

http://dantanasescu.ro/2013/06/28/daca-folosesti-cuvantul-tigan-poti-lua-amenda-7-000-de-euro.html

Un gând despre &8222;Holocaustul țigănesc impus României de UE&8221;

  1. ELVEȚIA,Anglia,Germania,Spania,Franța,Olanda,Belgia etc,au acum marea cinste și ocazie să integreze în civilizația West-ului șatrele nomade care le fac deosebita plăcere să le viziteze țările.Acum pot să le dea porții generoase din karma,zenul și feng-shui-ul lor .Westul trebuie să respecte drepturile europene și să dea imediat -Viza Shenghen- tuturor țiganilor !!!Țiganii fiind nomazi prin tradiție și definiție sunt discriminați(grav) de către țările europene ce se opun acestui drept european fundamental.Germania,Elveția,Austria,Franța,Belgia etc ar trebui să pună la dispoziția rromilor căruțe cu coviltir,motorizate(cu minim 2 cai frumoși)pentru-ca aceștia să se poată bucura cât mai repede de civilizația și integrarea West-ului !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s