Bill Cooper omul care a fost asasinat ca a spus adevarul

hm5195653b

Bill Cooper a fost impuscat in fata casei lui de catre seriful (mason) datorita faptului ca a spus adevarul si despre 911 si despre planurile NWO si despre GLOBALIZARE , Instaurarea LUCIFERIANISMULUI etc

Sionistii provoaca ura , dupa cum am vazut peste 70% din romani sunt deja manipulati, la final se ajunge la violenta si CRIMA …

„Evreii NU sunt de vina!. de vina sunt SIONISTII MASONII ILLUMUNATII”

Doctrina Luciferiană – William Cooper

„Adepţii acestei ideologii consideră că omul este pentru sine propriul Dumnezeu şi de aceea singura care contează este voinţa proprie. Această concepţie este de fapt o interpretare greşită a unor doctrine religioase orientale cum ar fi budismul şi hinduismul, iar scopul ei este opoziţia totală cu religia creştină care presupune smerenia, supunerea faţă de un Dumnezeu exterior şi iubirea faţă de aproape. Datorită faptului că omul se consideră egal cu Dumnezeu, această filozofie este de natură luciferiană, deci satanistă.

Satanismul este o doctrină foarte apropiată de fascism, deoarece presupune dreptul celui cu instincte mai puternice şi cu o voinţă personală mai mare de-al domina şi chiar elimina pe cel cu o voinţă mai slabă sau care este dominat de sentimente de compasiune faţă de ceilalţi. Rezultatele se văd foarte bine azi în întreaga lume: războaie interminabile, inechitate şi polarizare socială, ură, nebunie, dezbinare, anarhie, crize economice, lăcomie nemăsurată, violenţă generalizată.

Departe de a deveni zei, mulţi dintre indivizii care au adoptat în viaţa lor ideologia satanistă au sfârşit jalnic, fie în spitale de psihiatrie, fie au murit din cauza abuzului de droguri şi alcool, fie şi-au găsit sfârşitul în accidente violente de maşină, ceea ce arată că această filozofie nu este deloc benefică omului, nici chiar pentru cei ce o practică! Satana nu-şi cruţă nici măcar adepţii!” – www.dantanasescu.ro

O clarificare: majoritatea luciferienilor de rang inferior, sunt păcăliţi în a crede că NU există Lucifer, iar ei văd in satanism, doar o ‘religio-filozofie’ după care îşi trăiesc întunecata viaţă.

Sursa: www.oasteadigitala.com

William „Bill” Cooper a fost ucis într-o incăierare cu poliția la data de 6 noiembrie 2001. Un ajutor al șerifului din Arizona s-a dus la miezul nopții pentru a-l aresta pe Bill. Ajutorul a fost internat în stare gravă, cu două gloaţe în cap, iar Bill a fost ucis. Moartea sa a fost învăluită în mister. În timpul vieții a mai suferit atacuri asupra persoanei sale, care s-au soldat cu numeroase cicatrici și pierderea unui picior.

A lucrat în aviație până în 1965 și în Marina Militară, de unde a fost eliberat în 1975. În martie 1999 și-a trimis familia în afară granițelor SUA, iar el a rămas singur în casa sa din Arizona, unde a și fost ucis.

În cartea sa „Behold a Pale Horse” (Iată un cal galben-vânăt), intitulată astfel după Cap. 6:8 din Apocalipsa, William Cooper dezvăluie multe lucruri despre guvern și Illuminati.

Sursa: www.mucenicul.wordpress.com

Un gând despre &8222;Bill Cooper omul care a fost asasinat ca a spus adevarul&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s