UNICEF și OMS folosesc campaniile de vaccinare pentru a steriliza în masă populația planetei

rockefeller-vaccines

Organizații subordonate Națiunilor Unite, care promovează controlul populației, folosesc vaccinarea pentru a steriliza clandestin femeile din țările lumii a treia. Ministerul Kenyan al Sănătății, împreună cu organizațiile subordonate ONU, OMS (Organizația Mondială a Sănătății) și UNICEF (The United Nations Children’s Fund – Fondul Internațional pentru Urgențe ale Copiilor al Națiunilor Unite) neagă acuzațiile.

Programul de vaccinare antitetanic sponsorizat de OMS și UNICEF a fost aditivat cu HCG sau gonadotropina corionică umană, un hormon produs de embrionul uman după concepție, care îi permite să fie implantat în uter (HCG este substanța detectată în testele de sarcină). Când corpul primește HCG printr-un vaccin antitetanic, acționează ca un antigen, stimuland producerea de anticorpi la HCG. Acești anticorpi determina corpul femeii să respingă viitorii embrioni, producând efectiv sterilizarea.

Acuzațiile din Kenya, similare cu altele din Mexic, Nicaragua și Filipine, au condus la crearea unui comitet mixt de experți ai Ministerului Sănătății, la propunerea Comisiei de Sănătate a Parlamentului Kenyan, pentru a investiga afirmațiile contradictorii cu asigurările guvernului că vaccinurile antitetanos utilizate în campania de vaccinare OMS-UNICEF au fost testate și că nu s-a găsit HCG.

Ministerul Sănătății a refuzat să furnizeze Comitetului de experți flacoanele de vaccin care se susținea că au fost testate.La testare, Comitetul de experți a constatat că o treime dintre flacoane a conținut într-adevăr HCG. Separat, într-un alt test, 50 flacoane de vaccin antitetanic care nu au făcut parte din campania OMS-UNICEF au fost testate și s-a constatat că nu conțineau deloc  HCG.

Ca rezultat, activitatea comisiei a fost blocată. Ministerul Sănătății a scos experții săi din Comitet și refuză să accepte un raport final privind controversa.

Celor care ar putea spune că prezența HCG în vaccinuri este accidentală și că nu este vorba de nicio conspirație le amintim că planul lui Bill Gates de a reduce populația includea și vaccinările în masă.

Dr Leonard Coldwell, expert în domeniul medical, susține că nebunia vaccinarilor din ultima vreme face parte din agenda globalistă de reducere al populației. De aceea acum s-a ajuns să fie vaccinați și băieții cu Gardasil (vaccin anticancer de col uterin), iar soldații care pleacă la război sunt infestați prin vacinuri cu tot felul de substanțe experimentale care au produs de exemplu boala numită Sindromul Golfului.

Legăturile fundației Rockefeller cu aceste campanii de vaccinare au ieșit la iveală odată cu publicarea mai multor dovezi din care reiese că timp de decenii familia aflată la vârful elitei oculte și financiare a finanțat cercetarea vaccinurilor antifertilitate și a coordonat împreună cu OMS programe de distribuție a acestora la nivel global.

Nota

Ministrul Banicioiu a fost foarte prezent mediatic in ultima perioada, iesind inclusiv pe teme serioase, reale, urgente: Bănicioiu: Dacă nu facem ceva în 2015, în 2-3 ani în România nu o să mai avem medici specialiști

Si nu e vorba doar despre medicii specialisti, ci de lipsurile cronice de personal, de supraaglomerarea sistemului sanitar, de deficientele tot mai mari, intalnire inclusiv in spitalele centrale, de “vitrina”

Desigur insa ca, la fel ca si in celelalte semnale de avertizare pe aceasta tema, dupa ce se agita putin, la suprafata, apele, nimic consistent nu se intampla, nimeni nu face campanii si reportaje tematice, niciun jurnalist nu-si bate capul sa descalceasca itele acestei hemoragii mortale. Mult mai important este sa ne rafuim cu Olivia Steer si sa militam pentru vaccinare obligatorie, pentru ca, nu-i asa, pe cand in spatele medicilor care pleaca din tara nu se afla nimeni, in spatele vaccinarilor se afla companii puternice care vor mega-contracte cu statul. Si asa vom ajunge in situatia paradoxala de a avea un sistem sanitar in care se vaccineaza frenetic si se fac analize, insa care nu va fi in stare sa trateze bolile pentru ca nu vor mai fi specialisti.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s