Suntem o tara ocupata de imperialismul Occidental. Trebuie sa luptam in principal cu imperialistii occidentali

maxresdefault

Am devenit o populație automatizata, neinformată, îndobitocită. Ne suim în mașini, mergem la munca, ne suim în mașini iar și mergem acasă. Suntem prinși într-o viață mecanică…Suntem o rasa de roboti! Cel mai rău este că nici nu conștientizăm asta. Ne interesează fotbalul și show-rile de duzina și credem că trăim. Oare trăim, sau doar respiram ? Veneram ultimele gadgeturi electronice apărute ca și cum ele ar fi sursa noastră vitala. Ne ghiftuim cu ultimele apariții de junk-food (mâncare nesănătoasă) precum vitele pregătite pentru măcel.

Daca ceva ne doare, apelam la pilulele magice care au mai multe efecte secundare decât remedii. Se pare ca ne place să îmbogățim și să împuternicim firmele farmaceutice. Ne plângem iritați de preturile costurilor de sănătate și alte taxe, dar continuam să plătim. Permitem unui sistem care e avariat și corupt să continue să ne prade și să ne distrugă viețile. Contribuim cu bani mulți pentru campanii ridicole ce nu fac altceva decât să scuipe cu minciuni în noi și cu promisiuni deșarte.

Suntem îndepărtați cu ușurință de adevăr cu ajutorul dramelor folosite pentru a distrage atenția. Suntem dirijați dintr-o parte în alta ca niște animalele domestice, duși de nas crezând că luptăm pentru libertate. Ironia e ca nu avem nevoie decât să fim liberi de cei ce ne induc noțiunea că nu suntem liberi. Oamenii sunt menținuți într-o stare hipnotică de transă ce îi menține tăcuți și adormiți. Nimeni nu vrea ca tu să știi de orașele civile bombardate, nimeni nu vrea să știi de morțile din cauza intoxicației cu mâncărurile nesănătoase la fel cum nimeni nu vrea să știi că poliția mondială e deja formată să preia controlul prin legi date de către ei în timp ce tu privești amuzat nu știu ce “diva” ce s-a certat cu iubitul.

Trăim într-o lume a abundentei și zeci de mii de oameni mor de subnutriție… sute de tone de mâncare sunt aruncate zilnic la gunoi ( tu câtă mâncare arunci la gunoi ? ) iar alții mor de foame, pentru a satisface planurile unor monștrii. Asta e lumea care permite să se întâmple asta, lumea în care trăiești TU.

Celebritatea… oamenii aflați în spatele cortinei au aflat de mult că dacă pun pe scena o persoana îmbrăcată într-un anumit fel și folosind un anumit limbaj, cele aflate în sala o vor imita.

Noi vrem să fim ca EI… să ne îmbrăcăm cum se îmbracă ei, să vorbim ca ei, să ne purtam ca roboții ce sunt încărcați cu un software nou, fără, sau cu voia noastră.

Sistemul numit BANI se bazează pe “bani” care nu au existat și nu vor exista niciodată. Am devenit atât de separați de lumea în care trăim, încât majoritatea oamenilor nu-și pun întrebarea – ce sunt banii? …pentru că persoanele ce controlează guvernele controlează și băncile, mare parte a legislațiilor permite băncilor să împrumute persoanele cu mai mult de 10 % din cat au în depozit. Ne-am vândut sufletul pentru mai multe canale de televiziune, produse inutile mai ieftine, produse inutile mai scumpe, pentru promisiunea deșarta a unui trai mai bun. Ideea e să ne țină ocupați cu supraviețuire.

conspiratiisimistere.wordpress.com

De la om liber la sclav

Din cauza faptului că ne naştem şi trăim într-un sistem format şi implementat de mai multe generaţii, acceptăm din start o serie de mecanisme şi structuri artificiale, create de stăpânii lumii, ca fiind naturale, un dar de la Dumnezeu şi singura cale de urmat.
Astfel, considerăm absolut normal şi chiar obligatoriu ca, pentru a ne asigura traiul, să ne angajăm la o firmă şi să muncim pentru salariu. Considerăm că trebuie să muncim „ca să facem bani” şi considerăm banii ca pe ceva real şi lucrul cel mai important în viaţă.
Suntem convinşi că viaţa la oraş este ceva absolut natural şi chiar ne facem un ideal din a ajunge să trăim într-o mare metropolă. Acceptăm cu seninătate ca statul să ne oprească o parte însemnată din ceea ce câştigăm, prin muncă asiduă şi apoi să ne mintă în faţă că nu are bani pentru salarii, pensii şi servicii sociale, trebuind să împrumute bani, în contul nostru, de la bănci străine.
Dacă am putea ieşi din hipnoza colectivă, prin care am fost programaţi de la naştere să vedem lumea în acest mod, am realiza că, de fapt, suntem sclavi. A munci pentru salariu este o formă modernă de sclavie. Dar una foarte perversă, deoarece, spre deosebire de sclavul antic, cel actual trebuie să-şi plătească singur hrana, îmbrăcămintea şi adăpostul. Ba mai mult, este chiar disperat să-şi găsească un stăpân, concurând tot mai aprig cu alţi sclavi aflaţi, de asemenea, în  căutarea  unui „loc de muncă”.
Banii nu sunt ceva real, ci doar un simbol, creat artificial, menit iniţial să asigure schimburile de bunuri şi servicii între oameni , dar care a devenit mai apoi un instrument de înrobire a individului.
O altă iluzie pe care o trăim este aceea că „muncim ca să producem bani”. Nimic nu este mai departe de adevăr! Atunci când muncim, producem bunuri materiale, intelectuale sau oferim servicii. Banii sunt creaţi din nimic de către stăpânii sistemului, adică de bancheri şi prin intermediul lor munca noastră este exploatată şi condiţionată.
Oraşul nu este şi nu a fost niciodată o comunitate umană naturală. De la apariţia sa, oraşul, metropola a fost de fapt un lagăr de concentrare, o colonie de sclavi dependenţi în totalitate de munca salariată, sau, în cel mai bun caz de o mică afacere proprie la care trudeşti din greu pentru a îmbogăţi băncile şi statul. În mediul urban relaţiile interumane au fost reduse doar la aspectul economic, juridic şi administrativ oamenii fiind reduşi la statutul de roboţi care îţi petrec cea mai mare parte a timpului la locul de muncă, apoi închişi şi izolaţi în micile lor apartamente, unde pot avea cel mult o familie ca grup social de apartenenţă.
Dar cum s-a ajuns aici?
Este o certitudine faptul că, un om, la fel ca orice animal, este liber doar în mediul său natural. Acesta este, fără îndoială cel oferit de viaţa în mediul rural, unde comunitatea umană de bază este satul sau tribul.
Pentru a fi un om liber, trebuie obligatoriu să ai o bucată de teren pe care să cultivi plante şi să creşti animale, de pe urma cărora să-ţi asiguri hrana şi cele necesare traiului zilnic. Acel teren şi casa de pe el, constituie spaţiul tău vital şi garanţia libertăţii tale. Evident că poţi deţine terenul şi în comun cu familia sau cu alţi membri ai comunităţii.
A doua condiţie pentru a fi un om liber este să trăieşti într-o comunitate bazată pe relaţii naturale, organice între indivizi. Adică între oameni să existe legături directe, bazate pe cooperare, rudenie, comunicare afectivă, nemediată prin instituţii, interese comune, tradiţii, proximitatea locului de muncă în raport cu spaţiul de locuit, oamenii fiind simultan prieteni, vecini şi „colegi de serviciu”.
Procesul de alienare a individului şi de transformare a sa în sclav s-a făcut treptat, prin procesul de urbanizare şi de industrializare, atât a producţiei de bunuri, cât şi a agriculturii şi comerţului. Acest lucru nu a fost chiar atât de natural, precum ar vrea unii să credem, ci este rezultatul unui plan pe termen lung, elaborat şi pus în aplicare de cei care azi conduc lumea.
Prin industrializare şi urbanizare, oamenii liberi au fost dezrădăcinaţi din mediul lor natural şi aglomeraţi în colonii, numite oraşe, unde singura modalitate de supravieţuire este munca salariată la patron, iar modalitatea de bază de a-ţi asigura un adăpost este aceea de a locui cu chirie.
Acest fenomen s-a dezvoltat atât în ţările occidentale, cât şi în statele devenite comuniste după primele două războiae mondiale. De asemenea şi în cazul popoarelor cotropite şi colonizate de puterile europene s-a aplicat acelaşi procedeu, mai întâi pământurile băştinaşilor fiind cumpărate pe nimic sau confiscate, pentru ca ulterior aceştia, rămânând fără mijloace de trai, să fie obligaţi să muncească ca sclavi pe fostele proprietăţi.
Ceea ce s-a întâmplat până acum a fost doar o etapă în planul Elitelor de dominaţie globală. În viitor, intenţia acestora este de a desfiinţa în totalitate mediul rural, populaţia fiind nevoită să trăiască, în întregime, înghesuită în oraşe gigantice, adevărate megalopolisuri, total autonome, cu o economie şi organizare bazate pe reciclare, energie „verde” şi raţionalizarea totală a bunurilor  şi serviciilor pentru cetăţenii de rând.
Pentru realizarea acestui obiectiv este nevoie însă de o masivă depopulare a planetei şi o monitorizare totală a individului, bazată pe tehnologie şi inginerii sociale, ce impun controlul producţiei şi distribuţiei hranei, al resurselor naturale, al reproducerii, al comunicării interumane, al comportamentului şi al gândirii.
În exteriorul acestor mega oraşe super tehnologizate cei aleşi, stăpânii lumii şi singurii oameni liberi, vor beneficia de imense spaţii nelocuite, redate sălbăticiei, în care ei vor duce o viaţă de aventură şi explorare, îmbătaţi de sentimentul puterii şi al libertăţii.
Dacă vreţi să aflaţi cum arată viitorul omenirii în viziunea Elitelor, vă recomand cartea lui Jaques Attali „din 1991, în care acesta zugrăveşte imaginea lumii de mâine, după instaurarea Noii Ordini Mondiale. Şi să nu credeţi că Attali este vreun fan al teoriilor conspiraţiei; el chiar face parte din sistem, fiind un fost preşedinte şi membru fondator al BERD (Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare) şi un promotor marcant al Guvernului Mondial!

dantanasescu.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s