Lupta pentru eliberare nationala si globala

18

Citind un articol de trei lei vechi, nu am ce face trebuie sa parcurg zilnic sute de pagini de minciuni si dezinformari, ce era legat de cei mai inteligenti presedinti ai Statelor Unite ale Americii mi-am adus aminte despre Kennedy.

Kennedy a fost copilul Ocultei , a trecut prin structurile standard insemnand HARVARD si pas cu pas a ajuns presedinte al USA in 1961. A fost un anticomunist convins insa a prins niste vremuri extrem de tulburi cand , exact ca si acum, politica externa americana se baza numai pe conspiratii si lovituri de stat plus asasinate.

In plan intern a avut de-a face cu tulburari sociale extrem de serioase insemnand revoltele si protestele americanilor de culoare precum si protestele pacifistilor in legatura cu razboiul din Vietnam. Probabil ca KENNEDY a avut un mandat si ceva de presedinte extrem de greu. Asta fiindca trebuia sa faca fata cu succes presiunilor unei constructii economice-militare si informationale (intelligence) ce nu avea nici scrupule si nici un fel de moralitate in a-si atinge scopurile

Razboiul Rece era la apogeu si americanii erau ingroziti de viteza cu care rusii dezvoltau tehnologie de razboi.In 1957 Satelitul Sputnik trecea pe deasupra caselor americanilor iar in 1961, exact cand Kennedy isi incepea mandatul rusii detonau cea mai mare bomba nucleara care s-a contruit in istoria Umanitatii.”Tarul” depasea ca putere distructiva de 4 ori suma puterilor bombelor nucleare lansate de americani la Hiroshima si Nagasaki si de 10 ori suma tuturor proiectilelor detonate in cel de-al doilea razboi mondial.

Nu vreau sa dezvolt mai mult acest subiect fiindca aveti resurse suficiente de documentare.Ce vreau sa punctez este ca Kennedy, chiar provenind din randurile elitei oculte, a inteles ca directia impusa planetei, aceea de permanent razboi si control, nu este benefica omului de rand.

De aceea a refuzat si chiar a impus clasificarea si inchiderea unui proiect schizofrenic prin care americanii doreau sa construiasca cea mai mare bomba cu hidrogen de pe planeta, atat de grea incat trebuia propulsata nuclear, si care ar fi urmat sa fie detonata deasupra Uniunii Sovietice urmand ca intreaga emisfera sa fie complet distrusa.

Va dati seama in ce hal de paranoia si de patologie psihica se aflau acesti decidenti americani (khazari) de nu le pasa ca distrug poate jumate de planeta numai sa distruga pe rusi definitiv.

In acest moment insa KENNEDY intra in directa confruntare cu toata aceasat structura oculta care exista la nivelul administratiei USA. Profitand de carisma sa si de talentul oratoric Kennedy isi loializeaza poporul american si reuseste sa devina, probabil inca, cel mai iubit presedinte al americanilor. Fiindca intelege ca razboiul din Vietnam este total neproductiv pentru americanul de rand a facut presiuni pentru retragere trupelor americane de acolo.

Confruntat cu scenariile CIA si cu loviturile de stat mascate in revolutii in toata America de SUD, Kennedy isi securizeaza pozitia prin obtinerea celui de-al doile mandat prezidential.

Apoi, si acesta este motivul pentru care am facut aceasta lunga intorducere, pregateste si semneaza ordinul executiv 11110.

Pe 4 iunie 1963 semneaza acest document prin care Trezoreria este autorizata sa tipareasca 4 miliarde de certificate de argint. O moneda paralela care urma sa ia locul dolarului exuistent si care nu era purtatoare de DOBANDA.

Practic Kennedy a dat mijlocul cel mai important de actiune pentru orice guvern si anume moneda. Elitele Negre Khazare, care in 1913 preluasera controlul si monopolul tiparirii de moneda in USA, nu au mai putut tolera pierderea controlului.

Pe 22 Noiembrie 1963, cel mai important om de pe planeta protejat de cel mai profesionist si eficient serviciu de informatii de pe planeta, este impuscat in direct pe cand defila in Dallas in fata zecilor de mii de americani veniti sa-si omagieze idolul. Este arestat un personaj care habar nu avea de nimic si care a repetat constant ca nu el a tras in Kennedy. Bineinteles ca i se construise o autobiografie perfecta pentru publicul american si anume ca era un comunist convins si fusese coordonat de KGB.

Acest presupus si nedemonstrat autor este asasinat la randu-i in public 2 zile mai tarziu de catre un “patriot” pe numele american Jak Ruby si numele real Jacob Leon Rubenstein. Acesta este condamnat la moarte pentru uciderea lui Oswald insa reuseste sa porneasca rejudecarea cazului.Nu mai apuca sa obtina un verdict favorabil fiindca se imbolnaveste brusc de cancer de plamani si moare.

jfk-dollars

Asa arata dolareii care aveau acoperire in argint si cu care s-a putut construi USA ca cea mai puternica tara de pe planeta.

Inaintea lui KENNEDY au fost asasinati inca 3 presedinti americani pentru exact acelasi motiv: doreau si au actionat pentru preluarea controlului EMITERII DE MONEDA.

Mijlocul modern prin care cetateanul roman in particular si cetateanul planetar in general ESTE INROBIT este MONEDA PURTATOARE de DOBANDA (CREDITUL).

Guvernele au nevoie de bani pentru a putea sustine STRUCTURA ADMINISTRATIVA a oricarei tari. Ele neavand DREPTUL SA TIPARESACA MONEDA sunt nevoite sa se imprumute CU DOBANDA de la CEI care DETIN ACEST MONOPOL PE PLANETA. Respectiv familia Rothschild si slugile sale. Spre exemplu GEORGE SOROS care finanteaza in acest moment tot ceea ce cititi si auziti/vedeti la TV si pe INTERNET in materie de propaganda ANTIRUSEASCA.

Asadar popoarele si cetatenii sunt captivi fiindca GUVERNELE se imprumuta in NUMELE LOR, cheltuie acei bani la indicatiile CREDITORULUI (spre exemplu PONTA ca sa mai primeasca niste dolarei a trebuit sa fie de acord ca tronsonul de autostrada COMARNIC BRASOV va costa 8 miliarde de dolari cand in realitate nu se face cu mai mult de 0.6-0.8 miliarde).

Cetateanul fiind obligat sa plateasca si creditul si dobanda sub forma de taxe si impozite NU ARE DE ALES si TREBUIE SA ACCEPTE ORICE FEL DE JOB SUB ORICE FEL DE CONDITII altfel isi pierde locuinta. Cea mai amare crima pentru care BASESCU ar trebui spanzurat ieri este ca a modificat in 2010 Codul FISCAL si STATUL EXECUTA ORICE CREANTA FARA PROCES SAU MEDIERE. De asta BASESCU a distrus ROMANIA fiindca , mai mult decat sa fure, a INSTAURAT REGIMUL STATULUI DE DREPTI (care nu are absolut nimic de a face cu statul democratic si democratia reala) .Mi-aduc aminte vremurile minunate de pina in 2006 in care dupa trei ani orice amenda sau impozit neplatit era radiat de drept din registrele fiscului romanesc.

Aceasta familie ROTHSCHILD , de infractori planetari, care au grija permanent sa nu fie in vizorul public, a aplicat modelul acesta de sclavizare in Imperiul Britanic incepand cu secolul al XVIII-lea si l-a extins ulterior pe intreaga planeta.
Nicolae al II lea, tarul din familia ROMANOV, si-a privit fiicele ucise de conspiratorii khazari vorbitori de limba rusa pentru refuzul de a da MONPOLUL TIPARIRII DE MONEDA familiei anterior mentionate.

A se observa tot timpul ca modul de operare al acestor infractori internationali este PERFECT ACOPERIT SI CONSPIRAT. 98% dintre cei care se declara anticomunisti nu fac diferenta intre bolsevism si comunism si nu inteleg TEHNOLOGIA LOVITURII DE STAT MASCATA IN REVOLUTIE patentata de acesti KHAZARI incepand cu Anglia secolului al XVII-lea cand OLIVER CROMWELL executa pe regele Charles I fiindca acesta nu dorea sa cedeze MONOPOLUL TIPARIRII de MONEDA.

Am sa incerc sa descriu pe scurt de ce este important, inainte de orice altceva, ca orice MISCARE DE ELIBERARE NATIONALA sa puna inaintea altor doleante TRECEREA MONOPOLULUI DE TIPARIRE DE MONEDA SUB DIRECTA AUTORITATE A REPREZENTANTULUI (ILOR) POPORULUI.

Sa zicem ca maine BNR este NATIONALIZATA asa cum a fost in perioada 1968-1989. Dintr-o data, desi guvernul oricare ar fi el mosteneste o datorie externa de 100 de miliarde de euro (sau mai mult acum) poate sa isi gestioneze treburile interne doar emitand LEUL FARA DOBANDA. Inflatia si cresterea preturilor nu este cauzata neaparat de cresterea masei monetare ci de CAMATA pe care fiecare LEU o poarta dupa el.

Nemaipurtand CAMATA, un LEU din 2014 este egal cu unul din 2024. Se produce din start MACROSTABILIZAREA. Guvernul (Managementul,Administratia) poate functiona la cote minime doar avand controlul tiparirii de MONEDA.Moneda nemaifiind purtatoare de DOBANDA taxele si impozitele percepute de Guvern pot fi tinute la un nivel minim.Fiindca Guvernul daca are nevoie de lichiditate isi mai tipareste si suplineste astfel nevoile nemaifiind necesare cresterea taxelor si impozitelor si marirea ariei de colectare. Sigur ca in conditiile in care fura banii acel Guvern da peste cap toate rationamentele noastre deci plecam de la premisa ca nu se fura.

Apoi Guvernul are controlul paritatii LEU-DOLAR si LEU-EURO. 90% din tranzactiile intre orice natiuni se fac in aceste doua monede.

Guvernul poate decide , caci are parghia, o cotatie EURO-LEU fixa la UNU la UNU.

Dintr-o data facturile cetatenilor scad cu 75% ramanand resurse pentru Economisire SAU Consum. TOATE ACESTE RESURSE INCEP SA SE MISTE IN SISTEM SI CREEAZA PLUSVALOARE. Astfel cetatenii nemaifiind impovarati cu taxe si impozite (biruri) pot sa isi dezvolte o afacere si prin noile impozite platite (chiar daca sunt foarte mici) aduc noi resurse Guvernului. Practic in loc ca organismul numit Economie Nationala sa dea regulat sange vampirilor Rothschild isi foloseste propriul sange pentru a se revigora si a se insanatosi.
Apoi sa vorbim de Corporatiile care acum conduc Romania prin cele doua slugi credincioase PONTA si Iohannes.

Aceste Corporatii, fie ca e vorba de OMV, Rompetrol, Lukoil, fie ca e vorba de Vodafone, Orange sau Teleom, dar mai ales Raiffeisen, BRD, ERSTE, etc trebuie sa plateasca impozite. In acest moment Guvernul PONTA, sau Predoiu, Blaga, orice alta papusa vreti dumneavoastra, nu poate impozita aceste Entitati fiindca s-ar opri conductele cu lichiditati de la Washington iar Isarescu ar zice ca iar e atac speculativ pe curs si ar face 1 Euro 12-15 RON. Realizati ca un asemnea soc ar scoate populatia imediat in strada si PONTA vrand sa mai suga niste bani degeaba nu e prost sa fie patriot.

Politicienii nostri de azi sunt niste lichele atent selectionate in 25 de ani si nici unul nu vrea sa se atinga de TIPARNITA CU BANI.Fiecare vor sa fie cel putin 4 ani la butoanele cascavalului , sa fure cateva milioane de euro si apoi pot sa se retraga linistiti.Romania poate sa moara ca nu-i intereseaza.

O miscare de eliberare AUTENTICA trebuie sa prevada explicit in CONSTITUTIE sau in oricare alta lege ce nu poate fi schimbata sau modificata decat prin referendum ca orice IMPRUMUT AL TARII TREBUIE VOTAT DE 100% din cetatenii care se prezinta la vot. Daca un cetatean din 12-13 milioane cati or mai fi in tara nu este de acord cu un credit international atunci aceasta cerere sa fie imposibil de indeplinit.

Sa vorbim de CEC. Sigur ca pot desfasura activitati de economisire creditare orice banca. Insa prin lege cetatenii contribuabili trebuie sa plateasca taxele in contul statului de la CEC iar toate autoritatile publice trebuie sa isi desfasoare operatiunile cu lichiditati prin lege numai la CEC.

CECul nu va fi impozitat.Toate economiile cetatenilor trebuie garantate de carte STATUL ROMAN in aur, argint sau orice alta valoare FARA PRAG MAXIM.Ai 10 milioane de RON in cont si unul de la CEC i-a furat STATUL te despagubeste INTEGRAL.

Agentii economici care nu vor sa desfasoare operatiuni prin BANCA trebuie sa aiba optiunea si LIBERTATEA sa o faca in cash. Stiu oamenii ce sa faca cu cashul.

Avand o politica de relaxare fiscala totala cetatenii nu mai au de ce sa nu mai plateasca impozitele. In momentul de fata cetatenilor le vine greu sa plateasca fiindca SISTEMUL NU II LASA SA SUPRAVIETUIASCA DARAMITE sa mai si plateasca IMPOZITE. Daca ai venituri de cateva mii de dolari echivalent nu cred  ca te mai intereseaza ca ai de platit 1% pe an.

Averile mai mari de 20 de milioane de euro echivalent lei trebuiesc nationalizate.Astfel Guvernul REDISTRBUIE RESURSELE LA UN NUMAR DIN CE IN CE MAI MARE DE CETATENI SI CRESTE SI BUNASTAREA TARII SI BUGETUL GUVERNULUI. Nu e comunism e pragmatism. E patriotism.

Tot ceea ce inseamna resursa nationala aflata pe teritoriul Romaniei va apartine prin Constitutie poporului si nu poate fi cedata spre pastrare sau administrare niciunui cetatean strain sau entitate economica privata. Padurile, terenul, apa, petrolul, gazele, aurul, totul apartin poporului roman si asa trebuie sa ramana. Acela care gestioneaza o padure si fura merge la munca silnica pe viata iar averea ii este confiscata si copiii aruncati pe drum.

Tot ceea ce inseamna standard minim de viata TREBUIE asigurat de Guvern.Cine nu poate plati taxele poate sa faca munca in folosul comunitatii sub orice forma accepta comunitatea prin reprezentantii ei.

Daca vorbim de democratie BECul nu are voie sa aiba absolut nici o interferenta cu Serviciile secrete romanesti sau straine.Votul sa fie obligatoriu.Cetateanul trebuie responsabilizat.

Poate sa candideze cine doreste cu un numar minim de semnaturi.Cateva zeci-sute daca e vorba de o functie locala mica, cateva mii-zeci de mii daca e o demintate de parlamentar. Functiile publice nu sunt remunerate iar cei care sunt alesi nu au voie pina la rude de gradul 3 sa faca afaceri cu statul.

Investitiile Straine:

Sunt mijlocul prin care orice tara si popor sunt sclavizate si distruse din afara. Guvernul trebuie sa ajute orice initiativa de afaceri a oricarui cetean roman dandu-i credit prin CEC cu 0% dobanda. Camata sa fie interzisa prin lege.Cetatenia Romana se va obtine dupa 20 de ani de rezidenta in Romania si plata a 1 milion de euro echivalent. Examene timp de 4 ani la limba si literatura romana, istorie, geografie si psihologie.Copiii care nu au ambii parinti romani vor avea drept de rezidenta si munca dar nu vor fi Cetateni si nu vor vota.Cine renunta la cetatenia romana nu o va mai putea obtine niciodata. Se accepta dubla cetatenie doar in cazuri speciale care vor fi decise de o comisie speciala.

Pentru investitiorii straini impozitele trebuie sa fie mai mari decat pentru cetatenii romani. Nu se accepta externalizarea profitului timp de 15 ani de la data inceperii afacerii.Orice flux care iese din Romania va fi impozitat 10%.

TVAul trebuie desfiintat. La fel accizele pe produsele energetice.Carburanti, curent electric.

La vicii se vor pune 40% impozit DIRECT care se preda in contul statului in maxim 5 zile de la data cumpararii tigarilor sau alcoolului.Prostitutia si Jocurile de Noroc se vor desfasura legal la marginea comunitatilor.

Se vor incuraja si stimula retele de distrbutie sub proprietate nationala.Poate sa stea si Carrfeour daca vrea dar plateste impozit mai mare.In tara aparata si udata cu sangele stramosilor mei nu pot avea strainii mai multe drepturi decat fratii romani de-un sange.

TVR va exista si va avea buget. Nu vor exista emisiuni politice decat in camapaniile electorale. Pot exista cate televiziuni si trsusturi de presa vor sa vina cu conditia sa se autofinanteze din bani romanesti , sa plateasca taxe si impozite la zi, sa nu deningreze sau sa atinga in vreun fel imaginea romanilor.Stirile de la ora 5 vor disparea la ora 2 noaptea. Cine e psihopat si vrea sa vada cine pe cine a omorat sa se uite noaptea.

Serviciile PUBLICE precum SANATATEA si EDUCATIA vor fi PRIORITARE. Educatia va fi gratuita la fel serviciile de sanatate. Cine vrea sa paraseasca tara sa lucreze in Occident va trebui sa achite statului roman contravaloarea serviciilor de educatie echivalate la costurile din tara respectiva.E 6000 de lire sterline pe an in UK platesti 72 de mii pentru liceu si inca 30 de mii facultatea si poti pleca.Democratic.

Ai plecat ca un smecher si nu platesti STATUL confisca de la rudele pina la gradul 3. Ai fuigit din tara si nu ai platit ce aveai de platit ti se retrage CETATENIA in termen de 6 luni.

Toate infractiunile de coruptie se vor pedepsi cu 30-50 de ani de munca silnica si confiscarea averii pina la rudele de gradul 3.</p>
<p>Micul comert nu va fi ingradit nici prin impozitare si nici prin alte reguli.2000 de ani si-au vandut taranii laptele, sunca si urzicile pe marginea drumului si nu a murit nimeni.

Micile afaceri de pina la 10 angajati nu vor fi impozitate.Salariul minim 1000 de euro echivalent lei.FARA IMPOZIT. Peste 2000 de euro se impoziteaza GRADUAL (PROGRESIV).1%. LA 10 mii de euro 5%.LA 100 de mii de euro 10%. Averile peste 20 de milioane de euro echivalent PER FAMILIE SE IMPOZITEAZA 100%. Cine e bogatas si nu-i place in ROMANIA sa renunte la cetatenie si sa plece in MONTECARLO.

Nu e comunism ci nationalism. Pentru asta a fost omorat CEAUSESCU.

Sigur ca tot ce am scris aici este un schelet care poate fi imbogatit si cu opiniile celor care citesc.

Dar O MISCARE DE ELIBERARE NATIONALA TREBUIE SA FIE OBLIGATORIE INCEPUTA CU NATIONALIZAREA BANCII LUI ISARESCU-ROTHSCHILD.

In acest moment singura tara de pe planeta unde sunt conditii PENTRU CA ACEST PROCES SA INCEAPA este RUSIA.

Acesta este motivul din spatele intregii propagande antirusesti.In RUSIA se desfasoara un proces de eliberare nationala de sub controlul KHAZARILOR si daca RUSIA va reusi atunci jumatate de planeta o va urma. Sper sa nu fiu subiectiv insa anticipez, in ciuda tancurilor americane din ROMANIA, o miscare adevarata de eliberare nationala fiindca in massmedia LOR controlata PERFECT de EI incep sa se auda voci timide ca ale lui SERBANESCU, ADRIAN PANAIT, PRIMO LAURENTIU. Deocamdata nimeni nu are curaj sa vorbeasca de BANCA NATIONALA A ROMANIEI detinuta de ROTHSCHILDZI insa faptul ca ati citit acest articol este o mare multumire pentru mine.Caci stiti acum DE UNDE este adevarat CAUZA si PARGHIE de INROBIRE A ROMANILOR.

Dragii mei, de 2000 de ani romanii lupta pentru libertate nationala.Nu sunt tancurile americane mai periculoase decat au fost ienicerii turci sau hoardele tatare in secolele trecute.Orice imperiu creat prin jaf si minciuna este sortit PIEIRII.

Pe toata planeta din USA pina in UK si RUSIA bate vantul de eliberare nationala. Americanii au aceleasi probleme ca si romanii. Peste 40 de milioane de cetateni sunt asistati social.Adica mananca din mila guvernului. Puscariile lor sunt arhipline. In afara de armament USA nu produc nimic concret.Google si FACEBOOK nu sunt niste chestiuni atat de importante pentru propria populatie.Nici APPLE. In tara cea mai ridicata in slavi sunt ORASE CARE DAU FALIMENT.Adica populatii de cateva sute de mii de locuitori care traiesc fara servicii publice intrucat PRIMARIA (DETROIT de exemplu) este inchisa.

Iar FACEBOOKUL si INTERNETUL fac transmisia informatiilor relevante INSTANTANEU. Cum scria un cititor drag noua, USA investesc masiv in fortele de represiune in loc sa rezolve adevaratele cauze pentru care nu ar mai fi proteste deloc.

Se contureaza si in randurile poporului american o elita intelectuala autentica multumita careia am putut afla toate aceste lucruri despre SISTEMUL GLOBAL DE INROBIRE.

O miscare autentica de eliberare nationala la americani nu stiu sa fie posbila acum dar cu siguranta se va produce in viitor fiindca toti acei activisti de pe net care ii vedeti arestati ca au cultivat legume sau au vrut sa traiasca in afara sistemului nu se vor opri din raspandirea ideilor umaniste.Iar despre razboi nu americanii si-l doresc ci cei care au preluat puterea in forta si si-au impus politicile criminale si represive. Americanii sunt foarte mandri de faptul ca isi inchipuie ca ei au inventat notiunea de libertate.De aceea in secunda in care vor incepe sa fie constienti cat de captivi sunt vor reactiona.Iar regresul iminent economic datorat unui sistem NESUSTENABIL ii va face sa fie cu mult mai atenti despre ceea ce ii inconjoara.

Acest proces de eliberare nationala cat si globala este pornit si NU VA PUTEA FI OPRIT. Chiar daca probabil va dura cateva decenii ar trebui sa fim multumiti ca UMANITATEA a facut un salt, mic ce-i drept, dar l-a facut.

Aduceti-va aminte ca razboiul din VIETNAM, la fel de lipsit de sens ca si cel pornit in UCRAINA astazi, a generat reactii majore in societatea americana. Iar acest model feudal de economie si finante este obligatoriu sa fie schimbat caci nu putem trai sclavi, saraci si fara viitor pe o planeta magnifica care ne poate darui de 100 de ori mai mult decat am avea nevoie si daca am fi de 100 de ori mai multi.

PS1

Iata la nici cateva ore de cand am publicat articolul si avem o miscare extrem de interesanta care ne demonstreaza cata dreptate avem:

GRECIA ameninta ca in cazul in care nu mai este asistata financiar NU NUMAI CA IESE DIN EU dar renunta si la EURO. Iata cat de tari sunt grecii si cat de important este acest comunicat. Evident ca EU le vor mai da bani. Nu-i vor lasa sa-si recapete independenta caci asa se darama intreaga constructie SATANICA EU!

UkrainePuppetMeme

Scriem aici despre efectele globale și cele locale ale acestei dictaturi globale pe care o cunoaștem sub numele de Noua Ordine Mondială.

Cuvântul Ordine semnifică nici într-un caz ce suntem noi obișnuiți să înțelegem: un set de reguli de funcționare cu eficiență maximă a unui sistem.

NOUA ORDINE MONDIALĂ este o realitate de coșmar pe care o trăim de cel puțin 100 de ani cu efectele cunoscute.

Știm că mulți dintre cititori vin cu un bagaj de cunoștințe ce le permite înțelegerea acestui concept de DICTATURĂ GLOBALĂ.

Vrem să detaliem un pic, fiindcă în câteva pagini nu se poate condensa istorie, economie și finanțe, sociologie, artă militară, informații (intelligence) și să se contureze astfel întregul tablou.

În secolul XVIII Imperiul Britanic domina lumea.Planeta.Toate resursele migrau dinspre regiuni precum INDIA, CHINA, America de SUD, Africa către această structură piramidală unde se concentra întreaga bogăție planetară.

Ușurel, urmând un plan extrem de ingenios, o mică comunitate venită cu secole&nbsp; în urmă din ASIA (să le zicem KHAZARI) se convertesc la religia mosaică și contaminează prima dată comunitățile de evrei existente în marile metropole europene.

Apoi reușesc prin metode ce exploatau defectele și slăbiciunile oamenilor ce alcătuiau aristocrația de atunci să ajungă la vârful piramidei ierarhice din Marea Britanie și restul civilizat al EUROPEI.

Imaginează un sistem excepțional de subjugare al economiilor naționale folosind BĂNCILE CENTRALE SAU NAȚIONALE.

Metoda este excepțional de inteligentă: prin corupție obțin de la guvernele țărilor dezvoltate DREPTUL ȘI MONOPOLUL de a tipări monedă.Având monopolul tipăririi monedei, indiferent că e liră sterlină, marcă germană sau franc francez OBȚIN CONTROLUL CELOR MAI DEZVOLTATE ȚĂRI CE ASTĂZI FORMEAZĂ OCCIDENTUL.

În tot acest timp, într-o țară de la RĂSĂRIT, un tânăr crescut și educat la curțile regale cele mai avansate din acel timp, se întoarce și formează cea mai mare națiune ca întindere de pe planetă.

PETRU I cel MARE a luat o mână de triburi slave primitive și după ce i-a pus la muncă și a aplicat toate părțile bune văzute în copilăria și tinerețea sa a CREAT UN IMPERIU.

Pe continentul american după ce probabil cea mai avansată rasă la nivel spiritual, rasa ROȘIE, a fost asasinată cu o cruzime ce merită atenția noastră în viitor, se formează un alt IMPERIU ce domină planeta până în zilele noastre.

Acest IMPERIU de la bun început a fost fondat, format și construit ca vehicul pentru atingerea scopului acelei ARISTOCRAȚII NEGRE de care vorbeam mai sus și care între timp primește dreptul de a tipări monedă folosită în economia unei țări de mărimea unui continent.

Acest Imperiu începe ușor, ușor să cucerească întreaga planetă. Problema este că la începutul secolului XX un alt imperiu nu numai că prospera dar punea în pericol toată munca și ”construcția” globalistă din ultimele 2 secole.

Așadar khazarii vorbitori de limbă rusă sunt chemați să ajute ”construcția” acestei NOI ORDINI MONDIALE. Se pune la punct revoluția bolșevică cu niște principii care erau ușor de strecurat în mințile majorității sărace rusești: fără proprietate deci fără boieri, chiaburi, cu munca la comun (în vechile comunități evreiești traiul și munca la COMUN au fost modelul pentru COMUNISM).

Toate necesitățile financiare pentru o astfel de mișcare subversivă sunt asigurate integral de ramura familiei ROTHSCHILD de la LONDRA.Londra fiind și azi orașul cu cea mai mare comunitate de evrei din lume (din afara Israelului) semn că afacerile lor internaționale prosperă și azi.

Lovitura de stat din Rusia reușește și familia ROMANOV este executată până la ultimul copil.RUSIA intră într-o perioadă neagră a istoriei sale.PLANUL MERGEA BINE.

În paralel în GERMANIA este încurajat un schizofrenic de profesie zugrav și ulterior finanațat INTEGRAL de familia Rockefeller din USA pentru a contrapune două părti diferite ale LUMII VECHI VESTUL și ESTUL.

Se întâmplă două războaie mondiale.În acest timp poporul rus plătește cu zeci de milioane de vieți asasinate de slugile ARISTOCRAȚIEI NEGRE vorbitoare de limba rusă.

Înainte ca țarul ROMANOV să fie asasinat, serviciul său secret, cel mai performant la acel moment, reușește să facă publice PLANURILE OCULTE DE SCLAVIZARE A ÎNTREGII PLANETE.

Planuri care au fost urmate la milimetru până în ziua de astăzi.

După o confruntare globală când RUSIA găsește resurse să înceapă o ofensivă împotriva Germaniei, între timp nebunul a atacat și pe cei care i-au dat bani și de asta și-a tăiat craca singur de sub picioare altfel fiind un excelent instrument pentru atingerea planurilor oculte, Imperiul American a intrat în panică fiindu-i teamă că soldații ruși vor ajunge până la Mediterană și Atlantic și vor cuceri întreaga Europă.

Și-au înscenat PERL HARBOUR și au intrat în război într-un moment când și RUSIA și GERMANIA erau secătuite după efortul de război.

Începe o cursă îngrozitoare pentru ambele armate să ajungă la tehnologia nazistă.Naziștii germani urmaseră propria lor agendă și aveau bomba nucleară în curs de pregătire (Oppenheimer și ceilalți de la LOS ALAMOS au finalizat proicetele începute de naziști).Naziștii aveau și informații extrem de valoroase despre tehnologii spațiale extraterestre.

ȘI rușii și americanii ajung aproximativ în același timp în BERLIN și reușesc să împartă frățește toate cercetările germane. Nu sunt de neglijat&nbsp; nici studiile executate de medicii naziști în lagărele de concentrare. Acestea au avut dublu scop: exterminarea evreilor sefarzi (dând KHAZARILOR control total în interiorul comunităților israelite) și punerea la punct a unor metode de exterminare și control în mase.Toate aceste metode SUNT PUSE ÎN APLICARE ASTĂZI.

În paralel și rușii și americanii preiau tot ce se putea de la naziști și folosesc primii pentru a se apăra și ultimii pentru continuul efort de cucerire planetară.

Întregul aparat de propagandă și represiune nazist este preluat INTEGRAL de americani și astăzi vedem rezultatele: PATRIOT ACT, HOMELAND SECURITY și CNN-FOX-NBC.

Imperiul american este într-o foame continuă de resurse în timp ce RUSIA are tot ceea ce îi trebuie locuitorilor săi&nbsp; pentru câteva milenii.

În ultimii 50 de ani RUSIA se imunizează și reușește să formeze o clasă conducătoare cu adevărat naționalistă.

Ce se întâmplă în 1984? Pe scena politică rusească apare un globalist pe nume GORBACIOV.Acesta urmează planul OCULTEI și trece la prăbușirea sistemului capitalist DIN INTERIOR.

Serviciul secret rusesc participă cu bucurie la această demolare controlată imaginând în scurt timp un plan de dezrobire din sforile globaliștilor.

În 1989 începe căderea controlată a comunismului, cu grijă pregătită de CIA (dacă verificați toți disidenții din toate țările CAER erau toți agenți de influență CIA adică nu o făceau din patriotism ci și din interes) și sub acoperirea KGB.

În doar o singură țară ROMÂNIA poporul era doar împotriva liderului comunist nu a comunismului ca sistem.De aceea KGB ajunge la un acord cu CIA ca puterea să fie preluată de un agent fidel MOSCOVEI. În schimbul tăcerii asupra invaziei militare din PANAMA.

Pornesc evenimentele ce duc la o lovitură de stat în 1989 în București și când toată planeta urmărea circul media, în PANAMA se intra cu trupe americane și se omorau oameni.

De asemenea fosta Jugoslavie nu accepta interesele americane în regiune.La putere ajunge un ofițer pregătit de CIA care însă este mai mult cu poporul său decât cu șefii lui.

În acest timp în RUSIA începe ușor ”reformarea” comunismului numai că americanii își bagă nasul și ceea ce trebuia să fie o tranziție către un statut nou al RUSIEI se transformă în preluarea puterii, tot prin metoda așa-zisei revoluții, de un dobitoc bețiv pe nume ELȚÎN.

În 10 ani RUSIA era aproape de distrugerea totală. În 1999 când PUTIN, un obscur ofițer KGB ce lucrase în BERLIN, este ajutat să&nbsp; preia puterea salariul minim era 56 de dolari și toată economia era aproape acaparată de slugile globaliste.

În foarte scurt timp PUTIN pune ordine și folosin metode dure și extreme reușește să restabilească RUSIA pe un curs normal evolutiv.Astăzi salariul minim este de 10 ori mai mare iar o secretară are 800-1000 de dolari salariu.La fel și un profesor.

Deși nu foarte fericiți globaliștii ce controlau puterea de la Washington își îndreaptă atenția către țări ca LIBIA, IRAK, AFGANISTAN, VENEZUELA.

După ce golesc de petrol IRAKUL și ARABIA SAUDITĂ își îndreaptă atenția către IRAN.Problema cu IRANUL este că sunt aliați cu SIRIA, LIBAN și RUSIA.

Ușor are loc pe rând un război civil în LIBAN iar în IORDANIA conducerea este obedientă intereselor globaliștilor se încearcă prin metoda patentată de 100 de ani, LOVITURA DE STAT MASCATĂ ÎN REVOLUȚIE, debarcarea liderului SIRIEI.

Acesta însă se dovedește abil și reușește să reziste cerând ajutor RUSIEI și CHINEI.

Se încearcă intervenția militară în SIRIA, pe baza unei vrăjeli de gen folosirea armelor chimice interzise de convențiile internaționale, însă RUSIA este categoric împotrivă.China la fel.

Globaliștii se văd nevoiți să renunțe la invazia SIRIEI, care pregătea de fapt invazia IRANULUI, și se retrag să-și lingă rănile.

Foarte repede se trece la planul decisiv ATACUL DIRECT AL RUSIEI.În Ucraina, țară satelit a RUSIEI, se dă o lovitură de stat cum? Tot prin aceeași manevră mascarea în revoluție.

IANUKOVICI fusese votat democratic de 12.6 milioane din 25 prezenți de votanți.Puterea era legitimă prin votul popular.

Se dă lovitura de stat iar IANUKOVICI reușește cu greu să ajungă la MOSCOVA.
Imediat CRIMEEA este anexată.RUSIA înțelege miza întregului SHOW.
Aici suntem acum. Scorul este egal și strâns.RUSIA a eliberat Georgia de agenții CIA.LA BUCUREȘTI ei chelălăie printre sticlele de wiskey.Sunt încă la PUTERE.Putere impusă prin fraudă și forță de la Washington în ciuda rezultatului unui referendum perfect valabil 7.4 milioane de români din 9 prezenți la vot au concediat un dictator bețiv și chior.
Istoria recentă ne arată că globaliștii NU DAU ÎNAPOI.Nu sunt obișnuiți să piardă.Pe de altă parte poporul rus, frate de sânge cu orice popor&nbsp; mai vechi de 2000 de ani din Europa Veche, ȘTIE și POATE să LUPTE.
Modelul conducătorului rus, VLADIMIR PUTIN, nu este poate perfect.Însă pentru orice cetățean obișnuit el este cel mai aproape de maximul pe care-l poate atinge un conducător: ESTE CINSTIT, ESTE PATRIOT, ESTE CURAJOS.
Globaliștii nu au nevoie de astfel de modele pentru că astfel popoarele se unesc mai ușor și se împotrivesc planurilor lor de subjugare. CEAUSESCU, YASSER ARAFFAT, MUHAMED GADDAFFI, Slobodan Milosevic, Saddam Hussein, Itzak RABIN, HUGO CHAVEZ.
Toți au fost asasinați în ultimii 25 de ani pentru naționalismul și patriotismul lor.
Astăzi întreaga propagandă este împotriva lui PUTIN.Fiindcă PUTIN este conducătorul unui imperiu în formare, prin legile evoluției naturale, care nu poate fi acceptat de cei care cred că fac regulile pe această planetă. Nu se mai aude nimic de AlQaeda. De terorismul musulman. Noul inamic creat pentru ca cetățenii occidentali să nu fie atenți la cât se împrumută guvernele în numele lor și ce fac cu taxele din ce în ce mai mari. Așadar cititorule să știi, că dincolo de propagandă, lupta rușilor este și lupta ta!

Sa fiti iubiti si treji, Romani, oriunde v-ati afla!

Surse articol :

1, http://www.thinkagain.ro/lupta-pentru-eliberare-nationala-si-globala/

2, http://www.thinkagain.ro/rusia-impotriva-noii-ordini-mondiale/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s