Distrugerea României ca stat o lucrătură a iudeo-masoneriei internaţionale, care foloseşte extinderea NATO şi a UE ca mijloace de şantaj şi tortură

conjob1

– Distrugerea României ca stat naţional a fost şi rămîne o lucrătură a iudeo-masoneriei internaţionale, care foloseşte extinderea NATO şi a UE ca mijloace de şantaj şi tortură, cu atît mai mult cu cît ne aflăm, cu adevărat, în pragul celui de-al III-lea război mondial, anunţat de Mayer Amschel Rothschild, încă din anul 1773. Ar urma, astfel, să fie realizate cele 13 puncte ale Testamentului lui Petru cel Mare, întocmit în anul 1724. Baza financiară există, supercapitalismul evreiesc de la New York neoprind, nici un moment, ,,rotativele”. Unul dintre marii şefi ai Băncii Federale de Rezerve a SUA, Alan Greenspan, a prezis, cu ani în urmă, desfăşurarea unor astfel de evenimente într-un mod cumva ,,pitoresc”: un nou război n-ar fi decît o revoltă evreiască în plus.

– Indiferent de anvergura afacerilor, marii hoţi de origine evreiască se întorc la locul faptei. La acest capitol, România este şi pămîntul ales, şi ţara tuturor „posibilităţilor“. Fură, şi întoarce-te să furi şi mai mult! Masoneria îţi asigură spatele şi te apără! Vîrfurile din lumea finanţelor au venit aici, mai întîi, să-şi facă mîna, iar, apoi, au dat lovitura. Este cazul lui Neil Parison – timp de 5 ani, pînă în 2004, a fost şef de proiect, pe Europa şi Asia Centrală, la Banca Mondială. Personal, a marşat, întotdeauna, pe Europa de Est. Aşa se face că numele lui Parison nu lipseşte din istoria licitaţiilor organizate de instituţiile publice din România. Firma lui, Wyg International Consulting SRL, o „ramură“ a marelui Grup Wyg, a cîştigat, între anii 2008 şi 2011, mai multe contracte de consultanţă, de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) şi de la Ministerul Finanţelor. Suma totală, 4 milioane de euro! Pînă nu de mult, Parison făcea parte şi din conducerea Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, care finanţează, şi ea, Banca Mondială, dar şi diferite instituţii româneşti.

„Umbra“ lui Parison a bîntuit şi peste Fondul Monetar Internaţional, atunci cînd s-a făcut împrumutul de ajustare a sectorului privat (PSAL) şi cînd o singură tranşă atingea 150 milioane de dolari. Vă pot da cîteva nume de „buni români“, cum le ziceţi dvs., care, cu această ocazie, s-au aranjat pe viaţă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s