HAARP, arma absolută a SUA cu care ameninţă întreaga planetă

HAARP1

Americanii sunt maeștri în arta de a camufla anumite operațiuni care trebuie să rămână top secret. Programul HAARP, oficial, studiază aurora boreală în atmosfera înaltă. Bugetul declarat este unul relativ modest, 30 de milioane de dolari pe an.

În realitate, de mai bine de 15 ani, se derulează un proiect terifiant. În prima parte a proiectului a fost construită o stație în Gakona, Alaska, care producea în anul 2008, 20 de megawați. O altă stație va fi construită în India și alta în Australia. Adevăratul obiectiv al acestui proiect este acela de a putea bombarda cu ajutorul unui fascicol de energie, oricare punct de pe glob dar și din spațiul cosmic apropiat.

Vă prezentăm câteva din obiectivele proiectului.

  • Posibilitatea doborârii rachetelor, avioanelor, sateliților.
  • Comunicarea cu submarinele care se află la mare adâncime.
  • Declanșarea unui incendiu în oricare colț din lume.
  • Întreruperea comunicațiilor radio.
  • Scanarea solului și a apei la mare adâncime.
  • Manipularea de la distanță a spiritului uman și a stărilor de nebunie.
  • Realizarea unui scut antirachetă pentru SUA.
  • Atacul unor ținte terestre.
  • Schimbarea climei și crearea unei arme climatice.

Proiectul HAARP utilizează proprietatea ionosferei, care se află la 270 de kilometri altitudine, de a reflecta undele radio. Ionosfera permite transmisiile radio transatlantice. Ionosfera este un fel de oglindă care transmite către sol undele radio. Aurorele boreale care se produc în ionosferă influențează transmisiile radio. Proiectul HAARP dispune de 48 de antene gigantice, legată fiecare la un generator de un megawat. Alimentarea generatoarelor se face zilnic cu 95 de tone de motorină. Deșeurile zilnice sunt în jur de 9 tone.

Până la sfârșitul proiectului vor fi construite 360 de antene gigant. Zona din Alaska unde sunt amplasate aceste antene este înțesată de rachete sol-aer. Conducerea armatei americane a fost prima care a susținut acest proiect, dat fiind interesul ei pentru producerea unei arme electromagnetice, care poate întrerupe brusc toate comunicațiile dușmanului.

haarp

O astfel de armă a fost experimentată în 1991, în războiul din Irak. A fost un succes pentru americani! Proiectul își propune crearea unor fenomene periculoase, în zonele pe care americanii le consideră cu probleme. Controlul mental de la distanță este un țel al acestui proiect. Să ne imaginăm că americanii stau la butoane și celelalte puteri execută ceea ce le este indus!

De pe efemeride.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s