Americanii vor cu adevarat declansarea unui razboi

usa-russia-war_0

Este din ce in ce mai evident ca SUA nu doreste pacea si nu o va dorii niciodata, atita timp cit imbogatirea excesiva a unui grup de sarlatani financiari mondiali tine de razboaie, de dimensiuni mai mari sau mai mici si in zone diferite, functie de interesele lor.

Este la fel de evident ca nici UE nu doreste pacea, iar cei doi raspindaci “porumbei ai pacii”, Hollande si Merkel, fac figuratie si nu propun nimic concret.

Lucrurile sint simple si deciziile ar putea fi la fel de simple, pentru ca diplomatia impune ca situatiile extrem de complexe a poata fi transformate in unele simple si la indemina partilor de a fi rezolvate.

Nici unul dintre liderii vestici, nu vrea sa inteleaga faptul ca Presedintele Putin nu doreste sa aiba arme NATO si trupe NATO la granita tarii sale. Nici unul nu intelege ca liderul de la Kremlin nu a adus si nu va aduce, in conditii normale, arme nucleare, cu toate ca ar fi putut si poate sa o faca oricind, si chiar nici un fel de arme la granita cu Ucraina, atita timp cit nu va fi tensiune acolo.

Nici unul dintre acesti lideri occidentali nu vrea sa inteleaga faptul ca extinderea UE prin “cuplarea” Ucrainei, nu este o solutie, atita timp cit UE a reusit sa confirme incapacitatea de a servii interesele statelor de la periferie, lasindu-le in stare de agonie economica. Nici unul dintre liderii occidentali nu accepta o realitate si anume ca UE sau SUA, nu vor putea niciodata sa aiba o balanta comerciala reala cu Ucraina, care inainte de conflict avea peste 35% din exportul ei, directionat catre Rusia, si la fel, tot 35% din importul ei, economiile fiind interconectate.

Vesticii nu vor sa inteleaga faptul ca, sub nici o forma si sub nici o circumstanta, ei nu vor dezvolta structuri de productie in Ucraina, ci financiare, vor financializa economia si o vor pune pe butuci asa cum au facut cu Romania, Bulgaria, Ungaria, Croatia si alte tari ale UE de la periferie, unde se manifesta lipsuri existentiale pentru intreaga populatie. Nici un lider vestic nu ii poate explica Presedintelui Putin, de ce doresc Ucraina, liderul rus stiind ca pentru acestia totul, absolute totul, este o afacere si nu au dorit si nici nu doresc binele vreunui partener, chiar in uniunea formata de ei, un circ fara margini.

Totul se putea incheia, in momentul cind liderii vestici ar fi convenit asupra unei realitati existente in Europa si pe toate meridianele si anume faptul ca ei exporta capitalismul in ideea unei afaceri si iesirii lor din criza prin aducerea in Lumea a Treia a cit mai multor tari.

Acesti lideri occidentali puteau foarte simplu sa aiba o intelegere cu Presedintele Putin, prin care sa semneze un acord cu clauze clare si drepturi ale fiecarei parti, in ideea de a renunta la extinderea NATO si cooperarea economica cu Rusia si Ucraina in ideea ca ambele economii sa beneficieze si chiar vestul sa aiba un cistig, dar asta inseamna timp si dezvoltari economice suverane si independente, inseamna respect fata de popoare, inseamna crearea unui cadrul economic care ar duce la dezvoltarea mai multor zone si iesirea din saracie a lor, ceea ce nu este in interesul vestului.

Este mai mult decit evident ca UE ar fi trebuit sa renunte la planul ei de extindere, din moment ce din ce in ce mai multe voci, chiar din interiorul uniunii, sint impotriva acestei “coalitii” economice perverse… si sa se concentreze in directia rezolvarii problemelor care confrunta existential europenii si familiile lor. De ce nu au facut acest lucru, stiut fiind ca ambele, atit integrarea Ucrainei in NATO cit si in UE sint obiective care nu ajuta nici Ucraina si nici pacea zonala.

Liderii americani si politicienii din Congres, fac tot posibilul ca razboiul sa existe si sint departe de situatia normala a unor diplomati, care ar trebui sa faca in asa fel incit imposibilul sa devina posibil, ei creind toate premisele ca posibilul sa devina imposibil…

Membri din Senatul American, ai Senate Armed Services Committee, au “studiat” un set de fotografii obtinute tendentious de Senatorul Jim Inhofe (Republican de Oklahoma), fotografii care nu numai ca nu au legatura cu realitatea din Ucraina, dar au fost surprinse in cu totul alta situatie, insa se urmareste denigrarea Rusiei.

Perversul Senator Inhofe, a sperat si spera, ca sprijinit de McCain si alti vulturi din Congresul american, sa aduca Administratia Obama in situatia de razboi in estul Ucrainei.

Imaginile convoaielor militare ruse au fost imortalizate in 2008, in timpul conflictului din Georgia, iar Washington Free Beacon a divulgat secretul acestor fotografii..

Cind a vazut ca este pus la colt de realitate, Senatorul Inhofe a sucit-o, punind ca :”Parlamentul Ucrainian ne-au oferit aceste dovezi a invaziei ruse, imortalizate cu aparatura aflata in zona, dar ele sint inca neconfirmate. Am fost extrem de furios, cind am aflat ca “una” din fotografii a fost luata in 2008, in conflictul georgian de catre Associated Press..”

Cite sute de astfel de imagini au fost luate si au stat la baza unor decizii, in urma carora pina acum au murit in zona, peste 5.500 de oameni nevinovati?

http://freebeacon.com/national-security/exclusive-photos-show-russian-military-in-ukraine-arming-separatists/

 Mascareala incepe sa iasa la suprafata si minciuna nu mai poate fi pusa in scena, americanii incercind ca intreaga dezinformare sa fie, ca si in Irak, descoperita “accidental”, dupa inceperea ostilitatilor de razboi in zona.

Publicului larg nu ii este prezentata niciodata opinia liderului rus si nici discutiile avute ci numai concluzii trase de acesti politicieni si jurnalisti mincinosi.

Publicul occidental vede doar un Putin prezentat de oamenii lor, in caricaturi si in povesti de tip Dracula, dar de ce nicio agentie de presa de notoritatea nu ii ia interviu direct si pe subiect, liderului de la Kremlin ?

Stim cu totii de ce, cine si cum infecteaza Media vestica mintile unor oameni care asteapta sa auda acest lucru si el este pus pe tapet cu dibacie.

Am intrebat multi americani si canadieni, in mod direct, in discutii deschise: De ce credeti ca exista acest conflict in Ucraina? Care este motivul pentru care mor zilnic zeci de oameni in acea zona? Ce vor liderii ucrainieni si rusi in urma acestui conflict?

Absolut nici unul nu a putut sa imi raspunda, nici unul nu stia de ce acest conflict exista, insa stiau ca Presedintele Putin este un criminal, iar cind ii intrebam de ce, ei raspundeau pentru ca ataca tari si omoara oameni. Am continuat intrebindu-i de cite ori au avut ocazia sa audieze un interviu cu liderul rus si ce impresie au avut despre acest fapt.

Nu au avut niciodata ocazia sa asculte opinia Presedintelui Putin si nici ce crede despre acest conflict. Pai si atunci, cum pot avea o opinie fundamentata pe realitatea de la fata locului si fotografii trucate, care arata lideri occidentali ca fiind “good guys” iar pe liderul rus ca fiind un criminal…

Au fost vreodata senatorii americani, vulturi ai razboiului, zugraviti in acest fel de vreo publicatie Americana? Li s-a spus oamenilor ca America, deci contribuabilii au platit peste 5 miliarde numai in prima faza a detronarii lui Ianukovici, pentru ca obiectivele nazistilor in colaborare cu gasca evreiasca de la Kiev, sa fie indeplinite?

Li s-a spus oamenilor din ce fonduri au fost platiti acesti bani?

http://abcnews.go.com/blogs/headlines/2014/03/why-is-the-u-s-sending-1-billion-to-ukraine/

 http://www.informationclearinghouse.info/article37599.htm

 http://senegalpress.com/content/who-funds-who-supports-rise-nazi-power-ukraine


Vedeti mai jos, cum acest grup de senatori vulturi, criminali la indemina finantelor

internationale, imping situatia in mod voluntar catre razboi in Ucraina, pentru a-si umple buzunarele. Acest site si interventia lui Inhofe, arata cum nu se poate mai bine ce vor ei, cei ce propun acest “bill”.

http://www.inhofe.senate.gov/newsroom/press-releases/inhofe-authors-bill-to-arm-ukraine-with-lethal-military-aid

 Pur si simplu, insasi multi din liderii americani, nu situ ce se intimpla acolo si sint dezinformati pe diverse cai, iar Daily Caller, arata pozitia acestor perversi doritori ai razboiului..

http://dailycaller.com/2015/02/12/inhofe-releases-exclusive-deathly-images-to-free-beacon-that-are-not-so-exclusive/

Acesti criminali care ne fac rau tuturor, sustin ca Obama nu doreste sa recunoasca ceea ce se intimpla pe glob si in Ucraina, pentru ca temporizarea lui Obama le strica planurile criminale…

Cam asa arata situatia reala si pericolul care sta in fata noastra, promovat uneori chiar de opiniile gresite ale unora dintre noi, care au fost spalati pe creier si nu isi pun intrebari, de ce in acest conflict, auzim numai parerile unei parti, iar cei ce au opinii sint mereu “oameni de treaba” care vor binele umanitatii.

Cu siguranta, din ce in ce mai multi dintre noi ne vom intreba si din ce in ce mai multe tari vor exprima oprobiul lor fata de politica criminala americana, creata de lumea finantelor, de oameni ce nu vor merge niciodata la razboi si nu isi vor trimite acolo nici copiii si nici rudele lor, care vor trebui sa beneficieze de banii cistigati din uciderea oamenilor nevinovati….

 Adrian Cosereanu

În timp ce DNA ne ține ocupați, Iohannis ne bagă în război. Armament greu american tranzitează România. Un convoi de tehnică militară americană se îndreaptă către Baza Aeriană Mihail Kogăniceanu.

Românii sunt speriați privind la trenuri încărcate cu armament greu și tancuri operative, care tranzitează țara.

Nave_americana

„În perioada următoare, pe teritoriul României se efectuează mai multe transporturi de tehnică militară aparţinând Forţelor Terestre Americane dislocate în Europa. Militarii americani şi echipamentele din aceste transporturi vor participa la exerciţii comune cu militarii Armatei României.”

Sursa

 

Un gând despre &8222;Americanii vor cu adevarat declansarea unui razboi&8221;

  1. imi place foarte mult acest articol pacat ca nu toti gindim asa uneori tot din batrini e vorba mai bine sarac si curat imi aduc aminte cum il urau pe Ceausescu si spuneau tot felul de prostii acum dece nu spun si sa arate cum omoara lumea in razboi si trec cu tancurile peste populatie asa au facut in irak acum va mai spun un secret in brazilia cam 20 de ani in urma nenorociti de americani au coborat din elicopter military si au casapit toti sateni au si filmat masacru lam vazut eu la cineva astae ne imbatam cu apa rece

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s