De ce se teme Oculta Globalistă de Ortodoxie

post-48904-1279726801

În ultimii ani şi mai ales de când a izbucnit conflictul din Ucraina, am observat o intensificare a atacurilor asupra Bisericii Ortodoxe Române şi a religiei creştin-ortodoxe. Reţele extinse şi bine organizate de postaci, care activează pe Internet, la secţiunea de comentarii a diverselor publicaţii online, pe reţelele de socializare sau pe la televiziuni, atacă zi şi noapte ortodoxia şi clerul ortodox.

Motivul este unul simplu. Ortodoxia este forţa spirituală care a fost cea mai eficientă în stoparea expansiunii imperiului globalist spre Est. Şi asta doar prin prezenţa ei, nu prin acţiuni concertate de propagandă şi de luptă împotriva Vestului satanic şi secular.

Când oligarhia bancară americană a instaurat comunismul în Rusia, iniţiatorii mişcării îşi imaginau un comunism de tipul celui din China, dar fără componenta naţionalistă, specifică Orientului, adică un fel de capitalism de stat, cu un popor format din muncitori-sclavi, care trudesc până la epuizare pentru Occident, care nu au nici un fel de drepturi şi sunt educaţi după metode ştiinţifice, bazate pe materialism dialectic şi ateism.

Numai că spiritul creştin ortodox, cu care sunt profund impregnate popoarele Europei de Est şi mai ales Rusia, au transformat treptat comunismul bolşevic, internaţionalist şi ateu, într-o formă de socialism cu puternice accente naţionaliste/tradiţionaliste în care, deşi nu era promovată explicit, religia ortodoxă era lăsată să se manifeste în mod natural. Iar Statul, în loc să fie o agentură a oligarhiei bancare apusene a început să construiască o economie şi o infrastructură în folosul naţiunii.

Multă lume nu ştie, dar la începuturile sale, comunismul sovietic era foarte apreciat şi lăudat în presa occidentală. În Rusia chiar se construiau de la zero oraşe industriale, după model american şi cu consiliere americană. Demonizarea Rusiei şi a blocului comunist a apărut mai târziu, după ce planul a eşuat şi partidele comuniste au fost curăţate de elementele alogene şi de bolşevici şi în ele au rămas în mare majoritate patrioţi, educaţi în spirit creştin.

Mai este un aspect important care pune beţe în roate conspiratorilor Noii Ordini Mondiale. Cultul creştin-ortodox, prin pacifismul şi puritatea lui, nu poate servi drept paravan pentru mişcări extremiste. La umbra catolicismului au apărut fascismul şi nazismul. Religia musulmană a fost folosită ca pretext pentru înfiinţarea şi finanţarea unor aşa-zise organizaţii teroriste islamice precum Al-Qaeda, ISIS, ISIL sau talibanii din Afghanistan. Cu ortodoxia însă nu prea a mers în ciuda încercării de demonizare a unor organizaţii cu caracter naţionalist şi animate de un profund spirit creştin-otrodox.

În condiţiile actuale Imperiul globalist anglo-american şi vasalii săi, se tem că Rusia, prin renaşterea ortodoxiei pe care aceasta a cunoscut-o în ultimii ani, ar putea să atragă de partea sa şi ţările din Estul Europei, care majoritatea sunt ortodoxe şi astfel să zădărnicească încă o dată planurile de extindere a cancerului globalist în întreaga Eurasie.

Prim urmare, religia creştin-ortodoxă este privită de globalişti ca fiind cea mai puternică armă ideologică a Rusiei şi de aceea orice manifestare a acestui cult în ţările aflate sub influenţa SUA, NATO şi UE este privită ca atitudine pro rusă, ca extremism şi nu ar fi de mirare ca în viitorul apropiat să fie scoasă în afara legii. Oricum, se fac ample eforturi de îndepărtare a românilor de credinţa strămoşească şi de tradiţii, atât prin demonizarea şi batjocorirea acestora, cât şi prin încercarea de a converti generaţiile mai tinere la valorile liberale, anglo-saxone, specifice Occidentului.

Vă urez un Paşte Fericit, cu linişte, armonie şi credinţă în Dumnezeu!

Sursa și autor articol : http://dantanasescu.ro/2015/04/11/de-ce-se-teme-oculta-globalista-de-ortodoxie.html

4 gânduri despre &8222;De ce se teme Oculta Globalistă de Ortodoxie&8221;

  1. UN BUCHET SUPERB DE MELODII ROMÂNEȘTI… (puteți verifica firește, nu este doar Stela Enache)

    Stela Enache – N-ai să mă poți uita (Autograf Muzical 1986)

    Melodia mea preferată din acest potpuriu: DIMINEȚILE MELE (Stela Enache și Florin Bogardo)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s