I-aţi aşteptat timp de 50 de ani! Acum au venit în număr mare. Soldati americani pe strazile Bucurestiului: doua comandamente NATO vor functiona in Capitala

100-de-soldati-americani-retinuti-dupa-furtul-echipamentului-militar

Cele doua comandamente NATO stabilite a fi infiintate in tara noastra, in urma reuniunii ministrilor Apararii de la Bruxelles, vor functiona in Bucuresti, urmand a fi operationale in 2016 si 2018, a declarat ministrul Apararii, Mircea Dusa, in cadrul bilantului pe 2014.

”Propunerile noastre au fost concretizate la inceputul lunii februarie a acestui an, cu ocazia reuniunii ministrilor Apararii de la Bruxelles, unde s-a decis ca Alianta va avea, prin cele doua comandamente multi-anuale, o prezenta vizibile si persistenta in Romania. Eu am considerat aceasta realizare ca una foarte importanta, dupa intrarea noastra in NATO”, a mai afirmat ministrul Apararii.

Doua centre de comanda si control ale NATO vor fi infiintate in Romania, acestea urmand sa devina operationale in 2016, iar aici vor activa militari romani, dar si din alte state membre, au decis, la inceputul lunii februarie, ministrii Apararii din statele membre ale Aliantei. La reuniunea ministrilor Apararii de la Bruxelles s-a decis constituirea imediata pe teritoriile aliatilor din est – Romania, Polonia, Bulgaria, Estonia, Letonia si Lituania – a unor Unitati pentru Integrarea Fortelor NATO, acestea fiind structuri multinationale de comanda si control ale Aliantei Nord-Atlantice, care vor ”asigura o prezenta vizibila si continua a NATO pe teritoriul aliatilor estici“.
Pe langa acest centru, Romania va gazdui un Comandament Multinational de Divizie Sud-Est care va functiona ca un centru de comanda-control in situatia dislocarii de forte pe flancul estic al NATO.
”Dupa primirea in NATO din 2004, masurile care s-au aprobat astazi pentru Romania sunt foarte importante, putem sa le spunem chiar istorice, vizavi de reasigurarea pe flancul estic al NATO si UE. Aceste structuri multinationale NATO de comanda si control reprezinta materializarea deciziei adoptate la summitul din 2014, privind asigurarea unei prezente vizibile si persistente a NATO pe teritoriul tarilor aliate. Aceste unitati vor avea un rol cheie pentru legatura dintre fortele nationale si cele NATO, asigurand elementul de comanda si control in situatii in care noua forta de reactie a Aliantei, cea cu nivel ridicat de operativitate, va fi dislocata”, a declarat la Bruxelles, dupa reuniune, ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa.

Vezi articolul original

Justiţia din România este subordonată unei linii de comandă politică autohtonă, numită de Washington la putere. Prin intermediul căreia Occidentul a dictat până acum Justiţiei române, deciziile pe care le-a dorit. Iar SUA şi Occidentul în general, nu au niciun interes să-şi taie singure craca de sub picioare.

Îi reamintesc fostului şi actualului politruc Ion Cristoiu care era suficient de matur în 1989 că debarcarea de la putere şi asasinarea preşedintelui Nicolae Ceauşescu, a fost făcută în folosul SUA şi a sateliţilor occidentali, de către cei desemnaţi la Washington să conducă în locul acestuia România.

Tot cu supervizare de la Washington, până pe 25 decembrie 1989, toate structurile Republici Socialiste România, prevăzute de Constituţie, au fost desfiinţate.

Din dispoziţia primită de la Washington de Ion Iliescu, ofiţerul Voicu şi colonelul magistrat Florescu (secondat de locotenent colonelul magistrat Mihai Popov), împreună cu ofiţerii CI-ştii din Justiţie, s-au ocupat de trierea notelor informative pentru a depista şi întocmi dosarul complet al tuturor procurorilor şi judecătorilor care erau ofiţeri acoperiţi ai Securităţii. Suplimentar, din aceste note informative au mai fost identificate şi ce păcate lumeşti avea fiecare magistrat, pentru a putea fi şantajat, în caz că nu execută comenzile auto-intitulatului garant al puterilor în stat, adică a guvernatorului coloniei americane, numit impropriu preşedinte al României. Majoritatea CI-ştilor din Justiţie care l-au ajutat pe Voicu & Florescu – Popov au devenit judecători şi procurori militari, fiind numiţi pe funcţii mult mai mari decât le permitea legea. Finalitatea sintezelor elaborate de echipa respectivă a fost aceea că magistraţii de pe listă au trecut în totalitate de partea Justiţiei independente create de noua Putere post-decembristă, fiind promovaţii ulterior să conducă destinele Justiţiei.

Prin urmare, Puterea instalată prin Lovitura de stat din decembrie 1989 a primit din partea Occidentului, beneficiarul răsturnării ordinii de drept din România, sarcina întoarcerii la practicile staliniste în Justiţie. Practici care au fost preluate şi perfecţionate de toţi preşedinţii post-decembrişti ai României, sub o atenta monitorizare de la Washington, cu consecinţele pe care le vedem azi la tot pasul.

Şi că faimosul parteneriat strategic cu SUA este „temelia viitorului luminos” al ţării! Viitor de colonie, ştim deja şi trăim asta clipă cu clipă! O colonie în care „instituţiile statului de drept” nu sunt decât nişte instrumente prin care ciracii de la Washington se comportă în spaţiul carpato-danubiano-pontic ca pe propria feudă!

Având în vedere că americanii au dat „semnale repetate” ca să nu se atingă nimeni de DNA nici cu o şoaptă, având în vedere că şefii DNA au fost lăudaţi în discursurile americane, având în vedere că Joe Biden în persoană a venit în România şi a dat „indicaţii preţioase” acestei instituţii, ne este clar tuturor că toate aceste acţiuni de intimidare în forţă, atitudinea arogantă, dispreţul faţă de cetăţean, sunt „metodă de lucru” implementată la ordin extern!

Iată ce se întâmplă când nişte conducători nevolnici, având în spate o populaţie prostită de „american dream”, se închină „înaltei porţi” de peste ocean o ţară întreagă, cu toate bogăţiile sale, cu tot potenţialul său uman! Necondiţionat şi cu umilinţă! Nu-i de mirare că unchiul Sam, gras ca un porc, plesnind de trai bun, are faţă de români comportamentul de vătaf pe plantaţie!

Un lucru să fie clar: cu SUA nu putem fi parteneri! Mentalitatea americană, de sorginte imperială, nu acceptă noţiunea de partener cu drepturi egale. Nu acceptă nici măcar o atitudine demnă, o poziţie verticală din partea celui care visează la acest „parteneriat”! Pentru SUA suntem fie supuşi, fie duşmani!

Românii sunt victimele unei conspiraţii la nivel mondial. Mulţi cred asta. Nu, nu este vorba de aşa ceva. Conspiraţia există, dar acţionează pe plan intern. O grupare ocultă, aservită Occidentului, a pus mâna pe putere în România şi nu mai vrea să-i dea drumul până ţara nu va fi făcută zob iar oamenii nu vor fi împrăştiaţi în cele patru vânturi! Iar noi toţi, întreaga naţie, plătim pentru asta! Suntem dispreţuiţi de către toţi pentru că acceptăm în fruntea ţării acest nucleu distructiv, că nu ne unim pentru a-l îndepărta! Pentru că, în loc să ţinem cu dinţii de ţara noastră, ne împrăştiem singuri în cele patru vânturi!

Acea bătrânică de lângă Rădăuţi, care a trecut prin umilinţa unei anchete la DNA, declara: „În ţara asta totul trebuie schimbat! Şi mătura trebuie schimbată!”

Scopul american oriunde-n lume este de a ocupa institutiile strategice ale unei tari: justitia, servicii secrete, puterea executiva, mass-media si de a-si planta „elitele” lor in ele. Acestea sunt reprezentate de catre cozile de topor autohtone, constituite in adevarate retele de reeducare, fara de care operatiunea de cucerire si colonizare n-ar avea succes. Principiul, la care se reduce razboiul nevazut al UE si al SUA impotriva popoarelor rasaritene, este ca nu cumva saracii din Est sa-si ridice privirea din pamant in fata stapanilor din Vest, deoarece Romania este definita ca o tara europeana inapoiata, nedemocratica si nereformata, un adevarat paria cu carente grave ale statului de drept, cum ar fi coruptia. Tocmai acest accent foarte puternic pus de americani pe “lupta anticoruptie” ridica suspiciuni, pentru ca obiectivul real al acesteia este instaurarea unui control social foarte strict.

Agentii filoamericani autohtoni perpetueaza o mentalitate de-a dreptul fascista, cand vine vorba despre “asistati sociali”, batrani, pensionari, bolnavi. Ura fata de corupt este, nu-i asa, mai importanta decat compasiunea fata de cel lovit de nenorocire si fata de solidaritatea cu ceilalti. Toate conducand la acelasi deznodamant: control social strict prin structurile de forta coercitive, controlul statului de catre corporatii, controlul agendei publice prin activistii sistemului. Cu “lupta anticoruptie” avand exact acelasi rol cu “lupta de clasa”, adica suport pentru inasprirea sanctiunilor, intarirea institutiilor “de forta” (servicii, procuratura, politie, jandarmerie) si acoperire a altor teme esentiale. Iar aceste teme constau in exploatarea nederanjata a resurselor tarii (hidrocarburi, gaze de sist, paduri, terenuri, etc) in conditiile arhicunoscute: praful de pe toba noi, iar profitul si rezervele la ei.

Cat despre trezirea constiintei nationale, am mari rezerve in acest sens, atata vreme cat romanii merg pe principiul: las’ ca merge si-asa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s