Agentia Reuters aparține de Familia Rothschild care conduc lumea de mai bine de 200 de ani

images

Nu mai exista mass media libera fata de interesele marelui capital care, are control absolut a tot ce misca . Agentia Reuters a fost cumparata de Rothschilds in secolul XIX , inca de atunci a avansat interesele marii finante.

Când capitalismul a devenit afacerea lor de familie, în care sunt împinşi spre bursă numai fraierii, buni de jumulit şi jefuit prin scamatorii şi speculaţii financiare, de genul “crizelor economice” regizate de “băncile naţionale” private, care le aparţin – cele de la 1815 sau 1825, regizate direct de Nathan Rothschild sau cele din 1929 şi 2008, regizate de cozile de topor ascunse în firma J.P. Morgan – este normal că a fi naţionalist devine echivalent cu terorist. Singurul motiv, pentru care familia Rothschild a garantat vreodată pacea, într-o ţară, a fost că deja obţinuse sistemul politic dorit, prin războaiele sau “revoluţiile” finanţate anterior, sistem populat cu propriile lor mascote politice masonice. În 2004, scriitorul Henry Makow avansa ideea că invazia a SUA din Irak este, de fapt, “promovarea programului Rothschild către o dictatură mondială”, explicând mai pe larg, într-un articol ulterior:

Reuters (o agentie detinuta de catre familia Rothschild)

Mainstream-ul nu e de incredere  pentru ca  sunt platiti tocmai de multinationalele bancherilor. Două agentii de presă surori apartinand familiei Rothschild : AFP si Reuters.

Casa de Rothschild a cumparat serviciu de știri Reuters, în anii 1800. În ultimii 20 de ani, Reuters a cumpărat Associated Press. Acum, Elitele bancare deține cele mai mari două servicii de știri din lume, cele mai multe ziare de stiri sunt tot ale lor. Rothschildzii au controlul asupra tuturor celor trei rețele din SUA, plus alte aspecte ale înregistrării și industria mass-media

.Pentru a înțelege mai bine acest curs de desfășurare al tiraniei a capitalului  trebuie să știm cum, au ajuns să aibet putere aproape absolută asupra finanțelor lumii, Casa de Rothschild si altii au control absolut, și sunt anexați pe mass-media  furnizare de informații. Kent Cooper, un fost șef de Associated Press, a remarcat că „bancherii internaționale din cadrul Casei de Rothschild a dobândit un interes în cele trei agenții de presă europene. Grupul Rothschild a achiziționat Reuters în Londra, Havas în Franța, și Wolf în Germania de a pune monopol și a creea  știri și informații din domeniul de afaceri, în Europa și în întreaga lume. Acest imperiu global de media corporatistă  este pur și simplu o prelungire a acestei tendințe de a controla informațiile și asigura propaganda de capital.

Surse : http://100777.com/node/164

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s